Neverwinter Nights MULTIPLAYER
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neverwinter egy van meg nekem lés havernak, honosítva. Namost Hamachin akartunk játszani, így Tûzfalon nem engedtük k ia nevert (midõn lan a Hamachi, ugyebár....)
Elindítok egy játékot, beállítom, kiveszem a legális karakterekbõl a pipát, majd fut a játék és bent vagyok a kiképzõ résznél. Mondom neki h. nézzen rá a "csatlakozás eg LAN játékhoz" menüben, ottvan-e a játékom. Nincs...közvetlen csatlakozásban befirkálja a Hamachi IP-m, semmi, nem talál.
Neverwinter nights 1 van meg mindkettõnknek kiegészítõk nélkül!
Mindkettõnknek 1.68 as averziónk van (és honosítás, bár gondolom az mind1)
Másik kérdés....lent ovlastam, hogy belépek mind1 milye naccal, és visszadugom a netet. Ezzel a mószerrel le lehet bukni ha neten játszom?
HA így csináljuk, akkor esetleg lehet lanozni is hamachival?
Bocsi, a hosszú monológért, elõre is ksözi a váalszokat:)
<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ja meg mégy egy kérdés... Ha megveszem eredetibe a gamet, akkor ugye ha neten akarom vele tolni, akkor nem kell érte havonta fizetni, csak egyszerüen egy cd-kulcsal felmehetek vele..ugye?
Halottvagy [eR] Arijuen
Szokott játszani valaki még sima mezei NWN-al ?
Szimplan az AD&D szabalykonyv.
Ha NWN leirasat akarod megnezni, akkor a telepitett NWN docs nevu konyvtaraban nezd meg a pdf fajlokat.
Sok minden le van irva bennuk, igaz a szabalyokat nem igen ellemzik benne, de azert van bennuk egy-ket hasznalhato leiras is.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
szal ezt buktam
Battletag: coolpet#2467
na de ez nincs kilinkelve ezt mar neztem... irtam mailt is de valasz nemjott meg ra
Van egypar. :PPP
Hat nem egy mai gyerek.
Itt van egypar jobbfele PW modul oldal cim.Na persze csak eredeti jatekkal lehet altalaban ezekre a szerverekre feljutni.
http://www.nwnlol.com/ , http://www.3kds.com , http://www.nsrealm.com/site/index.php , http://www.dladventures.com/
a vampir az tetszik de fogalmam sincs hogy mit es hogyan kene elkezdeni :)
valami otlet? mar 3as szintu elvileg pap es nem akar regeneralodni, sot meg koporsom sincs
Dalakora sux.
rpgvault forumra is tedd ki szerintem az IPt, oda sok NWNes jár.
1.64es patch kell a szerverhez valamint a SoU & HotU & CEP.
Amugy egy kis izelito a modbol.
27 varos kozel 297 palya! Raadasul a modul kicsomagolas nelkul 2,7Mb.
Capture The Flag, City Adventure, Deathmatch Arenas, Dungeon Adventure, Dramatic, Forest Adventure, Mountain adventure, Snowy Adventure, Temple-Crypt Adventure, PvP
Hakpak bele van forditva a modba es igy is csak kibontva 44Mb.
Legend of the Ring v13 (Author: Mexicasa Peter)
Hala istennek vegre nem egy uj Dalakora szerver es lagmentes szerver.
Jo nagy ratyi egy mod.
kérdés : jáccik még vki? már meguntam a Conquer nevû mmorpg-t...
Azért kösz a helpet!

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
az elõbb leírtam az egész szitut...
Azért köszi!
Lenne egy kis problémánk...
NWN alap, multizni szeretnénk.
1.32 peccs van, elvileg krekk nélkül indul.
Egyetemi net, egy kolesz, switchek, közte üveg, stb, egy IP tartomány, netet látjuk, a háló a koliban LANként is mûxik.
Tûzfal van, skippeljük is a jelszó-hitelesítést. Játékot elindítjuk, tûzfalon átengedjük a game-t.
Bárki indít szervert, a többiek nem látják. Sem LANon, sem direct IPvel.
Valami tippetek van? LEHET egyáltalán ezt multizni?
Egyébként az b*sz fel agyilag, hogy pár hónapja egyszer nagy küszködések árán sikerült...
Segytsetek plíz...
Az lenne a kérdésem, hogy kinek lehet odaadni az Ogre Lord fejét, fogat, stb. Xp-éért????
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
War. War never changes.
War. War never changes.
Kérdésem:Jatszik ezzel még valaki???
Van magyar szerver?
Csak egy picit kell trukkozni, de ennek itt is es a Newerwinter Nights topicban is utana tudsz olvasni.
, ha más esetleg tudja mi lehet a gond...