Vannak itt lányok is?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
te 25 vagy, õ 15! te más világban nõttél fel, õ is más világban nõ fel! biztos neked is megvoltak a hülyeségeid anno,mint szinte mindenkinek! 😊

Csak nekem tûnik furcsának ez a fajta kommunikációmód, vagy ennyire más világban élek? :S

DJ Skyline
mit kell ezen kibírni?

Jesszusom!<#wilting> És hogy bírod ki? Várj, nem kell válaszolnod.

DJ Skyline
igen!

Hug?

DJ Skyline
igen, 15 év elég volt megismerni! 😊

Látom rájöttél, hogy kit idéztem. Nagyon ismerheted a stílusát, gondolom közelebbrõl is. 😉

DJ Skyline
én megszoktam,értem amit ír! ^.^
utolsó mondat nekem szólt,az átmegyekbõl következtetni lehet 1-2 dologra! 😊

Dying Soul
<#wilting>

Azonkívül nem tudja az ember átgondolni rendesen, hogy mit is akar írni pontosan. Én pl. szeretek helyesen írni, és irritál egy picit az olyan írásmód, amely nem tartalmaz túl sok magyar szót. Ilyenre céloztam: Wheeee, ehhh vagy idézhetnék egy kedves fórumlátogatótól is (Nem írom le, kirõl van szó.):

"én msn partyzok😄😄....! jo beszélgessünk! MIZUJS? 😉 !ÁHÁ látom teis újpestes vagy YO-YO (H)
bmx-ezel??*-*-*-*!!! jösz holnap OSG-RE,??? vagy jön v.ki holnap????(OSG-RE) wúweúweúeúe 😊😊 😛
cija! ANYÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓS *-**-*-*-*-* WÚWWÚEÚWEÚWEÚEWÚEWÚWEÚWEÚEWÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ
ÓÓÓóóó -.- az nem jó :S és miota bicozol?
MARAGGYÁMÁÁÁÁÁÁÁÁÁ'!!!!!!!!!!!!!!!átmegyek-.- jellemzõ rád
"

Ti értettetek valamit belõle, mert én nem? Na, ezt a szintet kéne valahogy leküzdeni néhány látogatónak. Magyarul tanuljon már meg magyarul!<#falbav>

Nem szeretem a chatet. Olyan gyors és annyira nagy össze-visszaság van és bejön rengeteg ember és azt olvassa, hogy mit beszélgetsz a másikkal.

Dying Soul
Szerintem is szar. <#alien>

VRSDM
<#smile>Kata ujra itt<#smile>
aztán ööö 2543 -> nem, inkább hivjuk megfigyelésnek... komolyan gondoltad hogy mellettem lehet unatkozni?csendben ülni?nézni az eget és várni a csodára? ááá ... csak ontom magambol a szót, persze ha kell... tudok én normális is lenni ám...<#miaz>

u dont have to listen anybody else but me

sz4bolcs
Én értettem. De nekem is volt olyan, hogy találkoztam vkivel, és nem tudtam mit mondani. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Királylány
Szerintem nem érdemes általánosítani.
Én már találkoztam esgés fiatalokkal és kitûnõen elbeszélgettünk.

Esrohnoil
Ezt a mondatot elemezze vki! 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Szerintem nincs azzal baj ha az ember a chaten ismerkedik, de ha szimpatikusnak tûnik valaki, akkor pár beszélgetés után nyugodtan lehet találkozni, nem kell hónapokig húzni, mert abból már nem lesz úgy semmi, bármennyire is jól jöttetek ki egymással neten keresztül.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

sz4bolcs
Barátnõmmel chatelés után találkoztam.. 5 hónapja.

az eddigiek nem ezt bizonyítják! ;-))

LSL
Bocs, hogy megbontom az összeszokott társaságot. Nem nagyon ismer itt senki, mivel szívesebben olvasom mások véleményét, mint hangoztatom a sajátom. De ez a neten kibeszélünk mindent, aztán élõben kuka az ember velem is megesett. Baromi cziki volt, mivel álltalában sokkal beszédesebb vagyok. Azóta se jöttem rá mi volt igazán a baj akkor ott. Bõven lett volna még téma, de a lány csak leste, hogy valamit alakítsak, és nem tudtam mivel elõrukkolni... Sajnálom az elpuskázott lehetõséget, de annyit tanultam belõle, hogy arc nélkül ismerkedni a neten elég könnyelmû dolog.

Ja és a kecskeméti Atlantis szar hely <#duhos2>

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Szinte érzõdik a légkörben az irónia... (Tisztelet a kivételnek!)

Kata
Nem, nem foglalkozom "negatív söpredékek" hozzászólásaival. <#hehe>

[/cserf][/fülünyúl]

most jön az, hogy elhúzod ebbõl a topikból is a csíkot ?
már elõre sajnállak! <#vigyor5>

csatlakoznek, neha nekem is jol jonne egy vedoszarny ram, nehogy vmi gond/baj erjen. <#sir>

Annakin
vannak<#miaz>

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

dzsonesz
engem is megvedenel?<#lookaround>

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

most en igazan nem csinaltam semmi rosszat.
en mindig szerettelek, nem volt veled gondom.
azert nem nehez megtalalni teged. 😊

hogy miert igenytelen?
szerintem csak szet kell nezni. <#papakacsint>

Kata
Ez pont a te billentyûzetedrõl eléggé röhejesen hangzik. Ugyebár... 😊

Hajni: ne félj, ha vki bánt, szólj, megvédlek. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Annakin
követsz? vagy csak a véletlen mûve, hogy összekadtunk😊))))

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

itt mindenki szivesen lát téged, nem kell pár negatív söpredék hozzászólásaiból messziremenõ következtetéseket levonnod.

saját tapasztalat ? ;-))

bld
miért mi történt régen?

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

VRSDM
hohó . micsoda hepaj közepébe csöppentünk ugye Annakin 😊

Szeretném, ha békénhagynál végleg kukac és suexID-t is tedd takarékra, ha kérhetném. Nem érdekel, hogy ki árulta el, hogy itt vagyok, de nem akarom a régi dolgokat újból feleleveníteni. Köszönöm megértésed.

Annakin
úgy látom, valami sorozatot nézhet a nép a tv-n😊)))))

Annakin
szép,jó estét mindenkinek😊

sz4bolcs
kukac7 írásán nevettem, de ott a hozzászólás jobb alsó sarkában. <#papakacsint>

Ha olyan igénytelen, akkor minek jössz ide?

sz4bolcs!
Saját magadat neveted ki?

Micsoda katasztrófa!

sz4bolcs
<#nevetes1>

nem, allatokat akarok felszedni.
nincs eleg tyuk az olban.
pff...

Hajni: szerintem innen nem uldoznek majd el, mert az sg az egyik legigenytelenebb forum. <#nevetes1>

sz4bolcs
A katasztrófásba vissza jöhetnél, amióta nem írtál meghalt a topic. 😄

"hat te?·"

Kerestem egy olyan fórumot, ahol nem vagyok nyûg az embereknek, és nem néz mindenki ferde szemmel rám, legalábbis remélem...Nemrég jöttem ide, de ha nem látnak itt sem szívesen, akkor tovább állok, mint azt már eddig is tettem.

Van egy olyan gyerek, akivel többször is beszélgettem msn-en még régebben, meg levelezgettem vele, aztán találkoztunk élõben, és tök jól elbeszélgettünk úgy is. Bár Õ egy kicsit feszült volt, meg is írta utána, de lazítottam a hangulatot egy kicsit. Szóval nem volt nagy probléma. Attól függ, hogy ki, milyen élõben.
A barátommal pl. minden nap találkozok évek óta és még mindig nem untuk meg egymást és mindig van témánk.

Nem hinném, hogy akarna.

VRSDM
jut eszembe, egyre inkább találom gáznak és társadalmi fekélynek hogy az emberek neten többek között a gyors üzenetezõs progikon keresztül ismerkednek, lásd msn, minden nap beszélek pár órát, aztán amikor meg találkoznának mert kapcsolatot akarnak, akkormeg nincs semmi témájuk mert mindent kibeszéltek már, aztán csak nyögdécselnek egymásnak és a kapcsolatuk halál....

bld
csajozni akarsz? hajrá😄😄😄😄

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

en lanyokat keresek az sg forumon.
hat te?
amugy szia.<#puszis>

Hát Te mit keresel itt?<#wow1><#fejvakaras>Amúgy szia.