Laptop help plz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
Van egy Asus Pro78VG-m, benne egy GT220M videókari. A napokban, fillérekért hozzájutottam egy Asus-ból (típusát nem tudom) kiszerelt GT240M-hez.
Kérdésem az lenne hogy, ki tudom e a kettõt cserélni?
link
LINK
Igaz ez fehér, de ha nem gond, akkor el lehet vele játszogatni is akár
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Tudnátok nekem mondani olyan laptopot ami játékra, nettezésre, filmnézésre, zenehallgatásra is alkalmas. Megbízható nem 2 évre venném maximum 170-180 ezer forint között mozog. Márkától függetlenül bármi jöhet.
Segítséget elõre is köszönöm.
Nem rég vettem egy HP Pavilion dv6-6150sl Steel Grey notebook-ot és az lenne a problémám, hogy szeretnék 2 monitort ( HDMI-vel TV + VGA-val egy mezei laptopot) üzemeltetni, de mivel túl közel van egymáshoz a 2 csatlakozó, egyszerûen nem férnek el egymás mellett, valamilyen tipp, tanács esetleg? Eléggé fontos lenne, hogy üzemeltetni tudjam szimultán a 2 megjelenítõ eszközt... Itt látható hogyan helyezkednek el egymás mellett:

Kérnék egy kis segítséget, ha lehet. Van egy hp compaq presario cq56 típusú laptopunk és tegnap óta már amikor bekapcsolják akkor csíkos lesz a képernyõ és be is fagy. Én gyanítom hogy vagy a videókari vagy a proci a hibás mert már 2 éves a gép és elejétõl kezdve nagyon melegszik, de ezzel nem törõdtek. (bár a laptopokhoz nem érek)
Szóval ha valaki tud megoldást, vagy akár csak egy olyan progit amivel fel lehet valahogy térképezni hogy mi is a hiba, annak megköszönném.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Szarakszik a laptopom.Direkt játékra vettem és pont arra nem lehet használni.
Tesóm játszik vmi übergagyi Metinnel,kifagyott neki 2 perc után.Azt mondja ilyen zöldes árnyalatot kapott az egész kép.Bár gondolom csak az ablak amiben tolta.
Nekem meg a Torchlight fagy ki 2 perc után.
Mit sem sejtve belépek a játékba,karaktergenerálás,alakítom csávókám pofáját,na írjuk be a névt.Puff elszáll az egész.A monitor kikapcsol,mert mélyfekete az egész,tehát háttérvilágítás nincs.Alt+tab nem megy,ctrl+alt+del nem megy,caps lock nem reagál,kattingatás semmi.Lekapcsol power gombbal,aaztán fel.Roound 2..Gyorsan megcsinálom a karaktert,átvezetõ,majd játék.kb 8 perc.Ebbõl 6 az átvezetõ.Ergó 2 perc után megint kifagyott,elõtte még kikapcsoltam az élsimítást,mert akadt,akkor újraindította a játékot,léptem kettõt oszt szevasz..Viszont most pár másodperc múlva újraindult.Aztán harmadjára is megpróbáltam.2 perc után megint feketére fagyott..Hagytam is a francba,mert így nem lehet játszani,nem normális ez így.Vmi ötlet?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Szar Bayern, szar Bayern :)
Esetleg egyéb?
Hangkártya drivert keresek egy ADVENT 7203-as laptophoz.
Ilyen van benne:
Intel 82801GBM ICH7-M - High Definition Audio Controller
Elõre is köszi!
nem rég vettem egy lenovo ideapad y570a laptopot.
az egyik billentyûvel van a gond. ha kicsit hátrébb nyomom meg,nem középen,akkor felnyílik félig. a többinél nincs ilyen effektus.
nem jön szét,csak felnyílik. ha visszapattintom késõbb megismétli.
az érdekelne,hogy lehet kapni hozzá alkatrészt,mert nem akarom elküldeni Lengyelországba javítani.
vagy tud e valaki fotót feltenni a szétszedésrõl-helyrerakásról,mert nem sikerült eddig szétszednem.(utóbbi esetben kicserélném egy kevésbé használt gombra :) )
A programot leszedtem, az meg is nézte hogy mibõl van friss. Viszont nem megy azzal sem, amit talált.
Vista64bit audio driver
Drivert keresek egy MSI EX630-as laptop hangkártyájához 64bites Windows 7 alá.
32 bitest találtam, Vista 32 és 64 bitest szintén, de egyikkel se megy.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Eddig teljesen jól ment a wifije, most viszont azt csinálja, hogy látja ugyan a hálózatot, de nem tud bejelentkezni rá.
Az üzemszerûen használt routeren WPE-PSK kódolás van, az konkrétan pár másodpercre eltûnik a listáról, a tartalékon csak WEP, de arra sem tud csatlakozni.
Mi lehet a gond/megoldás? Egyáltalán hallott már ilyenrõl valaki?
Telefonnal mindkettõ hálózathoz stabilan tudok csatlakozni.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Nem biztos, hogy a töltõ oldalon van a hiba. Lehet, hogy az a csatlakozó kontakthibás az alaplapon, amibe a töltõt dugod.
Nemrég egy ASUS laptopnál találkoztam hasonló problémával. A töltõcsatlakozó forrasztása engedett el. Meg kellett forrasztani, és jó lett.
A kábel mozgatásánál mozdulhat a csatlakozó is, és azért tûnhet úgy, hogy a kábel a hibás.
Sajnos ennek a kiderítéséhez szét kell szedni a laptopot.
Nem tudom jó helyre írok e!
Van egy Lenovo G550 típusú laptopom. Már kb. 3 hónapja a töltõje rosszalkodik. Ami azt jelentené, hogy nem mindig tölt. Valahol kábel törés lehet, mert, ha meg mozgatom egy ponton a kábelt, akkor tölt. Beleuntam. Vettem az egyik internetes piacról egy - állítólag - új töltõt hozzá. Teljesen ugyanaz! És nem tudom, hogy mi lehet vele. Bedugom a gépbe és elkezd tölteni, aztán egyet gondol és nem tölt, aztán megint elkezd. Megy ez egy ideig, és van mikor bírja tölteni, de van mikor több ideig nem csinál semmit és egyszer csak kikapcsol a gép, mert lemerül az akku. Mi lehet a probléma?
Rusher
Más fórumon olvastam,hogy nekik low gravval vitte crysist...
Ebben a gépben nem lehet vgat cserélni. Az csak mxm modulos gépekben lehetséges, ami viszont nem ez az árkategória.
Hp Compaq 630 B 800 jó paraméterekkel...4 gb ram 500 hdd 1.5 dual core proci
Kérdésem:Régebben olvastam,hogy a Hp fõleg a Compaq sorzatnál elrontotta az akkut és állítólag mindig felmelegedett ,túlforrósodott..
Szóval ennél a laptopnál már nem áll fenn ez a hiba ugye?Gondolom 4 év alatt sikerült orvosolni. :)
Fõleg netezésre zenehallgatásra filmezésre és alap szintû játékok(metin wow stratégia)fogo mhasználni naponta valszeg. 3-5 órát kb..
Ugye 5 órás az akkuja kérdezném még 2. hogy figyeljek oda,hogy sokáig kitartson az akku.?
Amikor fel van töltve érdemes-e hálózatrol futtatni vagy az 5 órát netezzem le vele ?:)
Hozzátenném Intel GMd 4500 vidikártya van benne ami játékra gyatra...max kisebbekre...nem COD-okra..
Kérdésem lehet bele venni komolyabbat? Mennyiért?
Köszi a tippeket nekem,kezdõnek :)(+ a kérdésemre a választ is
Volna egy régebbi Acer Travelmate, friss XP SP3-al, ami olyat próbukál, hogy akksi nélkül gyönyörûen megy, amint beszúrom az akksit, elkezd kegyetlenül lassulni, és végén gyakorlatilag fagy. Csökkentett módban, BIOS-ban, boot közben viszont hibátlanul megy akksival is. Valami Vindóz gikszer lesz, de már sikítok tõle.
Köszi!
Van egy TOSHIBA Satellite C660-as laptopom, ami az alábbi konfigurációval rendelkezik:
Proci: Mobile DualCore Intel Core i3-370M, 2400 MHz (18 x 133)
Videókártya: ATI Mobility Radeon HD 5470 (1024 MB)
RAM: Samsung 4 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM
Az a problémám, hogy olyan játékok, amit szerintem simán vinnie kéne szaggatnak (a laptop gyártó videókártya driverével): Fallout 3, Wolfenstein 2009.
Próbáltam különféle videókártya driverekkel, de nem lett eddig jobb. A legújabbat, ami az ATI honlapjáról letölthetõ(ehhez a kártyához), meg fel sem engedi telepíteni, arra hivatkozva, hogy nincs kompantibilis hardver/szoftver a gépemben.
Tudna valaki segíteni, hogy mi lehet a gond?
Úgy tûnik, hogy az a partíció amin az adatok voltak nem sérült meg, viszont a rendszerpartíció behalt, parancssorból sem tudom formázni, ezt írja ki:
Cannot format an ASSIGNed or SUBSTed drive.
scandisk meg ezt írja:
Files might be open on drive C or another disk-ultility program might be working with dirve C.
Valami ötlet, hogy mivel tudok még próbálkozni, mielõtt elviszem szervizbe?
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhetõ el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
Mi a fene ez, és miért gyakori ez a Lenovóknál?? Találkozott ilyennel más Lenovo tulajdonos is??? Javaslat?
http://loal.atw.hu
Köszi!
MSI K9A2 CF | AMD Phenom 9650 Quad-Core 2.3 GHz | 2x Kingston 2Gb 800MHz | Sapphire radeon HD4870 1Gb | Maxtor 1000Gb
Nincs valakinek véletlenül Samsung RF510-hez service manualja?
Köszönöm.