Saját számok!

← ElőzőOldal 5 / 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

leszedtem, jó számok, tetszik az analóg szinti hangja
milyen progival írtad?

Panzermeyer
Nem törölte, le lehet tölteni, csak ne jobb klikkel csináld, hanem egyenesen kattints rá a (kék) linkre, és úgy tölti le. Nem tudom atw-n miért nem engedélyezi a jobb klikkes verziót, már tegnap is fúrcsállottam.

mov ah,4ch int 21h end

nem tudom letölteni, talán szerverautomatika törölte

Panzermeyer
<#rinya>

Ok, akkor valaki más?

mov ah,4ch int 21h end

😊
a legjobb az egészben, miután beírtam eszembe jutott hogy már nincsenek meg mert teljes formázás volt.
és higgyétek el, szívesen megmutatnám õket, mert sztem tök jóak, de sajnos elvesztek<#szomoru1>

Panzermeyer
Na, akkor muti! 😊

mov ah,4ch int 21h end

nekem is vannak, leginkább hip-hop stílusban, keverve zongorával, trombitával, stb...

Panzermeyer
Na, elintéztem, hogy egyben legyenek fent a számok. Az új cím panzermeyerzene.atw.hu

mov ah,4ch int 21h end

szívesen meghallgatnám a számaidat, de valós idõben
megtennéd, hogy mp3-ban rakod fel? köszi

Panzermeyer
Ja, és szívesen hallgatnám meg mások szerzeményeit, úgyhogy srácok elõ a farmával!

mov ah,4ch int 21h end

Panzermeyer
Ez a topic méltánytalanul van ilyen mélyre süllyesztve, úgyhogy UP!

És továbbra is ajánlom a saját számaimat <#vigyor>

mov ah,4ch int 21h end

kacsa1982
Letölteni ne olcsó!!!!

MX Maximus
Sajna ez pénzes cucc. Ezért nemigazán van downloadja a neten.

Szerintem próbáld meg Kazaa-val.

Strenght and honor Maximus. http://vnet.hu/vagil (MX Maximus\'s site)

Sziasztok!!! Ki szeretném próbálni ezt a Propelleheads nevû progit. Rákerestem DC++-on, de csak olyan embernél találtam, akinél max 3kb/s-el lehet szedni. Nincs valami publikus link, ahonnan gyorsabban lehetne szedni?

MX Maximus
Én csak a 2.0-sat használom a haverjaimmal rappszám készítésére. Az életemben eddigi legjobb zeneszerkesztõ progi.

Nemis hallottam még a 2.5-rõl. Mitjavítottak a 2.0-s óta benne?

fgp303
Hali!

Van egy-ket felesleges cuccom zenelni: Motu 1224 hangkartya (24bit 48kHz, 8 analog in, 10 analog out 'mind szimetrikus', AES/EBU in/out, world clock in/out, kulso rackes cucc) 169e, ket 1224 interfaccel 249e, kulon csak az egyik interface 115e. Emagic Audiower 8 hangkartya (16bit 48khz, 2 analog in, 8 analog out, SPDIF digitalis in/out, OSX alatt is mukodik) 65e, Roland MC-303 Groovebox 45e, Waldorf Microwave 75e, DBX 262 Project1 compressor 25e. Tel.: 06209759650

u.i.: ja es egy csomo bakelit is

sorry az Offtopic-ert lemcsik
DMZ
Propellerheads Reason 2.5
A legjobb cucc számgépre (lehet is jó a 3 cd-jével.)
Stúdióminõségû hang, a profi zenészek is ezt használják (többek között én is ).
Üdv!

Panzermeyer
Szevasztok! Ez itt az én két kis saját szerzeményem, aztán valamit írjatok, hogy mi a véleményetek. A letöltéshez ajánlott egy letöltésvezérlõ, mert az exploreres egy kicsit lassú.

www.panzermeyerzene.n1.hu

mov ah,4ch int 21h end

Sadun Tryst
dabce = dance

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Sadun Tryst
nekem is van 1 saját számom, aki akarja e-mail-ban elküldöm neki, hogy tanuljon... 😄
Sadun Tryst - Travel song

igaz a zenét még 2001-ben raktam össze, azóta egy kicsit frissítettem rajta dabce e-jay-el, de semmi nagy cucc, így nézzétek el, ha 1 picit gyengus...
majd a köv. szám, az kir lesz! igérem... 😊

ja + e-mail: [email protected]

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

MX Maximus
Hi! Én és egy pár haverom reppeket írunk.

lol te mar szinte profi zenesznek mondhatod magad
Jano
LOLGAMEZVAZZE.wav

😄DD

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Jano
És mi a fõ motívum a zenéidben?

C:\SUPRA!\suprahang1.wav, veilsidesupranyikorgas.wav...

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

CSOCSO
nekem is van egy két számom.. igaz csak annyiban saját hogy két verziot összevágtam és igy megkaptam a tökéletes verziot😊
FREAK
Hát ja, végighallgattam (bár bele-bele tekertem, hátha történik valami, de sajna nem.....). Nem bántani akarlak, de ez eddig tényleg nulla. Persze sokan megélnek belőle, de kérdés, hogy jó-e ez a világnak. A basszusmenet egész generációt nevelt fel, kb. 2 évig ezen a hérom hangon íródott az összes dance sláger, de ez már jó tíz éve volt..... A művészet alapja a kreativitás, én a helyedben megpróbálnám kiaknázni ezt az énemet.

Riszpekk

Gondolom vegighallgattad, ha mar velemenyt mondasz rola...
Es ugyan nem vagyok kiscsaj, de 20 eves sem... errol ennyit...
Azert kossz a velemenyt!

Crem
Letöltöttem!

Szerintem nagyon király!!!

(de csak akkor,ha nem te vagy sterbinszkij)
Mert őt ki nem állhatom!😊))
Esetleg ha van még akkor azokat is szívesen meghalgatnám...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

FREAK
Mit mondjak. Ha 12 éves kiscsaj lennék, talán végighallgatnám, de zenészként röviden ennyi : ne rőltesd.

Sorry, ez az őszinte véleményem. Ilyenből már van 2600000 produkció, semmi szükség még többre.

Riszpekk

Hali!
Kellene egy ilyen fórum ahol, a saját készítésű számainkat +osztjuk másokkal nem? Hát itt van! 😊

Erről mi a véleményetek? (1. próbálkozásom!)
http://www.tar.hu/psz/party_time.mp3

thnx

← ElőzőOldal 5 / 5