Bud Spencer & Terence Hill
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hogy melyik mozi az meg városfüggő..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Mangánüzit nem írok, nem olvasok.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Tegnap viszont egész nap kész voltam...könnyeztem amikor először olvastam, este pedig már szabályosan sírtam otthon.
Annyira megérintett mint egy közeli családtag halála. Ebből is látszik mennyire szerettem, mai napig megnézem 100adjára is a kedvenc filmjeimet tőle, tőlük.
Rengeteg olyan dolgot mondott amitől számomra magánemberként is hős volt nem csak Bombázóként.
Például:
"A pénz jön és megy, ám a szeretet, a megbecsülés olyan valami, amit ha egyszer elveszítünk, csak fáradságos munkával lehet visszaszerezni."
Utolsó szava az volt miután maga köré hívta a családtagjait: "Köszönöm".
Én ugyanezt üzenem neki innen lentről.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Köszönjük szépen kedves kuzenok! Kvízek hamarosan:)
Facebook Oldalunk!
Gyertek és csevegjünk egy jót kuzinok:-)
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
Sziasztok! megújult a chat weblapja! Mától minden kedves kuzin a honlapon a hírek és események alatt találhatja meg a kvízekrõl,találkozókról,koncertekrõl a fontosabb információkat!Minden kedves kuzint szeretettel várunk csevegni,felüdülni egy kicsit munka és suli után:)

Egyrészt jó lenne látni õket, másrészt viszont az ilyen mondatok miatt, mint "A legmagasabb valaha filmezésért kapott pénzt fogják a forgatások után felmarkolni, amire nem tudtak nemet mondani.", "Én már vissza akartam vonulni, de benne akarok lenni a történelem könyvekben, mint a legtöbb pénzért dolgozó színész" nálam ez a film hiszem, ha látom kategória :D
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Bud Spencer és Terence Hill újra osztják a pofonokat 2014-ben
A medve nem játék.
Akit esetleg érdekel, van egy eladó Jumbo dzsekim. Nekem nagy lett.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Azt szeretném kérdezni, megtudni, hogy van a kincs ami nincs címû film és abból egy zene.Mégpedig az érdekelne amikor kiúsznak a szigetre és egy lágy zene megy, de nemtudom mi a címe és mutatják a szép pálmafákat...
Köszi.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Amúgy van egy hatalmas baki ebben a részben. Én is vagy 30-szor láttam a filmet de csak most tûnt fel. Na mi az? <#vigyor0>#vigyor0>
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Egy kis muzsika a rajongóknak! 6 album!!!
http://download.hellshare.hu/zene/bud-spencer-terence-hill-greatest-hits-i-vi-rar/3600939/
Szomorú hírt kell közölnöm minden Piedone film rajongóval :(
82 évesen a mai napon meghalt Enzo Cannavale, vagy ahogy mindenki ismerte a filmbõl, Caputo rendõrtiszt.
A hírt itt lehet elolvasni: http://www.storyonline.hu/vilaghir/elhunyt_piedone_filmek_sztarja/31669/
Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
Nem tudja valaki, hogy honnan lehet letölteni, a Doc West-hez magyar feliratot? Nagyon fontos lenne, mert nem tudok annyira angolul, olaszul, meg fõleg nem. Elõre is köszi!
Cofotka
Még sok iet!!
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"