Neverwinter Nights MULTIPLAYER

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Neverwinter egy van meg nekem lés havernak, honosítva. Namost Hamachin akartunk játszani, így Tûzfalon nem engedtük k ia nevert (midõn lan a Hamachi, ugyebár....)

Elindítok egy játékot, beállítom, kiveszem a legális karakterekbõl a pipát, majd fut a játék és bent vagyok a kiképzõ résznél. Mondom neki h. nézzen rá a "csatlakozás eg LAN játékhoz" menüben, ottvan-e a játékom. Nincs...közvetlen csatlakozásban befirkálja a Hamachi IP-m, semmi, nem talál.

Neverwinter nights 1 van meg mindkettõnknek kiegészítõk nélkül!
Mindkettõnknek 1.68 as averziónk van (és honosítás, bár gondolom az mind1)

Másik kérdés....lent ovlastam, hogy belépek mind1 milye naccal, és visszadugom a netet. Ezzel a mószerrel le lehet bukni ha neten játszom?
HA így csináljuk, akkor esetleg lehet lanozni is hamachival?

Bocsi, a hosszú monológért, elõre is ksözi a váalszokat:)
jah és nekem nwn2 van meg
jah és nekem nwn2 van meg
hy!Meik az a másik fórum ahol van az amivel ki lehet iktatni cd kulcs ellenõrzést?
hy!Meik az a másik fórum ahol van az amivel ki lehet iktatni cd kulcs ellenõrzést?
Sziasztok...NWN1 el szeretnék multin játszani, érdekelne hogy lehet e eredeti szériál kod nélkül<#wow3>
<#help><#help><#help>
_Atti_
http://forum.rpgvault.hu/index.php ide nézz fel..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

KurtVampire
köszi szépen

Halottvagy [eR] Arijuen

[Jakuza]
Vannak allando szerverek igen amin mennek kulonbozo Persistent Vilagok, es igen csak egyszer kell megvenni a jatekot utana nem kell havidijat fizetned.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

KurtVampire
Sziasztok! Figyeljetek ez a multiplayer rész hogy megy? Van egy állandó szerver, amin van egy állanó karid mint pl L2 vagy WoW? Vagy minden szerveren más, ujabb emberkét kell létrehozni??
Ja meg mégy egy kérdés... Ha megveszem eredetibe a gamet, akkor ugye ha neten akarom vele tolni, akkor nem kell érte havonta fizetni, csak egyszerüen egy cd-kulcsal felmehetek vele..ugye?

Halottvagy [eR] Arijuen

Sziasztok !

Szokott játszani valaki még sima mezei NWN-al ?

[Jakuza]
Mert nem a Never tablazatokat foglalja magaban.
Szimplan az AD&D szabalykonyv.
Ha NWN leirasat akarod megnezni, akkor a telepitett NWN docs nevu konyvtaraban nezd meg a pdf fajlokat.
Sok minden le van irva bennuk, igaz a szabalyokat nem igen ellemzik benne, de azert van bennuk egy-ket hasznalhato leiras is.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

coolpet
haat csak letoltheto nincs belole, sztem illegalis is lene kitenni netre a cuccot, a magyar amit le akartam tolteni meg lejott, de nincs sok koze a neverwinter nights hoz meg elegge erthetetlen tablazatok vannak benne :)
szal ezt buktam

Battletag: coolpet#2467

[Jakuza]
Keress akkor angolt: AD&D + "Players Handbook"

coolpet
AD&D Játékosok Kézikönyve (magyar)
na de ez nincs kilinkelve ezt mar neztem... irtam mailt is de valasz nemjott meg ra

coolpet
hat nwn 3asat hasznalja asszem de johet mind a 2 :)

[Jakuza]
Amugy szerintem itt megtalalod: Rejtett Uradalom - Piacter

[Jakuza]
3.0 vagy 3.5 kell ?

[Jakuza]
Na de melyik verzioju szabalykonyvet ?
Van egypar. :PPP

coolpet
sracok aki tud ad&d3e szabalykonyvet barmilyen formaban lecci dobjon meg egy maillal, mert nagyon kene, koszike

[Jakuza]
Nordock. LOL
Hat nem egy mai gyerek.
Itt van egypar jobbfele PW modul oldal cim.Na persze csak eredeti jatekkal lehet altalaban ezekre a szerverekre feljutni.
http://www.nwnlol.com/ , http://www.3kds.com , http://www.nsrealm.com/site/index.php , http://www.dladventures.com/

coolpet
nah sracok lenne egy ket kerdesem: dalakoran karakteralkotas
a vampir az tetszik de fogalmam sincs hogy mit es hogyan kene elkezdeni :)
valami otlet? mar 3as szintu elvileg pap es nem akar regeneralodni, sot meg koporsom sincs

Nem , van aki nordockozik. :)
Dalakora sux.
rpgvault forumra is tedd ki szerintem az IPt, oda sok NWNes jár.

[Jakuza]
Mindenki Dalakorazik ?:P

[Jakuza]
Ja elfelejtettem megemliteni.
1.64es patch kell a szerverhez valamint a SoU & HotU & CEP.

Amugy egy kis izelito a modbol.
27 varos kozel 297 palya! Raadasul a modul kicsomagolas nelkul 2,7Mb.
Capture The Flag, City Adventure, Deathmatch Arenas, Dungeon Adventure, Dramatic, Forest Adventure, Mountain adventure, Snowy Adventure, Temple-Crypt Adventure, PvP
Hakpak bele van forditva a modba es igy is csak kibontva 44Mb.

Legend of the Ring v13 (Author: Mexicasa Peter)

[Jakuza]
Magyar Lotr (Gyuruk ura) szerver : 217.27.212.54:5121
Hala istennek vegre nem egy uj Dalakora szerver es lagmentes szerver.

[Jakuza]
Dalakora.LOL
Jo nagy ratyi egy mod.

Hahó!
kérdés : jáccik még vki? már meguntam a Conquer nevû mmorpg-t...
MarkBlade
De miért nem jöttök Dalakorára? Az net és jó.
MarkBlade
ok.. szívesen....
dronkZero
Ehh, mindegy, úgy tûnik nem a játékkal van a gond... :(
Azért kösz a helpet!

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
még lan sem kéne.... direct IP... közben egy hálózaton vagyunk.
az elõbb leírtam az egész szitut...

MarkBlade
Lan? Vagy neten próbálod?
dronkZero
Mármint a saját gépemen látom, be is tudok rá lépni, csak a többiek nem.

dronkZero
Azzal sem megy.

MarkBlade
Van server kliense is.. ott van a könyvárában.. de ha simán indítod a progit ott is lehet servert csinálni..
dronkZero
Az nem baj, ha más esetleg tudja mi lehet a gond...

ollie
akkor hülyeséget mondtam :))

dronkZero
Hát, DungeonMaster)DMÖ kliens van, de az totál más, az meg, hogy szerverkliens.... Kissé fogalomzavar... :)

Azért köszi!

ollie
Úgy tudom, hogy van külön NWN server kliens, de lehet, hogy hülyeséget mondok.

dronkZero
Helló!

Lenne egy kis problémánk...
NWN alap, multizni szeretnénk.
1.32 peccs van, elvileg krekk nélkül indul.
Egyetemi net, egy kolesz, switchek, közte üveg, stb, egy IP tartomány, netet látjuk, a háló a koliban LANként is mûxik.
Tûzfal van, skippeljük is a jelszó-hitelesítést. Játékot elindítjuk, tûzfalon átengedjük a game-t.
Bárki indít szervert, a többiek nem látják. Sem LANon, sem direct IPvel.
Valami tippetek van? LEHET egyáltalán ezt multizni?

Egyébként az b*sz fel agyilag, hogy pár hónapja egyszer nagy küszködések árán sikerült...

Segytsetek plíz...

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy kinek lehet odaadni az Ogre Lord fejét, fogat, stb. Xp-éért????
Pedig így menni kéne neki. A játékon belül join lan game, megadod az ip-t és akkor elvileg simn csatlakozik.

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

A másik Neverwinter Nights fórumban le van írva:#4449 hozzászólás. Ezzel a módszerrel ki tudod iktatni a cd kulcs ellenõrzést.

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

trunks666
Van már magyarosítás a játékhoz?

na megoldottam, már csak szerverek kellenek

War. War never changes.

Hali! Nekem most kellett újrarakni a játékot, valaki elmondhatná ,hogy lehet megoldani ezt a cd-keyes-multiplayeres gondot. (valamilyen fájlt kellene átírni, de nem jut szembe melyiket) köszi

War. War never changes.

Helló!

Kérdésem:Jatszik ezzel még valaki???
Van magyar szerver?

Hogyne lenne. A www2.rpg.hu, ill. a thor.csillagkapu.hu-n jo a "biztonsagi masolat" is :) Jelszo: nwnhu
Csak egy picit kell trukkozni, de ennek itt is es a Newerwinter Nights topicban is utana tudsz olvasni.
Valaki inditson mar egy normalis multit kb. 5. szintueknek.