Neverwinter Nights MULTIPLAYER

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

coolpet
Sziasztok!

Korbeneztem a polcomon es ott figyel az NWN1 gyemant platina kiadasa.
Felkavarodtak bennem a regi emlekek, amikor meg a Hammervale szerveren toltuk haverokkal.
Hejj de szep is volt este 8-tol hajnali 6-ig :)

Felraknam ujra a gamet, de csak nehai estenkent tudnek felmenni este 10-12-ig kb, ha meg melo utan birom.

Egyebkent Hammervale mukodik meg valahol?

Battletag: coolpet#2467

Itt játszunk páran magyarok....kb 6-7 állandó játékos ill. hétvégén 11-13 player van fenn....fejlesztik is egész szépen...mindig van újdonság:)

Server Name: Dalakora Server US
Module Name: Dalakora Sagas CEP
US Server IP Address: dalakora.com:5121

Game Type: PW Action
PvP Mode: Full
Required Expansion packs: SOU + HoTU
HAKs: Community Expansion Pack (CEP 2.1)

(http://www.dalakora.com/downloads/dalakora-cep.zip)

Üdv. Eowieldarkmage
TVelvet
Sziasztok! Valakinek megvan a Dalakora PW modulja?:) Esetleg valahova közzé tudná tenni? Régi emlékeket szeretnék újra átélni.:)
nwn1
Jön a Lost Dales!

* 2015. április 17.-től 1 hétig, vagy ameddig lesz érdeklődés.

Melynek világában évekig, napi több órán át jól éreztük magunkat, jó barátságok köttettek, de sajnos minden véget ér egyszer... Sokáig éreztük azt az ürességet, ami utána maradt, de elfelejteni nem fogjuk soha.
(Köszönet Csonti mesternek, a kellemes évekért.)

Most egy kicsit feleleveníthetjük ezt a régi érzést.

never.dlinkddns.com:5121

hétköznap 17:00 órától
hétvégén 14:00 órától

A hakok letölthetők: http://nordock.atw.hu

http://sg.hu/forum/tema/986317822
Utoljára szerkesztette: nwn1, 2015.04.16. 23:14:59

NWN1 Forever!

Hali, a Steel Skies megy még, vannak még játékosok időnként :)
Steel Skies
Utoljára szerkesztette: Ravine, 2015.02.07. 02:59:41
Kraven mûködik még a szerver?
84.3.235.51:5121
http://holdfeny.zz.mu/index.php
http://hammervale.freeforums.org/
ide is érdemes benézni
Dalakora PW 84.3.119.119:5121
Pordycus
Sziasztok, barátaimmal szeretnénk végigtolni a sztorit, melyik multis játékmódot ajánljátok hozzá?
és melyik mit takar amúgy

---------------------------- Evésben nem ismerünk tréfát!

Hali!
http://www.facebook.com/groups/147284075298138/

Join :)
lipovics
Sziasztok!

Van még egyáltalán magyar szerver? Sok év után nagyon szívesen játszanék megint.
Melyik a leg populáltabb magyar PW? Valamint crackelt játékkal lehet-e játszani, mert régen LostDales en lehetett.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Szevasztok!
Mi is PW-t fejlesztunk, mar jatszhato, magyar.

Steel Skies PW Forgotten Realms
Ha valakinek van kedve, nezzen be, bar van nehany hak amit le kell tolteni :)

udv
Hello! Van urja dalakora pw ha érdekel vkit szsz-hatvan.homeip.net
rpg modul lenne? és magyar nyelvû?

csõ nem a bábuk kell szét kapni a mágus probán hanem a szoba közepén a szobrot kell szét kapni.

Sziasztok!

Szeretnék segítséget kérni az nwn1 játékhoz. Ember,Mágus,Kaotikus gonosz, Nekromanta karakterrel kezdtem, de a nem tudom teljesíteni a mágus próbát mert amit adnak 2 varázslövedéket és egy melf savnyilát nem sebezik meg a bábut. A többi varázslatom sem nm hat rá. Pl fény, fagy bódulat stb.
Mit kell tennem? A közel és távol harci próbát már teljesítettem. És egy másik szobában lévõ ajtónál lévõ csapdát sem tudom hatástalanitani. A varázsló jobb mint a mágus? Kérem aki tud segítsen.
na hali
pont gondoltam, hogy megin nekiállok nwn-t játszani. régebben üzemeltettem és szkripteltem még egy nwn1 szervert. ha kell még szkripter, üzenj rám

Sajnálattal látom hogy ez a fórum kihalt...
Scriptelõket is keresnék akik hajlandóak segíteni:D
Sziasztok.
Társat keresnék server hostingra vagy server bérléSre. Modulom igész szerint bõvíthetõ, lvl40 es fejlõdõs. Crafterek vannak és elég sok tournament system. Jelentkezõket várom: [email protected] MSN re vagy
[email protected] e-mailra.
Üdvözletem
Én most töltöttem le újra a neverwinter 1-et. és éppen azért mert hálóban sosem volt alkalmam kipróbálni. Ezért ha bárkinek van bármilyen tippje vagy esetleg már játszik valahol akkor írjatok egy e-mail ([email protected] /ez MSN cím is/ ) mert égek a vágytól hogy kipróbáljam végre másokkal együtt végig tolni.
Elõre is köszi
ok, kösz a segítséget :D akkor nem próbálkozok többet vele... xd
ha nincsen meg eredetiben akkor érdemes rá költeni asszem a diamond változat 2000 FT be kerül

Szasz all!

érdekelne engemet a multi... de nem tom h regisztrálni kell e hozzá, vagy valami cd key-t kel beírni? ha az utóbbi, akkor azt hol tudok beszerezni? csak ha megveszem a játékot?

elõre kösz a segítséget
Hello!
Régen sokat rp-ztem NWN-en, érdekelne hogy van-e még olyan magyar szerver ahol 16-18 ember van esténként?
Tudtok olyan népszerü játékot ahol vannak magyar rp szerverek?
Ajánlom a Lost Dales szerert. Elõre szólok, hogy nem Táper szerver, inkább az rp-re mennek rá, gyakori a mese, jók a dm-ek... és még valami! Fontos hogy ha hosszútávon játszanátok rajta, regisztráljatok az oldalára, mert ott értesülsz majd mindenrõl.

www.lostdales.com

Legfõképpen azon nwn-eseknek ajánlom, akik szeretik ki játszani a karakterüket, nem csupán ütlegelni és lootolni.

Atesz, remélem nem baj, ha kicsit kiegészítettem a válaszod így :D

Screus_Wiles (9dragons)

coolpet
ezek annyira nem annyira bejovosek

Dalakorat, de inkabb hammervale-t akarokkk!!!

Lostdales vagy PiPacshun
coolpet
tudtok magyar nwn1es szervert ahol jo a modul is?
Hammervale es dalakora bejott.

Még1 kérdés, VALAKI ÉRT A MODUL SCRIPTELÉSHEZ? Mert 1 servert készítgetek, és 1-2 hejen elakadtam(mondjuk úgy majdnem midnen ami scriptel kapcsis) Segítséget az alul említett msn re avgy itt LÉCIVEES, köcce elõre is
Amúgymeg ha tényleg ki lehet iktatni, szívesen várom olyan emberek jelentkezését akik szeretnek/szeretnének hálózatban Jáccani!
(NWN1 nél)
Sziasztok, olvasgattam kicsit vissza és érdekelne hogyan is tudjátok kiszedni a CD kulcs ellenõrzést hálózatnál?? Mert én mindig Hálón jáccok, de ,,kicsit" idegesítõ hogy: CD kulcs használatban van, kérlek várj 5 percet és próbáld ujjra -.-. Aki tudja hogykell írjon vissza lécives, vagy pedig elér az msn enemen: [email protected]
Nem akarok benn csalni.. :-) és a másik iegben is ez van meg a modulokban is?
nekem úgy rémlik hogy alapból abba a küldetés sorozatba nem nagyon léptem szintet, max 1-2, szóval szerintem normális, legrosszabb esetbe a szinthiányt cheat-el pótlod és kész;)
De független az ennefél erõsségétõl...
Szerintem normális bár már nagyon régen játszottam azzal
HI
Én is szeretnék vmi olyan szervert ahol tudnék játszani.
Meg lenne egy nem ide vágó kérdésem.Meg vettem a NWN 1 Diamond kiadást.MOst keztdem játszani a Shadow of Underdarkkal és mionden megölt ellenfélért 5 Xp-t kapok.Normális ez így?
Azért ide írom ezt a kérdésem mert a tobbi topic már nagyon régi és ezen még van vmi forgalom.
Hello
Ha tudtok NWN 1-es vagy 2-es servereket,és azoknal a weboldalját,beirnátok ide,plz.
Üdv! én mostanában egy teljesen új nwn1 szerveren játszogatok, csak pár napja van fix szerveren, folyamatosan készül, tehát tulképpen tesztüzem folyik még de a játék zavartalan. alapvetõen szerepjáték szervernek készül(t), de amíg egymás játékát nem zavarják a játékosok tulképpen szabad a pálya. :)

mindenféleképpen érdemes benézni!
http://wredecker.forumx.hu/

Üdv!
ja igen es regen volt neverwinternights.hu ami most nem megy. hova koltozott az oldal? vagy mar n m is mukodik?
sziasztok.megvettem nwn1et boltban diamond kiadast es szeretnek vele magyarok kozott jatszani. tudnatok ajanlani nekem pw-t? dalaran nem igazan mukszik ugy vettem eszre online meg nem igazodom ki melyik magyar melyik nem.segitsetek legyszives. koszi elore is. ha esetleg valaki szinten most kezdte akar tolhatjuk egyutt is.
Tudtok ajánlani valami jó szerepjátékos és igényes szervert? Lehet angol is:)
Kissé leült a project (vizsgaidõszak + Karácsony + egyebek...), de nincs elfelejtve!!!
Ha lesz valami konkrétum, még idõben szólok itt! ;)
cs én szivesen játszanék és meg szertén kérdezni a szervert emg hogy hogy vagytok fent?
hogyan kel online-on nyomatni???????? rámegyek egy szeróra és ott a ip meg a jelszó,rámegyek rendben de nem írok jelszót és nem jön be,most mivan

Üdvözlök mindenkit!

Mivel nemrég észrevettem, hogy van 100%-os magyarítása az NWN-nek (elsõ rész + kiegek), megjött nagyon a kedvem. Szûk baráti körrel el is kezdtük, van egy szerverem, online játszottuk a kampányt (ez volt kb fél éve). Ha jól emlékezem, a 2. csepterig jutottunk és ezt az élvezetes hagyományt fel szeretnénk éleszteni.

Ha van olyan, aki még nem ismeri a kampányt és lát magában késztetést, hogy maximálisan a sztorira koncentrálva, egy kultúrált baráti körhöz csatlakozva végignyomja az NWN-t, bátran írjon ide a fórumba, vagy privátba!

Így, vagy úgy, de elindítom újra a játékot. Ha lesz jelentkezõ, megoldható, hogy elõrõl induljon, így nem lesznek lemaradások (már valami 10-es szinten tarunk).

Úgy látom, ritkán látogatott hely EZ a fórum, de nem baj, egy hétre elutazom. Utána megnézem, van-e jelentkezõ és ahhoz igazítva alakul a játék sorsa.

További jót mindenkinek! :)