Vannak itt lányok is?

Oldal 1 / 60Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kamureg vagy.
Éppen itt vagyok. Lány is vagyok. :)

Amikor te vállalkoztál arra, hogy most megváltod a világot, neked is mondhatták, hogy nem fog menni. De te megpróbáltad mégis.
Fiatalság bolondság...

meg amúgy is ne akard megváltani a világot, nem fog menni, én már próbáltam
az ember a saját hibáiból is tanul- nem kell neked 14 évesen casanovanak lennek-
És addig sorra hozom az ostoba döntéseket, nyami.

datango
az lesz a szép ha majd levelezni fogsz "annácskával" és a végén kiderûl majd hogy férfi :-)
nézd kid. egyenlõre még tanulj valami szakmát , aztán az élet úgy is adja majd hogy legyen egy valós "értelmes lány " barátod...
<#finom>

Üdvözletem!

Egy lány tanácsaira volna szükségem. <szarkazmus>Beszéltem a szerbekkel, de eléggé elfoglaltak, ezért<szarkazmus> Itt keresem a megoldást.
14 vagyok, hasonló korú viszonylag értelmes lányokat keresek, akikkel megoszthatom pár titkom, tanácsokat kérhetek és adhatok, névtelenül. Egyféle kölcsönös segítségnyújtás céljából, az ellenkezõ nem megértése végett.
Azért nem konkrét kérdéssel rukkoltam elõ, mivel nagy baj nincs, csak milliónyi apró. Nem hinném, hogy itt hemzsegnek az ilyen lányok, de:
- egyrészt társkeresõ oldalak kizárva, mivel nem társat keresek, csupán beszélgetõpartnert név nélkül, esetleg hosszabb távon barátot, de ne szaladjunk úgy elõre.
- talán ti tudok egy erre kitalált oldalt, itteni pörgõsebb topicot mondani, mert én istenuccse nem találtam.

Ja, és elég sürgõs... :D :K :U

Agyõ!

Akad néhány :)

Ha vannak itt lányok az jó, ismerkedhetnénk is.

Miért ne lennének? :)

\".. minden felhõ mögött felragyog a szivárvány.\"

talán Petra volt a neve, már nem emlékszem pontosan, szívesen játszanék még vele, ha olvasod a fórumot írj rám :)))

hát COD szervereken volt egy lány, igen fejlett egóval, ha lelõtt akkor mindig beszólt, hogy "jólvan óvodás menjél vissza legózni" meg ilyen dumái voltak
ha véletlen lelõttem akkor meg elkezdett rinyálni, hogy "csak hátulról megy?"
erre mondom, "amilyen bányarém lehetsz elölrõl meg se próbálnám veled :)"
szal ilyen szinten ment a duma hónapokon át napi szinten
végül már mindenki unta és cheater-nek tartotta
én tanulmányoztam a játékát FPS nézetbõl, és kész gyilkológép volt, bár sokszor nem a racionális utat választotta, attól még a legsikeresebb volt a szerveren és nem volt csaló
ezt csak úgy leírtam mint egy tapasztalást

Sir Quno Jedi
Boldog téli napfordulót!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Kata
már csak örömrepkedés, de az sem IL2-ben, hanem más játékban.

Ja és Boldog Karácsonyt mindenkinek!

[/cserf][/fülünyúl]

Molnibalage
Szoktál még repkedni komlyabban, vagy már csak örömrepkedés? :)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

böröczk
Engem már itt fórumon is leszóltak, nem is tudom, melyik játék topicjában.
Hagytam annyiban, nem fogok vitázni. Ha itt is identitászavaros 5 éves fiúcskának tart egy 35 év körüli elvileg már teljesen kifejlett agyi szervvel rendelkezõ létforma, akkor azt már tényleg ráhagyom. : D

Kumiho #2179

Kata
Hát, az speciel rémségverseny volt, de olyan lányok indultak, akik játszanak és van közük a számítógépes játékokhoz akár online akár offline.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Igen, nekem is mindig jönnek a "bizonyítsdbe!" dumával. De kérdem én, miért is kéne bárkinek is bármit bebizonyítanom, pláne a létezésemmel kapcsolatosan? Pláne nem mindegy neki ha úgysem lát mást csak a pixel karakterem?

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Hát, én szeretem a repülést, és játszottam IL-2-vel. Olyannyira ment, hogy egy online századba is bevettek. :)

[/cserf][/fülünyúl]

Sir Quno Jedi
Nyilván a férfiak többsége, akik nagyon-nagyon önhittek/büszkék és gyorsan a kis ovis egójukba lehet gázolni, nehezen viselik el, ha egy "lány" lekõrözi õket. Nem szoktak hozzá. Evvan.

Eleve sokan már veszíteni sem tanultak meg.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Fõleg szerepjátékokba tudnak némi színt vinni, mert ugyan nyilván pasik is el tudnak játszani nõi szerepeket, mint ahogy az évszázadokon keresztül így volt (lásd. kabuki), de mégis más egy valódi nõ, valódi nõi döntéseivel szembesülni (ami néha merõben kiakasztó lehet, de ezé nem vagyunk egyformák ugye :DDD). Igaz sok hajszálba kerül ez olykor, de megéri. Sokkal inkább életszagú lesz a játék és új dimenziók nyílnak meg a bizonytalanság és meglepik terén. :DDD

böröczk
Az én agyamban roppant mód fejlett terület : D
Más bánásmód? Hát legtöbbször el se hiszik, hogy lány vagyok, vagyis 98%-ban, és identitászavaros kis kretén 5 éves, impotens fiúcskának neveznek, vagy csak simán anyáznak káromkodnak, bár még midnig biztos jobb a szívüknek, ha egy ilyen kis csökevényes hímegyedet képzelnek el, aki jobb náluk, mint egy lányt..

Kumiho #2179

Sir Quno Jedi
Én amúgy szeretek nõkkel játszani. Nem mindenben, de általában érdekes ellenfelek és még érdekesebb szövetségesek. Persze más bánásmód kell hozzájuk és nyilván nem lehet annyira nyílt velük az ember, mint egy áldatlan férfifalkával, de ez talán nem is baj. Egy kis kihívás.

Sir Quno Jedi
Profi repüléshez is férfi agy kell többnyire, az alábbiakban ecseteltek miatt. Persze akadnak nõk akik ebben is menõk, de ez olyan ritka, mint a fehér hollóúúúú.

Molnibalage
FPS = falat padlót suvickolok ? <#idiota>

Hóóóóóóó, tedd le azt a fegyvert, csak vicceltem. <#zavart1>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Sir Quno Jedi
Ahhoz térlátás és fejlett térbeli gondolkodás kell, ami a nõk agyában nem túlzottan fejlett terület, abban a férfiak jeleskednek, mivel anno a vadászathoz az kellett. Viszont itt kb. ki is merül a dolog.

böröczk
stratégiában állítólag jók.. Mondjuk én age of óta nem játszom semmi ilyennel, kzárólag fps : D

Kumiho #2179

Molnibalage
Vagy hardoce repszim és háborús stratégiában. :)
Egyáltalán ki tol ilyeneket? Lassan már pasik sem...

böröczk
Azért egy fps-ben megnézném, hogy a nõk átlagosan jobbak, mint a palik -.-"

Kumiho #2179

Sir Quno Jedi
Na, mióta Shakes-ben is két nõi alvezérem van a céhben, azóta van rend és kussé a céhben (van bõven amúgy is lány a céhben)! :D Mindemellett sokkal megbízhatóbbak, mint a fiúk, hûségesebbek, precízebbek, kitartóbbak, kegyetlenebbek és abszolúte rájuk lehet hagyni fontos dolgokat, lehet támaszkodni a supportjukra. Simán elvinnék a céhet nélkülem is, tán még jobban is.

Szerintem tényleg igaz a nácis szöveg, márminthogy a nõk abszolúte felsõbbrendûnek tartják magukat a férfiaknál (játékokban különösen), de ez még jól is jön. Persze sosenem vallanák be, de rohadtul érezni a reakcióikon. Édik. Az más kérdés, hogy azonos korú nõi és férfi játékosok közül valóban a nõk a jobbak általában, messze magasan.

Azt mondják, hogy a nõk a monoton, soxor ismétlõdõ, repetitív dolgokat jobban bírják (rutinból tolják). EZ tény. Melóban is játékban is. Egy átlag férfi már rég öngyilkos lett, amikor egy nõ még mosolyogva tolja és még csak nem is fáradt el mentálisan.

Képesek akár 3 szerveren 10 karit tolni 1xrre, zokszó nélkül!!!

Persze pl. papíros RPG-kben óvatosnak kell lenni velük, mert könnyebben magukra veszik a történteket, nehezebben vonatkoztatnak el a dolgoktól. Sok sértõdés keletkezhet ebbõl, mivel személyes támadásnak élnek meg mindent...

Molnibalage
Szépségeddel vagy játéktudással? Nem midegy. <#idiota>

Kata
ugye, ugye azok a csúnya sztereotípiák :)
azt már meg sem mertem említeni, hogy World Cyber Girls-ön második lettem egyik évben. :D

[/cserf][/fülünyúl]

Desiderata
én az új RO részt várom, régebben COD1-es voltam, szívesen játszanék majd veled RO-t
böröczk
-.-"

Kumiho #2179

Csirke4
A cod4 sokkaljobb mint azok. :C
Molnibalage
Ebbõl az Sturmovikot és a Gyûrûk Urát (?) tudtam értelmezni, meg a wow-ot, ha az a World of Warcraft. A GW talán Guild of War. Hallani halottam már, de azt sem tudom mi az.

Summa, summárum, Kata nagyobb gémer mint én... <#idiota>

böröczk
öhh, nem, csak szeretek játszani pajtásokkal, konkrétan
left4dead-ek, cod6, cod7, és bezárt : P
már ami a multi részét illeti, szingölpléjer játékok is vannak bõven : )

Kumiho #2179

láttalak a új COD topikban, akkor te is nagy gamer lehetsz

huh, nem is gondoltam hogy egy csinos nõ ennyi mindennel játszik <#kacsint>

Molnibalage
Nem csak az elvei vicceksek, de mikor lényegében lineáris extrapolációt alkalmaz a végtelenbe, ott már szinte fetrengem a röhöségtõl...

böröczk
azért meg külön serpenyõt eresztenék az arcába, amiért lenácizott <#idiota>

Kumiho #2179

böröczk
úgy elbeszélgetnék a cikk írójával, mennyi ótvarnagy baromságot összehord, te jó ég, idõpazarlás volt elolvasni..

Kumiho #2179

Kata
wow, sl perpillanat, de volt lotro, gw, sto, potbs, l2 is :)

[/cserf][/fülünyúl]

Csirke4
Hogymi????

Aszondja, hogy 2025-re a 13 millió WoW játékosból 11.7 millió lány lesz?

Már látom elõre...
-Csá, hol voltál péntek este?
-Diszkóban.
-Pfff... Nolifer, legalább egy instát tolhattál volna.
<#idiota>
Molnibalage
Szerintem a cikkben iszonyatos hülyeségek vannak.

gamer lányokról, vannak itt ilyenek? mivel játszotok?

SHADOWEYES7
on

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

PíszLávJuniti
Az a megjegyzés tényleg durva volt, hogy az emberek legfeljebb tüntetnek néhány napig a megszorítások ellen, aztán majd hazamennek.
A pusztításnak talán ez a "pozitívuma" márha lehet beállítani egy ilyen dolgot annak. Emiatt a vérszomjas média meg persze felkapta az ügyet. Normális országban nem fordulhat(na) elõ tévé felgyújtás. Persze a cselekvõk nem elég intelligensek hozzá, hogy felmérjék azt, hogy milyen pótolhatatlan archívumok veszhettek volna(?) oda, a tûzbe. Persze európában divat lemondani akkor ha egy vezetõröl bebizonyosodik hogy félrevezetett embereket :)
Sebaj, ebben is majmoljuk amerikát.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Hanga
origo: francia baloldal vélekedik igy rólunk:
Van egy közös pont a demokratikus országokban: az államnak az igazat kell hirdetnie, és a demokráciáknak pedig a tisztelet demokráciáinak kell lenniük".

A baloldali újság beszámolója szerint Pierre Moscovici, a PS nemzetközi ügyeiért felelõs országos titkára nyilvánosan arra kérte párttársait, hogy mérsékeljék reakcióikat és mérjék fel egy esetleges lemondás következményeit, amikor Budapesten "ultranacionalista" megmozdulások zajlanak - egyúttal elítélte a magyar kormányfõ "hihetetlen cinizmusát". A párt egy másik, meg nem nevezett vezetõje pedig így reagált Royal szavaira: "Ha fiatalok utcára mennek, az szerinte csak jó lehet".

A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.

Oldal 1 / 60Következő →