KoRn új + régi albumok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Marki
Jaja, én is azt szerettem meg elõször.
4 iszonyat jó szám van rajta szvsz: Tweisted Transistor, Coming Undone, Politics, Open Up.

Errõl viszont (egyelõre) csak az Evolutiont sikerült megszeretnem.

KoЯn

Corefusion
nekem pont fordítva
a see you in the other side nem annyira tetszett de ez kicsit úgy emlékesztet a régi albumukra
amikor az evolutiont meghallottam akkor mindtam "igen ez korn"

de ez csak ízlés kérdése

Firefox-ot csak a gyávák használnak. IE az igazi férfiak böngészõje.Veszély, kaland, nyitottság!

Met
Nálam az Other a csúcs album, a Twisted jön be a legjobban, fõleg a klipp 😄DDDD

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Marki
De bejönnek, a See You on the Otherside is változás volt (nem is kicsit), de az legalább változatos volt. Nekem az Untitled nagyon egyhangú, sajnálom. Én egy egész más KoRn-on "nõttem fel" 😊

KoЯn

Met
mindíg van valaki akinek nem jönnek be a változtatások 😊

Marki
Azért örülök, hogy ilyen vélemény is van 😊

Legalább nem oszlanak fel.

KoЯn

Corefusion
Istenkirály az új albumuk
nem csalódtam

Firefox-ot csak a gyávák használnak. IE az igazi férfiak böngészõje.Veszély, kaland, nyitottság!

Marki
Igen, az is baj lenne. Természetes dolog egy együttesben a megújulás, de ez sajnos nem az. Az egész albumról csak az Evolutiont lehet értékelni, a Love & Luxory meg olyan, mint ha a Baby One Mor Time-ot hallgatnám.

Egyszerûen leengedett a zenekar.

KoЯn

Met
negatív a hozzá állásotok, ha egyforma lenne az összes album akkor meg az lenne a bajotok 😊
szerintem jó lett

Marki
A SoaD-dal semmi baj nincs szvsz.. CSak az, hogy már hónapok óta hallgatnak. A weblapjuk se frissült, rosszat sejtek.

Nekem egyedül a Mezmerize tûnt gyengébbnek az átlagnál, a Hyptnotize-on van 1-2 jó szám, de a Toxicity-t sosem fogják felülmúlni.

De a KoRn már semmit nem tud felmutatni, egyedül ezt az elgondolkodtató klipet.

KoЯn

Qwerty4
Én eredetileg LP rajongó voltam, de KoRn-t is szerettem természetesen, meg úgy általában a nu-metal bandákat, de egyre sz*rabb dolgokat csinálnak, szóval már se KoRn, se LP, se SOAD, egyik se kell!
Miután megjelent idén a M2M az LP-tõl minden összedõlt szép lassan, mostmár odáig jutottam, hogy egyáltalán nem hallgatok nu-metalt, vége. 😞
Nosztalgia kedvéért persze beteszek néhány fõbb számot néha.
Az új KoRn albumra már ezek után kíváncsi sem vagyok. 😞

Qwerty4

Marki
Itt van az új videoklip. Ez az egyetlen pozitívum az egészben. A szám sem annyira rossz - legalábbis az albumhoz képest.

De maga az új album (Untitled) borzalmas. Sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de a KoRnnak annyi 😞

KoЯn

Met
nem, de a korn.com-on bele hallgathatsz

PíszLávJuniti
unplugged ?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Met
Kint az új album 😄

Prince of Máté
Nekem megvan, Saturnban 4ezer ft.

KoRn rajongóknak üzenem hogy újra mûködik a KoRnFan! www.kornfan.hu

gyertek mindél többen és kommenteljetek ! ha elég komment lesz az oldalon akkor csinálhatnak interjút a KoRn-al a Volt fesztivál alkalmával !

Qwerty4
Evolution

Az elsõ kislemez az új albumról.<#nyes>

Miért ilyen kihalt a topik pont most?

Qwerty4

Sziasztok!
Ha van kedvetek nézzétek meg ezt az oldalt.Véleményeket várjuk a banda fórumába!
http://www.sway.extra.hu

Elõre is köszi!
Üdv: Sway znkr
Qwerty4
I Will Protect You

A Korn új száma, na mit szóltok hozzá?<#ravasz1>Nekem bejön.

Qwerty4

PíszLávJuniti
de

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

jaja eléggé egysíkon vagyunk

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Visitor
i think it's the begining of a beautiful friendship

THE HUNTER coming soon ^^

Qwerty4
nem is gondoltam hogy hasonló zenét csípsz mint én, játékokba is elég egy síkon vagyunk<#wink>

Qwerty4

Visitor
már legalább hárman vagyunk akik menenk faxa ^^

ááá nekem is ott a helyem!!!!! 😄 amúgy a KoRn nak eddig mindegyik albuma bejött jó az eggyüttes és kész😄

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Visitor
úgy könnyûûûûû ^^

nakem is lesz, ha addig nem gondolja + magát

Zizou5
nekem már van kivel 😉

Visitor
ha lesz kivel én is

Zizou5
korn lesz a Volton juli4-8on valamikor.. a napi jegy 6 rongy. én mek : D 😊

Zizou5
valami olyat hallottam 1 ismerõsömtõl, hogy sopronba felfognak lépni. Valaki tud valamit ? és az új albumrol esetleg ? illetve arrol hogy hogy fog tovább alakulni az együttes ? lesz e solo gitáros vagy van e ?

Visitor
Jöttök Voltra?

Brolly28
nagyon szeretem a korn-t
amlékszem az 1. szám ami megvolt tûlük az a
az új album nem olyan jó (szentem)mint az elõzõk de hallgatható

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

Qwerty4
LP új album az már május 15.-én lesz és nem oszlottak fel!
Általába ha a wikipedia-n dátumot ír, akkor az úgy is van, sztem nem tévedés.

Qwerty4

Zizou5
LP? tudtommal a linkin park már rég feloszlott. és a korn nem tudom, hát most hogy kiszált head, most 1 gitárral nyomják, vagy most felvettek vkit a helyére ? és mennyire biztos ez az idõpont ?

Qwerty4
a wikipedia szerint július 17.-én jön az új album:link

<#vigyor2>

nagy harc lesz az LP és a KoRn között ebben az évben, kíváncsian várom mit remekel a két banda az új albumokban<#nyes>

Qwerty4

Huncut fiú vagyok, de nem találtam, csak koncert változatot 😞

Zizou5
de a cd boltban vagy ha huncut fiu vagy akkor esetleg warezos dolgokban. 😊

Hiho!

Nincs meg valakinek véletlenül a Another Brick In The Wall címû Pink Floyd feldolgozás studió verzióban?

Qwerty4
Hella!
Az MTV Unplugged albumot nem lehet valahol megkapni normális vátozatban?

Qwerty4

Prince of Máté
Hali vki meg tudja mondani a Take it back albumban szerepelõ számok címét?
És nincs hír új albumról???

----------------------KoRn fOrEvEr<#eplus2>--------------------

Visitor
ezt jól látod 😊

hát ahogy látmo eléggé sokan írnak ide:d
ahha thx nem vettem észre bocs
ahha thx nem vettem észre bocs
Visitor

csá mindenki én nem régót vok korn rajongó de magyarországon lessz a közeljövõben korn koncert????
PíszLávJuniti
rohattak.
direkt lett beteg 😄

artschiatwork
Korn koncert - ELMARAD !!!

A KORN együttes kénytelen lemondani az európai turné összes további dátumára meghirdetett koncertet az együttes frontembere Jonathan Davis betegsége miatt. A KORN énekesét június 10-én az angliai Download Festival-ról szállították egy London környéki kórházba és az aznapi koncertet a többi zenekari tag rövidített formában tartotta meg olyan vendégek segítségével, mint: Corey Taylor(Slipknot / Stone Sour), Dez Fafara (Devildriver), Jesse Hasek (10 Years), Benji Webbe (Skindred), M. Shadows (Avenged Sevenfold), Matt Heafy from Trivium.
Az orvosok utasítására Davis egy pár hétig semmilyen fellépést nem vállalhat, ezért volt kénytelen a zenekar a kontinensre meghirdetett koncertjeit lemondani azzal a fenntartással, hogy amint idejük engedi, bepótolják az elmulasztott fellépéseket
A koncertre megváltott jegyek a váltás helyén mától kezdve 30 napon át visszaválthatók.

pecsa.hu

A legujjabb albumukat eléggé elrontották. szerintem.