Ps2 Vcd&Divx player help!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kÖsziiii
Segítségre lenne szükségem. Még most kezdem a Ps2-õt! Láttam hogy a ps2 képes lejátszani MP3-mat,stb.. SMS Media Player-rel. Le is töltöttem da az csak egy .ELF fájl volt és nem tudom hogy mit kell vele csinálni hogy a Ps2 olvassa! Én Pendrive-ról szeretném nyomni. És a gépem csippelt! Ha valaki tudod az segítsen PLS!!!!!
üdv <#vigyor4>#vigyor4>
hogyan kell kiirni mert nem iso a kiterjesztése
Nekem 1.8-as sms playerem van az nem látja a külsõ vinyót, gondolom azért mert régebbi verzióm van
de akor hagyom mert ugy látom hogy bonyolult hanem azt mond meg hogyan irjam ki az sms-st hogy bootoljon
Indításához valamilyen launcher kell, pl. UlauncElf, FreeMCBoot vagy boot-olni (MC, pendrive) képes modchip.
Kiírhatod lemezre is, de annak speciális menete van, nem csak egyszerûen a fájlt kell magát kiírni.
azt szeretném megkérdezni hogy meik a legujabb sms player progi és lehet -e pendrájvrol inditani
Az miért van hogy az SMS-ben ha beteszek egy divx-es filmeket tartalmazó dvd-t akkor az írja hogy: "illegal disk" de ha pendrive-on van rajta a film akkor simán lejátsza? Ha másolt mûsoros dvd-t teszek be azt is fölismeri... csak azt nem ha egy olyat amin divx-ek vannak?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
nekem asszem 1.9 van.De ez nem kezeli az olyan DVD-t, amit folytatta.Tehát teszem azt: januárban kiírtam a dvd-re a bakterházat meg a terminátort, és mellette maradt üres hely.Ezt le is játszotta szépen.Februárban szépen hozzáírtam még 2 divx filmet a dvdre.És az utóbbi 2 filmet már nem ismeri fel a SMS.Ez a probléma megoldódott a késõbbi(teszem azt 2.9 legujabb) verziókban?Mert ha igen, akkor beszerzem, ha nem akkor fölösleges jó a régi is.
köszi
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W
én is közvetlenül errõl az oldalról szedem le, pont kipróbáltam a 2.9-et mielõtt írtam, mert 2.7 körül kezdtek elõjönni a problémák...
ha lesz egy kis idõm visszakeresem hogy pontosan melyiknél kezdõdött, mert azóta gyakorlatilag minden filmnél ugyanez van, úgyhogy biztos valami beállítási gond van nálam... pedig próbáltam már törölni a konfigurációs fájlokat a memóriakártyáról is, de nem segített...
Csak a péla kedvéért: Nekem régebben olyan problémám volt, hogy egy divx-et amit egy régebbi verzió simán vitt, az újabb nem játszotta le mert azt írta, hogy nem támogatott fájlformátum..... O_O <#fejvakaras>#fejvakaras>
Itt a készítõ weboldala (Eugene Plotnikov), ha kell. 😊 Itt mindig fennlesznek a legújabb release-ek, illetve írhatsz is neki.
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W
vékony szikszalagokat vágtam hogy a fémhez ne érjen, csak a kapcsolot ragassza be, ez inkább az elsõ kapcsolon tartom fontossnak mivel az melegszik. nagyon ovatosan! Nekem most müködik.
az SMS újabb verzióival van egy olyan gondom, hogy ha 720p-re állítom a kimenetet (komponensen), akkor filmnézés közben a kép alsó kb 1/10-e elcsúszik.
van valakinek ötlete hogy ez mitõl lehet? régen ilyen gondom nem volt, a menüben pedig most is minden rendben...
A másik, hogy jópár filmnél 1-2 résznél elkezd szaggatni a film olyan 5-10 másodpercig. Ilyen már többször is volt.
Ha fileket néz az ember dvd-rõl akkor rongálja a fejet vagy csak annyira mint egy írott játék?
ulaunchelf-el felrakom a smst a memóriakártyára, de nemsikerül onnan indítani csak simán bejön a Ps2 menüje.
az ulaunchelf-et is inkább a psx-scene-rõl szoktam tölteni, azért azt linkeltem.
Csak az a helyzet hogy már nemtudom mivel próbálkozak. Nem mûködik sehogysem. Biztos a pendrive a hibás, mert az mp3 lejátszót egybõl felismeri vagyis látja rajta a cuccokat.
Mindkét oldalt ismerem, de semmi újat nemtaláltam ami használható lenne.
Úgyérted a PS2 memóriakáryta formázása? Akkor ugye letudok menteni mindent usb-én keresztül? És hogyan formázom a memóriakártyát?
4.16. Amit elõbb Banyapapa adott meg a 284 hozzászólásában azt írtam ki. Sajna mégegyszer nemtudom, mert már nincs dvd-ém 😞 3 cd-t dobtam ki a kukába meg 1 dvd-ét.