Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 4. osztályban nincs sok keresni valóm, de a mai igazolásommal teljessé vált a keret!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
De nemrég jelezte, hogy mégiscsak sikerült váltani oda ahova elõször akart.
A bajnokságban a helyezésekért járó jutalmakat mikor kapják meg a csapatok?
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Gondolom azért, mert extra feljutással került föl!
A csapat neve mellett irni fogja, hogy ide johetsz, vagy vele cserelhetsz, valami hasonlo!😊
Az egyik pártfogoltam, ki extra feljutással került a 6. osztályba (3. lett a csoportjában), szeretne csoportot váltani, mert túl erõs csoportba került és sehogy se sikerül neki.
Mit kell csinálni pontosan?
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
A szezon elejen 300-400 millio korul koltottem egy korosodo kozeppalyara, most lazazva osszejon a "jo" kp. Viszont a tamadasaim nagyon gyengek.
Viszont ha atallok kp. edzesre, akkor nehez idok ele nezek, meg az is lehet, hogy kipottuyanok VII.-be. Remelem nem igy lesz!😊
Vegul mit fogsz edzeni?
Még hiányzik kb. 5 ember a keretbõl, akiket holnap igyekszem megvenni.
Neked mennyit teljesített a csapat, amikor újjászervezted?
• Csoportcserélési lehetõség a VI. és VII. osztályban (és ahol van, lejjebb is). Csak botcsapattal lehet helyet cserélni, egy szezonban csak egyszer.
Foxtrotty (IV.) - Lamantinmenyét (V.) 1:0
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
22 éves és 24 napos, TSI = 93 750
Formája gyenge, erõnléte remek.
Tapasztalata gyenge, és csapnivaló vezetõi képessége van.
Hûsége isteni.
Védés: katasztrofális
Védekezés: pocsék
Játékszervezés: földöntúli
Szélsõjáték: gyenge
Átadás: megfelelõ
Gólszerzés: csapnivaló
Pontrúgás: katasztrofális
A saját nevelésem:
20 éves és 106 napos, TSI = 59 100
Formája jó, erõnléte remek.
Tapasztalata csapnivaló, és középszerû vezetõi képessége van.
Hûsége isteni. Védés: katasztrofális
Védekezés: csapnivaló
Játékszervezés: természetfeletti
Szélsõjáték: pocsék
Átadás: megfelelõ
Gólszerzés: csapnivaló
Pontrúgás: csapnivaló
Megmondom õszintén, én inkább csak a fõ skilleket szoktam nézni, mint látható rajtuk, a többi képességük nem is nagyon van erõsítve, de nem is érzem szükségét. Magasabb szinten talán változik a véleményem, de én ugye még mindig a hatodban vagyok, oda bõven elégnek hiszem.
Egyébként az egyik kiöregedett játékosom eladtam 100 millió körüli összegért, a szezon közben még gyûjtögettem, az összeggel pedig erõsítettem a szélem egy ragyogó játékszervezésû, természetfeletti szélsõjátékú és jó pontrúgású játékossal.
Van még egy saját nevelésem, õt a szélen játszattam egészen az idei szezonig, õ lesz majd a "beugró" az eladott középpályás után. Természetfeletti játékszervezéssel el lesz ott középen, amúgy lassan már 28 éves õ is (17 évesen hoztam fel). Hogy telik az idõ. <#merges2>#merges2><#vigyor>#vigyor>
A vedoket szigoruan 17 evesen es par naposan vettem, minimum megfelelo vedekezessel, de inkabb jo. Szinten szigoruan(😊 csak jol fejeloket igazoltam, van koztuk egy-ket megfelelo jatekszervezessel rendelkezo is, beloluk egyet lehet atkepezek majd kozeppalyasanak, de ez meg nem biztos!
A kapusokat 19-20 evesen, termeszetfeletti vedessel igazoltam. Azt hiszem a vedekezes kepesseguk max kozepszeru lehetett, de inkabb alatta.
Igen, tolni fogok majd a hatved edzes utan egy kis pontrugast is, a kapusaok miatt, kb. egy szezonon keresztul. Jelenleg gyenge, gyenge, kozepszeru pontrugassal rendelkezik a harom kapusom.
Jol tudom, hogy hetente egy szintet emelkedik ez a kepesseguk?
Úgy is arra vágynék, (ha lehetne) hogy újrakezdjem a legalacsonyabb osztályból, de ez is valami olyasmi.
A védõket és a kapust hány évesen vetted és milyen védekezéssel?
A kapusoknak nem árt egy remek vagy magasabb pontrúgás se. Vagy már úgy vetted õket?
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Anno a kiarusitasbol osszejott 4 es fel milliard, elkoltottem belole masfelet, vettem 7 vedot, harom kapust es azota tolom nekik a vedekezest. A hatvedek most 19 evesen lenyugozo szintuek, vilagklasszis a cel aztan megy atadora a ket kapus es 3-4 hatved. Ez remenyeim szerint 2,5-3 milliard forintot fog hozni a konyhara.
Ha ezzel megvoltunk, akkor veszek 6 multiskilles kozeppalyas palantat, szerintem 300 milla/fo koruli osszeget kell majd kiadnom ertuk. Tolom nekik par szezonon keresztul a jatekszervezest, aztan ha elertek a titani szintet, akkor mehet nekik az atadas is. Mielott elkezdenenk atadast edzeni veszek 2 termeszetfeletti/titani csatart minimalis atadassal es tolom nekik is ezerrel. Itt kb. 24-25 evesek lesznek a hatvedek, a bankszamlan pedig 4 milliard koruli osszeg var majd arra, hogy elkoltsem. Lesz 6-7 evem, hogy minnel magasabbra jussak.
Ez a terv.😊
Aztan par honap utan joval lelkesebben kezdtem ujra,most kenyelmesen elevickelunk a 6.ligaban es idovel remelem sajat ifiket tudok ujra edzeni.O az elso fecske:
Kevin Lukács
Hungary 18 éves és 95 napos, következõ születésnap: 2013-09-08
Formája középszerû, erõnléte megfelelõ.
Szimpatikus fickó, aki temperamentumos és becsületes.
TSI: 11 970
Fizetés: 338 eFt/hét
Specialitása: Jól fejelõ
Jelenlegi képességek
Játékszervezés: 4/20 gyenge
Átadás: 4/20 gyenge
Gólszerzés: 12/20 lenyûgözõ
Mar nem celom a fejetlen haszonszerzes,sem a feljutas.
2.5milliardon uldogelek es nem igazan kell megerositenem sehol a gardat,a stadion is rendben van,szoval idovel nevelgethetem a sajat kolkeim ugy ahogyan szeretnem.Funolni teljesen jo igy.
Machlik Arpadka szimpi bar nagyon monoskilles.Azert majd figyelgetem ha lesz idom.
Szerintem is jó döntés, de érdekelne, hogy te miért tartod annak.
Láttál nálam valakit, akire esetleg licitálsz?
Nagyon fiatal és erõs a csapatom, fõleg a középpályám. Eddig mindig eladtam az emberkéket egy bizonyos idõ után, voltak jó bevételek is, de úgy döntöttem legutóbb (pár hónapja), hogy a jelenlegi középpályásaimat nem fogom és rájuk építem az egész csapatot. Meg is érte, meglátszik az eredményeken.
Most az egyik kiöregedõ kp-mat adnám el, a helyére pedig a lehetõ legerõsebb szélsõt hoznám. Az egyik szélen sikerült egy jót kifognom a szezon elején, most a másikat is stabilizálnám. Nagyjából minden csapatrésszel elégedett vagyok, jók az opcióim, egyedül a kapusom még mindig csak jó védéssel rendelkezik. Ezt is majd jó lenne lassan fejleszteni, már évek óta õ van ott.
De rögtön kérdeznék is: Mennyi értelmét látjátok fiatal középpályások edzetésének?
A bajnokság végeredménye
Pénteken megkaptam új csapatomat a VII. 400-ba. Sikerült egy olyan csapat helyét átvenni egy fordulóval a bajnokság vége elõtt, amely biztos feljutó, és bajnok, így a következõ szezont a VI.-ban kezdem. A csapatépítési terv már megvan, bevásároltam középpályásokból, játékszervezést fogok edzeni. Az egyik srác miatt már meg is találtak a trinidadi válogatott illetékesi, bár elõször a wing scout keresett, de nincs gondjuk abból, hogy játékszervezést kap a srác. 😊
Kezdésnek ennyi, mindenkinek sok sikert! 😊
Tudja valaki kozulunk, hogy hogyan kell berakni a fejlecbe a csapatok illetve a csoportok nevet?