Xbox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PoisonChihuahua
Eltévesztetted a topikot! Talán itt kellene próbálkozni.
Napot!
Xbox vásárlás elõtt állok és hosszas keresés után erre akadtam: http://www.madpixelz.net/kepfeltoltes/images/5636box.jpg a Golemkonzol.hu-n
Van valakinek valamilyen tapasztalata velük,vásárolt-e valaki náluk.Szerintetek vásárolhatok-e ott?Véleményeket várok !
Elõre is köszi.
Üdv.dávid
ajánlom én is !
sidocious
mindenkinek válasz a kérdésére ==> www.xboxklub.hu ;)
tutorok, duzzadó fórumok minden moddolást érintõ témában ;)
üdv: sidocious

.: SiDoCiOuS :. :- www.XboxKlub.Hu -: :- www.WEB2AUTO.hu -:

nobazdmeg!
fishBNS
Te nagyon ugyes lehetsz... Kb 5evvel ezelott rajott mindenki. :D

rooney8
Kivele:D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Szevasztok, rájöttem hogy, hogyan lehet XBOX-os dvd meghajtót PC-s meghajtóra cserélni! Egy kis átalakítás. 3X gyorsabb lett a gép és minden létezõ CD-DVD fajtát és formátumot betölt még ha koszos és karcos akkor is! 100-ból 100-at kapásból betölt és sosem fagy le! :D
KILLER2
Jóaz, nekem is az van.

Töltsük le az internetet!

Má megoldottam, Slayers evox rulez:D

öregharcsa
jah..közben láttam már én is <#vigyor1>

http://pspfilez.extra.hu/

KILLER2
Már rájöttem. Szerencsére sikerült azóta PSPt szerezni és keret is lett rá, így még az XBOX is megvan.

öregharcsa
szerintem nehezen fog veled bárki cserélni...-mivel pont az elõnye veszik el a dolognak...az xbox egy olyan gép amit a szobában/konyhában..stb használva veszel igénybe kikapcsolódás címén..a psp ellenben bármikor-bárhol rendelkezésedre áll..ez a nagy elõnye neki...természetesen aki xbox-ra vágyik és van cserélendõ psp-je annak ez egy jó lehetõség...

nekem is volt xbox-om és nagyon nehezen tudtam eladni "normális" áron..elecserélni meg nem sikerült sajnos...

most nem elkeseríteni akarlak csak reálisan felmérni a lehetõségeket....

m

http://pspfilez.extra.hu/

Hi all!
Véletlen legyalultam a C meghajtóját az XBoxnak, namost az F meghajtóm tele van filmekkel, és van recovery cd-m, de azzal az egész winyót gyalulja, FTP kapcsolatot nemigen tudtam valami miatt létesíteni vele.
Van valakinek valami ötlete, hogy hogyan lehetne helyrerakni a témát?

talatam... minden van he kell..csak poblema a posta...szoval 2 het mulva tudnek biztosabbat mondani..ha akkor mar tisztazodnak korulmenyek dobok ide egy uzenet! bocs..
Minstrel
kontroller összekötõ kábeled van-e? vagy ha van rossz kontroller,azt is megveszem vele együtt ha jó a kábel

http://topgearhungary.blogspot.com/

KILLER2
Honnan szereztél te annyit? Vagy valami boltod van?

darabja termeszetessen..
van kb 10 xboxom...alap... szoftmodolt..kell vkinek 20 ropier?!
Roy77
Megvan valakinek a Mortal kombat deception konquest végigjátszása magyarul nem találom sehol van valami 5letetek hol keressem?

KILLER2
Én is így találom. Nehezen is válok meg tõle, soha semmi baja nem volt. Egyszer vittem javíttatni, mert elkopott a DVD forgató gumi, meg rohadt poros volt a drive, de semmi egyéb. Soha egy fagyás vagy akármi gond nem volt vele. Eszi a szar lemezeket, kényelmes joystick, minden, ami egy jó konzolhoz kell. Csak hát itt áll és lassan egy éve nem is játszottam rajta. Most nekiülök, azt kitolok minden játékot, ami megvan és tetszik, aztán kerítek helyette valami PSP-t.

Roy77
Szerintem van mert a gép megbizható és idötállo nekem +van pár éve az Xboxom és semmi gondom vele

KILLER2
Szerintetek van rá esélyem, hogy elcseréljem egy PSPre a következõt:
Chippelt kb 3 éves XBOX jó állapotban, gyakorlatilag hibátlan és sérülésmentes egy S joy-al és egy logitech joy-al alap 7 GB-s vinyóval kb 30 írt játékkal slayer's evox-al minden jóval felvértecve (XBMC, XBMP, trailerek, fájlkezelõ, stb)
Gondolkozom rajta, hogy szeretett konzolomtól megválnék, mivel már nem nagyon használom, a PSP meg tetszik, csak hát pénzt meg nem nagyon akarok rákölteni, de egy ilyen csere jó lenne. Szóval szerintetek ez reális így?

28-30e Ft
mennyiert adok el most egy csippelt boxot retail hdd vel??!?
Bogyi007
Inkább próbáld meg elcserélni szerintem. Én egy hasonló összeállítást cseréltem el egy fat psP-re amihez kaptam még 6 eredeti játékot is, meg a szokásos dolgokat mellé (töltõ, fülhallgató + 1 gigás memókari)

Ezt utána akár jobban el is tudod adni mint a boxot mert annak már csak lejjebb fog esni az ára, míg a psp azért még tartja az árát valamelyest.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

KILLER2
A kérdésed elsõ részére nem tudok válaszolni, nem értek ezekhez. XBOX-DVI kábelrõl viszont nem tudok.

Persze igazad van, csak kérdés, hogy milyen típusú legyen a DVI csatlakozó.Van ugye DVI-I (digital),DVI-D stb.Melyik lehet a jó?Mert ezek hol analog, hol digital, vagy mindkettõ.És amit írtál kábelt, olyat lehet konkrétan kapni? (Xbox - DVI)?
köszi.vricsi
KILLER2
Aha, értem. Akkor meg mindegy, hogy milyet veszel. Amit én írtam, az egyszerûbb.

Nem, nem.Az x-box-ból kijön egy rca/scart csatlakozó.És ezt egy sima toldóval összehozod. Én erre gondoltam.
KILLER2
Hát ezzel nem nagyon fogod összehozni sehogy. Hogy dugod ezt a boxba? Mindenképp olyan kéne neked, aminek az egyik vége belemegy az XBOXba, a másik meg olyan, amit rá tudsz dugni a monitorodra, azaz DVI vagy a sima monitor csatlakozó.

Üdv mindenkinek.Ezt a dvi kábelt szeretném egy xbox és egy lcd monitorral összehozni.Valakinek van ilyen? Vagy más eszköz kellene hozzá? Pl.: Dvi-I csati? Ez pont az.vricsi
Minstrel
Szóval ilyet vennék :)

Minstrel
Vennék vagy valamit cserébe adnék (pl. üres dvd-k) egy ilyenért:

Után gyártott is jó, csak mûködjön.

(persze van ami atveres,lehuzas..de tenyleg vannak hasznaltak 10-15 ezer korul is.. tobbivel meg vigyazni kell am!! ovatosan!)
most tenyleg..mennnyi egy hasznalt box?!? csak mer csipeltet mar lehet latni 10 hufer..itt.es lehet h megerne parat postazni vagy nemtom..
rooney8
Hali!
Sima xbox-hoz is lehet kapni vga kábelt?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Totis
A Softmod-hoz nem értek, de ott is kell valami bug-os játék, hogy felmenjen.
Ha van benne chip akkor mehet minden fel. EVOX majd XBMC. Most már nem olyan drága a chip. Sõt van forrasztás nélküli chip is.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

dicehater
Sracok ha egy erintetlen xboxra "raeresztek" egy Slayer's Evox lemezt, sikerulhet xbmc-t telepiteni ra? Nem kell nekem a masolt gamma csak media lejatszokent szeretnem hasznalni a boxot. Vagy ez csak chipes/flash-elt gepnel mukodik?

Eladni szerintem kb.30-35ért tudod,állapottól is függ.X360-at 50-55 körül már lehet szerezni,persze az Arcade kivitelt.

Ha a cápa a tenyeredbõl eszik,a lábadból is fog.

köszi!a régi gépre már nem is fognak kiadni játékot?
mennyiért lehetne eladni egy gépet 2 karral meg kb 25 játékkal + távirányitoval?
mennyiért lehet beszerezni az uj gépet?
Minstrel
én itt szoktam http://games.teamxbox.com/index/xbox/
lehet választani kezdõbetût meg játéktípust is, van screenshot, leirás.

szevasztok!milyen oldalakon lehet még megnézni hogy milyen játékok vannak a sima x-boxra?
Sziasztok!Járatos valaki az emulátorok világában?Xboxra felinstalláltam a Vice64X-et,emuoldalakkal foglalkozó oldalról szereztem egy rahedli romot is hozzá,de az Istennek nem tudom elindítani a gámákat<#szomoru1> Valaki plz help!!!Vitruális billentyûzetet is betudom hozni,de onnan nem tudok továbblépni.

Ha a cápa a tenyeredbõl eszik,a lábadból is fog.

Totis
Speckó drive van benne. LG GDR-8163B PC-drive firmware flash-elve. Mindent visz.
Ezt elfelejtettem odaírni. Azóta sem jött ki másik drive-hoz flash. Mellesleg jól olvassa a lemezeket. Jobb mint a Thomson drive-ok...<#zavart1>

vagy 20, es akkor meg plusz egy kanna benzin... <#idiota><#idiota><#idiota>
Egész pontosan 25 pénzt ér.
Totis
Fájó szívvel de meg kell válnom XBOX-omtól.
Szóval ELADÓ!:
- XBOX V1.0 még magyar gyártmány
- 1db S kontroller
- 40GB HDD
- Aladdin Live chip
- XBMC - XBOX Media Center
- Hordtársa

Ki mennyit adna érte? Ha lehet akkor priviben. Köszönöm!

KILLER2
Ezt tényleg nem lehet komoly. Szerinted akkor minek adták volna ki az X360at, ha simán elbírná az XBOX is a játékait? Szerinted az X360 csak azért erõsebb vagy 6x a sima XBOXnál, hogy mutogathassák, hogy némá azt a szart, az gyenge, de ez! Ez nem lehet komoly...

EZT UGYE NEM KOMOLYAN KÉRDEZTED?
VAGY IGEN?