Vannak itt lányok is?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
utolsó mondat nekem szólt,az átmegyekbõl következtetni lehet 1-2 dologra! 😊
"én msn partyzok😄😄....! jo beszélgessünk! MIZUJS? 😉 !ÁHÁ látom teis újpestes vagy YO-YO (H)
bmx-ezel??*-*-*-*!!! jösz holnap OSG-RE,??? vagy jön v.ki holnap????(OSG-RE) wúweúweúeúe 😊😊 😛
cija! ANYÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓS *-**-*-*-*-* WÚWWÚEÚWEÚWEÚEWÚEWÚWEÚWEÚEWÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ
ÓÓÓóóó -.- az nem jó :S és miota bicozol?
MARAGGYÁMÁÁÁÁÁÁÁÁÁ'!!!!!!!!!!!!!!!átmegyek-.- jellemzõ rád
"
Ti értettetek valamit belõle, mert én nem? Na, ezt a szintet kéne valahogy leküzdeni néhány látogatónak. Magyarul tanuljon már meg magyarul!<#falbav>#falbav>
aztán ööö 2543 -> nem, inkább hivjuk megfigyelésnek... komolyan gondoltad hogy mellettem lehet unatkozni?csendben ülni?nézni az eget és várni a csodára? ááá ... csak ontom magambol a szót, persze ha kell... tudok én normális is lenni ám...<#miaz>#miaz>
u dont have to listen anybody else but me
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Én már találkoztam esgés fiatalokkal és kitûnõen elbeszélgettünk.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Ja és a kecskeméti Atlantis szar hely <#duhos2>#duhos2>
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
már elõre sajnállak! <#vigyor5>#vigyor5>
\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
en mindig szerettelek, nem volt veled gondom.
azert nem nehez megtalalni teged. 😊
hogy miert igenytelen?
szerintem csak szet kell nezni. <#papakacsint>#papakacsint>
Hajni: ne félj, ha vki bánt, szólj, megvédlek. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
sz4bolcs!
Saját magadat neveted ki?
nincs eleg tyuk az olban.
pff...
Hajni: szerintem innen nem uldoznek majd el, mert az sg az egyik legigenytelenebb forum. <#nevetes1>#nevetes1>
Kerestem egy olyan fórumot, ahol nem vagyok nyûg az embereknek, és nem néz mindenki ferde szemmel rám, legalábbis remélem...Nemrég jöttem ide, de ha nem látnak itt sem szívesen, akkor tovább állok, mint azt már eddig is tettem.
A barátommal pl. minden nap találkozok évek óta és még mindig nem untuk meg egymást és mindig van témánk.
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
hat te?
amugy szia.<#puszis>#puszis>