Fegyverek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
török gyártmány,de elég minõségi,jó anyagokat használtak benne 14+1 töltény súlya 750g lehet kb.

BMW Über Alles!
a topikcímre hivatkozva...
Nem ugyan az a kettõ
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
volt egy jordán ismerõsöm a saját telefonjával vett fel kivégzést,még mikor otthon volt...ott az ilyen úgymond.."vasárnapi szórakozás"...nyílvános lefejezés...meg daruval akasztanak embert,sortûz általi halál...vannak érdekességek...
az arabok kegyetlenek ilyen szempontból
BMW Über Alles!
-fejbeverik kõvel aztán még él de bedobják a tóba
-megerõszakolják aztán felgyújtják
-megerõszakolják aztán megfojtják
Ezek után az amcsis lövöldözés szinte emberségesnek tünik.
Live for nothing or die for something.
2.ha kimegyek afgánba,ott lövöldözhetek
ráadásul,ha kint szolgálok,akkor:
Mo.-i fizu: 140.000
Uniós fizu: 200.000
és mivel kint nem csak békefentartó lennék,hanem katona is,így még 200-300 ropit vihetek haza...ami,akárhogy számoloom..olyan 500-600e ft...ami nem rossz...ráadásul egy katonát mindig is megbecsültek,és attól,hogy a rendõröknek már nincs tekintéjük egy katonát mai napig megbecsülés vesz körül.Ez nagyon fontos...meg a fizu sem elhanyagolható!
Bár én az életemet nem adnám,sem az unióért,sem amcsiért...
BMW Über Alles!
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Flipperek 😊
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Bár a mostani hobbim még drágább sajnos. 😞
50000Ft-ról indul pl. egy eredeti vaskereszt
és mégdrágább egy eredeti német sisak...ami elfogadható állapotú
boccs az off-ért,csak gondoltam hátha valakit érdekel
BMW Über Alles!
mivel nagy bolondja vagyok a fegyvereknek,lõszereknek,így egyszer,ha pénzem is lesz rá...biztos leteszek egy fegyver vizsgát...vagy elmegyek katonának,ahol aztán tényleg kiélhetem minden lövöldözési vágyamat 😊
annak aki a gázpisztolyt vesz,annak kerten,illetve házon belülre jó a szekrénytáras,vagy öntöltõs...
aki viszont vinni akarja magával önvédelemre,annak inkább a forgótáras,mert az megbízhatóbb és nem akad el!
jójó...a öntöltõs sem akad,ha rendesen karban van tartva a pisztoly és jó minõségû a töltény.
múltkor nézegettem,hogy 75Ft/db a gáztölténynek,amit kicsit sokallok
jah és ez még semmi,a pepper,vagy borssal töltöttek 200Ft felett vannak...
BMW Über Alles!
1.meghúrcolnak
2.családomat meghúrcolják,megfenyegetik
3.börtönbe dugnak,ahol a 95%-os a fajtársaik arányai..ami egyenlõ lenne egy halál ítélettel...
BMW Über Alles!
Gázpisztoly esetében, ha nincs szembeszél, akkor pár lövéstõl a magányos támadó összef...sa magát, és jópár percig ki lesz ütve a harcból, az tuti, közben meg el lehet szaladni. Tömeg ellen viszont nem kell erõszakoskodni gázpisztollyal, mert csak te járhatsz rosszul.
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
az ilyen alakokra meg nem vadásznak a rendõrök, csak mikor már megtámadtak valakit
ha egy rosszarcú banda ott lõdörög ahol semmi keresnivalója, az már igenis ok az igazoltatásra, sõt feljegyzést kell csinálni róla
A komolyan ebbõl élõ tiszta agresszióval felvértezett támadók gyakran úgy kezdik, hogy kapsz egy irgalmatlan nagyot...akkor nincs is mirõl beszélni tovább.
Felõlem játszhat bárki Butch Cassidyt gázfegyverrel a kezében. Csak aztán magára vessen ha nem úgy jön ki belõle mint a filmeken vagy a legendás történetekben.
"nesztek egy kis apró"
-Nem t'od megmondani az idõd tezstvírem?
-Nem
-Diccse' egy kis aprauód?
Az egyiket egy rugással lerugta másik elsprintelt a rákba.Kihívta a mentõket és tovább ment^^
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
"Verjétek, ha akarjátok." - volt a válasz.
Az egyik cigánynak eltörték a kezét, a másik elszaladt. De a cigányok voltak a hülyék, a nagyobbik az a fajta ember volt, akit önkéntelenül is kikerül az ember az utcán, pedig a valóságban tényleg szelíd lelkû gyerek volt. 😊
A legjobb megoldás a futás.
Illetve az engedelmesség ha már nem tudsz elfutni.
Talán meguszod.(bár én még nem voltam ilyen helyzetben de én futnák az 100%)
vannak jobb és rosszabb küzdõsportok...és simán letudsz ütni több embert is,ha a jobbak közül vagy 1-2nek mestere
BMW Über Alles!
tök mindegy milyen sportot üzöl ha 5en mennek 1 re akkor bukta.
És mindig a norvégok vannak többen
on
1-et jegyezettek meg...akik járatatják a szájukat,azok semmit sem tudnak..a kemények mindig hátul állnak,õket kell ütni,ha tudjátok...mindig õk a vezetõk...a szájhõsöket rakják elõre...
amúgy nem tom...kétlem,hogy 10-en elszaladnának,mert a fõnököt megütöd...
pl.,ha mennék én 9-ed magammal,és jönne 1 ember...kiröhögném 😄
kivéve,ha valami aikido,vagy streetfighter harcos a csávó,mert ritkán ilyenbe kötnek bele..és azok bizony nem félnek senkitõl és semennyi embertõl sem 😊 😄
amúgy,ha fegyver,akkor csakis a mg-42 + 100000 lõszer..😄
BMW Über Alles!
Ha cigokról beszélünk õk csak addig kemények amig túlerõben vannak.(nem véletlenül a fiatal gárdistát 50 roma üldözte olaszliszkán hányan rugták a tanárt.
Amugy nem igen hallok ilyet a hirekben hogy önvédelembõl ennyi romat löttek le.
Szóval ez itt szájkarate.
Lehet hogy off de lejebb volt szó a jogokról.
Na nemrégiben a romakat törbecsalták a norvégok kaszával kapával és bezárkoztak a kocsikba.
Az usa-ban is igy zajlott volna vagy ott fegyvert rántanak a rendõrõk?
10 ember ellen ne is vedd el,kivéve,ha éles,de sztem nem fognak kártyázni míg sorba lelövöd õket...
ha 2-3 van max. akkor érdemes tüzet nyitni
ha sokan vannak,akkor inkább vagy próbáld elkerülni õket,ha pedig beléd kötöttek fuss!(nem szégyen az manapság!) és,ha mégis utolérnak,szard le mi kell nekik,add át...és jól jegyezd meg a mocskos pofájukat...azon legyél,hogy a testiépséged megmaradjon...mert a többi pótolható...
hidd el...(sajnos) tapasztalatból beszélek
BMW Über Alles!
aki önvédelemre veszi az tényleg forgótárasat vegyen,aki meg,akar egyet otthonra,ami úgy hobbiként lesz..az nyugodtan vehet öntöltõt...de,aki esetleg házi film forgatásra adja a fejét,ahhoz is remek lesz..bár én gázpisztolyt sem tartanék ártatlanra...mert,ahogy rendõr ismerõsöm mondta..."nincs olyan,hogy üres fegyver"
BMW Über Alles!
bár,ha pórul járok,akkor a tetteseket úgyis megkerestetem,tehát ilyenek miatt nem aggódom 😊
fegyvereket nem mindenki önvédelemre veszi,van aki gyûjtõ,van akinek a szenvedélye,van aki csak hobbi lövész!
egy idõbe sokat lõttem légpuskával!
lõttem már sima éles maroklõfegyverrel és sörétes puskával is.
a sörétes elég komoly volt...szétszállt a pottyantós budi ajtó...szerencsére ismerõsé volt,meg a puska is! 😄
aztán a rendõrszakközpek szoktak rendezni nyíltnapokat,ahol kilehet próbálni a fegyvereket,igen...az ak-47-est is,amit nálunk amd65 géppisztolynak hívnak...sõt az rpg-7 -est is megfoghatod,nyílván nem lõhetsz vele xD(vicces is lenne!) 😄
BMW Über Alles!
Vagy inkább spray-t, az még olcsóbb is.
Berette M92F gázpisztoly
videó😊Beretta M92 (ez a M92F -nek a rövidebb csövû változata)(a videón a M92-es rövidebb csövû változat látható
BMW Über Alles!
hamár a fatolvajokat békénhagyják...