KoRn új + régi albumok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
practitioner of the forbidden arts of death
kicsit olyan kapuzárási pánikosra vették szerintem, elképzelem ahogy meghallanak valami dubstep dropot és gyorsan megbeszélik hogy "ez jó lesz? mer' nemtom hogy most ez jó vagy szar, MÁJK SZTED EZ JÓ??")
celldweller sokkal jobban csinálja ezt az egész módit. (mármint metál-electro ötvözés)
pl. ez
a többi számot kiegészíteni jó lesz 😄
1-2 szám erejéig jó ez a metal - dubstep duó, de egy egész albumon át, hát...
A Get Up és a Way Too Far jön be eddig a legjobban.
KoЯn
Egyrészt örülök, hogy visszataláltak a régi hangzáshoz, viszont hiányolom a változatosságot. Az utóbbi két album sokaknak csalódás volt, de tetszett, hogy egyaránt vannak rajta pörgõs számok (Twisted Transistor, Bitch We Got a Problem), zúzós számok (Hypocrites, Killing), vidám számok (Politics, Love and Luxury), szomorú számok (Tearjerker, Kiss).
Ezzel szemben az új albumon szinte mindegyik szám ugyanolyan hangvételû. Jónak jó, de kissé unalmas.
KoЯn
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
Ráadásul nagyon el is hallgattak a srácok. Új albumról nem tudok, és új kliprõl sem (legutóbb a soundtrack volt). Pedig az Untitled albumról kétlem, hogy csak két videoklip kerül ki.
KoЯn
KoЯn
¨°º¤ø„¸ KoRn „ø¤º°¨copy and paste if
¸„ø¤º°¨ ROCKS!! ``°º¤ø„¸your a korn fan
¸„ø¤º°¨¸„ø¤º°¨¨°º¤ø„¸¨°º¤ø ♫☻╚oVe☻♫ KoRn
♫☻╚oVe☻♫ KoRn
Chaos Anno Domini
nagyon jól esik újrahallgatni a régieket is néha, és annyira de annyira jó.......
Látható a legújabb klip, a Hold On..
Hát, nem ezt vártam...
Eleve nem ebbõl a számból keleltt volna szvsz klipet csinálni.
Remélem, a következõ a Bitch we..., a Kiss, vagy a Love & luxury lesz..
KoЯn
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
Nekem a Bitch..., a Kiss, és a Love & Luxory jön be, persze az Evolution mellett.
KoЯn
Más: A KoRn weblapján van, hogy melyik számból legyen videoklip.
szavazás
"Innocent Bystander"
"Hold On"
OR
"Bitch We Have a Problem"
Sajnos a Bitch az utolsó, pedig ezek közül a legjobb szám szvsz.
KoЯn
áááááááááá
nem bírom abbahagyni! 😄
(right now klippjét láttátok már? 😄)
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
20* meg kell hallgatni, hogy felfogja az ember.
KoЯn
Nagyon elvont lett. <#wilting>#wilting> Elsõ hallgatásra furcsa, de szerintem mindenki így van ezzel, ha új albumot hall. Még az Evolution mellett az Innocent Bystande tetszik nagyon, meg az I will protect you. A többi meg elmegy....
még nem hallottad? menj fel ide
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Amúgy ha olyan az új album, mint a See You On The Other Side, akkor nekem nagyon fog tetszeni.
KoЯn
Firefox-ot csak a gyávák használnak. IE az igazi férfiak böngészõje.Veszély, kaland, nyitottság!