KoRn új + régi albumok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
4 iszonyat jó szám van rajta szvsz: Tweisted Transistor, Coming Undone, Politics, Open Up.
Errõl viszont (egyelõre) csak az Evolutiont sikerült megszeretnem.
KoЯn
a see you in the other side nem annyira tetszett de ez kicsit úgy emlékesztet a régi albumukra
amikor az evolutiont meghallottam akkor mindtam "igen ez korn"
de ez csak ízlés kérdése
Firefox-ot csak a gyávák használnak. IE az igazi férfiak böngészõje.Veszély, kaland, nyitottság!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
KoЯn
nem csalódtam
Firefox-ot csak a gyávák használnak. IE az igazi férfiak böngészõje.Veszély, kaland, nyitottság!
Egyszerûen leengedett a zenekar.
KoЯn
szerintem jó lett
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Nekem egyedül a Mezmerize tûnt gyengébbnek az átlagnál, a Hyptnotize-on van 1-2 jó szám, de a Toxicity-t sosem fogják felülmúlni.
De a KoRn már semmit nem tud felmutatni, egyedül ezt az elgondolkodtató klipet.
KoЯn
Miután megjelent idén a M2M az LP-tõl minden összedõlt szép lassan, mostmár odáig jutottam, hogy egyáltalán nem hallgatok nu-metalt, vége. 😞
Nosztalgia kedvéért persze beteszek néhány fõbb számot néha.
Az új KoRn albumra már ezek után kíváncsi sem vagyok. 😞
Qwerty4
De maga az új album (Untitled) borzalmas. Sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de a KoRnnak annyi 😞
KoЯn
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
gyertek mindél többen és kommenteljetek ! ha elég komment lesz az oldalon akkor csinálhatnak interjút a KoRn-al a Volt fesztivál alkalmával !
Qwerty4
Ha van kedvetek nézzétek meg ezt az oldalt.Véleményeket várjuk a banda fórumába!
http://www.sway.extra.hu
Elõre is köszi!
Üdv: Sway znkr
Qwerty4
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Qwerty4
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
amlékszem az 1. szám ami megvolt tûlük az a
az új album nem olyan jó (szentem)mint az elõzõk de hallgatható
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Általába ha a wikipedia-n dátumot ír, akkor az úgy is van, sztem nem tévedés.
Qwerty4
<#vigyor2>#vigyor2>
nagy harc lesz az LP és a KoRn között ebben az évben, kíváncsian várom mit remekel a két banda az új albumokban<#nyes>#nyes>
Qwerty4
Nincs meg valakinek véletlenül a Another Brick In The Wall címû Pink Floyd feldolgozás studió verzióban?
És nincs hír új albumról???
----------------------KoRn fOrEvEr<#eplus2>#eplus2>--------------------
direkt lett beteg 😄
A KORN együttes kénytelen lemondani az európai turné összes további dátumára meghirdetett koncertet az együttes frontembere Jonathan Davis betegsége miatt. A KORN énekesét június 10-én az angliai Download Festival-ról szállították egy London környéki kórházba és az aznapi koncertet a többi zenekari tag rövidített formában tartotta meg olyan vendégek segítségével, mint: Corey Taylor(Slipknot / Stone Sour), Dez Fafara (Devildriver), Jesse Hasek (10 Years), Benji Webbe (Skindred), M. Shadows (Avenged Sevenfold), Matt Heafy from Trivium.
Az orvosok utasítására Davis egy pár hétig semmilyen fellépést nem vállalhat, ezért volt kénytelen a zenekar a kontinensre meghirdetett koncertjeit lemondani azzal a fenntartással, hogy amint idejük engedi, bepótolják az elmulasztott fellépéseket
A koncertre megváltott jegyek a váltás helyén mától kezdve 30 napon át visszaválthatók.
pecsa.hu