Jóbarátok (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
30 Rock nekem nem jött be, de az említett Greenzo-s részt megnéztem (bár annyira attól sem voltam oda)
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
egyébként a 30 Rock sorozatban, nemtom ki nézi, de hihetetlen jó, volt egy rész, amikor Ross vendégeskedett...hááát én majd meghaltam rajta😄 kúrva jó voltXD
meg ott van a Monica 2 évadot megélt Dirt - A hetilap c. sorozata és asszem Perry bácsinak is volt egy sorija, de nem jut eszembe a címe😊

A Joeyból meg sajnos csak másfél évet csináltak meg...pedig az is jó volt szerintem.
Mindig röhögök hogy Ross és Chandler milyen laza csávónak akart látszani még az egyetemen. 😊 Azok a fejek + a beszéd... 😊
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Ross - Szintetizátor / ANGOL /
Ross - Szintetizátor / Magyar - de Tv-rõl felvett, és rövidebb /
Ross Skótdudával játsza el a CELEBRATIONS-t =))) / Angol /
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Ismét egy hatalmas rész :
Í-i Í-i Í-i
.....
Í __ Í __ Í
<#hehe>#hehe> lol <#hehe>#hehe>
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
És ez azért nagy kár, mert ha jól tudom perpill. nincs olyan talk-show az országban, ahol a behívott sztárvendégeket tényleg megismerhetnénk más oldalaikról is. 😞
Es tenyleg megnezhetne, meg hagyhatna beszelni tobbet a vendegeit de o ilyen, eleve lusta, es leszarja, erre rajon hogy gondolom sok programja van es nincs is sok ideje ilyenekre
De direkt nem ejtettem egy szót se Fábry politikai megítélésérõl. Most csak szakmai szempontból, ha nekem lenne kéthetente mûsorom tévében, annyival azért megtisztelném a nézõimet, vendégeimet, hogy azt a 3-5 órát rászánom abban a 2 hétben, hogy mindegyik említett filmbõl, sorozatból egy-egy epizódot megnézek. (Ha igazán "újságírós" akarna lenni, akkor még mégegyszer ennyit rászánna és némi google-ozás segítségével, megnézné ezeknek a mûsoroknak a holdudvarát.)
Mert ez most tök az volt, hogy valamelyik szerkesztõ megmondta, hogy ezeket a mûsorokat sokan nézik, akkor ezek hangjait behívjuk, és akkor majd sokakat fog érdekelni ez a Showder is.
"Es nem tudjak kirugni a nagy nezettseg miatt."
Hát ez annyira nem igaz, hogy nem is tudom hol kezdjem, csak azt, hoyg ez is politikába torkolna. (Természetesen nem a nagy nézettség része.)
Nekem se tetszett hogy elnyomta a szinkronhangokat, ez igy nagyon kevesnek tunt..megnezhette volna ez igaz, de mig nekem termeszetesnek tunik hogy hetent megnezek nehany sp-ot, ugyanugy megertem hogy egy elozo generacio beli ember leszarja..en se hiszem hogy megneznek egy rajzfilmet, foleg az elso benyomas utan. nekem a SP kifejezetten primitivnek tunt elsore, kesobb szerettem meg.
Jobaratok: szerintem ugy gondolta, hogy mint a legtobb amerikai filmtermek, ez is primitivebb mint nehany minosegibb film. Es minthogy bevallottan nem latott egy kepkockat se a Jobaratokbol ez a feltetelezes ertheto. Mas kerdes hogy a Jobaratok nem primitiv, sot nekem favourite of all time😊 es az is marad
arra meg már nem találok szavakat, hogy valami olyasmit mondott, hogy a magyar szinkronos igyekeztek innovatívan javítani a Jóbarátok laposabb részein. Jóbarátokhoz képest Fábry egy semmi, és simán beleköt... (Öszinte leszek, eddig se rajongtam az ürgéért sok okból kifolyólag, de egyre jobban lejáratja magát.)
Mellesleg, nem tudom melyik nõi szinkronhang mondta, hoyg sokkal többet nevettek szinron közben, mint mikor nézték utána tévében. Tessék: így kell finoman bevallani, hogy szinkron elõtt viccesebb volt. 😊
holnap 8-9 körül már tuti fenn lesz (tippem szerint ezt is free-ként lehet majd szedni egy darabig)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
nem tudom mennyire nehezedik, de ha felvételkor hallottál esetleg olyanokat, hogy csak az elsõ 1-2 év a nehéz, mert ott szûrik a népet, akkor az