Jóbarátok (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

chhaya
a végére szerintem is már kicsit dövögõs volt. de egy "mi van velünk 5 év múlva" típusú filmnek szerintem sokan örülnének. sõt..

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

szia maddog00!érdekelne az ajánlatod,irj az [email protected] ra! köszi
Bandew
Film tuti nem lesz és szvsz nem is kell. 10 évad nem kis idõ, lezárult a történet, mindent láttunk, nem értem minek még film is. A 10. évadban már amúgy is erõsen érezhetõ, hogy nyögõsen hozták létre.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

banok
Amerikában és Ny-Európában is így csinálják

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Sajnos nagyon sok csatorna tesz a KB 20 perces sorozatok közepére is reklám. Pedig bõven elég a 45 percesekbe egyszer. De azokba meg kétszer is tesznek. Nem sokkal kezdés után, aztán már szinte a végén. A Cool tévé is ezt csinálja. Nagyon gáz.
trogerzsiger
micsoda?! van közt reklám:/ egy 22 perces adáshoz reklámot rakni:/ igaz hogy ezzel sokat kaszál, de háááát.

Garcia
a Jóbarátokat páros részekkel kéne vetíteni és a két rész között kéne a reklám, de nemígy h 10 perce megy aztán 15 perc reklám aztán újra 10 perc film...

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

REALista
Hát az tényleg nagyon durva lenne ha nem lenne reklám...a Tv2-õn sem volt...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

csak EGY reklámot és durva lenne, ha nem raknának, nyilván nem döfi tökön magát egy csatorna.
Garcia
jaja... és beraknak a közepére egy reklámot....

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Elõbb kezdték mint kellett volna, így jól lemaradtam az elejérõl. *"Kösz", Viasat!*
REALista
Viasat3 NOW!😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

köszi, télleg a u2 száma, csak anyám szerint david bowie....mert hát õ élt a 60as, 70es, 80as években😄
chhaya
ott is

grizzly21
a with or without you a discoban szol szerintem ahol Ross osszejon a masolos csajjal 1 ejszakara

chhaya
ami zene a rádióból szól (amit Ross küldött Rachelnek) az U2 - With Or Without You. ami a jelenet legvégén, közvetlenül ezután zól, arra nem tudtam rájönni. 😊

Hali. a kérdésem elsõrosban oylanokhoz szól, akik Jóbarátok fanok, és a zenébenis otthon vannak😊
Abban a részben, amikor Ross ir egy listát Rachelrõl, és összevesznek, az epizód végén Ross ül az ablakban, csak bámul kifelé, esik az esõ, és a rádióban azt hiszem egy David Bowie szám szól....
De nem is biztos hogy a jelenet végén szól ez a szám, a másik lehetõség, hogy amikor Ross Rachelnek akar üzenni a rádiómüsoron keresztül, és küld neki egy számot..nem emlékszem már, a 2 közül valamelyik...
aki tud segitsen, plz..
köszi
Hali! KEll valakinek mind a 10évad DIVX formátumban dvd-n?? ár 4-5ezer körül
chhaya
már miért olyan egyértelmû?

grizzly21
mar van 10....

Magoo
számomra is egyértelmû hogy nem lesz film, akármennyire is vágyunk utána...
érjük be azzal ami van! 10 évad totális öröm halmaz!

miért lenne? mndegyikõjük a háta közepére kívánja az egészet. ne bulvárlapokból tájékozódjatok.
chhaya
ezt énis. meg aztis, hogy Matt LeBlanc szabotálja a filmet, mert a Joey nem futott be. de ugye azért lesz film? ugye lesz ugye lesz ugye lesz?

Magnumrolcsi
Jennifer Aniston nem akar szerepelni mert visszaesne a prestige 😄 ezt olvastam

chhaya
hali! nem tudtok valamit, hogy lesz-é film forgatva avagy 10. évad? hallottam mindketõrõl pletykát, de még régen. gondoltam mekérdem, hátha ti jobban vagytok informálva. olyan jó lenne. <#vigyor4>

lang14
és a legjobb hogy most néztem végig mind a 10-et.. szépen sorban 😊 megint

...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...

Tudjuk.
Csak az a gáz, hogy az Origo mind a 10 évadot bejelentette a Viasat-ra, a Viasat viszont csak az elsõt.
Minas Tiris
szeptember 3-tól újra a viasat 3-on.<#taps>

Soha se vitatkozz idiótákkal. Mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

lang14
most nézem végigi a 10 évadot folyamatba a 9.nél járok (vajon elkezdem a viasaton nézni ?)

trogerzsiger
ami tök jóóó 😄 napi egy rész kipihenni a suli fáradalmait 😄

banok
jaja szeptemberõl fõmûsoridõben lesz a Jóbarátok a Viasat3-on.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Az Origo-n lehet(ett) olvasni, hogy szeptembertõl a Viasat-on lesz az összes évad.
lang14
10. évad amikor Joey Franciául tanul (Önéletrajzában írja hogy meg bír inni annyit meg hogy bírja a nyelvet.. Ó dé fuff)

trogerzsiger
7. évad az tuti😄

hali,
nemtudja valaki melyik évad hanyadik rész az amiekbe a joey allasinterjura megy es a vegen megiszik 5liter tejet asszem?
Tegnap vásároltuk meg az unokatestvérem születésnapjára a Jóbarátok 1. évadát. Szerencsétlenségünkre kiderüt hogy ez már megvan neki, a Média Markt pedig nem cseréli vissza. Talán ha egyszer volt berakva a lejátszóba, egyp. teljesen kitûnõ állapotban van. Mi 8.500 ft -ot fizettünk érte, viszont ha valakinek kell 4.000. -ért eladom. Ha más megoldás nincs csere is érdekel.

Elérhetõségem: [email protected]
grizzly21
nem vhs nem érdekel igazából, de azért köszi.
nekem angolul megvan az összes, csak letöltött, azért kérdeztem csak hátha dobozosan adja igy, az érdekelne

trogerzsiger
Figyelj nekem megvan az elsõ 7 évad videókazettán eredetiben😄 szal beszélhetünk az árról... persze ha csak érdekel

grizzly21
eredeti/nem ? magyar/angol?

A Jóbarátok összes része (mind a 10 évad) 6000Ft. eladó! érd: [email protected]
Magnumrolcsi
electro world 😊

Magnumrolcsi
elektroword-ben 7990.- egy évad

trogerzsiger
hopp elírtam.....

Magoo
7 évad? Az érdekes...összesen 10 évad van...

trogerzsiger
VAn egy oldal ami ugyan smses de letöltheted a 7. évad kivételével az összes évadot olyan dvdés minõségben, ahogy a boltban kapható😄, de fent divixesen is mind a 7 évad

fifi
nem is 8000 egy évad...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Paulie
hát, van aki nemakar, pl David <#szomoru1>

.

Jrex
sziasztok . azt hallottam lesz belõle nagyfilm. mit tudtok errõl?(bocs ha már volt szó róla)

Paulie
"ott az internet, pár nap alatt letöltöd. simán. vagy, megveszed a boltban. gondolom utóbbi szóba sem jöhet."<#vigyor4>

.

sziasztok
keresem a jóbarátok összes évadját, összes részét divx formátumban de nem esszement 8000 ft-ért! hanem reálisan 3000-3500 Ft-ért!!
akinek van írjon!! [email protected]