Fegyverek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem jól tetted fel a kérdét. Konkrétan mit akarsz tudni? Sok dolog változott, de nem a mi kívánságunknak megfelelõen, inkább a hátrányunkra.
Nagy örömömre szolgálna, és nagyon megköszönném, ha valaki feltenne egy képet a Király géppisztoly reteszelését biztosító zártestrõl a himbával. Netán a zárvezetõrõl is. Ifjonc koromban, amikor bejáratos voltam a BKÜ Fõ utcai és a BM Mosonyi utcai fegyverszertárába nem néztem meg, mert azt hittem ez a fegyver is egyszerû súlyzáras rendszerû. Nem tudom, hogy a háború után miért a PPS géppisztolyt kellett gyártani, amikor a Király is gyártható, átalakítható lett volna a PPS lõszerének megfelelõen. Pontosabb, nagyobb a tûzgyorsasága és megbízhatóbb.
Nem válaszol neked senki, de ne menj senkihez. Erre nem kapsz engedélyt. Az erdõben légpuskával nem lövöldözhetsz. Már nincs egyetlen madár sem amelyik ne lenne védett. Valami hasonló helyzet van a vadon élõ más állatokkal is. Vagy védettek, vagy más tulajdona. Még az "egerek" között is van védett.
Az új fegyvertörvényrõl tud valaki valamit?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Mindehhez mondjuk komoly segítséget nyújt, ha nem sörösdobozokra, hanem 5-10 ezer forintból ezres nagyságrendben beszerezhetõ légpuska-lõlapokra lõsz. Amiben sokkal több ráció is van, mivel tisztességes pontozhatósága van, az meg sokkal jobb buli. Ja, meg ne pakoljál távcsövet a fegyverre, nyílt irányzékkal lõj.
...azért, ha nagyon akarnak, még így is elhajthatnak a helyszínrõl, vagy baszogathatnak, legbiztosabb a magánterület. Ott ugyanúgy lelõhetsz valakit, sõt, még inkább, ha nem vigyázol, de legalább nincs jogalapjuk elkapni a tökeid.
A légpuska is 7,5 joule alatti fegyver, mégis remekül lehet vele fácánra vadászni. Nem hiszem, hogy a vadászok és a vadõrök örülnének neked, ha egy Szlávijával a kezedben meglátnának az erdõben.
Még 1 évem van addig ,de szerintem mindig túljelentkezés lesz erre, sok ember megy a lóvéért.
A rendõrségen viszonylag kevés fegyvermestert alkalmaznak. A felvételhez elõnyösebb lenne nyelvismeret vagy egy jó érettségi. Bízz abban, hogy Orbánék valóban 3.000 új rendõrt fognak alkalmazni. Szerintem többre lenne szükség. Budapesten mindig volt rendõrhiány.
Sajnos nincs idõm végigolvasni a topikot, szóval lehetséges hogy hatszázszor lelett írva, ha ez elõfordul, elõre elnézést kérek.
Érettségi után szeretnék 1 éves fegyvermûszerész szakot letenni. Valaki tudna részletes beszámolót írni róla hogy milyen konkrétan? És hogy ha késõbb rendõrképzõ iskolába megyek, ez jelent e valami elõnyt?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Amúgy még bõven nem késõ elismerni a hibádat és bocsánatot kérni.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
#1899 : Aha, próbáld ki balkezesként. Teleszórja az arcod forró töltényhüvelyekkel "
A retarditasod a lenyegen nem valtoztat : a FAMAS ketkezes fegyver . Arra meg teszek hogy szakszavakban nem vagyok otthon ( elvegre franciaul tanultam , meg mar el is felejtettem 6 ev utan. )
Koszonom hogy megosztodtad a szaktudasod velem .... jo lenne ha gyakorlatban is kamatoztatnad .
Egy kis gyakorlat : Hogy hasznalja egy jobb kezes ember ( en ) a FAMAS-t . ( Kimehetnel talan meg embert is faragnanak belolled . )
ゾルターン
Nézd, segítek:
Azt a kis fekete, általad csak "alkatrésznek" nevezett valamit hívjuk hüvelyvonónak. Itt egy másik is:
És igen, a hüvelyvonónak azért ez a neve, mert belekapaszkodik a hüvely peremébe és kihúzza (ha jobban tetszik kivonja) a csõbõl.
Persze ezek forgó zárfejek, úgyhogy ne keresd a FAMAS-on, mert tök más reteszelési módja van, viszont a hüvelyvonó annál is ugyanúgy megvan.
A fegyvert meg valóban nem szokás szerelgetni, fõleg harci körülmények között, viszont szokás átvenni másik kézbe egy fedezék mögül kihajoláskor/kimozgáskor, ami bullpup elrendezésnél meglehetõsen nehézkes (kivéve az F2000-nél), lévén teliszórja az arcod forró hüvelyekkel.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
"épületharcnál meg minden saroknál átszerelgeted a hüvelyvonót a zárfej másik oldalára"
Ha idezhetlek :
"De ezzel saját magad lejáratását folytatod"
ゾルターン
ゾルターン
Hasznaltam . 200m eleg pontos . 5.56mm . A lenyeg hogy csak 4kg teli tarral . Ketkezes tehat a balkezeseknek sem okoz gondott a hasznalata .
ゾルターン
ha meg mondjuk helyhez kötötten vitézkedsz (mondjuk bolt) legközelebb simán rádgyújtják
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
taktikai változata...
Az alul tárazos, mûanyag acél keverékû Keserû Omerta-T gumi lövedékes puska se rossz.
[/img]
gumis lõszer

a magyar Keserû Dragon elég faszának tûnik 😊
Keserû Dragon
De a viselést csak gázpisztolynál engedélyezik( gumi lövedékest sehogysem lehet vinni házon kívülre).
De a gázpisztoly esetében kérni kell kell engedélyt ha rejtve viselni akarod mindenhova. Többnyire 99%-ban engedélyezik a viselését.
Valaki tud egy olyan oldalt ahol szépen össze van gyûjtve, ha nem is az összes, de a lényegesebb lõfegyverek??
a németek gyártották,de az drága
a törökök is,de az meg szar
BMW Über Alles!
Köszi 😊
1-2 éve még bárki vehetett,de ma már asszem 18 év kell hozzá
nem hordhatod magadnál,csak,ha kiváltod rá a viselésit
és,a fegyverrel ugyanúgy kell bánni,mintha éles lenne,sõt tisztítási szempontból,még gyakrabban kell tisztítani
tarthat 14éves,de,csak otthon...
apucinál kinyígod,hogy vegyen,oszt otthon tartod...bár én a 14éves gyerekemnek nem adnék semmilyen fegyvert a kezébe
BMW Über Alles!
Mellesleg nincs semmilyen ,,kiskapu", csak 18 éves kortól.
és az hogy olvastam egy cikkben hogy egy 13 gyerek vett egyet
szal ezért kérdezgetek hogy vki nem tudja-e?
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
azt szeretném megkérdezni hogy gázpisztolyt hány éves kortól lehet szerezni ?
kösz😊
Nekem most hozta a futár a Umarex/ Heckler & Koch P30 -amat!
Gyönyörû!!!
Korrekt bolt, ajánlom mindenkinek!
www.fegyverlabor.hu