R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szót se érdemel, 9 teamsurvivalos pálya fos grafikával,lan serveren 280-320 ping semmi console semmi admin és max 7 vs 7...
nincs tovább mirõl beszélni

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

h3nry
Ezt pontosan így látom én is.

\"Andrey\"

Crem
Gábor! vagy aki tud valamit!

Mi a helyzet a multival? Nem a coop-ra gondolok! 8vs8 vagy 16vs16 ? Tud valaki valamit? Nálam ez az utolsó esély, ha ezt kihagyják meg se veszem...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
akik elötte idejártak, azok szerintem itt is maradnak... Ez egy régi társaság. Gondolom valami idióta topicnyitogató csinálta azt is,mikor a játékhoz semmi köze nem volt még...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Nagyon úgy tûnik,bár lehet csinálnak rá valami rayman-s modot ami már nem a 12 éveseket hanem 4-6 éveseket célozza meg

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Nekem meg úgy tûnik semmilyen se lesz,nem hogy a RS de a RVS közelében sincs

mé valaki nyitott R6lockdown topikot? kár volt

bakvarnyu
Mert ide irjatok, mert nem a Rainbow six 4 topicba. Pillanatig nem is ertettem mit gyalaztok=)

h3nry
Nekem úgy tûnik, hogy ez nem lesz olyan mint régen az rs volt.

\"Andrey\"

Törölt felhasználó
Akkor felejtõs a játék? Nem érdemes készülni a multira? <#wow1>
Ismét pazar élményekrõl számolhatok be..
2 nehézségi szint van...
a kettõ Között az a külöbség,hogy nincs célkereszt,de a tangók ugyan olyan lámák...
HÁT EZ KATASZTRÓFA!!!!!<#falbav><#mf3><#banplz>

ups! igy nem mükszik rendesen, akkor másold be ezt
http://dl.gamecopyworld.com/?d=2006&f=dev-rsld!rar

No aki az elsõ verziót töltötte le és még van kedve mojolni a gaméval annakitt egy no dvd

arty
nemértelek, a demo után mégis mit vártál?

és nemigazmár, h a grafikával van bajod, amikor a játék egy '97 es budget dukenukem3d engines game feelingjével bír :)

lehet elkezdeni várni az 5. részt, ennyi volt.

Forza.

nincs olyan pecses amivel ezt el lehet rontani

AndrewCB
Várj még vele! Lehet dobnak ki egy paccset és akkor még jobban elrontják! <#idiota>

Na én már olyan pipa lettem a friss 4kilós pc-met elis adom 3-ért

Ez meg amitõl a legjobban kiakadtam a mint..hogy lehet hazavágni egy ilyen jó pályát????

A hires RS bunker<#levele>

KÁR HOGY ITT NEM LÁTNI ANNYIRA MILYEN RANDA AZ ÉGBOLT

Tessék itt van pl a 747 very hight graf,minden fullon.HÁT NEM GYÕNYÕRÛ

Crem
Hát!:) Erre a csapatra még nem volt panasz!:D

Más: remélem nem lesz 100% igazad, mert másfél évet vártam erre a qrva játékra!:((((( Ahogy leírtad, olyan mintha 12-14 éveseknek lenne készítve!:(((

Crem
Jobban kedvelem a Deviance-s töréseket, azt hiszem megvárom ezt.

ez crack-es, talán egyszerübb elinditani

ja most nézem énis kb 10 perce került fel

Crem
Mellesleg megjelent egy másik törés is.

RAINBOW SIX LOCKDOWN (c) UbiSoftDate2006-02-14 GroupDEVIANCE SectionPC Game ISOs Nuked no

Crem
Gábor!

Ha lesz rá egy kis idõd, készíts 1-2 képet légyszíves. kösz!

Crem
Ez f@sza...:((

Nem értem miért nem követték pl. a css politikát..
Ott volt egy ultra jó game a Rouge Spear..
csak egy dedikált servert kellett volna írni rá és a meglévõ összes pályát,NEM ÁTALAKITANI! MEGHAGYNI EREDETIBEN,mert mind 1-tõl 1-ig nagyon jó volt,csupán a grafikát kellett volna felhozni a mai szinvonalra és ennyi...máris az év játéka lehetett volna..
Mer itt amit csináltak a Met-bõl vagy a Bunkerból,hát aki anno nyomta az RS-t az ha ezt meglátja elhánnya magát az tuti

Na nem akarom elvenni a kedvét senkinek,de ez egy okádék...ez megbukott mielõtt megjelent volna..
multiban legjobb esetben is max coop,de ez az újraéledõs marhasággal rohadtúl elvan kqrva..
a single az még elmegy,érdemes végig játszani..
Ha sikerûl rá servert csinálni,talán még1x meglehetne tekintgetni,de ez a game, hogy pénzt nemér,arra már most fogadásokat lehet kötni

Hát mit is mondjak igy elsõre....hmmmm
a singlije még csak jópofa is,bár túl könnyû igy elsõre...
de a multija! hát az okádék egyenlõre..
még bonyolúltabb szaros ubi conect (mind a demoba)
a grafika is érdekes,valahól nagyon szép,van olyan pálya ami förtelem..
aztán meg ez a starforce-s marhaság,hát ettõl is kész vagyok...
és akkor még itt a dedicated server...na ez is aranyos,egyenlõre képtelen vagyok elindítani a szerveren...
hát ennyi, most nyomom tovább a singlit,aztán majd meglátjuk mi sül ki belõle

Nemtom mi a gáz....nálatok de nállam semmilyen kábeleket nem kell lehúzni meg semmit deamon 4-be felinstallálom azt csumi és fut gyönyörûen :)
Big Daddy
Megvárod az eredetit és megveszed.<#vigyor>

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

h3nry
Jön nekem is, ugyan ez a clonedvd-s. Tudtok valami megoldást, hogy ne keljen az ide cablékat lehúzni?

\"Andrey\"

Crem
Na akkor UP!:D

Tom Clancy's Rainbow Six: Lockdown (c) Ubisoft *CLONEDVD*Date2006-02-12 GroupRSISO SectionPC Game ISOs Nukedno
Official Sitenone Reviewnone Save

Én a Rogue Spear óta nyomom a sorozatot, és úgy látom, hogy a Lockdown a demó alapján egy kalap szar, semmi köze a Rainbow Six sorozathoz.

28 táp nélkül és nagyker

Hol és mennyiért vetted ezt a frankó házat?

Hát még nincs kész! igaz már csak az ASUS n7800GTX pci-E hiányzik,amit remélek a héten végre meglesz...egyébbként meg életem elsõ AMD-je egy ilyen házikóban

Crem
Na mesélj mit raktál össze?:)

Hát én is remélem,mert akkor majdnem hiába rakosgatom össze az új pc-met

Crem
Ez nem azt jelenti, hogy feladom!:)
A full-t mindenesetre megveszem,remélem igazad lesz.

futni kell nem hajolgatni!kicsit gyors de nem olyan rossz,fõleg ha még finomitanak egy picit rajta..
mondjuk a demoban ez az 1 pálya ,tényleg nem egy világszám...
de nekem inkább az ubis connect nem tetszik,maga a játék az jó még ezzel a semmi pályával is,de nagyon kell rá a dedikált szerver

spyderco
béna a kihajolás, a frag gránát úgy robban mint vmi konfetti, hangulata sem az igazi, kár érte pedig nagyon vártam :(

http://www.o-store.hu

Crem
A demó engem se fogott meg!:((

qrván nem tetszik az elhajlás!:((((((((((

h3nry
Hát egy pár órányi játék után, sajnos azt kell mondjam, hogy ez tuti nem lesz olyan jó mint az elõdei. :-( Hogy látjátok?

\"Andrey\"

h3nry
Most úgy néz ki a dolog, hogy fõleg engem lõnek seggbe...

\"Andrey\"

h3nry
Na kit fogok elõször seggbe lõni? <#violent> ;-)

\"Andrey\"

Big Daddy
Például innen

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Jah...
Dedicated server...
Ez közelrõl sem jelenti azt, hogy grafika nélküli parancssoros dedicated server lészen, esetleg egy jó kis guival megáldva :)