Jóbarátok (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ott az internet, pár nap alatt letöltöd. simán. vagy, megveszed a boltban. gondolom utóbbi szóba sem jöhet.
szaisztok
keresem a jóbarátok, vészhelyzet, szökés, hõsök összes évad össze részét!!
de fõleg a jóbarátok sorozat érdekel divixen is jó!!
írjon akinek meg van fontos!! [email protected]
keresem a jóbarátok, vészhelyzet, szökés, hõsök összes évad össze részét!!
de fõleg a jóbarátok sorozat érdekel divixen is jó!!
írjon akinek meg van fontos!! [email protected]
😊)nagyon jó
TAXI CAB
TAXI CAB
Sziasztok!
Nem tudja valaki véletlenül, hogy az 5. évad Ross beköltözik címû részében Danny lakásavató bulijában milyen zene szól? Kb a 16. perc 50. mp-nél van. Csak egy-két másodpercet lehet hallani belõle, de kíváncsi vagyok.
Nem tudja valaki véletlenül, hogy az 5. évad Ross beköltözik címû részében Danny lakásavató bulijában milyen zene szól? Kb a 16. perc 50. mp-nél van. Csak egy-két másodpercet lehet hallani belõle, de kíváncsi vagyok.
ugyanígy vagyok vele énis!!csak 1 rohadt sorozat de nagyon lehet kötõdni hozzá😮
sziaasztok ha valaki tud taxi 4 magyarul ahol ingyen leleht tölteni tegyefel köszi
melyik részben játszik Joey a kvízmûsorban?
...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...
sziasztok.nemtud valaki olyan oldalt ahonnan ingyen lehet letölteni sorozatokat????kivéve sorozat.eu ez nem érdekel.köszi
Nem kívánom senkitõl, hogy csodás dolgot tegyen, de joggal elvárom mindenkitõl, hogy mindig ember legyen.
Hy! Aki megszeretné rendelni a Jóbarátok DVD-t az írjon [email protected]
jahh nem is engednek vissza,))
he??engem ki!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
FIGYELEM.................FIGYELEM
A KISKAPUN SZABAD A REGISZTRÁCIÓ,AKI SZERETNÉ A SOROZATOT TÖLTENI AZ MOST REGELJEN AMÍG LEHET!!!!!!!!!
http://bitgate.org/
A SEEDRE FIGYELJETEK ODA,TAPASZTALATBÓL MONDOM😉
A KISKAPUN SZABAD A REGISZTRÁCIÓ,AKI SZERETNÉ A SOROZATOT TÖLTENI AZ MOST REGELJEN AMÍG LEHET!!!!!!!!!
http://bitgate.org/
A SEEDRE FIGYELJETEK ODA,TAPASZTALATBÓL MONDOM😉
respect
aham kösz,,
http://luksfb.freebase.hu/sor-friends.html
a 6.-évadhoz nincs tippetek,már csak ez kéne,,kapu nem megy kitiltottak
kapu..
amúgy most raktam fel oda a 'The Stuff You've Never Seen'-t, 16 perc bakiprarádé 😊 Én szétröhögtem magamat rajta 😄
amúgy most raktam fel oda a 'The Stuff You've Never Seen'-t, 16 perc bakiprarádé 😊 Én szétröhögtem magamat rajta 😄
Az oldal reklámozásáért kizárás jár(hat)...
Amúgy a magyar szinkron sem rossz ennél a soroazatnál. Sztem...
Meg most fog felkerülni a Hun/Eng Dual Audios változat (fent van már az 1. évad, és ahogy van 3 seeder akkor jön a 2. is 😉).
Amúgy a magyar szinkron sem rossz ennél a soroazatnál. Sztem...
Meg most fog felkerülni a Hun/Eng Dual Audios változat (fent van már az 1. évad, és ahogy van 3 seeder akkor jön a 2. is 😉).
Torrentrõl, magyar oldalról, magyarul, én fullsebességgel szedtem, 250-260al, mert a netem annyit enged, és 3-4 nap alatt lejött...
amúgy garzson, ha fizetõs is jó, mért nem veszed meg?
amúgy garzson, ha fizetõs is jó, mért nem veszed meg?
Magyarul vagy angolul? Tudnál adni linket plz.
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
hello, nem tud vki segiteni, honnan tudnam letolteni/megvenni az osszes reszt. lehet akar fizetos oldal is, csak kerlek ne torrent vagy dc++ tippeket adjatok, mert az borzaszto lassu. koszi elore
..
Amúgy ha háladási epizódról lenne szó akkor van kb még egy év 😊. Én személy szerint nem szeretném ha folytatnák. Maximum egy epizód erejéig összeállhatnak, hogy elmeséljék mi történt velük azóta, de hogy megint folytatosjon a mindennapi történet, valoszínüleg nem tudnám élvezni. Jó a Jóbarátok úgy ahogy van, nem kell erõltetni tovább a folytatást. Szerintem.
spam. sry
David Schwimmwer szerint ha folytatná a ross nevü caraktere folytatását az vissza vetné a karierjét !
és ö tudjah de lehet hogy igaza van
vagy max ha ö nem akkar csatlakozni akkor majd ugy rendezik max hogy ö pl elutazot de ez igy nem lenne valami jó !
én összintén meg mondom nem szeretem a feliratos filmeket inkább a szinkron !
és ö tudjah de lehet hogy igaza van
vagy max ha ö nem akkar csatlakozni akkor majd ugy rendezik max hogy ö pl elutazot de ez igy nem lenne valami jó !
én összintén meg mondom nem szeretem a feliratos filmeket inkább a szinkron !
de az lenne a tuti hogy ha folytatnák a 11 évadal és ugy továb
de igaz az hogy kár lenne ha most csinálnának egy rossz évadot és igy a 10 év alat elért sikerük már nem lenne tökéletes !
reméljük hogy jol sül el
bár hozzáteszem rosz ocskodik a újra kezdéstöl !
http://www.habostorta.hu/hab/eszter/filmsztar/200612/anistonujra_osszehozza_a_jobaratokat
részlet
Matthew Perry, David Schwimmwer, Lisa Kudrow és Matt LeBlanc már nehezebben szánja rá magát a régi siker felmelegítésére.
- Nagyon beleragadtam Ross karakterébe. Nem tenne jót a karrieremnek, ha újrakezdeném - indokolta vonakodását David Swimmer.
de igaz az hogy kár lenne ha most csinálnának egy rossz évadot és igy a 10 év alat elért sikerük már nem lenne tökéletes !
reméljük hogy jol sül el
bár hozzáteszem rosz ocskodik a újra kezdéstöl !
http://www.habostorta.hu/hab/eszter/filmsztar/200612/anistonujra_osszehozza_a_jobaratokat
részlet
Matthew Perry, David Schwimmwer, Lisa Kudrow és Matt LeBlanc már nehezebben szánja rá magát a régi siker felmelegítésére.
- Nagyon beleragadtam Ross karakterébe. Nem tenne jót a karrieremnek, ha újrakezdeném - indokolta vonakodását David Swimmer.
nem egészen egy részröl lenne szó ha nem egy mozi-film hosszuságu filmröl legalábis én ezt halotam hogy ezt szeretnék !
bár valoszinü hogy nem biztos de nem hiném hogy egy 22 perces részre álnának össze egy éregbi hir volt hogy 45 perces lenne a rész de ez sajnos csak a NBC-n menne le és nem hiném hogy el kerülne igen kicsike hazánkba max csak feliratosan !
bár ki tudjah minden lehetséges
de én örülnék egy mozi film hosszúságú filmnek !
bár valoszinü hogy nem biztos de nem hiném hogy egy 22 perces részre álnának össze egy éregbi hir volt hogy 45 perces lenne a rész de ez sajnos csak a NBC-n menne le és nem hiném hogy el kerülne igen kicsike hazánkba max csak feliratosan !
bár ki tudjah minden lehetséges
de én örülnék egy mozi film hosszúságú filmnek !
Így van, énis ezt akartam írni, hogy lehet összeállnak.. Aztán lehet rosszul teszik, mint pl a Vészhelyzet is, nem hagyták abba a "csúcson" <#crazya>#crazya>
Légy jó, légy hű Magyar!
Ja, jó lenne. Csak nehogy, rosszul süljön el. Végülis több mint 2 éve nem voltak "jóbarátok".
spam. sry
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Magyarul is meg lehet szerezni csak tudni kell hol keresük pl torrent oldalak csak sajnos az olyanokra csak meghivoval lehet csak be jutni mint pl Bitgate !