Saját számok!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Hát ez baromi jó szerintem... ...Jobb mint a boci tarka, meg az 1.
íme egy mai szerzeményem :
TheReMiXeR - Trance Christmas 2005
szeggyétek és élvezzétek, no meg véleményezzétek
thx
TheReMiXeR - Trance Christmas 2005
szeggyétek és élvezzétek, no meg véleményezzétek
thx
Az üteme, hang jegyei majdnem ugyan azok mint a Caramel legújabb klippjében, de nem õ róla mintáztam a számom, és a dalszövege is csak a véletlennek köszönhetõ hogy hasonlít picit rá
Hellóka!
Na lassan én is próbálok a bandámmal, igaz még pár zenei eszköz hiányzik, de már vannak válalkozó egyéniségek, akikkel eggyütt dolgozok.
A napokban fogjuk az 1. számunkat próbálgatni, majd idõvel, ha minden eszköz meglesz, akkor talán valami magyar pop, punk vagy hasonló stílusú számot alkotunk a már meglévõ szövegbõl, amit én írtam.
Igaz minden héten írok, vagy írunk majd egy szöveget
Na lassan én is próbálok a bandámmal, igaz még pár zenei eszköz hiányzik, de már vannak válalkozó egyéniségek, akikkel eggyütt dolgozok.
A napokban fogjuk az 1. számunkat próbálgatni, majd idõvel, ha minden eszköz meglesz, akkor talán valami magyar pop, punk vagy hasonló stílusú számot alkotunk a már meglévõ szövegbõl, amit én írtam.
Igaz minden héten írok, vagy írunk majd egy szöveget
ehhh, itt a Krézi Szinger verzió is 😊
szeggyétek vegyétek!!!
TheReMiXeR - Boci Boci Tarka.... 2005. RMX (Crazy Singer version)
szeggyétek vegyétek!!!
TheReMiXeR - Boci Boci Tarka.... 2005. RMX (Crazy Singer version)
ezt te csináltatad?
Haverom nagybátyja gitározik, van egy-két jó száma :-)
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
<#integet2>#integet2>Nekem nagyon tetszik.Nyugtató.
Hát nem tudom, mert végül is a Drum 'n Bass-ban nem túl gyakori a fagott furuja, meg az ilyen távol-keleti hangzás típus.
De amúgy elég jó.
Az elõbb már picit elkezdtem írni szöveget, végül is jó volt, csak véletlen kiléptem, és nem mentettem el😞
De amúgy elég jó.
Az elõbb már picit elkezdtem írni szöveget, végül is jó volt, csak véletlen kiléptem, és nem mentettem el😞
Oké...
Amúgy inkább D&B mint tüctüc.
Amúgy inkább D&B mint tüctüc.
majd alá énekelek valami szöveget. Ok? És akkor fölvevõ géppel fölvesszük a studió hungáriában...
jó zene, csak kár hogy csak "tüc-tüc".
bocsi, de nálam nem mûxik a link
Az elsõ számom,kérek véleményt...users.atw.hu/kutya/davos.second.mp3
Hát azért ez nem így szokott gyakorlatban mûködni.
Mert nem azért van az eladó hogy veled állítsa be a megfelelõ hangszíneket
Mert nem azért van az eladó hogy veled állítsa be a megfelelõ hangszíneket
mi az h "lehet hogy hamis"? mielõtt megveszed kipróbálod, és akkor kiderül...
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
Hát ilyent azért ne mondj. Mert ha már esélyt sem látsz semmiben, akkor hiába keresel.
megvan a virtual dj csak nem nagyon van olyan zeném amit mixelni lehetne
Need for Speed Most Wanted
Mármint milyen zenéket?
Mert attól függ. Pl ha techno-t, vagy ilyensmit akarsz akkor elengedethetetlen eszköz a keverõ pult, és efekt gépek.
De ha inkább ilyen rock 'n roll, jazz, blues, country-t akarsz ahhoz jobbak a valódi eszközök.
A hip-hop; R 'n B-hez meg a többihez mind kettõ szükséges hogy jó süljön ki belõle.
De ha arra gondolsz hogy melyik progival lehet csinálni "kezdetleges" zenét akkor a Virtual DJ nagyon jó erre a célra, mivel 2 puttonyos
Mert attól függ. Pl ha techno-t, vagy ilyensmit akarsz akkor elengedethetetlen eszköz a keverõ pult, és efekt gépek.
De ha inkább ilyen rock 'n roll, jazz, blues, country-t akarsz ahhoz jobbak a valódi eszközök.
A hip-hop; R 'n B-hez meg a többihez mind kettõ szükséges hogy jó süljön ki belõle.
De ha arra gondolsz hogy melyik progival lehet csinálni "kezdetleges" zenét akkor a Virtual DJ nagyon jó erre a célra, mivel 2 puttonyos
sziasztok!!!
ezeket a tuti zenéket mivel csináljátok ?? progi? milyen?
ezeket a tuti zenéket mivel csináljátok ?? progi? milyen?
Need for Speed Most Wanted
kaptam mailt hogy az egyébként is csak kezdõknek való. Egyébként elektromosat fogok venni úgy döntöttem.
Éppen errõl beszélek én is hogy 5000Ft nem pénz, csak azért nem mindegy hogy 10db olyan 5000Ft-os gitárt megveszek ami lehet hogy hamis, vagy inkább 10.000Ft-ért 5db gitárt
ha tiszta a hangszer, és jól nyomod, akkor rossz nem sülhet ki belõle. 5000 az nem pénz egy gitárért. csak lényeg, h nem legyen hamis.
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
Hát azért az még picit odébb lesz szerintem, mert eddig csak 1 dob készlet, 1 pár Percussion van.Meg néztem egy gitárt ami 5000Ft, de nem tudom érdemes-e olyant venni, hiszen olcsó húsnak híg a leve.
Jaa, meg még hangtechnikai eszközöket is be kell szerezni
Jaa, meg még hangtechnikai eszközöket is be kell szerezni
várjuk a szerzeményeket!
Ma nálam alszik a dobos a karból.Végre lesz egy kis idõnk hogy a külvilágtól elzárva építsük föl a stratégiánkat <#bee1>#bee1>
Akkor jó, mert ha türelmes leszek, meg az ügyvédem is, akkor tavasszal már saját zenekarom lesz😊És akkor egy kezdõ "gyakorlást" fölnyomok oda
elvileg saját zenéket lehet feltölteni, nemtom remix ide tartozik-e
A fent lévõ zenéket, eredeti elõadoktól szerezted, vagy mások énekelték, szerkeztették át?
Üdvözletem a nagy,örök és midenható Hip hop mûvelõit!!!
Az volna a kérdésem hogy tud e v.ki v.mi jó internetrõl leszedhetõ hip hop zeneszerkesztõ programot ami valamivel jobb mint az összehúzogatós hiphop e-jay?
Aki igen, adjon már meg egy címet,
!Thnx!
Az volna a kérdésem hogy tud e v.ki v.mi jó internetrõl leszedhetõ hip hop zeneszerkesztõ programot ami valamivel jobb mint az összehúzogatós hiphop e-jay?
Aki igen, adjon már meg egy címet,
!Thnx!
Sziasztok!
Acid 5.0-val kreáltam! Aki ismeri a battlefield Vietnám címû játékot, annak ismerõs lesz😊
zene
Itt klikk a donload file-ra!
Acid 5.0-val kreáltam! Aki ismeri a battlefield Vietnám címû játékot, annak ismerõs lesz😊
zene
Itt klikk a donload file-ra!
A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!
www.mymusic.hu
VITTORIO.HU
Töltsd fel te is saját készítésû zenédet! A stílus nincs megszabva, bármilyen lehet, de a lényeg az, hogy a sajátod legyen. Egy regisztráció után könnyedén lehet feltölteni az oldalra. A minõségnek 128kbps-osnak kell lennie és a file nem lehet nagyobb 10 megánál. Szokott lenni remixverseny is, ekkor adott zenékbõl kell kihozni a legjobbat határidõre. Az oldalon az eddig feltöltött zenék letöltéséhez nem szükséges regisztráció!
Töltsd fel te is saját készítésû zenédet! A stílus nincs megszabva, bármilyen lehet, de a lényeg az, hogy a sajátod legyen. Egy regisztráció után könnyedén lehet feltölteni az oldalra. A minõségnek 128kbps-osnak kell lennie és a file nem lehet nagyobb 10 megánál. Szokott lenni remixverseny is, ekkor adott zenékbõl kell kihozni a legjobbat határidõre. Az oldalon az eddig feltöltött zenék letöltéséhez nem szükséges regisztráció!
nemár.húú.köszi. 😄
jók a számaid, fõleg a Szörny tetszett (be is került a COD-ozás közben hallgatott számok közé<#hawaii>#hawaii>), csak így tovább!
feltettem a zenéimet egy saját oldalra : http://schmitti.srv.hu
nézzétek meg
nézzétek meg
- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.
Te, figyi, nem lehetne egy kevésbé flancosabb oldalra felrakni, mondjuk ahonnan csak letöltöm és meghallgatom?
Mert Netscape -pel meg se lehet nyitni rendesen az oldalt. Iexplorer már megnyitja, viszont egy darab számot nem tudtam lejátszani azon a winampon. Na jó, nemtom, hogy több is van-e ilyen, de mindenesetre a Chinaman nem akart menni. Betölti, de indulni nem indul, hiába nyomom utána neki a play -t is.
Mert Netscape -pel meg se lehet nyitni rendesen az oldalt. Iexplorer már megnyitja, viszont egy darab számot nem tudtam lejátszani azon a winampon. Na jó, nemtom, hogy több is van-e ilyen, de mindenesetre a Chinaman nem akart menni. Betölti, de indulni nem indul, hiába nyomom utána neki a play -t is.
mov ah,4ch int 21h end
Ajánlom figyelmedbe a DC-t és a Bittorrent oldalakat (klienseket). Nekem is bittorrenttrõl van meg.
mov ah,4ch int 21h end
Na, akkor már én is beszállok:
saját zenék (eJay mp3 és saját MIDI) online meghallgatható
valahol ITT! 😊
Várom a kritikát (lesz mire..)
saját zenék (eJay mp3 és saját MIDI) online meghallgatható
valahol ITT! 😊
Várom a kritikát (lesz mire..)
- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.
Hi!
Haverjaim "zenekarának" munkáit szeretném bemutatni nektek, mert sztem elég zsir! Nógrád Hip-Hop név alatt futnak a srácok és nagyon zúzzák! 😄
Több info a honlapon: nogradhiphop.fw.hu
by: ToM
Hi! olvastam, hogy neked megvan a Techno Ejay 3. Nem tudnád eljuttatni nekem? Elõre is köszi! cserébe ha gondolod eltudom a DJ MixStation 2 -nek az újabb (nem a legújabb) változatát Dj MisStation 2 feat.Virtual DJ -t (vagy vmi hasonló), vagy a Virtual DJ 1.08-at. Elõre is köszi! Ádám
http://ady92.uw.hu/
Hát én is csak azt, ami úgy érzem nem lett olyan rossz. De pl az elsõ szám az ettõl sokkal jobb lett, csak néha kifagyott a progi, erre elfelejtettem a jó verziót elmenteni, aztán azután se sikerült olyan jóra megcsinálni. Azóta is fáj a szívem 😊
Sonicfoundry, és Reason... oksi, megpróbálkozom majd velük.
Sonicfoundry, és Reason... oksi, megpróbálkozom majd velük.
mov ah,4ch int 21h end
Magix helyett én inkább a Sonicfoundry: Vegas Audio-ját használom
és a Propellerhead: Reason-jét esetleg ezeket is próbáld ki
de én elmenteni sosem szoktam a mûvet 😊
és a Propellerhead: Reason-jét esetleg ezeket is próbáld ki
de én elmenteni sosem szoktam a mûvet 😊
Kösz az elismerést! 😊
E-Jay mix station -t használtam hozzá. Mostmár megvan a Techno E-Jay 4 is (2 cd), de még sajna nem merültem bele annyira, hogy zenét is csináljak vele. Majd megpróbálom megszerezni a Magix Music Maker -t is, vagy mi a neve, meg a Magix Audio Cleaning Lab -et. Sztem az audio tisztítóval meg az e-jay 4 -gyel iszonyat ütõs zenét lehetne csinálni.
E-Jay mix station -t használtam hozzá. Mostmár megvan a Techno E-Jay 4 is (2 cd), de még sajna nem merültem bele annyira, hogy zenét is csináljak vele. Majd megpróbálom megszerezni a Magix Music Maker -t is, vagy mi a neve, meg a Magix Audio Cleaning Lab -et. Sztem az audio tisztítóval meg az e-jay 4 -gyel iszonyat ütõs zenét lehetne csinálni.
mov ah,4ch int 21h end