Jóbarátok (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnalom en is, de szerintem jobb igy, aki kesobb megnezi egy kerek szep 10 evadot fog latni, sokkal rosszabb lenne, ha azert kellett volna abbahagyni, mert a vegen mar olyan lapos lett..
az utolsot en sem szeretem megnezni, meg veletlenul sem neztem most meg😞
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Sosem lehet megunni😊
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
A Cougar Town projektnek nem kisebb nevet tudtak megszerezni mint a Jóbarátok egykori sztárját Courtney Cox-ot. A háttérben pedig a Scrubs készítõje Bill Lawrence munkálkodik. Producerek között megtalálható maga Courtney Cox, Kevin Biegel és David Arquette is. A történet pedig egy anyáról és 17 éves fiáról fog szólni, annak összes örömével és bánatával és mint az várható vígjáték lesz a mûfaj.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
aki tud meg jo sorozatot ajanlani, amiben jobaratokos szereplok szerepelnek az johet, vagy csak ugy jo sorozat is jo..pl nem tudom miert de a Joey nekem nem jott be, ez viszont tenyleg jo
Készítettem egy újabb videót, ezúttal egy Ross & Rachel kapcsolatáról szólót... Remélem tetszik <#vigyor>#vigyor> Kommenteket várom <#alien>#alien>
--= LINK - YouTube =--
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
nyugi, nincs semmi, csak sok az olyan aki arra utazik h átkúrjon másokat, és mivel neked se logód, se adatlapod ezért arra gondoltunk h újreg vagy aki csak azért jött hogy...
Amúgy ho kell beállítani az adataimat???
Óvatosan??? Miért???
Mert üres az adatlapom???
REAL MADRID
David Schwimmer új sorozatban, a Testees-ben, õrült vígjáték, no comment😄
Courtney Cox a Dirt bukása után új sorozatba fog, még készülõben, ah lesz vmi infó majd írok...
Jennifer Aniston is vmi új sorozaton gondolkozik, eddig még semmi hír, csak pletyka, ki tudja mi lesz belõle...
ennyi^^
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
nekem csak az a bajom hogy van egy 30 gb-os gyujtemeny, aminek viszont a minosege nagyon nem az igazi..persze ettol meg jo, de jo lenne ha legalabb dvd szinten meg lenne, vagy nem beszelve hd-rol de olyan nincs is szerintem..ha lenne meg is vennem
asszem egy éven belül újra le kell darálnom az egészet, mostmár kellõen elfelejtettem a poénok egy részét. (mondjuk az is biztos, hogy nem magyarul fogom nézni, újabban annyira vacaknak tûnik a szinkron, hogy hátamon feláll a szõr tõle, pedig régen azzal is szerettem -nem ismertem az eredetit.)
Ross: Oh semmi gáz! Tolonganak körülöttem a gyönyörû paleontológusok.
Rachel: Errõl van szó!
Ross: De csak egy ilyen van, és az Õ! A többi egész nyugodtan elmehetne csõlakónak!
Rachel: Na és ma mit csináltok Emmával?
Ross: Azt hiszem elviszem Emmát a játszótérre.
Rachel: Uramisten?! Micsoda?!
Ross: Mint mondtam elviszem Emmát a "Kés, villa, olló Múzeumba".
Rachel: Na jó idefigyelj Ross, én nem akarom hogy Emmát elvidd a játszótérre!
Ross: Azért, mert...?
Rachel: Na jó, ha már tudni akarod... Volt egy megrázó hintabalesetem, gyerekkoromban.
Ross: Komolyan?
Rachel: Igen, 4 éves voltam... és ott ültem azon a hintán és akkor hirtelen a hajam belegabalyodott a láncba és hogy ki tudjanak szedni a mamámnak bele kellett vágni a hajamba... aztán hetekig nem volt egyforma!
Ross: És te mégis talpra álltál! Nem is tudom, ki játszhatna el egy filmben?
Rachel: Nyugodtan kiröhöghetsz, de nem akarom, hogy Emma odamenjem! Én Claire Daines-t válaszatanám...
Ross: Nézd, sajnálattal értesültem a tragédiádról, de a hinták teljesen biztonságosak, és Emma imád hintázni! Tudod mit? Gyere el, és nézd meg!
Rachel: Ross, a hinták 40 mérfölddel száguldanak, igen, és van egy pillanat ott a legtetején, amikor nem tudhatod, hogy visszatérsz-e a földre!
Ross: Valóban sok gyerek kering a föld körül... Figyusz, kérlek gyere el velünk, ha meglátod Emma mosolygó arcát, esküszöm nem bánod meg.
Rachel: Rendben van.
Ross: Oké, ugye nem leszel olyan anya, aki átörökíti az irracionális félelmét a gyerekére?
Rachel: Irracionális? Rendben van, majd eszedbe juttatom, amikor legközelebb betojsz egy kis póktól!
Ross: Persze, mert ez ugyanaz? Legalább 30 féle mérges hintafaj létezik!
muszájvolt. =D
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly