Jóbarátok (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bulykin
fasza^^ eddig 2évad ment le, asszem topicja is van, szal olvasgass ott😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi

grizzly21
milyen sorozat az?

Bulykin
Jannifer Aniston szerepelni fog a 30Rock c. sorozat egyik részében^^
Imádom a sorozatot, nagyon nagy, nagyon viccesXD Egyébként David Schwimmer már szerepelt a sorozatban 1 rész erejéig és nagyot alakított😊 reméljük Aniston néni is jó lesz, kíváncsi vagyok milyen szerepe lesz(nem írtak róla semmit...)

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Paulie
bsz!

.

grizzly21
legnagyobb

cassoneitaly
Matthew Perry ma 39 éves <#idiota>

HAPPY BIRTHDAY MATTY!

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

trogerzsiger
chhaya
ott mindig szoktam nézni, de nem találtam. 😞

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

trogerzsiger
én tecsóban láttam.

chhaya
nem tudja vki, honnan lehet megszerezni azt a jóbarátokos könyvet, amit 2004-ben adtak ki? sehol nem leltem rá. 😞

cassoneitaly
Sorozatok ingyen

Kissé körülményes, de innen leszedheted <#vigyor>

ZSÖ-DÖ-FLU-FLI <#idiota><#idiota><#idiota>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

vki lécci másoljon be egy linket ahonnan letölthetem az 5-6-7 évadot magyarul. elõre is kösz
grizzly21
eleg durva..

grizzly21
😊)

tnm
még 9 év és elveszi Ross és Rachel lányát...

trogerzsiger
jó idõs már

cassoneitaly
Matt Le Blanc / Joey / ma 41 éves

Ha esetleg Sg-zne, akkor Happy Birthday neki <#kacsint>

Bulykin
vagy Jóbarátok - Visszatekintés az elmúlt 10 évre(egyébként story tv-s felvétel, de fasza minõség) vagy pedig nemtom^^ és meg se tudom nézni, mert kölcsön van adva a dvd...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

grizzly21
annak mi a cime? Lehet hogy megvan, de ha nem akkor beszerzem mindenkepp.
Nekem az is nagyon tetszik amit a szineszek mondanak, ill ahogy reagalnak annak a resznek a vegen, aminek az a cime, hogy The One With All The Others: latszik, hogy ok is meg vannak illetodve, es amit mondanak azt komolyan gondoljak. Matthew Perry mondja pl:
"Its hard to sum up the last 10 years, but its basically like being involved in some magical thing thats much bigger than you are"

Bulykin
tudoom^^ egyébként tényleg nagyon "szar" ilyen szempontból az uccsó 2 rész...én nekem van egy olyanom, hogy Visszatekintés az elmúlt 10 évre és interjúk meg minden van benne és hihetetlen hogy milyen...áhh😊 értitek^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

grizzly21
lehet hogy en is csak azert mondom mert meg frissen lattam..😊 Egyszeruen csak nem hiszi el az ember, hogy 10 even at folyamatosan mukodott valami tokeletesen, es egyszer csak vege van

bubu13
csatlakozok én is

EEE 1899

Bulykin
én is így vagyok vele, de szerintem úgyis meg fogom nézni még😊 pedig én is láttam már vagy 3-4szer^^

grizzly21
nah en meg ma vegere ertem megint...most neztem meg kb 3madjara, persze nem folyamatosan, kb fel-1 eve kezdtem el, most ertem be. De azt hiszem tobbszor nem nezem vegig, vagy ha igen az utolso 2 reszt kihagyom, mert epp eleg volt ezt 3szor vegignezni. Nem tudom en nem szoktam erzelgos lenni mindenen, de ez mindig nagyon szomoru..mindenki tudja es erzodik az egeszen, hogy ez az utolso😞( es a vegen amikor leteszik a kulcsokat, es korbeforog a kamera a tok ures szobaban, ahh azt nem, meg egyszer nem😞

tnm
tnm
4x12 The One With The Embryos, ebben a részben van a játék, és a végén az átköltözés

Az melyik rész amikor chendler&joey egy játék miatt lakást cserél monica&rachellel?

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

Bulykin
ez így van😊 bár nemtom asszem már írtam is, hogy David Schwimmer pl. azt nyilatkozta egyszer hogy õ nem szeretné ha sokáig a Jóbarátokos Ross jutna mindenkinek az eszébe róla😊

grizzly21
"Bár messze nem a Jóbarátok volt a legjobb kortárs szituációs komédia" hat melyik? En nem hiszem hogy olyan nagyon akarnanak "kitorni", penzuk van eleg, es mindenki a Jobaratokhoz fogja oket kotni igy is, ugy is.

Bulykin

chhaya
ó pedig épp azért néztem be ide, hogy a filmért nyavalyogjak... elsõre megörültem, aztán nem lesz semmi. 😞 nyüssz

Bulykin
"Matthew Perry sajtósa után a Warner is cáfolt minden Friends-film pletykát."
sajna😞

Bulykin
jaja, de ez még csak terv az a baj, örülnék ha már a mozikban menne^^

Willi Betz
Na ez jó lesz nagyon!!

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

szép😊

ömmmmm

Bulykin
amúgy gondoltam h fake😊
Asszem a story tv-n láttam egy visszatekintést egyszer a sorozatra és egy interjúban elmondták a tagok, hogy ez a 10év szép és jó volt, de nem akarnak újra Jóbarátokat, hanem külön-külön szeretnék folytatni, persze a nagyon jó barátság az megmarad és tartani fogják a kapcsolatot egymással😊

tnm
pont junkie-n írták, hogy ennek a hírnek a forrása egy olyan amerikai oldal, ami hitelességben a Blikknél is rosszabb, szal... csak óvatosan!

Bulykin

trogerzsiger
Jó benne.

Bulykin
nah ma néztem egy sorozatot, a Band of Brothers(ami egyébként zseniális háborús cucc) és ki szerepelt az elsõ részben egy katona tiszt szerepében, aki az újoncokat "csicskáztatta" meg szivatta?? David Schwimmer...
elõször fura volt ez a szerep neki, de nagyon jól csinálta, kicsit rekettes mély hang, ordibál, szivat, õ ott az Úr...nagyon jó volt😄

Bulykin
jaja😊
High School of the Dead-et láttam folytatjátok...big thx😄

És szerencsére a csúcson hagyták abba. 😊 Tökéletes vég volt. 😊
Bulykin
egyébként ez így jó, egyszer mindennek vége kell hogy legyen, semmi sem tart örökké😄

Bulykin
és ha vége lett volna a 11.évadnak akkor meg azon gondolkozol, hogy miért nem csináltak még egy 12.évadotXD és így tovább😄😄

hát igen... igaz de így viszont azon gondolkozol, hogy 10 évadon keresztül rohadt jó volt és miért nem csináltak egy 11. évadot.

ömmmmm

Bulykin
Perry bácsi új sorozatban lesz😊
KATT IDE

grizzly21
gondolkoztam ezen, szerintem jo igy. Igy tokeletes, szep, kerek lezart.
Nem lett volna jo ha savanyu szajizzel nezi az ember az utolso reszeket

Nem kellett volna befejezniük😞

ömmmmm

Willi Betz
De tény és való,hogy a Jennifer Aniston jóval több filmben játszott mint a többiek.

Willi Betz
Sõt még abban a majmos filmben is játszott,ahol Baseballozott.