Vannak itt lányok is?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tysonbaba
<#wilting><#wilting><#wilting>Úristen!

\"És most evezzünk szárazabb vizekre.\"

Ezt a levelet kaptam ma. Szóval vigyázzatok, lányok, mert lehet, hogy holnap titeket fog megnézni a telefonos függönytartó.<#vigyor><#idiota>

Sziasztok,

Tegnap bementem a Calzedonia-ba (Árkád Üzletház) egyedül, mert nagy leárazások vannak.
4 db fürdõruhát választottam ki de a proóbafülkébe csak 3 db-ot lehet egyszerre bevinni. Kettõt felpróbáltam, mivel annyira nem voltak jók gondoltam, hogy kiadom az eladócsajszinak, hogy be tudja adni a negyediket. AKKOR nézem, hogy valaki tartja a függönyt. Elõször azt hittem, hogy mással van csak rossz fülkébe nézett be, majd bevettem a 4. fürdõruhát, elkezdtem felvenni és látom, hogy a kezével megint tartja a függönyt. Olyan ideges lettem úgy kiabáltam vele…mire õ csak annyit mondott – hogy jó jó nem kell úgy kiabálni, majd szép lassú léptekkel, mobil még mindig a fülén kisétált. Az üzletben igazából nem vettek észre semmit mert a fickó úgy csinált mintha hozzám tartozott volna és közben végig a mobil a fülén volt mintha beszélt volna.
Azért volt ilyesztõ mert mivan, ha bevár valahol és ki tudja, hogy hogyan végzõdik…… jobb bele sem gondolni, ebben az esetben ez nem így történt de döbbenet volt a részemrõl. Ráadásul egy teljesen átlagos fickó volt, olyan 30-as körüli.
Igazából azért írom le, hogy veletek ez már ne történhessen meg, hogy az ilyen aberált barmok ne rajtunk élvezkedjenek. Meséljétek el minden nõ ismerõsötöknek, hogy ha egyedül próbál akkor figyeljen oda, vagy szóljon az eladónak, hogy egyedül van.

VRSDM
na kössz ezt most sértésnek vegyem?<#hehe><#nyes>

u dont have to listen anybody else but me

Brigicsaj
hehh én is, amikor te beírtál akkor én még a buszmegállóba voltam 20 percnyire itthonról..😄

xD

SNAKE01
hali!😊
de rég jártam itt!😄

bld
pedig egy jó magyar szofi...😄

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Ilyen fiatalon szivarozol?<#ticking> Ejnye.

Brigicsaj
hello

xD

VRSDM
nemis irok és elis lettem feledve másokmeg szépen dícsfényben úsznak... na szép, mentem szivarozni

u dont have to listen anybody else but me

DJ Skyline
nem baj,szeretem magam kivonni a köztudatból,forgalomból! 😊

thx
most meg ez olyan lett,mint egy fényezés kérésre
mindegy,az a lényeg,hogy ki milyennek lát,ne a szavak gyõzzék meg,hanem a tapasztalat

Ramadamammy rapidrandi

krisztike
igen TE is az vagy 😊
(bocsi ,hogy téged kihagytalak )

DJ Skyline
és én, és én? 😄
😊)

krisztike
szerintem 1 kultúrált pali vagy és józanul tudsz gondolkodni .(puszika ) 😊

nem,annak tûnik?
reklám se kell,de ha már A-t mondott,akkor mondjon B-t is

Ramadamammy rapidrandi

Kata
Udvaroltatsz magadnak? 😊

[/cserf][/fülünyúl]

azt hittem vmi jellemzõ jelzõt kapok...

Ramadamammy rapidrandi

krisztike
nincs ellenben 😄

krisztike
hol vagy most ?😊

de nehogy én tornázzak má' a te kapcsolódásodért ill. cuppanásodért ...😊))

ellenben?

Ramadamammy rapidrandi

krisztike
hát azt nem lehet állítani rólad

legalább nem kapom meg az elfogult jelzõt 😛

Ramadamammy rapidrandi

Kata
Nem igazán szoktam. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

ezek sztem nem a hiszti jellemzõi...bár Katáról nehezen tudom elképzelni,hogy hisztizne,eléggé toleráns alkatnak tûnt az eddigiek alapján (közel 1 év tapasztalat)

Ramadamammy rapidrandi

Súlyos esetben felrobbanok (ilyen eddig még nem fordult elõ),egyébként magamban káromkodás és a megállapítás:"Miért ne velem történne ez?","ez az én formám" ,de már arra is volt példa,hogy tojtam rá és jövök legközelebb 😊

Ramadamammy rapidrandi

DJ Skyline
hiszti? <#vigyor3>

Kata
Kicsit morgok, paffogok, aztán pár perc után huss, elszáll. Szal nem ütök-verek, ordibálok. 😊 És te?

[/cserf][/fülünyúl]

HTX!
Persze lehet ezzel a kijelentéseddel egyesek alá lovat adtál...
Csak kiváncsiságból:Hogy vezeted le a dühöd?!

Ramadamammy rapidrandi

Kata
Dehogyis drága, csak tréfálkoztam. Nem vagyok én agresszív, nem tudnék bántani senkit.

[/cserf][/fülünyúl]

baseballsapka elfogadható magyarázat vagy már táncol is az ütõ a hátamon?

Ramadamammy rapidrandi

Kata
van rajtad sapka?

😄

[/cserf][/fülünyúl]

Hozd a monitort,rákapcsolódom

Ramadamammy rapidrandi

krisztike
nem igaz ,küldtem a csókot ill. én adtam a monitorra és az nem az én hibám ,hogy nem ért még oda hozzád 😊))

krisztike
szia !

csókolom!
(hangember)

Ramadamammy rapidrandi

DJ Skyline
szia

krisztike
aha ...így már értem 😊
csók a homlokodra 😊

Meglengettem a sapkám!(üdvözlési forma)

Ramadamammy rapidrandi

krisztike
mi van ?

(van ,aki megpróbál melózni és mire odajut ,hogy pötyögjön a gépen 1 kicsit teljesen lelassúl ...😞 )

Ték

Ramadamammy rapidrandi

Sapka!

Ramadamammy rapidrandi

krisztike
ezzel így vagyok én is ...

krisztike
Sziasztok !

sz4bolcs
te tehetsz róla. én figyelek rá, és semmi gondom.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Én máris nem merek terrorizélni 😊

Ramadamammy rapidrandi

LSL
nem az a baj, hnem, h ien szavakat használok, szal lol 😊

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

sz4bolcs
Figyelni kell. Akkor nem romlik, hanem javul.

LSL
pont mióta csetelek romlik a helyesírásom, már a jegyzeteimben is használom a rövidítéseket. Tény hogy gyorsabban gépelek mint anyum, aki annó gépírónõ volt, de az is biztos, hogy nem helyesen.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

sz4bolcs
figyelem a saját írásom, figyelem a többi írását, nincs ebben semmi bosszantó. 😊

sz4bolcs
Nekem a chat nagyon sokat segít a helyesírás gyakorlásában. És nem áll fenn ez a "nem tudom átgondolni" probléma. 😊