Jóbarátok (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
Abban a részben, amikor Ross ir egy listát Rachelrõl, és összevesznek, az epizód végén Ross ül az ablakban, csak bámul kifelé, esik az esõ, és a rádióban azt hiszem egy David Bowie szám szól....
De nem is biztos hogy a jelenet végén szól ez a szám, a másik lehetõség, hogy amikor Ross Rachelnek akar üzenni a rádiómüsoron keresztül, és küld neki egy számot..nem emlékszem már, a 2 közül valamelyik...
aki tud segitsen, plz..
köszi
érjük be azzal ami van! 10 évad totális öröm halmaz!
...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...
Csak az a gáz, hogy az Origo mind a 10 évadot bejelentette a Viasat-ra, a Viasat viszont csak az elsõt.
Soha se vitatkozz idiótákkal. Mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
nemtudja valaki melyik évad hanyadik rész az amiekbe a joey allasinterjura megy es a vegen megiszik 5liter tejet asszem?
Elérhetõségem: [email protected]
nekem angolul megvan az összes, csak letöltött, azért kérdeztem csak hátha dobozosan adja igy, az érdekelne
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
.
keresem a jóbarátok összes évadját, összes részét divx formátumban de nem esszement 8000 ft-ért! hanem reálisan 3000-3500 Ft-ért!!
akinek van írjon!! [email protected]