Vannak itt lányok is?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok látom van téma ,azért akár ismerlyûk egymást akár nem azért lehet moderáltabban is irni,ettõl nem menõ bár lehet hogy azthiszi...
Királylány
régebben én is
aztán majdnem kaptam egy intõt
aztán átszoktam

"nagy barna egér rágja meg"

Aranyos. :) De azért ennél durvább szavakat szoktam használni, ha káromkodok.

Királylány
ez az õ világnézete
felõlem mondhatja, de nem lett szimpatikus

Persze, hogy szoktam csúnyán beszélni! :D Csak nem szoktam ennyi káromkodásos szót 2db hosszú mondatba rakni. Tudod, engem az zavar leginkább, hogy olyanról ír, amirõl fogalma sincs igazából.

Királylány
az sem mindegy, hogy kinek mi a csúnya
én azt szoktam mondani indulatomban, hogy a nagy barna egér rágja meg, tehát elvileg ez nekem csúnya, de másnak nem annyira
attól függ, ki mit szokott vagy tanult meg

DJ Skyline
jaj, dõljön össze a világ, mert csúnyán beszélt! <#smile>
biztos te soha nem beszélsz csúnyán! se utcán, se társaságban, még magadban sem! <#gonosz1>

Királylány
nem hiszem, hogy egy ilyen esetbõl tanul valaki

Hát a szóhasználatoddal van egy kis baj, de majd csak belejössz egyszer...

"balhés köcsögöket szétbasszák a jardok"

Remélem, téged is szétb*sznak egyszer, aztán akkor nem irogatsz többet ilyeneket...

Tuti lesz még gecinagy balhé, de legalább a balhés köcsögöket szétbasszák a jardok! Legalább ennyi értelme legyen az egész tríbolásnak ami ott megy.<#violent><#nyes>

Királylány
nyilván...

Gondolom, a személyes életére gondolta...

:)

mi annyira jó.....
most jõttem vissza,gyûlûnk mint a téren...
banok
Én is kiszoktam nézni és kicsit olyan mint valami gardenparty.... XD
csak hát a média a kedd hajnali tv-székházas rombolásból indúl ki és azt hiszi most minden olyan az utcákon mint az Eminem Mosh c. számában/klipjében.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

SNAKE01
igen!jó neked.
mondjuk énis jól megvagyok mostanában,csak most egy kicsit náthás vagyok!:)

Királylány
Minden annyira jó!!!!

SNAKE01
mizu?<#pias>

Királylány
én is

SNAKE01
én!<#smile>

sziasztok mizulys ...van valaki a szobában
Nagyon szívesen. Csak szólj máskor is, ha kell valami. :)

VRSDM
jujjj
I S T E N N N Õ

régóta vadászom már nagyon...
<#worship><#puszi><#law><#puszis><#love11><#love12>

u dont have to listen anybody else but me

itt Debrecen-be csak azt látjuk amit a tv-é lead
titka mindenkinek van és ez igy OK,én is ritkán jutok a géphez és rõvid idelyig...
Ádám, majd nézz be az MP3-as topikba, felrakom hamarosan a Dove számodat.

Biztonságod veszélybe kerülne?<#wilting> Ajaj. Akkor komoly lehet.

VRSDM
sokáig? ööö még hamar lefeküdtem mert 2 napja fáj a fejem (mostis<#zavart2>) amikor nincs suli akkortudok csak igazán gépezni, szombaton meg bulik ált. igy marad a péntek, kockulás virradásig :D

2860 - nem mondhatom el, sajna pedig tiszta érdekes a téma, csakhát a biztonságom veszélybe kerülne

Ja, egyébként tegnap is voltam és olyan csúnyaságokat csináltunk, mint elénekeltük a Himnuszt 2-szer, Erdélyi Himnuszt 1-szer, meg kiraktuk gyertyákból Magyarországot, és imátkoztunk. Tök nyugisak ezek az összejövetelek, csak ugyebár a média fújja fel mindig, jellemzõ. Kinn voltak gyerekes anyukák, babakocsis, öreg nénék otthonkában, 8 éves kisfiúk ott fogócskáztak (juj, micsoda randalírozás!). Szóval ennyit a félelemkeltésrõl...mert az folyik most mindenhol.

Micsoda titokzatosság! :D

jó sokáig fentvoltál ,a másik részrõl meg hadtõrlyék be másnak a fizimiskáját
t0mmy
jujj büntetett elõélet :P

VRSDM
én megigértem a szüleimnek meg a nõvérem pasijának hogy nem megyek ki semmire, sem... egyik részrõl szüleim érthetõ másik rész meg titok :)

jo neked, nekem még az sem szabad
Én egyfolytában térben mozgok!

Ramadamammy rapidrandi

Hanga
miénk itt a tér:)

A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.

Voltam kinn a téren.<#miaz>
Igen, ne politizáljunk, mert azt nem szabad ám. Tudjátok, itt semmit sem szabad...

krisztike
szia!
igazad van és a férjem elég féltékeny típus és akkor már mondhatja ,hogy: "az ember már a fórumra sem engedheti nyugodtan az asszonyt" ...<#hehe>

krisztike
így van ...

DJ Skyline
szerintem ne politizáljunk,mert megleszünk b@szva! :\

krisztike
*ja,mert arra már megint NEM fordítottak pénzt

krisztike
ennyit az MTV megtámadásáról és tönkretételérõl ...

krisztike

krisztike
csak az a baj ,ha kultúráltan teszi meg a nép ezt akkor ezt le se szarják és minden marad a régi ...
mostanra felmerült a kérdés ,hogy a rendõri beavatkozás nem csak a keménymag túlkapásai ellen van ,mivel aki a balhé kezdetekor hazaakart menni a családjával azt nem engedték el a helyszínrõl -ide-oda lökdösték és utána fej magasságban lõték ki a könnygázt ,a földre eset és 1 orvostan hallgató segíteni akart neki és azt is 5-6 rendõr orrba szájba verték .
a rendõri túlkapásról nem beszélnek ...(röhejes)
az egész akkor kezdõdött ,amikor a hibáját nem beismervén elnézést kért a magyaroktól Gyurcsány ,hanem az igazát bizonygatta ...és kimondta azt ,hogy "tüntessenek 1 napig ,5 napig vagy 10 napig ,ha megunják majd hazamennek "...-és ez tette be a kiskaput az embereknél .
a rendõrök pedig hülyék ,hogy szolg.idõtõl függõen nettó 75000-85000 ft/hó kimennek játszani a rambót felszerelés nélkül vagy nem a megfelelõ védõöltözetben (ja ,mert arra már megint fordítottak pénz ).../nevetséges/

Brigicsaj
Álmodban! :DDD Csak a Norbi termékei lesznek update 1-esek....:D szal max a Norbi fagyi lesz az..:D

xD

Brigicsaj
Sziasztok!
Én is néztem a tévébe ezeket a tüntetéseket...és hát õm....inkább nem mondok semmit, mert már leírtátok az én véleményem is..

xD

Ne már! :/ Ezt honnan veszed?

No,csak nb1-es lesz a Fagyi?

Ramadamammy rapidrandi

Ja lehet hogy segíteni fognak a jó ügy érdekébe de lehet hogy ezt kihasználva ismét le fognak húzni lóvéval és csak nõl majd a tartozás és emelni kell majd ismételten!!! ennek soha nem lesz vége mert a gazdaságot csak úgy lehet helyrehozni ha az árakat a maximum fölé viszik fel. ha gyurcsány lemond aki helyette lesz annak is ezt kell tennie mint neki!!!

Na, ennyit a politizálásomról, nehogy a végén még kitíltsanak.<#pardon1>