R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nemhogy jönnétek World Of Warcraftozni srácok:)

Törölt felhasználó
Nagyon ráérsz <#nyes>
Na igen! ez már nem csak hogy hasonlít,de még a hangok is szinte olyanok,amiket megszoktunk az RS-ben

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Na ha már annyira kerested a 747-et a RVS alá,hát csináltak egyet,most szedem énis és teszem föl a szerverre
innen letõlthetõ

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Idõközben megoldódott egy reinstall-al

Valaki segíjjen!

Hogy a rákba kell multinál kiválasztani, hogy milyen fegyvert szeretnék magammalvinni? A GEAR-be beleléptem, de hiába bökdösök a kicsi ikonokra, semmi. Össz-vissz egy pisztollyal szaladgálok így!

Egy nem akármilyen klipp a vegasról
kicsit nagy,de nagyon ott van

Hát már elég rinkán 1.0-zunk, néha 1.6-zunk..annyi szar gamék jöttek mostanában,hogy miis mindent játszunk manapság még 5-8 éves gamékkal is..
javaslom a www.hsf.hu -t ott megtalálsz bennünket,meg a másik magyar klánt is a htf -et,ami mellesleg hamarosan eggyesûl és a szervereket már ugy keresd, hogy <:HSTF:>

csak lan! és a multia szar,igaz a single se egy nagy szám,bár egy pár órával tovább tartott mint a lockdown...

ReTeK
hsf (1.0) szerveren szokott lenni itteni a külföldieken kívül ?
ma csak kocka külföldit láttam és végig nyomatták a kemper meg átmegyek legyilkollak szöveget, vagy az 1.6-oson esetleg valaki ?

AndrewCB
Tapasztalat? Multi milyen? Interneten lehet tolni? Vagy csak lan?

Sajnos csak 2-3 nap mulva lesz meg.

AndrewCB
leszedtem. Szerintem igéretes lehet! A multit sajnos nem tudtam kipróbálni, de a single bejött!

Ja megjelent a full is...Ghost Recon Advanced Warfighter (c) Ubisoft RELOADED 54x50 MB

Na mostmár tudni még valamit! a demo alapján egy rakás sz@r ezis..
egyébbként 531mega innen

fluga
sziasztok, üdv az összes régi ravenesnek..régen írtam ebbe a topikba, talán egy éve is hogy nyomtan az rvs-el.emlékszem anno amikor megjelent, a neten megjelentek olyan képek amikor valaki már pár nappal a megjelenés után kalapáccsal verte szét az eredeti rvs cd-jét. szerintem ha tudta volna hogy milyen lesz a lockdown, akkor inkább aranykeretbe teszi fel a falra. ez borzalom, de tényleg. annyira reménykedtem hogy tanultak az rvs hibáiból, de a lockdown primitívsége valahol a full spectrum warrior környékén tanyázik. feltettem, elborzadtam, leszedtem. persze a vegast várom nagyon, de mostmár félelemmel vegyes a kiváncsiságom. na nem is zavarok, csak ki kellett írnom a rosszkedvet magamból. inkább nézem a választási mûsort <#szomoru1>

szoktam én mellébeszélni?

zoli80
vhs-t mar nem adnak ki ugyhogy nem hisszuk el,ugye sracok?

Azt hogy szép a borítója és lehet,hogy májusban megjelenik videokazettán

AndrewCB
hi!

Tom.Clancys.Ghost.Recon.Advanced.Warfighter

Errõl mit tudtok?

Csakhogy ez nem tisztességes válasz. Hogyan fogjunk hozzá kérdésre most írta Daddy, hogy 1.0 val lehet neten játszani, játékon belüli keresõvel. Neki köszönöm is.
Rosszindulat rulez.
Hagyjuk is a vitát, választ mostmár megkaptam. Pont.

"Hogyan fogjunk hozzá?" vagy "Le tudnátok írni hogy lehet csatlakozni egymáshoz?" erre a sehogy elég egyértelmû válasz sztem,esetleg csak neked nem..
Az hogy olyan lami vagy,hogy nem találtál választ a kérdésedre azt talán az elvégzett 4 elsõ és 5 második elemi okatatásodban kellene keresni,mivel csak ezen a fórumon is több ezerszer le lett írva, amit Daddy is emlit......

Big Daddy
A lényeg az hogy eredeti nélkül csak az 1.0-ás verzióval lehet a neten játszani.Sztem ezért írta Gábor hogy sehogy.Magyar szerver is megy 1.0,de csak a játékon belüli keresõvel látod,mert az ase nem ismeri fel az 1.0-ás szervereket.

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

1. Nem voltam lusta, olvasgattam egy csomót, de nem találtam választ.
2. A "sehogy" egyik kérdésemre sem tisztességes válasz, ha végeztél 1 általános iskolát akkor biztosan tudod értelmezni miért.

zoli80
ne csuggedj,jo az 1.0-a is nagyon,mi ezer evig toltuk.ha mas nem inditsatok coopot és ketten zuzzatok a terrorokat.

Mé, mit vártál? hogy órákig ecseteljem,nem lehet multizni csak eredetivel,kivéve az 1.0..
Ha már lusta vagy 1-2 oldalt visszalapozni és tájékozodni,de inkább köszönd meg,hogy ilyen gyors és egyértelmû választ kaptál

Remélem neked is sokan segítenek a fórumokon :)

sehogy

Sziasztok!

Csak most találkoztam a Raven Shield-el és egy cimborával szeretnénk egymást szétlõni neten keresztül :)
Hogyan fogjunk hozzá? Van direct connection IP alapján? Le tudnátok írni hogy lehet csatlakozni egymáshoz?

Másfelöl az ASE lát egy csomó Raven Shield szervert, látom hogy 1.60 patch kell hozzájuk nagyrészt. Fel is raktam, de ekkor cédét kér... Ehhez is kell még egy crack?

Köszi elõre is.
h3nry
Pedig hogy bíztam az új game-ben... :(

\"Andrey\"

zoli80
semmi fps sajna,megvettem a source-ot meg a bf2-ot is de 1-2 napnal tovabb egyik sem kotott le.alig gamelek amiota beleuntunk a ravenbe.

h3nry
Mivel játszotok mostanában? Én bele kukucskáltam a cod2-be, de meg sem közelítette az rs-el eltöltött szép napokat éjszakákat.

\"Andrey\"

zoli80
ráérünk arra még:P

Törölt felhasználó
Mikrofont vettél már? <#nyes>
Big Daddy
Bizony-bizony.Már több hónapja.<#wave>

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

zoli80
megy meg a szerver?

Big Daddy
A hsf szerver megy 1.0 eredeti nélkül

hiba
ezmiez? Nem a conter strike (1) bol van? vagy az meg jobban nezett ki voolt valami jummbos palya :D

zoli80
csak braziliában lehet,itthonrol sajna nem megy.oda kell utazni de megeri!

Sziasztok!Raven shieldet tudok neten játszani nem eredetivel?
Törölt felhasználó
ellopták :)
hová tünt a GTA SA szoba?
csá
ez a játék kinek van meg?
nincs,legalább is én még nem találkoztam vele

Ez a kasszikus 747-es pálya nincs meg valahol Raven Shield alá?
A Rogue Spearban ez volt az egyik kedvenc pályám.

a nagy sikerre való tekintettel lehet lockdownhoz patchet többe tnem is fognak kiadni :P

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Ez a "Rainbow Six: Vegas" meg mi a nyû?

http://www.hardwired.hu/cgs.php?id=768
MEGJELENÉS: 2006

Máskor ennyi idõ alatt egy patch-et sem adnak ki.

arty
ezt csekkolta már vki ?
the regimtn - sg topik

unreal motoros ezis, hátha a nyomdokába léphet az rvsnek ;)

Forza.

Tirex
ja persze a R6_LD-rõl van szó

Tirex
hali ! segítsetek légyszi , a deviance cucc van -rendesen daemon4-el települ exe file felülír, de mégse indul a game , valami töredezett zenét hallani , azt semmi csak afeketeség.

Help pls!

Crem
az f@sza...

Ezt nem gondolhatják komolyan!!!!
A grafikát még túléltem volna valahogy, de hogy ezt is elb@sszák...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?