Vannak itt lányok is?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fiatalság bolondság...
nézd kid. egyenlõre még tanulj valami szakmát , aztán az élet úgy is adja majd hogy legyen egy valós "értelmes lány " barátod...
<#finom>#finom>
Egy lány tanácsaira volna szükségem. <szarkazmus>Beszéltem a szerbekkel, de eléggé elfoglaltak, ezért<szarkazmus> Itt keresem a megoldást.
14 vagyok, hasonló korú viszonylag értelmes lányokat keresek, akikkel megoszthatom pár titkom, tanácsokat kérhetek és adhatok, névtelenül. Egyféle kölcsönös segítségnyújtás céljából, az ellenkezõ nem megértése végett.
Azért nem konkrét kérdéssel rukkoltam elõ, mivel nagy baj nincs, csak milliónyi apró. Nem hinném, hogy itt hemzsegnek az ilyen lányok, de:
- egyrészt társkeresõ oldalak kizárva, mivel nem társat keresek, csupán beszélgetõpartnert név nélkül, esetleg hosszabb távon barátot, de ne szaladjunk úgy elõre.
- talán ti tudok egy erre kitalált oldalt, itteni pörgõsebb topicot mondani, mert én istenuccse nem találtam.
Ja, és elég sürgõs... :D :K :U
Agyõ!
\".. minden felhõ mögött felragyog a szivárvány.\"
ha véletlen lelõttem akkor meg elkezdett rinyálni, hogy "csak hátulról megy?"
erre mondom, "amilyen bányarém lehetsz elölrõl meg se próbálnám veled :)"
szal ilyen szinten ment a duma hónapokon át napi szinten
végül már mindenki unta és cheater-nek tartotta
én tanulmányoztam a játékát FPS nézetbõl, és kész gyilkológép volt, bár sokszor nem a racionális utat választotta, attól még a legsikeresebb volt a szerveren és nem volt csaló
ezt csak úgy leírtam mint egy tapasztalást
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ja és Boldog Karácsonyt mindenkinek!
[/cserf][/fülünyúl]
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Hagytam annyiban, nem fogok vitázni. Ha itt is identitászavaros 5 éves fiúcskának tart egy 35 év körüli elvileg már teljesen kifejlett agyi szervvel rendelkezõ létforma, akkor azt már tényleg ráhagyom. : D
Kumiho #2179
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
Eleve sokan már veszíteni sem tanultak meg.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Más bánásmód? Hát legtöbbször el se hiszik, hogy lány vagyok, vagyis 98%-ban, és identitászavaros kis kretén 5 éves, impotens fiúcskának neveznek, vagy csak simán anyáznak káromkodnak, bár még midnig biztos jobb a szívüknek, ha egy ilyen kis csökevényes hímegyedet képzelnek el, aki jobb náluk, mint egy lányt..
Kumiho #2179
Hóóóóóóó, tedd le azt a fegyvert, csak vicceltem. <#zavart1>#zavart1>
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Kumiho #2179
Egyáltalán ki tol ilyeneket? Lassan már pasik sem...
Szerintem tényleg igaz a nácis szöveg, márminthogy a nõk abszolúte felsõbbrendûnek tartják magukat a férfiaknál (játékokban különösen), de ez még jól is jön. Persze sosenem vallanák be, de rohadtul érezni a reakcióikon. Édik. Az más kérdés, hogy azonos korú nõi és férfi játékosok közül valóban a nõk a jobbak általában, messze magasan.
Azt mondják, hogy a nõk a monoton, soxor ismétlõdõ, repetitív dolgokat jobban bírják (rutinból tolják). EZ tény. Melóban is játékban is. Egy átlag férfi már rég öngyilkos lett, amikor egy nõ még mosolyogva tolja és még csak nem is fáradt el mentálisan.
Képesek akár 3 szerveren 10 karit tolni 1xrre, zokszó nélkül!!!
Persze pl. papíros RPG-kben óvatosnak kell lenni velük, mert könnyebben magukra veszik a történteket, nehezebben vonatkoztatnak el a dolgoktól. Sok sértõdés keletkezhet ebbõl, mivel személyes támadásnak élnek meg mindent...
azt már meg sem mertem említeni, hogy World Cyber Girls-ön második lettem egyik évben. :D
[/cserf][/fülünyúl]
Summa, summárum, Kata nagyobb gémer mint én... <#idiota>#idiota>
left4dead-ek, cod6, cod7, és bezárt : P
már ami a multi részét illeti, szingölpléjer játékok is vannak bõven : )
Kumiho #2179
Kumiho #2179
Kumiho #2179
Aszondja, hogy 2025-re a 13 millió WoW játékosból 11.7 millió lány lesz?
Már látom elõre...
-Csá, hol voltál péntek este?
-Diszkóban.
-Pfff... Nolifer, legalább egy instát tolhattál volna.
<#idiota>#idiota>
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
A pusztításnak talán ez a "pozitívuma" márha lehet beállítani egy ilyen dolgot annak. Emiatt a vérszomjas média meg persze felkapta az ügyet. Normális országban nem fordulhat(na) elõ tévé felgyújtás. Persze a cselekvõk nem elég intelligensek hozzá, hogy felmérjék azt, hogy milyen pótolhatatlan archívumok veszhettek volna(?) oda, a tûzbe. Persze európában divat lemondani akkor ha egy vezetõröl bebizonyosodik hogy félrevezetett embereket :)
Sebaj, ebben is majmoljuk amerikát.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Van egy közös pont a demokratikus országokban: az államnak az igazat kell hirdetnie, és a demokráciáknak pedig a tisztelet demokráciáinak kell lenniük".
A baloldali újság beszámolója szerint Pierre Moscovici, a PS nemzetközi ügyeiért felelõs országos titkára nyilvánosan arra kérte párttársait, hogy mérsékeljék reakcióikat és mérjék fel egy esetleges lemondás következményeit, amikor Budapesten "ultranacionalista" megmozdulások zajlanak - egyúttal elítélte a magyar kormányfõ "hihetetlen cinizmusát". A párt egy másik, meg nem nevezett vezetõje pedig így reagált Royal szavaira: "Ha fiatalok utcára mennek, az szerinte csak jó lehet".
A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.