Xbox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Minstrel
nem mennek, nincs program se

http://topgearhungary.blogspot.com/

szevasztok!nekem az volna a kérdésem hogy az x-box 360-as játékok mennek a sima x-box-on? vagy esetleg van egy olyan program amivel le lehet futattni? elöre is köszönöm a válaszokat!
Bogyi007
Az eladásra vagy cserére meghirdetett Xboxom elkelt.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Minstrel
nálatok is 100%-os a cpu használat amikor másoltok fel valamit ftp-n a boxra? total commander-el

csá bemész a media centerbe azon belül fájlok részbe itt les két megosztott ablakod akár egy windows totál comander az A alatti kis gombot nyomd meg kiad 1 kis ablakot mint a jobb egér gomb ottnyitsz egy uj mappát és a dvd meghajtóból ugyanígy az A alatti gombbal bemásolod ebbe a mappába
szevasztok imádom boxot de igazábó amatõr vok hozzá kaptam is eg virust állandóan lefagy tõle és megõrít formáznom kell az f meghajtómat, vagy MI?Adjatok vmi jótanácsot légysi.
hi!
segítséget szeretnék kérni az ügyben hogy XBC-vel meg Xlinkkaial szeretnék jáccani és az Xboxot felismeri de a pingem végtelen meg xlink kai ledob hogy a box elérhetetlen. és itt mit tudok csinálni?

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

hali! nem akar valaki megválni fahrenheit cimû eredeti játékától? megvenném..THX

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

KILLER2
Biztosan nem támogatja az X360 a sima XBOX-ot Link-en. Úgy kizárt. Esetleg úgy lehetne, hogy közvetlenül a 360 vinyójára tenni a mentéseket, de eleve szeirntem túl bonyolul az X360 mentési rendszere ehez, pláne, hogy szerintem máshogy is tárolja, mint a sima XBOX.

Töltsük le az internetet!

Bogyi007
esetleg a két gépet linkelve de ez nem biztos

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

KILLER2
Szerintem sehogy.

HELP! Kérem bárki segítségét! Hogyan tudom a normál xbox-ról a játékmentéseket áttenni az xbox360-ra?

köszönettel..
bocs 30.000ft <#idiota><#vigyor>
30000ft kb. (én szerintem)
Hi.
Kérdés. Mennyit ér szerintetek egy xbox chippelve,kb 100 játékkal,1 joyal, egy 80as winyóval?

KILLER2
Egyetértek, bár egy nagyobb vinyó lehet, hogy drágább lenne, mint a DVDk, de ez attól függ, hogy mennyit warezolsz. Amúgy lehet.

Istencsászár
ha már warezolsz egyszerûbb lenne vinyora másolni nem? azt ne kérdezd hogyan nézz utána

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Helló ! Nekem egy olyan kérdésem lenne , hogy több játékot ki lehet írni egy DVD-re ? És ha ki akkor hogy ?
elkelt.
helló!
töltsd le ezt a progit
ezzel fogsz tudni neten jáccani
Sziasztok!
Nem tudná valaki nekem részletesen elmondani hogy hogy lehet az xboxal neten játszani és most nem a livera gondolok.
Elõre is köszönöm😊
<#help>
Nem reklámozok többet, ígérem!
hát nekem routeren nem volt jó <#crazya>
Totis
Esetleg próbáld meg router-be bekötni feltéve ha van. Ott teljesen mindegy, sima patch vagy cross kábel.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

ja igen fordított kötésû kábel kell bocsi hogy ne irtam le
sacano1
Köszi közben kiderültt meg azis hogy nincs forditott utp kábelem.

5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht

ftp kapcsolattal
sacano1
valaki tudna segiteni? Hogy tudok feltenni játékot az xbox clasik vinyojára.

5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht

CSövi mindenkinek!!! 😊
rooney8
Hitman - Blood Money-t nem lehet valahogy lemagyarosítani a pc-s magyarítással? 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Xbox Classic (crystal edition) Eladó!
chippelt, 1db joy , 35db játék , SCART átalakító , magyar EvoX menü , Media center (divx,avi,mpeg filmek lejátszására) , emulátorok (nes,snes,gba,c64,n64,stb.) 30.000ft msn:[email protected] vagy pü-ben
Mobiltelefontban levo kamerat csak koltoi tulzassal lehet fenykepezo szerkezetnek nevezni. Nincs szinte optika. <#idiota><#idiota><#idiota>
óh szóval szar képet csinál a Sony Ericsson K800i 😄
eleg rendbentartottnak latszik. jo retkes a kontroller is. tiszta por. 😊
Mindenhova beirja 😊
ez ide jött?
Nem rakok be többé ilyen reklámot, mert esetleg kibanolnak szó nélkül a tisztelt moderátorok!

KILLER2
Újat már nem nagyon arulnak.

KILLER2
apronet.hu
Amúgy nem tudom, ohgy jól tájékozott vagyok-e, de olyan 30-40e Ft és ennyiért nem egy alapgépet szoktak hozzádvágni, hanem mondjuk chip meg 1-2-10-20-50 játék és mondjuk 2 joy, talán nagyobb vinyó, stb.

mademan
Helláj!Mennyibe kerül egy xbox?a régire gondoltam

WWW.CALLOFDUTYLAP.MLAP.HU

rooney8
Akkor majd leszedem a black-et is 😊 Most fogok játszani a burnout revenge-vel 😄 majd írok hogy milyennek találom 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

AZ FC nem rossz csak unalmas a grafika, szinte csak a tropusi szfera van benne. A Belso terek meg sokkal trebbek. Szerintem tenyleg a BLACK az ami kihoz mindent az XBOXbol amit lehet. Es nem emlekszem akadasra! A masodik palyaja, az erdos, hajnalban! Na az RGB kabellel CSODALATOS!!! 😊
rooney8
És a far cry-hez mit szóltok? 😊 Nekem annak nagyon tetszett a grafja. Meg maga a játék se olyan rossz 😊

Minstrel
Autósok közül meg Forza Motorsport.

Ja, FPSben tenyleg a BLACK
black

Halo 2 <#nyes>
rooney8
Üdv! Szerintetek melyik a legjobb grafikáju xbox játék? Csak kiváncsi lennék rá 😊