R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt egy link, amivel ismét mehet a multiplayer. Kipróbáltam, eredeti játékkal működik! Szerver indítása is megy, mondjuk dedikáltat nem próbáltam.
http://allr6.com/discuss/viewtopic.php?id=3
Hátha Gábor ismét kedvet kapna rá és indítana egy magyar szervert az öregek kedvéért. ;)
Üdv
Kicsit ül a topik, gondoltam felpezsdítem. :)
Tudna valaki nekem segíteni, hogy hogyan kellene multiba játszani vele most, hogy az ubi lelötte a szervereket?
Egész pontosan Hamachiba kellene egy kis segítség. Ott tartok, hogy a legújabb hamachi feltelepiíve mind2 gépre. Játék elindít, és természetesen nem látjuk egymás lan szerverét...
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Igen, vannak hibái; ubi szerverek, hitreg egyesek szerint nem százas, kisebb nagyobb bugok itt-ott, csalók néha... De ezek más játékban is vannak szerintem.
A hangulat az hatalmas, mikor 1V5ben maradsz menni kell és hajt az adrenalin, hogy majd kiugrik a szíved...
Szerintem adj neki még egy esélyt, a kezdetekhez képest sokat javult a Dust Line résszel és ugye ez ingyen jár...
Csak mert jólesik magamban beszélni :-(
Because fuck you. That\'s why.
Raven Shield 2.0
Ravne Shield 1.6 peccsel.
Tudtok olyan coop-os mappackot hozzá?
Megköszönném: linket vagy nevet kérnék csak azokat amik beváltak. Különösen olyan mapok tetszenek ahol átlagnál több ellen van.
Nekem sokáig ez volt a kedvencem (a Hidden & Dangerous 2 mellett), és szerintem azóta sem ér a közelébe egyetlen fps sem ezeknek.
Ezeken a dx10-es kártyákon meg fasztuggya hánymagos procikon nekem folyamatos problémáim voltak a játékkal még single-ben is, úgyhogy tanácsot nem tudok adni :-) De jó érzés, hogy néhányan még visszatérnek a régi nagyokhoz. Hajrá!
Próbáltunk lanon játsazni de nem sikerült fellönöm szervert mert egy futtatási ablakot hozott be és ha bezártam ki is lépett a játékból.
Ha valaki tudna segíteni hogy hogyan lehetne megoldani ezt a problémát nagyon örülnék és lekötelezne vele.
Elõreis köszönöm!
ha ezt végig vezeted beirod az üres helyre ezt azt nem tom kell e kötöjelet használni de ha ezt beirod és leokézod , jó lesz. (ez konkrétan netes játékhoz van :
RVS-JDNK-9UPQ-7XV3-CDAA
rainbow six raven shield, multiplayer serial key(online key):
RVS-JDNK-9UPQ-7XV3-CDAA
másold a kulcsot amikor kéri és okézd le!
Segitséget kérnék töletek,Raven Shield nevezetü pc game-ról lenne szó,költözés közepette a 2-es lemez papirtokja eltünt amin a cd kulcs volt!Probáltam a forgalmazót elérni de már nem foglalkoznak szofverekkel és megszüntek,még a jogutodot sem tudták megmondani!Van e vmilyen modszer hogy esetleg a lemezeken megtalálhato legyen vagy totál halott ügy az egész?!Vki segitsen,ha tud,és köszönöm!
vagy mindenkinek legyen fent és bekapcsolva, vagy senkinek sem!
UseHardwareTL=True
és nyomassa False-ra.
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Segítsetek már létszives.
Egyszerûen nem bírunk közös játékot összehoni.
Nállam minden mûködik de havárnál nem ajar felmenni a netre ubi regen keresztül, próbáltuk ASE-val ott sem, gamespy-al ott tud csinálni szervert de ledobja a gép, egyszerûen nem értem mi lehet a gond. Teljesen új windows van fent.
Játék 1.6 patch-el és néha szarakodik a cd keyel is.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Egyebkent google kidobta, hogy sokan panaszkodtak erre az invalid key hibara es allitolag az 1.1 patch megoldotta azt szedjetek le.
http://www.google.com/search?q=raven+shield+Invalid+CD+key&sourceid=navclient-ff&ie=UTF-8&rlz=1B3DVFC_huHU239HU240
Hamachival tudtok CD key meg UBI regisztralas nelkul is jatszani ketten.
Vettem haverral két raven shildet, nekem minden mükszik rendesen szervert csinálok csatlakozom , de neki meg nem akarja a cd kulcsot elfogadni invalid cd key mindig ezt dobja ki, próbáltuk 1.0.
1.6 nál viszont az ubi reggel már felsem akar neki menni a netre csak 1.0-nál. Miért nem akar felmenni a netre és miért nem fogadja el az eredeti cd kulcsot.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
Van 1 kis gondom.
A tervezõablakban nem tudok waypointokat rakni.Ha klikkelek az egérrel csak
a szinteket váltogatja, pedig a controlsban nem állítottam semmit.
Remélem tud vki segíteni.
Van egy kis gondom.
Feltelepítettem a játékot és mielõtt elindulna kiírja hogy:
Bink Error
The BinkW32.DLL file is installed in the Windows or Windows system directory - it must be installed in the application directory.
Nagyon-nagyon megköszönném ha valaki segítene!!! Lécci köszi!!
KarmaData asszem legalább U2003 -ban van
mert a Rvs sima ut motort használ, nem?
Persze biztosan király lesz a mod, de azt nem tudjátok benne javítani amire igazán nagy szükség lenne...
Ha értenék hozzá, egy az egybe átültetném UT2004-es motorra.
Ennek a játéknak az egyetlen és nagy baja az volt, hogy elcseszték az alatta futó UT2003-as motort.
Annyira elcseszték, hogy volt amikor 3 méterrõl eltüntek a lövedékek.
Mikor milyen kedve volt éppen.
Találgatás volt ugyan, de igazából soha nem jöttünk rá mivel sikerül elcseszniük ezt a nagyszerû motort.
Ezért hagytuk abba nagyon sokan fájó szívvel, és nem azért mert nem jó a játék.
Remélem ismeritek a Raven Shieldhez az Ordnance Project -et, ami egy elég ütõs kis mod
Új fegyverek, egyszerre több kiegészítõ lehet egy fegyveren, stb.
http://mods.moddb.com/5824/ordnance-project/
Igen, amint látjátok, ez egy 1.56 kieg, szóval annak kell fent lennie
Valószínûleg én is fogok benne dolgozni, mint 2d rajzoló, meg mint description-scripter.
Ha van valami ötlet/észrevétel, menjetek a Fórumára
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu