Vannak itt lányok is?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. Egy szájbaszekszuált petíciót akartak beolvastatni a nép tévéjében (bár már ez is privatizálás alatt van...), az MTV-ben, de azok beintettek, hogy húzzanak el a papírjukkal együtt. Természetesen a tömeg ezt zokon vette, és a tévésekre döntötte/gyújtotta az épületet tehetetlen dühében.
3. A rendõrök pont a legrandalírozóbb idõben barátnak kiáltották ki magukat az MTV székházban, a rohamosztag vezetõje még a "sisakot le" parancsot is kiadta.
4. Éles lõszerrel maximum azt kéne lõni, aki politikus ma, bármelyik pártban is van - mind egy kutya. Hogy te inkább a nép közé lövetnél, csak annyit mutat, hogy csicska vagy te is, akit sikeresen bebutítottak a politikusok és a média a kamuszövegeikkel.
[/cserf][/fülünyúl]
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Nagyon is tisztában vagyok mindennel, hidd el nekem. A naív szót meg ha kérhetném, hanyagold, mert ez az egy dolog, ami nem illik rám.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Nem haragszom rátok, nem tehettek arról, hogy nem vagytok elég tájékozottak néhány dologban. Ezért megértem, hogy rám támadtatok hirtelen, mindenki egyszerre. Majd csak megbékéltek...
ne haragudj meg, de nem lehetsz ennyire naív 25 évesen..
"rendõrnek nem célja a bunyó keltés, neki az a célja, hogy bunyó nélkül levezesse a dolgot."
Látszik, hogy nem voltál még egy focimeccsen sem. Fogalmad sincs semmirõl! Pont, hogy a rendõrök provokálják ki mindig a balhét! Szép nyugisan ott szurkol az ember a meccsen és odamennek hozzá, aztán valamilyen ürüggyel elkezdik verni.
"láttad te a felvételeket?"
Igen, láttam mindent. Jól szemügyrevettem azt is a TV-ben, mikor a rendõrök olyan embereket fogtak le, terítettek le a földre, akik tök nyugisan ott sétáltak este az úton. Persze egybõl mondták a Tv-nek, hogy kapcsolja ki a kamerákat. Vajon miért? Csak nem azért, hogy ne mutassák, ahogy megverik utánna az illetõt?
Ajánlanám figyelmedbe Tomcat Pólóblogját . Különösen a 2006.09.20., szerda-i blogot olvasd el figyelmesen és majd talán felvilágosodsz arról, hogy folynak itt Magyarországon a dolgok, mert látom, még nem vagy teljesen tájékozott ez ügyben.
Azt hallottad ugye, hogy a rendõrök fõarancsnoka a székháznál megtagadta azt a parancsot, hogy bennt maradjanak a rendõrök és tovább védjék a székházat? Ugyanis egy fenntrõl jövõ utasítás szerint bennt kellett volna maradniuk a székházban és nem érdekelte az illetõt az sem, ha a sok rendõr megfulladt volna. Ennyit ér nekik egy vagy több rendõr élet...A fenti embereknek (mindenki fantáziájára bízom, hogy kikre gondol) semmi sem számít. Felõlük akár meg is halhatott volna füstmérgezésben az a sok rendõr. De a parancsnok inkább megvédte a többi rendõr életét és kifutottak, elmenekültek a székházból.
Látom, nagy inteligenciaszinted van. Mint azt már egyszer javasoltam, elõbb gondolkozz, aztán cselekedj.
Még valami, ha már a hú, de kemény dumánál tartunk.
Nem vagy egy kicsit irigy? Szeretnél te olyan bátor lenni, hogy nekimész egy rendõrnek, mert úgy érzed, hogy nincs más lehetõség. Mit gondolsz, hogy lesz valakibõl rendõr? Gyerekkorában csak háttérben van, semmiben nincs benne, mert nincs bátorsága semmihez. A rendõrségnél aztán kiélheti vágyait a hatalom árnyékában, felelõsség nélkül. Lövetnél? Akkor mennyivel vagy különb a kõdobálóknál? Vagy te is csak a számítógép elõtt vagy bátor? Társaságban szürke kisegér vagy?
Rájuk mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy normális polgárok. Figyelj, én nem szeretem, sõt utálom, ha egy ember hazudik, folyton, folyton és h*lyére vesz, és akik ott dolgoznak, abban a székházban, õk folyamatosan ezt teszik az emberrel. Lenézik õket. Téged is. Mindenkit. Nem veszi ezt senki se észre? Hát hol élünk mi, hogy így át lehet verni az embereket? És még õket nevezzem én normális polgároknak? Ne haragudj, de ez nem megy nekem.
Tudod, õk is rendes állampolgárok, mint bárki más, joguk van tüntetni nekik is a kormány ellen. Õk nem focidrukkerként mentek oda, hanem feldühödött emberként, akiknek elege lett a hazudozásokból.
Remelem nem sertettelek meg mert tavol all tolem, ha igen bocsanat...
Sokat olvastam ezt a forumot de nem irtam eddig, most viszont ugy gondoltam megteszem, Terminator szo hasznalataval igen csak baj van de amit mondani akar abban sztem teljesen igaza van a sok rongalo ,gyujtogato, meg rendort dobalo "ember"-rel szemben is lepjen fel kemenyen a rendorseg es csapjon szet koztuk , ez itt mar nem a mese vilag , ha megtamadjak a rendort legyen az orvos vagy huligan vagy akarki igenis "usson" vissza hol elunk már.
"Volt köztük egy katonatiszt. Szerintem a hadsereg csinálta."