Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magic Boy
Én továbbmentem tartalékokkal lazázva, de ez annak köszönhetõ, hogy 4. osztályúként kaptam ellenfelet!

A 4. osztályban nincs sok keresni valóm, de a mai igazolásommal teljessé vált a keret!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

JimKirk
Sikerult egybol kiesnem a kupabol...😊
JimKirk
Ja ok!
JimKirk
Mar megkaptuk!
Magic Boy
Nem én próbálkoztam, hanem a pártfogoltam, de azt írta neki, hogy nem válthat, mert már csoportot váltott egyszer ebben a szezonban.

De nemrég jelezte, hogy mégiscsak sikerült váltani oda ahova elõször akart.

rvn
Sziasztok!

A bajnokságban a helyezésekért járó jutalmakat mikor kapják meg a csapatok?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

JimKirk
Mas csapattal nem is probalkoztal?
Magic Boy
Közben rájöttem, de nem engedte váltani.
Gondolom azért, mert extra feljutással került föl!

JimKirk
Yes!
Magic Boy
A bajnokságban a neve mellett?

JimKirk
Barmelyik bot csapattal cserelhetsz, csak lapozd vegig a bajnoksagokat, probalj az eroviszonyokat tekintve a 900. hely alatt keresni egy csoportot.

A csapat neve mellett irni fogja, hogy ide johetsz, vagy vele cserelhetsz, valami hasonlo!😊
Magic Boy
Hogy kell csoportot váltani?

Az egyik pártfogoltam, ki extra feljutással került a 6. osztályba (3. lett a csoportjában), szeretne csoportot váltani, mert túl erõs csoportba került és sehogy se sikerül neki.

Mit kell csinálni pontosan?

Tono34
Sajnos én is váltottam: VI.674

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

JimKirk
Csoportot valtottam: VI.884
Magic Boy
Elõször védõket fogok edzeni területvédekezéssel (2-3 szint erejéig) majd gólszerzés edzés lesz (szintén 2-3 szint erejéig) utána lehet jön egy kevés átadásedzés, de alaphelyzetben majd középpályásokat akarok edzeni újra.

JimKirk
Mar nem emlekszem ra, keveset az biztos😊

A szezon elejen 300-400 millio korul koltottem egy korosodo kozeppalyara, most lazazva osszejon a "jo" kp. Viszont a tamadasaim nagyon gyengek.

Viszont ha atallok kp. edzesre, akkor nehez idok ele nezek, meg az is lehet, hogy kipottuyanok VII.-be. Remelem nem igy lesz!😊

Vegul mit fogsz edzeni?
Magic Boy
Jelenleg jó, ha 200-at tud a csapat, de legalább fiatalok.

Még hiányzik kb. 5 ember a keretbõl, akiket holnap igyekszem megvenni.

Neked mennyit teljesített a csapat, amikor újjászervezted?

JimKirk
Koszonom!
08.29-30., csütörtök-péntek
• Csoportcserélési lehetõség a VI. és VII. osztályban (és ahol van, lejjebb is). Csak botcsapattal lehet helyet cserélni, egy szezonban csak egyszer.

JimKirk
Csoportot mikortol lehet valtani?
Sysfox
4:0-ra nyertem, maradok a negyedosztályban. 😊

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

JimKirk
Na?
Sysfox
IV. osztály, osztályozó, 12. perc:

Foxtrotty (IV.) - Lamantinmenyét (V.) 1:0

JimKirk
Atadast mikor kezded tolni nekik?
Ingman12
Akikre én büszke vagyok - õt még anno 17 évesen vettem:

22 éves és 24 napos, TSI = 93 750
Formája gyenge, erõnléte remek.
Tapasztalata gyenge, és csapnivaló vezetõi képessége van.
Hûsége isteni.

Védés: katasztrofális
Védekezés: pocsék
Játékszervezés: földöntúli
Szélsõjáték: gyenge
Átadás: megfelelõ
Gólszerzés: csapnivaló
Pontrúgás: katasztrofális

A saját nevelésem:

20 éves és 106 napos, TSI = 59 100
Formája jó, erõnléte remek.
Tapasztalata csapnivaló, és középszerû vezetõi képessége van.
Hûsége isteni. Védés: katasztrofális

Védekezés: csapnivaló
Játékszervezés: természetfeletti
Szélsõjáték: pocsék
Átadás: megfelelõ
Gólszerzés: csapnivaló
Pontrúgás: csapnivaló

Megmondom õszintén, én inkább csak a fõ skilleket szoktam nézni, mint látható rajtuk, a többi képességük nem is nagyon van erõsítve, de nem is érzem szükségét. Magasabb szinten talán változik a véleményem, de én ugye még mindig a hatodban vagyok, oda bõven elégnek hiszem.

Egyébként az egyik kiöregedett játékosom eladtam 100 millió körüli összegért, a szezon közben még gyûjtögettem, az összeggel pedig erõsítettem a szélem egy ragyogó játékszervezésû, természetfeletti szélsõjátékú és jó pontrúgású játékossal.

Van még egy saját nevelésem, õt a szélen játszattam egészen az idei szezonig, õ lesz majd a "beugró" az eladott középpályás után. Természetfeletti játékszervezéssel el lesz ott középen, amúgy lassan már 28 éves õ is (17 évesen hoztam fel). Hogy telik az idõ. <#merges2><#vigyor>

JimKirk
Tudja valaki, hogy mikortol lehet csoportot valtani?
JimKirk
Kettot 490-ert vettem, egyet pedig 580-ert.
Magic Boy
Mennyit adtál a termeszetfeletti kapusaidért?

Sysfox
1-2 hetente egy szintet. Elég gyorsan.

JimKirk
Ez nem rossz terv, en is "loptam" egy ex. ellenfelemtol!😊

A vedoket szigoruan 17 evesen es par naposan vettem, minimum megfelelo vedekezessel, de inkabb jo. Szinten szigoruan(😊 csak jol fejeloket igazoltam, van koztuk egy-ket megfelelo jatekszervezessel rendelkezo is, beloluk egyet lehet atkepezek majd kozeppalyasanak, de ez meg nem biztos!

A kapusokat 19-20 evesen, termeszetfeletti vedessel igazoltam. Azt hiszem a vedekezes kepesseguk max kozepszeru lehetett, de inkabb alatta.

Igen, tolni fogok majd a hatved edzes utan egy kis pontrugast is, a kapusaok miatt, kb. egy szezonon keresztul. Jelenleg gyenge, gyenge, kozepszeru pontrugassal rendelkezik a harom kapusom.
Jol tudom, hogy hetente egy szintet emelkedik ez a kepesseguk?
Magic Boy
Ez a terv határozottan tetszik!
Úgy is arra vágynék, (ha lehetne) hogy újrakezdjem a legalacsonyabb osztályból, de ez is valami olyasmi.

A védõket és a kapust hány évesen vetted és milyen védekezéssel?

A kapusoknak nem árt egy remek vagy magasabb pontrúgás se. Vagy már úgy vetted õket?

Sysfox
Most nálam is ez a helyzet, kezdenek kiöregedni a játékosaim, bár még csak 25-26 évesek, de a fõ generációt 2-3 szezonon belül le kell cserélnem.

JimKirk
Azzal a csapattal megragadtam volna a IV. osztalyban, aztan szepen lassan kioregedetek volna a jatekosaim es zako vissza V.-be vagy meglejjebb. Szerintem jol dontottel, mert ha ugyesen csinalod, akkor a kapust, a vedelmet es a kozppalyat is, meg feligmeddig a csatarokat is magad fogod kinevelni, csak szelosket kell majd venned.
Anno a kiarusitasbol osszejott 4 es fel milliard, elkoltottem belole masfelet, vettem 7 vedot, harom kapust es azota tolom nekik a vedekezest. A hatvedek most 19 evesen lenyugozo szintuek, vilagklasszis a cel aztan megy atadora a ket kapus es 3-4 hatved. Ez remenyeim szerint 2,5-3 milliard forintot fog hozni a konyhara.
Ha ezzel megvoltunk, akkor veszek 6 multiskilles kozeppalyas palantat, szerintem 300 milla/fo koruli osszeget kell majd kiadnom ertuk. Tolom nekik par szezonon keresztul a jatekszervezest, aztan ha elertek a titani szintet, akkor mehet nekik az atadas is. Mielott elkezdenenk atadast edzeni veszek 2 termeszetfeletti/titani csatart minimalis atadassal es tolom nekik is ezerrel. Itt kb. 24-25 evesek lesznek a hatvedek, a bankszamlan pedig 4 milliard koruli osszeg var majd arra, hogy elkoltsem. Lesz 6-7 evem, hogy minnel magasabbra jussak.

Ez a terv.😊
Magic Boy
Én nem akarom abbahagyni és az edzõmet se akarom eladni (bár õ is érne jó pár száz millát) csak úgy érzem nagyon megrekedt a csapat és én is szeretnék újra fiatalokat edzegetni.

dartonita
Ezt en is igy csinaltam,par szezonon keresztul csak belogoltam hogy ne szunjon meg a csapat,de eladtam mindenkit,edzoket kirugtam.Ez eleg volt ahhoz hogy szep kis penz jojjon ossze a bevetelekbol.
Aztan par honap utan joval lelkesebben kezdtem ujra,most kenyelmesen elevickelunk a 6.ligaban es idovel remelem sajat ifiket tudok ujra edzeni.O az elso fecske:

Kevin Lukács
Hungary 18 éves és 95 napos, következõ születésnap: 2013-09-08
Formája középszerû, erõnléte megfelelõ.
Szimpatikus fickó, aki temperamentumos és becsületes.

TSI: 11 970
Fizetés: 338 eFt/hét
Specialitása: Jól fejelõ

Jelenlegi képességek
Játékszervezés: 4/20 gyenge
Átadás: 4/20 gyenge
Gólszerzés: 12/20 lenyûgözõ

Mar nem celom a fejetlen haszonszerzes,sem a feljutas.
2.5milliardon uldogelek es nem igazan kell megerositenem sehol a gardat,a stadion is rendben van,szoval idovel nevelgethetem a sajat kolkeim ugy ahogyan szeretnem.Funolni teljesen jo igy.

Machlik Arpadka szimpi bar nagyon monoskilles.Azert majd figyelgetem ha lesz idom.

Magic Boy
Te is úgy gondold?
Szerintem is jó döntés, de érdekelne, hogy te miért tartod annak.

Láttál nálam valakit, akire esetleg licitálsz?

JimKirk
Jo dontes!
Magic Boy
Ezennel a teljes csapatot átadóra raktam, mert úgy érzem megrekedt a csapat és nem tud megújulni (pláne, hogy a pénzem is mínusz 40 millióban van), így eladok mindenkit (lehet szemezgetni (fõleg Árpád Machlik lesz nagy fogás valakinek ( mondjuk õ volt az egyetlen akit sajnálok, mert saját nevelésû játékosom))) és a befolyt összegbõl újjászervezem a csapatot fiatalokból, vállalva, hogy lehet, hogy a 6.-ig zuhanok vissza mire összeáll az új csapat.

Ingman12
A második helyen végeztem, két pontra voltam az elsõtõl. Egész jó évet zártam, az eddigi mumusaimat többnyire simán vertem, egyedül a már korábban említett biztos kiesõtõl való vereség szomorított el.

Nagyon fiatal és erõs a csapatom, fõleg a középpályám. Eddig mindig eladtam az emberkéket egy bizonyos idõ után, voltak jó bevételek is, de úgy döntöttem legutóbb (pár hónapja), hogy a jelenlegi középpályásaimat nem fogom és rájuk építem az egész csapatot. Meg is érte, meglátszik az eredményeken.

Most az egyik kiöregedõ kp-mat adnám el, a helyére pedig a lehetõ legerõsebb szélsõt hoznám. Az egyik szélen sikerült egy jót kifognom a szezon elején, most a másikat is stabilizálnám. Nagyjából minden csapatrésszel elégedett vagyok, jók az opcióim, egyedül a kapusom még mindig csak jó védéssel rendelkezik. Ezt is majd jó lenne lassan fejleszteni, már évek óta õ van ott.

nem szeretném elvállalni, mert sajna nincs rá idõm...
És hány játékost javasolnál edzeni? Kezdetnek 6 játékost vettem 3-5-2-ben a bajnokin, és a barátságoson mind a hat játékos játszik a középpályán, így megkapja a maxot. Gondolom többet nem is nagyon érdemes, mármint a szélsõk 50%-ával "szenvedni", de érdekelne a véleményed/véleményetek. 😊

JimKirk
A leheto legtobb ertelmet latom benne!😊
Nem is fûzök nagy reményeket a VI.-os szezonhoz, nem is igazán akarok felkerülni, erõsödni akarok VII-ben, edzeni a fiatalokat, csak jelenleg nincs más választásom. 😊 VI-ban minden fordulóban úgy lesz kiküldve a csapat, hogy minden játékosom megkapja az edzést, szóval valószínûleg tényleg zakózok vissza VII-be, de erre fel vagyok elõre készülve, a hosszú távú tervet ettõl még nem áldozom be. 😊
De rögtön kérdeznék is: Mennyi értelmét látjátok fiatal középpályások edzetésének?

Vége a szezonnak. A feljutás nem sikerült (hogy is sikerült volna, az a csapat egy külön univerzum volt a ligában), de összességében elégedett vagyok a produkált eredményekkel. Ha lezajlanak az osztályozók, kiderül, lenne-e értelme a feljutásért való küzdelemnek, vagy hagyjam a fenébe az egészet és lebzseljek még egy szezont a hatodban.
A bajnokság végeredménye
JimKirk
Nem lesz egyszeru dolgod, valoszinuleg egybol zako lesz a VII.-be, de jobb is ott megerosodni!😊
JimKirk
Na az kiraly, ha el is valalnad, akkor vedd fel geo-val vedd fel a kapxcsolatot legyszi.
én tudom
Üdv mindenkinek!
Pénteken megkaptam új csapatomat a VII. 400-ba. Sikerült egy olyan csapat helyét átvenni egy fordulóval a bajnokság vége elõtt, amely biztos feljutó, és bajnok, így a következõ szezont a VI.-ban kezdem. A csapatépítési terv már megvan, bevásároltam középpályásokból, játékszervezést fogok edzeni. Az egyik srác miatt már meg is találtak a trinidadi válogatott illetékesi, bár elõször a wing scout keresett, de nincs gondjuk abból, hogy játékszervezést kap a srác. 😊
Kezdésnek ennyi, mindenkinek sok sikert! 😊

JimKirk
Kene egy uj hazigazda!

Tudja valaki kozulunk, hogy hogyan kell berakni a fejlecbe a csapatok illetve a csoportok nevet?
JimKirk
Termeszetfeletti vedes, lenyugozo vedekezes, amit vilagklasszisig fogok tolni aztan antallok egy kis pontrugasra. Vedest nem edzettem nekik, ugy vettem oket 450 millio korul. Eddig csak vedekezest edzettem nekik.