Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jakuza1
En mar reg igy tettem, mert ami a megvaltoztatott merkozes motorral zajlott az mar a nevetseg kategoriaba tartozott.

Zenszkij
szerintem jól döntöttél, én is ezen agyalok, a megemelkedett támogatói díj is gusztustalan

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Magic Boy
Átadólistára raktam az összes játékosomat és ezzel számomra vége a Hatricknak.
Ez a játék már régen nem az a játék, amivel anno elkezdtem játszani és a fejlesztések is rossz irányba viszik azb én megítélésem szerint!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

azert arra kivancsi lennek, hogy van az hogy harmad osztalybol levo ellenfelemet elverem 3-0ra...aztan az en csoportombol 1 felido alatt a mogottem levo csapat lo 4 golt nekem gond nelkul.....

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Múlt héten nem tudtam eladni egy játékos 20000-ért, most kiraktam 0-ra és erre feltornászták az árát 61000-re. 😄
387018962

★★★★★

Balaton Cup Hungary (465924) kov ifi szezontre gyertek..unalmasak az ellenfelek..

DarkHorSe
Ez nem egy foci manager jatek, ez kb csak arrol szol hogy vegyel egy csomo jatekost aztan edzed oket hogy utana el tudd adni, gyujtogesd a penzt jo sokaig hogy aztan vegre elkezdhess jatszani 😄

Ha foci managert akarsz, sztem keress mast

Swedish people are albino monkeys

Zenszkij
megmondom én, csalással

Sysfox
4 forduló után 10 ponttal vezetem a csoportot a IV. osztályban.

Kezd kicsit unalmas lenni ez a Hattrick, aki kicsit is érti ezt a játékot, és foglalkozik vele valamennyit, simán eljuthat idáig. Szépen, fokozatosan építettem fel ezt a csapatot, és folyamatosan fejlõdve jutottunk el idáig.

Hogyan tovább? Ezt viszont nem igazán látom, mert ezen a szinten már annyira kiegyenlítettek az erõviszonyok, hogy sokszor inkább a szerencse dönt, mint a csapatok közti különbségek.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Zenszkij
Az enyém Bunda László, mivel jobb? 😄

Ingman12
Az új ifim neve Üres Lajos. Zseniális. 😄

dartonite
Tovabbra sem ertem hogy ez a jatek mi alapjan hozza ki a gyoztest.Szelsojatekot jatszottunk egy 2! kozephatveddel felallo ellenfellel szemben es igy is kikaptunk.WTF,2 vedovel milyen csapat jatszik egyaltalan?Hol lehet sikeres barki a vilag akarmelyik bajnoksagaban 2 db hatveddel?
Ennel komolyan meg a zmanager vagy sokker is realisabb eredmenyeket hoz ki.
sajtburger
Valaki nem tud egy jó ifi ligát? Próbálkozok most egy magyar 16-os létszámmal, de elõbb lesz a válogatott vb szereplõ mint ez betelik.. 😊

Elmúlt szezon sikertelensége után, 2 gyõzelemmel nyitottuk a szezont, viszont 2 kulcs emberünk lesérült az elõzõ diadal alkalmával, ezért is szeretem ezt a game-t. 😊

Zenszkij
Ez a játék egyvalamire azért jó. Orrvérzésig csalni, mivel torkon xarják, csak azzal vannak elfoglalva, hogy fizess 😄 😄.

Sziasztok!

Harcba szálltam a válogatott vezetésért folyó csatában! Szeretném a Magyar válogatottat csatába vezetni. Azt szeretném kérni, hogy szavazatok rám, hogy legyen esélyem a nyerésre.
Szavazni a Magyarország/Választások menüpont alatt tudtok.

Kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek!
Köszönettel kamionosjoe! 😊

★★★★★

Ingman12
Wow, megnyertem az osztályozót is idegenben, feljutottam az ötödbe. Erre nem számítottam.

JimKirk
Pontrugas nem atadas!<#banplz> Szoval pontrugast edzenek meg nekik.
JimKirk
Grat minden gyozetesnek! 8-)

Van 3 majdnem 24 eves kapusom, egyikuk mar at is lepte a 24. eletevet Erdekelne, hogy termeszetfeletti vedess es vilagklasszis vedekezes melle erdemese-e meg nyomni nekik mondjuk egy szezon atadast is. Elosorban a nyereseg vezerel. Attol tartok, hogy 25 evesen mar nem kapnek ertuk annyit amennyit most( 800 millio-1 milliard). Szerintetek?
Ingman12
Megnyertem a bajnokságot! 😊 Ennyire izgalmas szezon még sosem volt, az utolsó fordulóban dõlt el minden. Pont a listavezetõvel találkoztam, 2-1-re sikerült behúzni.

Ingman12
Kifogtam egy 16 éves, remek játékszervezést elérhetõ ifit. Lehetett volna 15, de így sem panaszkodom, megpróbálom feltolni a képességét addig amíg csak lehet.

Jelenleg nem tudom milyen szinten áll, de gondolom gyenge környékén.

JimKirk
Ennyi eronlet max akkor kellene, ha tele lennel 35 ev koruli jatekosokkal.😊
Sysfox
Szerintem ez nagyon sok, nálam 13% már szezonok óta.

25% az eronlet, de az osszes jatekosom formaja jo ez az egy kivetel..

Sysfox
Hány százalék az erõnléti edzésed?

A forma változása meglehetõsen random dolog, de az erõnléti edzés befolyásolja valamilyen szinten. A túl magas erõnléti edzés gyengíti a formákat.

Mindig mozog valamerre, vagy felfelé, vagy lefelé. De biztasson a tudat, hogy ennél nincs már kisebb érték 😊

Jah es valamikor nyaron vasaroltam..azota alap jatekos..

Lenne egy kerdesem hozzatok. Van egy vedo jatekosom, egesz jo 3000 TSivel vettem, most vanneki 1020 es 2 het alatt esett a formaja remekrol katasztrofalisra..miert van ez? eddig 5 csillagos kozephatved volt, a legutolso meccsen 1 csillagos lett..

már vagy 2 éve nem játszok, csak be szoktam lépni, hogy ne vesszem el a csapatom, de azért ez meglepõ 😄

Ingman12
Fontos rangadón nyertem szombaton. Nem akármilyen szezonzáró vár rám, a következõ fordulót bot ellen játszom, szóval biztosan nyerek, az utolsóban viszont otthon fogadom a jelenlegi listavezetõt, akitõl 2 pontra vagyok.

Nagyon jó szezont tudok a hátam mögött, nemrég írtak az U20-soktól is, hogy az egyik ifimet figyelik és nagy esélye van bekerülni, úgyhogy végre elindultam a jó irányba. Szerintem úgy 4-5 szezonon át csak stagnáltam, próbáltam edzeni a fiatalokat és jó áron eladni, közben meg nem annyira fordítottam vissza a csapatba.

A két új szélsõm mondhatni meghozta az áttörést, idén már tényleg elég stabil vagyok egy-két rosszabb eredményt leszámítva. Jó lenne egy osztályozó, nekem speciel még sosem volt rá lehetõségem, de már feljebb is akarok lépni (ami még esélytelen jelenleg).

A keretemmel nagyjából elégedett vagyok, most jön az a pont, hogy elõször a játék során 'jónál' jobb képességû kapus után nézek a szezon végeztével, remélem erõsíti majd a védekezést.

Sysfox
Eldõlt, hogy osztályozó nélkül bennmaradok a IV. osztályos csoportomban. Jelenleg a 3. helyen állok.

JimKirk
Mar nem normalisak.
Egyébként aki be akar vásárolni az most nézegessen a piacon, mert nagyon le vannak esve az árak. Jön a szezon vége és akkor megint megemelkednek majd az árfolyamok. Esetleg trédelésre is remek alkalom ez. <#wave>

★★★★★

Kicsit csökken a létszám, de attól még a játék megy tovább. Nem fognak csõdbe menni. 😊

★★★★★

Ingman12
Ennyire a végét járná a dolog? Az egyértelmû, hogy már nagyon messze van a régi "fényétõl", de még jó pár év azért azt hittem benne lehet.

Ingman12
Jóságos ég, egy igazi vadállat lett az egyik ifimbõl. Még nagyon régen adtam el, csatáredzést kellett volna kapnia a felnõtteknél, de én játékszervezést edzek, úgyhogy továbbadtam. Úgy emlékszem nem volt rossz fiatalként, de semmi extra. Most kaptam részesedést abból, hogy eladta az exklubja, átlagban 9+ csillagokat hoz a meccseken és még csak most lesz 23 éves.

Na erre sem gondoltam volna, hogy egyszer egy ifim ilyenné növi ki magát.

Zenszkij
Több, mint a duplájára emelik a támogatói összeget. Ezek nem normálisak. Még le akarnak nyúlni egy nagy adag pénzt, mielõtt kihal a játék.

Sysfox
De attól még lehet skandináv származású... 😊

Zenszkij
"A skandináv származású Marco Gigante nem tudja megszokni a meleget, ilyen idõben rendszerint képességei alatt teljesít."

LOL, olasz a csávó!

sajtburger
Ez a szezon eddig hatalmas rulett.. vagy nyerünk jó játékkal, vagy 6-1 arányban leégünk.. szerencsére ma nyertünk elég magabiztos játékkal.
Külön meglepetés a fiatal ifim, akit figyel a válogatott, 3 gólnál jár a szezonban, meccseket döntött el eddig a találataival, 17 éves 53 napos, ilyent még nem láttam. 😊

Ingman12
Na végre, megtört az a jég! Sima 4-0-lal jutottam tovább otthon, a harmadik fordulóban eddig mindig szétvertek. 😄 Viszont a következõben már tényleg búcsúzni fogok, harmadosztályú ellenfél, kb. két és félszer jobb kerettel... Esélytelen.

Viszont bevétel szempontjából nagyon jól jöttek ezek a szerdai kupameccsek, az elsõt kivéve mindegyiken otthon játszottam és most is otthon fogok majd búcsúzni, ráadásul most a bajnoki sorsolás miatt sorozatban háromszor fogok hazai pályán játszani.

11 gyõzelmem volt zsinórban... Végre volt mire büszkének lennem. 😄

Csépa 0-1 d'Azur
Ismét kiestem a ligából. Ha a kapusom nem sérül le, talán tovább mehettünk volna. Na sebaj, innentõl koncentrálhatunk a bajnokságra.
Ingman12
Könnyedén mentem tovább a kupában, közben pluszban is van a számlám. Két hét alatt dolgoztam le 90 milliós adósságot, meg is lepõdtem rendesen.

A kupára visszatérve, erõs negyedosztályú ellenfelet kaptam, fõleg a védelme brutálisan kemény. 😮 Viszont ahogy nézem, tulajdonos nélküli, akinek van tapasztalata ebben, ez mit jelent? Mennyire számít majd ez a meccsen, vajon van esélyem? 😄

Magic Boy
Jimkirk, Ingman12: Köszönöm a szurkolást, de idén az is igazi bravúr lenne, ha nem én lennék a tök utolsó.

Ingman12
Szintén sok sikert kívánok! 😊 Nekem az utolsó pillanatokban eszembe jutott a játék, és hogy egy újonccal csapok össze otthon, úgyhogy gyorsan le is cseréltem a középpályásaimat a fiatalokra (plusz egy-két tartalék került még be), akiket edzek, a "nagyokat" pedig megtartottam szerdára.

Így az edzés is megvolt és erõs csapattal is tudok kiállni.

Ingman12
Az elõzõ morfondírozásomat folytatva - ezúttal csak 60 milliót hozott a hazai meccs, de esõs idõ volt és ez még csak a szezon eleje. Most már csak 20 milliós az adósság, de szerdán otthon játszom a kupában, jövõ héten és utána pedig kétszer egymás után hazai pályán a bajnokságban.

Nem lesz ezzel gond szerintem.

JimKirk
Sok sikert!
Magic Boy
Most is továbbjutottam a kupában és a következõ fordulóban is van némi esélyem, de csak ha a legjobbakkal állok ki!

Sysfox
Nem.

rvn
Sziasztok!

Ha ma kupameccsen kiállítottak egy játékosom, akkor õ szerepelhet a hétvégi bajnokin?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Ingman12
3-1-re nyertem idegenben a tavalyi aranyérmes ellen, jó kezdés. Szerintem most tartok ott, hogy reálisan nézve meglehet az elsõ hely.

Viszont hogy ne menjen semmi sem simán, már 90 milliós adósságom van, igaz most a kupában és a bajnokin otthon játszom, de így sem fogok pluszba menni.

A legjobb középpályásom 9 milliót keres, van egy olyan érzésem, hogy meg kell válnom tõle, innentõl meg megint építkezhetek elõrõl. Az a gond, hogy heti szinten most már 36 milliót visznek el, egyelõre még nem tudom, hogy hazai pályán, teljes nézõsereggel mennyi jönne össze (a bevétel szerintem olyan 70-75 millió körül lesz).

Most azt várom, hogy a hazai meccsemen hogy jövök ki pénzügyileg (jövõ héten). Ha úgy látom, hogy biztonságos, akkor az egyik tartalék fiatalomat adom csak el, aki pluszba hoz, utána meg játszadozhatok addig, míg ki nem fejlõdnek a maradékok és megfelelõ pénzért eladhatóvá nem válnak. Egy bajnoki cím nagyon sokat jelentene most, ezt mindenképp célul tûztem ki idén.

JimKirk
Termeszetesen kikaptam.