Laptop help plz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
Ezt a laptopot vettem, de az a gondom vele, hogy nem tudok USB-rõl bootolni. Mitõl lehet? Nincs ott a BIOS-ban mint opció :/
Ha látsz egy jó lépést, keress egy még jobbat !
Esetem a következõ van egy HP530as laptopom, ami alatt van is egy szép cooler master pad, általába bekapcs után 5 perc múlva már zúg mint az atom, egy fél óráig aztán tök csöndes lesz,elég idegesítõ mert nagyon hangos, aida64-el megnéztem hõmérsékleteket 51-55 volt az 1-1 mag a többi érték ez alatt, szerintem ez teljesen reális érték, aláírom nem mai darab de attól még kiváló arra a célra amire használva van ami nem más mint csakis kizárólag internetre. Szerintetek mi lehet a baj ?
Ha látsz egy jó lépést, keress egy még jobbat !
Meg tudnátok nekem mondani, hogy az Intel Management Engine, és az Intel Rapid Tárolási Technológia pontosan mire valók, és hogyan tudnám õket használni? Mert ott vannak a laptopom driverei között,amit mellékeltek hozzá, fel is telepítettem, de semmilyen UI-t nem találok a mappájában, amivel lehetne vele bármit is kezdeni...
Hogyan tudom átállítani egy HP 650 típusú laptop esetén (Win 7), hogy az F1, F2, stb billentyûk elsõdleges funkciója az alapfunkciójuk legyen és ne a multimédiás, böngészõmegnyitás, stb. funkció? Vagyis, hogy azokat hozza elõ az fn gomb együttes lenyomásával és alapból pedig sima f1, stb-ként mûködjenek? Kellemetlen, amikor nem tudok pl. frissíteni fn nélkül.
Köszi
Kb 3-4 hónapja vettem egy Lenovo g580-as laptopot, amivel eddig semmi gond nem volt. A hiba amit észrevettem, hogy akár youtubot, akár filmet nézek néha a hang megakad egy pillanatra amit furcsa hang kísér. Már újraraktam az audio drivert, de nem szûnt meg a probléma. Valakinek valami ötlete?
Van egy ASUS K53TA típusú laptopom. Olyan problémám van vele, hogy játékok közbe (pl. league of legends, cod2 van egy olyan sanda gyanúm, hogy akármilyen más játéknál is ugyanezt csinálná)néha megáll 1-1 pillanatra a kép (mintha beakadna) és ezáltal szinte játszhatatlan lesz.
Mi lehet a probléma? Hardwer probléma? Garanciám még van a laptopra szerencsére.
Elõre is köszi!
nice legs. what time to open?
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
Van egy Asus k53SVm (i5-2410,geforce gt540m) már 1 éve. és most tudatosult bennem hogy a videokártyája szerintem nem müködik rendesen. pl egy komolyabb játéknál mint az nfs world vagy a wrc world rally championship 3 is azt veszem észre hogy birná max felbontáson...mert kisebb felbontáson is ugyan ez a jelenség jön elõ tök mind1 mit állitok hogy hullámzik a kép pl mikor kanyarodok kicsit utána mozog a kép hogy pl megy az auto és a környezet utána hullámzik....elég furcsa..mert fps-em fraps szerint is 60 körüli (legmagasabb felbontáson ) szokott lenni..nfs world be ez még magasabb és hiába állitok grafikát ennél a játáknál is ugyan ugy megvan.. ezt igy fõként autos játékoknál veszem észre.ez videokártya hiba szerintetek ??
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
AMD FX 8350 4.2GHzI 8Gb RAM I Gigabyte HD7970
Olyan nyûgöm van, hogy az asus notebook rendszeresen túlmelegszik. (pedig újra is lett nemrég pasztázva) . A gond az, hogy amikor ilyen 90+fokos értékeket mérnek az érzékelõk, és tényleg forró is a gép, akkor a ventillátor felpörög egy ideig, pörög, aztán abbahagyja. Ha ilyenkor nyomok egy restartot, elkezd folyamatosan pörögni a venti, ahogyan kellene ilyen hõmérséklet mellett, és szépen visszahûl. Van valakinek ötlete hol lehet a probléma forrása?
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Innen leszedheted hozzá a programot amivel egy akár 2Gb-os pendrive-ra feltudod tenni az ubuntu telepítõjét, majd a biosban meg kell nézni, hogy USB boot támogatott-t. Ha igen akkor átállítod azt elsõdlegesnek és már telepítheted is az ubuntut
Van hozzá egy 4gb-os formázott, mûködõ winyó! Ubuntut, vagy Windows 98-at hogyan tudok rátenni? HDD-re kéne valahogy átmásolni az oprendszert, de gondolom nem ilyen egyszerû! :D A laptop winyóhoz van átalakítóm! :D Alapból a gépen egy Windows95 van, mûködik a gép! :D
Újraindítod a laptopot, és elvileg utána már pendriveról tudsz telepíteni!
Nagymamámnak ASUS X401A gépe van! :D Én a FreeDos leirtottam! :D
Másik kérdésem hogy az 512-es DDR3-as Vramot szeretném kicserélni 1GB-s GDDR5-re. Elvileg a tipusa engedi ezt a kompatibilitást. Viszont sehol nem árulnak boltba VRAm-okat. Legalábbis én nem találtam csak sima memóriákat. Lehet ezekhez egyáltalán így kapni memóriát?
Választ köszi!
Volna egy olyan problémám hogy a háztartásba került egy ASUS X501A típusú notebook, és a meglévõ WIN7-et valahogy fel szeretném telepíteni rá (mivel csak ez van már meg nekünk), de nincs rajta optikai meghajtó, és USB-rõl se megy mert ahhoz pedig a mellé adott CD-rõl kéne feltelepítsem a drivereket (bár ha ezt meg lehet oldani FreeDOS-ban akkor az a megoldás is jó), és így most meg vagyok lõve.
A válaszokat elõre is köszönöm.
A smooth sea never made a skillfull sailor
Asust kérdeztem, nem tamogatja ugyhogy hivatalos asus oldalról nem lehet leszedni.
ezeket probaltam:
http://driverscollection.com/?H=N56VM&By=ASUS&SS=Windows%20XP
http://www.driverstag.com/index.php?s=n56vm+xp+driver
de nem mukodnek.
A smooth sea never made a skillfull sailor

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
sztetek mi lehet probléma?
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
XP lemezt nem hajlandó be bootolni! :( Frissíteni kéne a BIOS-szát? A Windows.old mappát meg lemezrõl készíti a notebook?
Minden esetre köszönöm a segítségedet! <#worship>#worship>
Laptop vásárlás közben vagyok. Igényeim szinte minden ez lenne a gépem. Filmvágás, zenevágás, internet, akkor áramkör tervezés, kép szerkesztés, és talán egy kicsi játék (fifa, minecraft, warcraft, madden08) olyan játékok amiknek nem kell olyan nagy teljesítmény. Ezt néztem ki: http://ipon.hu/webshop/product/acer_e1_571g_nx.m0deu.013_fekete/267116
Légyszi adjatok jó tanácsokat tippeket.