Xbox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

take :D
filmet igen, de játékot nem
ppmarci
Az a kérdésem lenne, hogy az X-BOX 360 lejátssza az írott DVD-t?

Ja :)
rooney8
Én meg már aszittem, h kidobtak valami gémet x-re is :D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Hellósztok!
nemrég kaptam megint egy Xbox-ot, ráadásul 1.6-t.És azt hol tudom megnézni hogy flashelt vagy softmoddolt?Mert a winyóján nem találtam semmilyen softmod installer fájlt
Csak lestem hogy lett hirtelen annyi friss hozzaszolas az XBOX topikba... :)
pontosan:) de ezért sztem simán megéri...
ramerone
:D munka és haszon megosztás?:D na igen. taktikázni tudni kell:D:D:D:D

---life is a give me 5---

ez így van, de egy xbox-ért küzdjön meg az ember!! Vagy nem?? és minnél több ismerõs szavaz a videóra, utána cserébe annál többen játszhatnak az xbox-al...:)
ramerone
no majd szurkolunk. mozgósítsd a barátokat, hogy menjenek és szavazzanak:D ahogy látom mennyire sokan szavaztak, úgy gondolom igencsak meg kell támogatni voksokkal az embert ha be akar kerülni a három közé:D

azért az 20-30 hely nem olyan kevés de tény hogy jobb így hogy már nyertem már csak az x-box kell azmeg már csak egy pár nap és meglesz :P
analfa
nem tudom feltenni neketek hogy hogy néz ki a kupon sajna egyébként már nincs túlsok hely már úgyhogy aki szeretne twistert annak hajrá hajrá :P:D

ramerone
hát akkor még van remény nem kell kapkodni:D szeretem az ilyen megmozdulásokat, ha csinál az ember valami apróságot, utánna kap valami jó dolgot:D

kupont akkor kapsz, ha feltöltöd a videót és benne vagy az elsõ 100ban...de én nem rég néztem és kb ilyen 70-80 videó volt, szóval van még bõven esély...
ramerone
na igen a poharas az nagyon jó. nem is értem ember hogy lehet ilyen gyors... a kupont kapjuk azért, ha feltöltünk videót a versenybe... nem?

Thaison
Milyen kuponra gondolsz?

jaja haverom már megkapta te??
Thaison
Ezt majd a végén meglátjuk! ;)

analfa
aham értem... így azért egfyszerû... De végülis szabály nem tiltja egyébként ti is ilyen kupont kaptatok?

Thaison
Nem...csak letöltöttem.

Bocs de az egyszerû és nagyszerû nyerõötlet már foglalt:D
analfa
A kiscsaj amikor a poharakat pakolja? az kicsoda tesód ismerõsöd? vagy csak leszedted valahonnan?

ramerone
hát akkor törhetem a fejem. gondolom akkor szavaznak igazán ha frappáns a kis film. valami egyszerû de nagyszerû dolgot kell kiötleni:D

bármilyen témában a lényeg csak, hogy minél többen szavazzanak rá...
ramerone
uhhh látom össze kell kapnia magát az embernek ha utol akar érni benneteket:D még én is töltök föl este valamit, hátha mázlim lessz és benne leszek a háromban:D ha már ilyen tapasztaltak vagytok ebben az ügyben valaki megsúghatná, hogy milyen témában kell a videónak lennia? Remélem nincs semmi extra kikötés:D

haveromé a forgass a munkahelyeden is....
Thaison
Mindenki csak a Pörgõs kislány után.... :)

Én vezetek :P:D Na jó nem... De én mögötted vagyok egyenlõre de majd a célegyenesben beelõzök :P
analfa
és melyik a tied?

analfa
az enyém Az élõ twister :P

hali nem az elsõ három nyer x-boxot?
légy üdvözölve vetélytárs melyik a tied?
már megkapta november 14. lehet videót feltölteni és 15. van eredményhirdetés a 3 legjobbnak ítélt kap xbox-ot...
analfa
én is töltöttem fel vidit a kfc-re a twistert meg pont most emésztem :P

ramerone
már meg is kapta? és még lehet feltölteni vagy már lefutott a dolog???

a kfc meghirdetett egy ilyen versenyszerûséget. Fel kell tölteni egy videót és ha benne vagy az elsõ 100-ban akkor twister menüt nyersz, ez a garantált, és ha a tiéd lesz a legjobb videó akkor megnyered az xbox360-at... azért nem átverés, mert egy haverom töltött fel videót és már megkapta a twistert...
ramerone
na ja az engem is érdekel ha nem kell beszerezni, csak odaadják az embernek:D:D:D

érdekelne a dolog, persze csak ha tényleg nem átverés...írsz 1-2 részletet??
sztem is inkább xbox 360-at vegyél kb 60-70 ezer forint között van most az ára...de az egyik haverom most éppen egy ilyen nyereményjáték szerûségen hajt az xbox-ra, ami a fõdíj, és ez most kivételesen nem átverés...
köszi szépen. esetleg nem tudod, hogy mennyibe kerül mindennel együtt?
Minstrel
xbox360-ast vegyél, de van xbox360-as topik is

http://topgearhungary.blogspot.com/

Sziasztok!
Én azt szeretném tudni, hogy mennyibe kerül most egy xbox mindennel együtt, és, hogy ezt érdemes-e venni vagy inkább ps3-mat??
elõre is köszi!!!
DC nemtudom, hogy van-e, de hétvégén sikerült a PSX, és N64 emulálása XboxISOTool-al.
Mindkettõnek vannak hiányosságai, de szerintem a Tekken3 lazán elfutna.
Sziasztok!Látom,Xboxon futtatható emulátorok a téma részben.Valaki tudna abban segíteni, mûködõ Dreamcast emulátor létezik vajh' Xboxra?Elõre is kösz a választ mindenkinek.

Ha a cápa a tenyeredbõl eszik,a lábadból is fog.

KILLER2
Nincs.

Töltsük le az internetet!

Sly9119
Sziasztok, én azt szeretném tudni, hogy az XBox konzolhoz van e Tekken nevü játék , és ha van akkor honnan tudom beszerezni? elõre is köszi !

ASUS K70 Benz-S400CDi-összetörve :O

Minstrel
én csak filmeket szoktam kiirni, Nero-val, de azt csak simán, DVD-ROM(ISO), egymenetes lemez, ISO9660+Joilet és felismeri gond nélkül, egyedul az UDF lemezt nem ismerte fel, de csak azért mert az xbox kompatibilitást elfelejtettem bejelölni.

http://topgearhungary.blogspot.com/

Valaki hozzáértõ meg tudná mondani, hogy kell összeállítást csinálni Xbox-ra, hogy fel is ismerje a drive?
Softmodos asszem a kicsi.

N64 és PS emu-t írnék ki lemezre, de nem tudom hogy.
Mode 1/Mode 2/ ISO/ UDF, ISO9660, vagy Joliet, karakterszám, miegymás.
Na, valaki?
köszi!
PoisonChihuahua
25k, de csak tipp. Tapasztalati tipp...
KILLER2
De rég írtak ide, feldobom a topicot kicsit. Úgy döntöttem, hogy megválok szeretett XBOXomtól, az X630 is csak porosodik, az XBOXot meg 2-3 hónapja be sem kapcsoltam.
Az lenne a kérdésem, hogy mennyiért lehetne eladni.
Van hozzá egy S és egy logitech joy, 20 írott játék, meg az alapgép chippelve slayer's evox-al. Mennyiért adható ez el manapság?

Töltsük le az internetet!