Jóbarátok (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

chhaya
Einstein:)

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Tudnátok abban segíteni, hogy Phoebe nagymamája melyik történelmi személyrõl állította, hogy a nagypapa?
A választ elõre köszönöm!
Érdekel valakit az összes rész VDn? szinkronos gyûjteményem most eladom, ha érdekel írj! [email protected]
Bulykin
így fog kinézni a Showtime csatorna új komédiájában, Episodes címmel fog adásba kerülni. kívácsi vagyok milyen lesz :D

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi

chhaya
Nem áll neki rosszul... csak nagyon fura. :D

Bulykin
Matt

wááá<#wow2><#vigyor1>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
"Eat Street címmel tervez sorozat Courteney Cox és David Arquette a New York-i utcai kajákról. Az ABC-nek."

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
KATT
Lisa Kudrow új sorozata, olvassátok el, érdemes^^ én nagyon várom

ám a valóságban vajon ki feküdt le kivel,,ám schvimmer tuti gerincre vágta a jõ öreg anistont...többször is,,fõleg szerintem a 4évad idejében.hehe,,ám récsel akkor nézett ki a legjobban amikor nemtudom hogy meik évadban volt,,de ott volt,szóval a lánnyal aki fiatal korában dagadt volt kinnt a folyosón beszélgetnek,már nem tudom mirõl,és akkor kijön vki nem tudom ki,,és récsel elkezd mondani növénynevekt mitnha fõzne,,de lehet ez nemis az a jelenet,,szal inkább nem mondtzam semmit:D

iko
Készülj fel, hogy az elején fura lesz, de aztán egész más élményt ad. Én azóta csak angolul nézem újra.

spam. sry

chhaya
Egy filmnek jobban örülnék, mint egy plusz évadnak, szerintem nagyobb siker is lenne... bár ki tudja. :)

Most karácsonyra viszont megkaptam végre az összes évadot eredeti nyelven, úgyhogy hamarosan belemélyedek az angol nyelv szépségeibe... :D

Nagyon hiányoznak!
Szerintem az összes TV-ben leadott epizódot láttam!
Nagyon jó lenne ha egyszer (ami tudom ,nem lessz) talán lenne egy 11. évad, de ugye már õk is megöregedtek! (kicsit) De addíg is, sok órányi jókedvet lehet elõidézni azzal a rengeteg filmel amit leforgattak!
Van egy rész...

Rachel: Nos hát Ben... Tehát mit mondtam?
Ben: Nem szabad másokkal kitolni...
Rachel: És még?
Ben: Hogy apával nem voltál szakításban. :)
Eachel: Nagyon jó. :)
:O,elolvastam és kijött 1 ér a homlokomon,,ne máár.

Bulykin
"A BBC-vel társul a Showtime, hogy elkészítse az Episodes címû sorozatot, melynek fõszereplõje Matt LeBlanc lenne és két angol tévés producerrõl szólna, akik eladják sorozatuk jogait Amerikában, hogy az ottaniak egy lebutított verziót készítsenek belõle. LeBlanc saját magát fogja alakítani benne, az amerikai sorozat fõszereplõjét. Az 1. évad 6 része 2010. elején kerülhet tévébe. Készítõk: David Crane és Jeffrey Klarik."

chhaya
Ezért szeretjük õket. :D

Kit--Kat
Nagyon helyes:)

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DEHÁT SzaKÍTÁSBAN VOLTUNK XDDD.íííííí,szerintem rachel bigott,ross meg hipotómiás,joey meg ..joey..fibi meg abnormális.bingék meg hüllyéék:D.
köszönöm

Bulykin
akarod mondani Ross:D

Bizony ezt Rachel nem gyõzi elégszer hangsúlyozni. :)
chhaya
Nem szakítottak, szakításban voltak. :PP :D

Paulie
meghogy ross és rachel szakítanak megin<#banplz>

.

és nézzük ahogy bingék nevelik a kölköket?másfél órán keresztül??..benne vokXD

Paulie
<#wow2>
hát reméljük

.

chhaya
Hurrá. :]

Bulykin
"Az ezerszer cáfolt Friends-mozifilm pletykái ismét szárnyra kaptak, hiszen ezúttal James Michael Taylor (Gunther) nyilatkozta azt, hogy élnek a filmes tervek és a hírek szerint 2011-re realizálódhatnak. Whatever."

trogerzsiger
Hali!

Eladó elsõ 7 évadnyi jóbarátok vhsn 5 ezer!! e-mail: [email protected]

Milan bhv

http://www.youtube.com/v/3w3C82TjxSc&hl

www.milcse.hu

A mindenes
http://www.youtube.com/v/rVdpswWNStc&hl

A mindenes
LOL
<http://www.youtube.com/v/rVdpswWNStc&hl

A mindenes
Én most annyi mindent elkezdtem, hogy nemtudom, mit nézzek. :)
mondjuk tegnap lecsúszott az elsõ 6 rész. :)
"Én vagyok a fa fiú..." :D:D

én is úgy érzem!

Bulykin
most ez a 2 vidi meghozta a kedvem:) lehet vmikor nekiugrok és elkezdem újból^^

A mindenes
Bumm szívtál!!! <#gonosz1>
http://www.youtube.com/v/0R1yuWcoWxo&hl

eszméletlen jó!<#taps>

A mindenes
Zujs??? <#vigyor2>
http://www.youtube.com/v/CisR99RGcB4&hl

http://www.youtube.com/watch?v=xKXwmEu7A2E
grizzly21
ezt talaltam:

celebritytweet

grizzly21
hat igaz, csak valahogy megse tudom elkepzelni, hogy M.P. Fallout3ozna.

egyebkent messze a legtobben M.Perry-re kivancsiak.

Jo elhiszem, miert ne lenne nehany naponta par percuk irni valamit..

Shwimmer egyebknent nem ugy volt, hogy Londonban el? Talalt mar not maganak?

tnm
lehet elektronikus vásárlás is (az is lehet xbox live, vagy ilyesmirõl -nekem nincs konzolom, nem tudom hogy megy ez, de tuti vannak ilyenek), de mivel azt írta, hogy last part, lehet a legutsó dlc-re gondolt.

amúgy is épeszû ember nem reklámozná így, hogy "lop"

grizzly21
es ez mennyire tuti? mert pl hogy Fallout3-ozna ezt eleg nehez elhinni...es ha mar igen, akkor miert toltene le, csak nem okoz neki gondot megvenni egy jatekot.

cassoneitaly
Nem. Ezek a valós profiljaik...

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

grizzly21
ez mind kamu nem?

cassoneitaly
Ross, Chandler és Monica a TWITTEREN!!!

Azaz:

DAVID SCHWIMMER

MATTHEW PERRY

és

Courtney Cox Arquette

<#vigyor>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

a numb(fapofa) c. filmet épp tennap néztem meg..és nagyon fasza..kicsit alter meg kiscsillag de azér jó..meglepõdtem a kekszeléseken mer mégiscsak csendlör bing ..de jó vótXD

Nekem a Pereld a nõt címû filmje tetszik a legjobban, mint vígjáték, de a Numb címû film is nagyon megfogott. Szerintem hihetetlen jó színész és nagyon jó az arcjátéka.

grizzly21
az igaz

tnm
ezzel sajnos nem tudok egyetérteni. nagyon meglepett anno, de Matthew Perry volt annyira profi, hogy akkori kb. 5-6 évnyi Jóbarátok fanatizmusom után 3 perc alatt sikerült velem elfelejtetnie a Studio 60 on the Sunset Strip-ben, hogy õ Chandler.

Hát igen.. Ha Perry-t más filmben látom sosem az ugrik be hogy JÉÉ ott van MP hanem Jéé ott van Chandler. :)
Ezt nem is igen tudták sose lemosni magukról. :)
tnm
a nézettség már nem volt annyira jó, hogy ellensúlyozza a színészek eddigre igen magas fizetését.
emellett J.A. filmezni akart, D.S. rendezni. C.C.A ugye terhes volt (ami külön poén, hogy terhesen játszotta a meddõ nõt) és Dirt-ig nem is nagyon szerepelt sehol. M.P.-rõl nem tudom, hogy nála mi volt, de lehet õ is ráerõsített volna a filmes vonalra. M.L.B. volt kb az egyetlen, aki csinálta volna tovább: ugye Joey. L.K. meg már több, mint 10 éve játszotta valamelyik Buffet lányt, és már Jóbarátok kezdetekor is õ volt a legidõsebb, ha nem akart egész életében Phoebe maradni, akkor neki is utolsó lehetõség volt mádhoz kezdeni. (bár nem igazán sikerült neki)