Bassgitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ennél elég jól rá lehet érezni, nézz neten cover videókat, azok is segítenek.
---Battlestar Galactica---
sajnos énse tudok slapelni 😞 egyszer majdcsak összejön
esetleg még megint olyna nagyonrészletes slaptanácsokat kérnék mint egyszer kértem csak most arról hogy hogy kell ráütni milyen erõsséggel vagy milyen lazán satöbbi.. 😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
- Ez egy vastagabb húrkészlet, mint a gyári, a nyeregbe éppen bele tudtam szuszakolni a D és G húrt, de amikor meghúztam õket, akkor elengedett a ragasztás, és kicsit magával húzta a nyerget is. Ezután kireszeltem a hornyokat, most könnyen járnak benne a húrok, de gondolom, vissza kéne ragasztani a nyerget. Én epoxival gondoltam megoldani a dolgot. Szerintetek az jó a célra, vagy valami könnyebben oldható ragasztó kell oda?
- Az új húrok végein lévõ karikák hangyányival (0,1...0,2mm) nagyobbak, mint a befogadásukra szolgáló lyuk, így nem a lyuk végén akad be, hanem valahol félúton, és félek tõle, hogy lassan mindig beljebb vájja magát. Ilyenkor a lyukat érdemes tágítani, vagy a karikát összenyomni? Ez akasztós húrláb, a nyomokból ítélve valami öntvény lehet. Ha nekiállok fúrni, akkor nem fog széttörni?
csak van két apró csavar és azokat nem igen lehet csavarni ha jól látom vagy csak nagyon apró imbuszkulccsal.
vízszintes=hossz
függõleges=magasság😄
De jó megoldok én mindent😄 elrontani csak nem lehet😄
Musicman Stingray, Custom Jazz Bass Gallien Krueger 700RBII & SBX410+SBX115 RockTek Bass EQ,Envelope Filter,Boss ODB-3
Repatarurgyán
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
hát most itthon vakarom a tököm perpé! holnap lesz tárgyfelvétel az egyetemi félévre, vasárnap megyek vissza. meglávolom a kis hangszerem 😊
Amúgy miért nem viszed magaddal koleszba a bõgõt?
alig várom visszamenjek a bõgõmért debrecenbe..hiányzik 2hete nem puffogtattam 😄
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
A celtic punk számok között van sok egyszerû, pl a dropkick murphystõl a Fields Of Atherny vagy a Loyal to no-one a 911en is van hozzájuk guitar pro tabok.
Ezek mellett biztos rengetek egyszerû szám van, de szerintem ezek jók kezdésnek.
amúgy van rengeteg könnyû. fontos hogy hallgasd, és maga a szám tetszen...mert akkor hamarabb betanulod az ütemét stb...
Egyébként én se tudok pengetõzni... nem is erõltetem... nem is lesz belõlem punk basszeros... utálom is a punkot😄
én akusztik gitárral kezdtem amúgy... gary moore témák stb (the loner)
de nem tudok pengetõzni 😄 azért lett bassgitár