R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
innen letõlthetõ
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Hogy a rákba kell multinál kiválasztani, hogy milyen fegyvert szeretnék magammalvinni? A GEAR-be beleléptem, de hiába bökdösök a kicsi ikonokra, semmi. Össz-vissz egy pisztollyal szaladgálok így!
kicsit nagy,de nagyon ott van
javaslom a www.hsf.hu -t ott megtalálsz bennünket,meg a másik magyar klánt is a htf -et,ami mellesleg hamarosan eggyesûl és a szervereket már ugy keresd, hogy <:HSTF:>
ma csak kocka külföldit láttam és végig nyomatták a kemper meg átmegyek legyilkollak szöveget, vagy az 1.6-oson esetleg valaki ?
Sajnos csak 2-3 nap mulva lesz meg.
egyébbként 531mega innen
Rosszindulat rulez.
Hagyjuk is a vitát, választ mostmár megkaptam. Pont.
Az hogy olyan lami vagy,hogy nem találtál választ a kérdésedre azt talán az elvégzett 4 elsõ és 5 második elemi okatatásodban kellene keresni,mivel csak ezen a fórumon is több ezerszer le lett írva, amit Daddy is emlit......
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
2. A "sehogy" egyik kérdésemre sem tisztességes válasz, ha végeztél 1 általános iskolát akkor biztosan tudod értelmezni miért.
Ha már lusta vagy 1-2 oldalt visszalapozni és tájékozodni,de inkább köszönd meg,hogy ilyen gyors és egyértelmû választ kaptál
Csak most találkoztam a Raven Shield-el és egy cimborával szeretnénk egymást szétlõni neten keresztül :)
Hogyan fogjunk hozzá? Van direct connection IP alapján? Le tudnátok írni hogy lehet csatlakozni egymáshoz?
Másfelöl az ASE lát egy csomó Raven Shield szervert, látom hogy 1.60 patch kell hozzájuk nagyrészt. Fel is raktam, de ekkor cédét kér... Ehhez is kell még egy crack?
Köszi elõre is.
\"Andrey\"
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
ez a játék kinek van meg?
A Rogue Spearban ez volt az egyik kedvenc pályám.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
http://www.hardwired.hu/cgs.php?id=768
MEGJELENÉS: 2006
Máskor ennyi idõ alatt egy patch-et sem adnak ki.
the regimtn - sg topik
unreal motoros ezis, hátha a nyomdokába léphet az rvsnek ;)
Forza.
Help pls!
Ezt nem gondolhatják komolyan!!!!
A grafikát még túléltem volna valahogy, de hogy ezt is elb@sszák...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?