Jóbarátok (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ott az internet, pár nap alatt letöltöd. simán. vagy, megveszed a boltban. gondolom utóbbi szóba sem jöhet.
szaisztok
keresem a jóbarátok, vészhelyzet, szökés, hõsök összes évad össze részét!!
de fõleg a jóbarátok sorozat érdekel divixen is jó!!
írjon akinek meg van fontos!! [email protected]
😊)nagyon jó
TAXI CAB

Sziasztok!

Nem tudja valaki véletlenül, hogy az 5. évad Ross beköltözik címû részében Danny lakásavató bulijában milyen zene szól? Kb a 16. perc 50. mp-nél van. Csak egy-két másodpercet lehet hallani belõle, de kíváncsi vagyok.
ugyanígy vagyok vele énis!!csak 1 rohadt sorozat de nagyon lehet kötõdni hozzá😮

Paulie
hupsz az elõtte levõnek akartam írni 😄

.

Paulie
<#eljen>

.

danikarate
Ez nagyon kapcsolódik a témához, gondolom Phoebe taxijáról jutott eszedbe, hogy ide írjál.

sziaasztok ha valaki tud taxi 4 magyarul ahol ingyen leleht tölteni tegyefel köszi
lang14
ezer kösz...

...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...

Paulie
A bömbölõ sztriptíztáncos

.

lang14
melyik részben játszik Joey a kvízmûsorban?

...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...

iko
Sorozatokról biztonsági másolatot, torrent oldalakról lehet szerezni 😉

spam. sry

halexandra
sziasztok.nemtud valaki olyan oldalt ahonnan ingyen lehet letölteni sorozatokat????kivéve sorozat.eu ez nem érdekel.köszi

Nem kívánom senkit&#245;l, hogy csodás dolgot tegyen, de joggal elvárom mindenkit&#245;l, hogy mindig ember legyen.

Hy! Aki megszeretné rendelni a Jóbarátok DVD-t az írjon [email protected]
jahh nem is engednek vissza,))

Magnumrolcsi
Azt mondom, hogy Téged 😄
Nevedre kerestem és voálá 😄Dd

he??engem ki!!!

Magnumrolcsi
Kivágtak <#hehe><#nevetes1>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
FIGYELEM.................FIGYELEM
A KISKAPUN SZABAD A REGISZTRÁCIÓ,AKI SZERETNÉ A SOROZATOT TÖLTENI AZ MOST REGELJEN AMÍG LEHET!!!!!!!!!
http://bitgate.org/

A SEEDRE FIGYELJETEK ODA,TAPASZTALATBÓL MONDOM😉

respect

aham kösz,,

http://luksfb.freebase.hu/sor-friends.html

a 6.-évadhoz nincs tippetek,már csak ez kéne,,kapu nem megy kitiltottak

kapu..
amúgy most raktam fel oda a 'The Stuff You've Never Seen'-t, 16 perc bakiprarádé 😊 Én szétröhögtem magamat rajta 😄

gag reel

ezeket láttátok már,,bakik stb...

besz*rás

iko
béhá vagy végtelen vagy kapu?

spam. sry

Az oldal reklámozásáért kizárás jár(hat)...

Amúgy a magyar szinkron sem rossz ennél a soroazatnál. Sztem...

Meg most fog felkerülni a Hun/Eng Dual Audios változat (fent van már az 1. évad, és ahogy van 3 seeder akkor jön a 2. is 😉).

grizzly21
milyen oldal az? egyébként angolt jobb szeretem

Torrentrõl, magyar oldalról, magyarul, én fullsebességgel szedtem, 250-260al, mert a netem annyit enged, és 3-4 nap alatt lejött...

amúgy garzson, ha fizetõs is jó, mért nem veszed meg?

grizzly21
angol
http://www.isohunt.com/download/14701159/friends+season+06

jax
Magyarul vagy angolul? Tudnál adni linket plz.

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

grizzly21
nekem 2 hét alatt lejött mind a tíz évad torrentrõl😊

hello, nem tud vki segiteni, honnan tudnam letolteni/megvenni az osszes reszt. lehet akar fizetos oldal is, csak kerlek ne torrent vagy dc++ tippeket adjatok, mert az borzaszto lassu. koszi elore
iko
minden egyes alkalomkor FÁJ 😊

spam. sry

grizzly21
hát megint vége😞

..

Mincsi
Jah, csak egy részt fognak csinálni, ha mindenki beleegyezik!! És hát én naon is remélem!

Rush!

iko
Amúgy ha háladási epizódról lenne szó akkor van kb még egy év 😊. Én személy szerint nem szeretném ha folytatnák. Maximum egy epizód erejéig összeállhatnak, hogy elmeséljék mi történt velük azóta, de hogy megint folytatosjon a mindennapi történet, valoszínüleg nem tudnám élvezni. Jó a Jóbarátok úgy ahogy van, nem kell erõltetni tovább a folytatást. Szerintem.

spam. sry

Kövesdi A
David Schwimmwer szerint ha folytatná a ross nevü caraktere folytatását az vissza vetné a karierjét !
és ö tudjah de lehet hogy igaza van

vagy max ha ö nem akkar csatlakozni akkor majd ugy rendezik max hogy ö pl elutazot de ez igy nem lenne valami jó !

én összintén meg mondom nem szeretem a feliratos filmeket inkább a szinkron !

grizzly21
Ross karrierje?😊 az már kész

grizzly21
az nem nagy baj hogy csak angol lenne

Kövesdi A
de az lenne a tuti hogy ha folytatnák a 11 évadal és ugy továb

de igaz az hogy kár lenne ha most csinálnának egy rossz évadot és igy a 10 év alat elért sikerük már nem lenne tökéletes !
reméljük hogy jol sül el

bár hozzáteszem rosz ocskodik a újra kezdéstöl !

http://www.habostorta.hu/hab/eszter/filmsztar/200612/anistonujra_osszehozza_a_jobaratokat

részlet
Matthew Perry, David Schwimmwer, Lisa Kudrow és Matt LeBlanc már nehezebben szánja rá magát a régi siker felmelegítésére.

- Nagyon beleragadtam Ross karakterébe. Nem tenne jót a karrieremnek, ha újrakezdeném - indokolta vonakodását David Swimmer.

Kövesdi A
nem egészen egy részröl lenne szó ha nem egy mozi-film hosszuságu filmröl legalábis én ezt halotam hogy ezt szeretnék !
bár valoszinü hogy nem biztos de nem hiném hogy egy 22 perces részre álnának össze egy éregbi hir volt hogy 45 perces lenne a rész de ez sajnos csak a NBC-n menne le és nem hiném hogy el kerülne igen kicsike hazánkba max csak feliratosan !
bár ki tudjah minden lehetséges

de én örülnék egy mozi film hosszúságú filmnek !

grizzly21
ha elolvassátok a cikket, itt csak 1etlen 1 részrõl van szó...

Brankley
Így van, énis ezt akartam írni, hogy lehet összeállnak.. Aztán lehet rosszul teszik, mint pl a Vészhelyzet is, nem hagyták abba a "csúcson" <#crazya>

Légy jó, légy hű Magyar!

iko
Ja, jó lenne. Csak nehogy, rosszul süljön el. Végülis több mint 2 éve nem voltak "jóbarátok".

spam. sry

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kövesdi A
Magyarul is meg lehet szerezni csak tudni kell hol keresük pl torrent oldalak csak sajnos az olyanokra csak meghivoval lehet csak be jutni mint pl Bitgate !

iko
akkor jobb lesz picit felturbózni az angol tudásom 😊

spam. sry