Vannak itt lányok is?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mizujs erre felé? Kicsit vissza olvasgattam....😊 de azért írjatok vmi jót, hadd legyen még jobb ez a mai nap..😊
xD
merészkedek vállalkozni kitalálni mit irna Hajnalcat az alapján ahogy itt megismertem:
"hát nemis tudom félek hogy esetleg bárki feltenné a netre, vagy ellopná és fenyegetne vele"...
"hát nemis tudom félek hogy esetleg bárki feltenné a netre, vagy ellopná és fenyegetne vele"...
u dont have to listen anybody else but me
Rendelkezel páros fotóval?😊
(osztható 2-vel)
(osztható 2-vel)
Ramadamammy rapidrandi
Aztán miért nem? Kettõtök részére nyugodtan csináljatok olyan képet is. Hidd el, a párod nagyon fog neki örülni. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
A galériádban az egyik csaj annyira hasonlít egy spanyol sorozat szereplõjére:
Lány
Itt az a csaj (Dafne Fernandez):

Lány
Itt az a csaj (Dafne Fernandez):

Aranyos az arca. 😊Egyszer majd egy ilyen fekvõs képet akarok csináltatni a barátommal, csak nem lennék rajt ennyire szellõs. 😄
nekem ez a kép jobban tetszik!😊
Klikk!
Klikk!
hát õõõõõõõõ!
nem lenne rossz ha azok a polipok vagy mik nem lennének a képen!
hát amúgy meg igen nagyon kedvelem az Ázsiai csajokat!😊
na és kösz hogy gondoltál rám... 😊)
nem lenne rossz ha azok a polipok vagy mik nem lennének a képen!
hát amúgy meg igen nagyon kedvelem az Ázsiai csajokat!😊
na és kösz hogy gondoltál rám... 😊)
Látom, megkedvelted a távol-keleti hölgyeket. A galériád elég szellõs lett. 😄
Belinkelek még egy képet, hátha tetszik<#hehe>#hehe>:
+18
Ázsiai lányok
Belinkelek még egy képet, hátha tetszik<#hehe>#hehe>:
+18
Ázsiai lányok
<#smile>#smile><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Jó tudni.
De meg lehet változtatni. A Bogyóka és társaiba is irogat egy gyerek, akinak a neve Sawyer1 volt, most meg átváltoztatta Fleckké. Biztos, megkért valami fõnököt, hgy írja át neki...
VRSDM = Veres Ádám , ugye ugye? (kár hogy ilyen néven regeltem és nemlehet sehogy megváltoztatni... :S mert nemsokkkal a reg után jött egy név, és mostmár mindenhol azvagyok ittmeg... no mind1már
Amúgy hajrá Bayern! Most nézem a meccset és nyakamban Bayern sál meg a csuklómon Bayern felakasztós izé.<#vigyor>#vigyor>
Nem, de már találgatták egyszer... Mé' láttál egy ugyanilyen kinézetû csajt Pécsen, mint amilyen én vagyok?
Akkor Te lennél a kivétel. 😊
Boldog névnapot! Most Ádám vagy, vagy András? Az Andrásokból már elegem van, de persze lehet kivétel.
nem biztos..ma van pl. Gara, Gorgiás, Omár, Péter, Petúr, Sziringa és Vulfia névnap is! 😄
akkor ádám vagy?
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
1.az elsõ mondat már eleve reklám
2.nem derül ki a sztoriból,hogy végülis mit sikerült csórnia
ezért felesleges volt kirángatni a pipsóból
2.nem derül ki a sztoriból,hogy végülis mit sikerült csórnia
ezért felesleges volt kirángatni a pipsóból
Ramadamammy rapidrandi
<#vigyor>#vigyor>Ezek a mai fiatalok...
én meg bementem az üzletbe,bedobtam a 100-ast és a függöny magától széthúzódott
Ramadamammy rapidrandi
miközben úgy tettél mintha telefonáltál volna 😄D
de igen
próbafülkében próbál a csaj,látom épp veszi le a ruháját,eladó nem figyel,gyorsan besurranok,csaj néma volt így nem tudott segítséget kérni,így rábeszéltem,hogy könnyítsen rajtam! <#idiota>#idiota> 😄d
próbafülkében próbál a csaj,látom épp veszi le a ruháját,eladó nem figyel,gyorsan besurranok,csaj néma volt így nem tudott segítséget kérni,így rábeszéltem,hogy könnyítsen rajtam! <#idiota>#idiota> 😄d
de kitalálni te is tudnál egyet nem ? ;-))
jujj mesélek egy jó kis sztorit...
épp a minap sétálgattam egy haverommal és láttam hogy egy csaj megy be öltözni a próbafülkébe 3. fürdõrucival egyet kinthagyott nemtudom miért, nemértek hozzá, aztán miközbe átöltözött jól megnéztem magamnak, azt szimulálva hogy telefonálok... aztán jackpot gyanánt még a 4.et is felõróbálta...
<#hehe>#hehe>
épp a minap sétálgattam egy haverommal és láttam hogy egy csaj megy be öltözni a próbafülkébe 3. fürdõrucival egyet kinthagyott nemtudom miért, nemértek hozzá, aztán miközbe átöltözött jól megnéztem magamnak, azt szimulálva hogy telefonálok... aztán jackpot gyanánt még a 4.et is felõróbálta...
<#hehe>#hehe>
én egyszer végignéztem egy eléggé jó csaj próbafülkés produkcióját!
egy nadrágot próbált fel.ott ált bugyiban és nézegette magát aztán a nadrágban is!vagy tíz percig nézegette magát én meg ott áltam egészen véletlenül<#idiota>#idiota>
ez az egész amúgy annak volt köszönhetõ hogy nem lehet behúzni a függönyt.nameg pont szembe volt egy tükör is!na szóval elõtte haverom bement a mellette lévõ fülkébe és szóval hát azt vártam és közben kicsit jól elvoltam és néztem a csajt ahogy próbálja a ruhákat!<#vigyor3>#vigyor3>
egy nadrágot próbált fel.ott ált bugyiban és nézegette magát aztán a nadrágban is!vagy tíz percig nézegette magát én meg ott áltam egészen véletlenül<#idiota>#idiota>
ez az egész amúgy annak volt köszönhetõ hogy nem lehet behúzni a függönyt.nameg pont szembe volt egy tükör is!na szóval elõtte haverom bement a mellette lévõ fülkébe és szóval hát azt vártam és közben kicsit jól elvoltam és néztem a csajt ahogy próbálja a ruhákat!<#vigyor3>#vigyor3>