XBOX vagy Playstation2?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Ps1es és a Snes-es játékokat eredetiben vettem meg annó. PS2re egyet sem és nem is fogok. Valóban jó érzés eredetivel játszani. Fõleg amikor egy évben 5 játékkal játszhatsz amikor a mostani piacnak és a tömeggyártásnak hála évente kb 20 rohadt jó játék jelenik meg. És fõleg amikor látod hogy a szomszéd milliomos csemetének az apuci havonta vesz 20db játékot. Mindenki warezoljon nyugodtan. A japán emberek sohasem fognak,mert náluk ez hagyomány és a saját cégeiket tartják el. Tehát a konzolipar sohasem fog behalni. Fõleg nem a csori magyarok miatt. Addig pedig amíg a japánok úgy kezelnek minket ahogy kezelnek addig egy eredeti játékot sem fogok megvenni. Minden játék Pal-os európai verziója kb 1 évvel késõbb jelenik meg itt mint máshol. A dragon quest8-ra 2 évet vártunk. Szép. Kapják be. Még jó hogy van torrent így lehúzhatom az USA verziót. Ha puskával kényszerítenek akkor sem fogok eredeti gémeket venni.Miért is vennék amikor nem játszok már dvd-rõl csak vinyóról.
nem várják el hogy megvegyék, amugy van még jo sok bolt, aki akarja megveszi, aki nem az nem, de ha meg nemlenne bolt akkor mindenki azért rimánkodna, és ráfognák hogy azér warezolnak mert nincs bolt😛
és ahogy látom te nagyon büszke vagy arra hogy warezolsz, gondolom életedbe nem toltál egy játékkal se, más érzés ám ugy jáccani valamivel hogy sokat dolgoztál érte/vagy sokat vártál rá, és véééégre.
Max 36 te a KONZOLKIRÁLYT,a PS2 ISTENÉT próbálod tanítani!😊)) A PS2-esemben 200gigás winyó csücsül,rajta 60db játékkal,HDloader 07.E legújabb verziója,winyóhûtõvel megbuherálva+network adapter+15 megpatchelt másolt játék online csatákra kihegyezve,ID cserével😊😊😊))))))A warez pedig nagy királyság. Tiszta röhej az 576Konzol. Olyan 14 éves gyerkõcöktõl várják el hogy vegyék meg a játékokat 16ezerért akiknek a szüleik együtt keresnek 80ezret havonta. Idióták. Nem nekünk magyaroknak kellene gizdáskodni az 50ezres átlagkeresetünkel. HA egy európai vagy amerikai sem venne egyetlen eredeti játékot sem,a japán vásárlótömeg akkor is simán eltartaná a japán fejlesztõket. A sonyt pedig nem kell mert nem a konzolosdi a fõ profilja. A KONZOLPÁPA szavait hallottátok. Legyek áldva!
maruzst megint hülyeséget mondtál mer ha mindenki warezolna nem lennének játékok, mivel mint tudjuk az elején minden konzolt veszteséggel gyártanak(ps2,x360)
és csak ezen van bevétel, és néhány jatákot csak emgtisztel az ember annyival hogy eredetiben szerzi be
Max 36
Az Xboxnak a vinyóról játszás,tudod.

Isten most nem ér rá,segíthetek?

Max 36
Ha már feszegeted a wareztémát,ó urunk,akkor csendben megsúgom,ha az általad agyonfikázott "xkoxba" beleteszek 1 nagyobb vinyót,ftp-n kersztül simán rápalkolhatok jó pár backupot,és így még a meghajtó is tovább él<#bee1>.Ami a mosógépeknek a Calgon,az az X

Max 36
Ha már feszegeted a wareztémát,ó urunk,akkor csendben megsúgom,ha az általad agyonfikázott "xkoxba" beleteszek 1 nagyobb vinyót,ftp-n kersztül simán rápalkolhatok jó pár backupot,és így még a meghajtó is tovább él<#bee1>.Ami a mosógépeknek a Calgon,az az X

Mindenki saját maga dönt a saját életérõl....De én szóltam gyermekem! Tartsd magad távol az ikszkoksztól és az eredeti 17rongyos játékoktól 😊)))
Inkább nem tenném, remélem megérted miért! 😊
Én vagyok az ALFA és az OMEGA!A konzolpápa! De hívhattok warezkirálynak is!Amit mondok azt vegyétek szentírásnak és fogadjátok meg halandó barátaim!
há maruzst sokszor irt már hasonlo/nagyobb hülyeségeket, de ne hibáztassuk, valoszinüleg ö nem látja amit igy mi kivülrõl, de akkoris osotba ember, föleg hogy ilyen alapján képes leirni embereket, föleg bazz ez csak konzol, játék, nemtom minek vérkomolyan venni...
Bocsi, Te aztán nagyon vághatod a témát ha látatlanba lehülyézel, leselejtezel embereket (éljen a szép új konzolosvilág képviselõje)csak azért mert más szempontok alapján válsztanak konzolt mint te. Azért légyszi kezd már sorolni az igazán jó rpg-ket (NEM jrpg-ket!!! és NEM rpg-néven eladott hack'n'slash-eket) PS2-re! Az elsõ tíz elég ami az eszedbe jut, így hirtelen. Hozzáteszem van PS2-m és szerintem is nagyon jó játékok vannak rá, de attól még nem ez az egyetlen használható játékplatform. A stílusodat meg hagy ne kelljen minõsítenem 😞(( néha elolvashatnád amit írsz.
Cukros
hali
tudvalaki olyan oldalt amely fel van sorolva a konzol hardver cuccaipl cpu memoria stb nekem xbox.xbox360.ps2régi.ps2új.ps3
elöreis köszi

::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):

Max 36
sorry,ismertette meg:-)

Max 36
Hogy a DC selejt lett volna<#boxer>?Azért ez erõs túlzás,mert ez a konzol ismertete meg igazán velünk,konzoltulajokkal a netes játék élményét? AShenmue I-II mellett volt rajta egy remek RE rész is,azért az Xb-s PGR elõdjének tekinthetõ MSR sem volt olyan kutya,és biza, a PS2 nyitányánál sem koppant minden egyes game után az állkapcsunk a padlón a döbbenettõl grafix terén.A DC a sok hamar kijátszható árkád-átirat miatt bukott meg,és azért,mert pl. az EA Sports nem támogatta a Segát,lévén szoftver terén konkurenciát jelentett rá a 2K...-sorozat.Szerintem vagyunk itt jópáran fórumozók,akik rendelkeznek PS2-vel,és Xb-szal is,sõt,sokaknak valamely N konzol is ott virít az állványon.

Max 36
Pedig ha a játékválasztékot nézem,akkor nálam is a PS2 áll közelebb a szívemhez.

Max 36
HOgy bukás lett volna,azért az túlzás<#ejnye1>,és remek kis játékok voltak/vannak rá<#eljen>

Én csak tényeket sorolok. És hogy az x-boxra vannak jó gémek????Ez a kérdés relatív. Minden Konzolra van egy pár jó gém.A selejt Dreamcastra is volt 2 db Shenmue és a Sega Cd-re is volt egy Sonic cd. Akkor már ezek jó konzolok??Ugyan már.A hangsúly a mennyiségen van. Annyival több jobb játék van ps2õn,hogy aki ikszkokszot vesz amikor Ps2 õt is vehetne az ne haragudjon de selejt személy. Most hogy már a mocsok Bill Gec elcsábítja az istencsászár japán fejlesztõket(a mestereket akik,olyanok a konzolvilágban mint fociban az angolok) az ikszkoksz360-hoz így lesznek rá jó progik csak kár hogy ezt én már nem fogom kiélvezni,mert hányok az ilyen "van pénzem,de nincs hozzáértésem,ezért megveszem a jobban hozzáértõket" dolgoktól. Rókázok az ilyenektõl.De sajna már a Sony-nál sem a régiek az emberkék. Marad számomra egy-két õsiparos fejlesztõcsapat terméke akik még alkotnak.(Yuri Hori és Kojima).
maruzst váze, énis sony-s vagyok, de nem x gyûlölõ mint te, azért ennyire lelkesen ne utáld arra is vannak jo gémek...
dinomano
benyomott gomba(elsö analog kiskar) az R3... :-P Meruzst, hardverre össze lehet hasonlitani a 2 gépet; tény h. az X ujabb, és emiatt jobb a grafikaja, jobb a graf. chip, több a memo..De én is PS2 mellett allok ki, a sok japó gém miatt (konzol RPG-k, nyammm!)...amugy FPS jobb pc-n; a konzol ügyessegi, autos, maszkalos, rpg gémekben jobb (jRPG)...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Miért nem zárja be valaki ezt a topicot. Nem méltó a sony-hoz. Hogyan lehet összehasonlítani egy 100milliós eladással bíró sikerkonzolt egy megbukott(ezt még a microfos is elismerte árnyaltan) ikszkokszal összehasonlítani???????????Nevetséges!
Prince of Máté
Nekem PS2-õm van! Csak az az egy baj van vele hogy 640x480-as felbontást tud nyújtani!És ezáltal "kicsit"recések a képek...Ha valaki X-Boxot vesz mert szreti az FPS-t(ez az én véleményem😊nem értem mert én játszottam a DooM 3al iksz bokszon és amire becéloztam a szörnyet adigra levette a fél életem<#gonosz1>Szóval ha FPS akkor én a PC mellett maradok(ezcsak az én véleményem)

Számora mindeggy a játékok gombkiosztása, ugyanis mikor játszom egyáltalán nem arra figyelek hogy melyik gombot nyomom meg! AZ ÉLMÉNY a lényeg!
Nekem X-BOX-om van. Megvagyok vele elégedve. A PS2-nél NEKEM azért elõnyösebb mert nincs rajta olyan sok gomb. Egyszer egy ElectroWorld áruházban elõször találkoztam a GTA San Andreas-sal. Akkor még azt se tudtam h létezik. De ez most mind1. Lényeg h nem emléxem mikor kiírja h "...press R3" (vagy vmi ilyesmi) találtam R1-et és R2-t. De R3-at nem. Könnyû annak aki régóta PS2-zik. Az biztos tudja melyik az. Mellesleg az X-BOX-ba is bele kellett jönnöm. De PS2-be nehezebb lenne (legalábbis NEKEM)

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Cukros
hát ja szép fogalmazás és én is a ps2 nél maradok <#worship><#worship><#taps><#taps><#worship><#worship>

::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):

dinomano
ez egy tökeletes összefoglalas volt! <#worship><#taps><#crazya>
Teljesen osztom a velemenyed miden téren; és én is PS2-re szavazok inkabb...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

mind a két konzol kiválló szerintem az xbox erõsebb hardverrel, grafikával rendelkezik (ebben nincs semmi fura hisz késõbb is jelent meg) a ps2-n meg több az exclusive játék ( tehát ami PC-N sincs) ami semmi máson nincs viszont ezek nagy része "japán tipusú" (j-rpg j-kaszabolós stb stb) és azt sem szereti mindenki... szóval nem nagyon kéne hasonlítgatni õket...izlés klérdése aki konzolozni akar de bírja a jobb pc-s gaméket is az xbox-ot vegyen mert kaphat egy kiváló minõséget nem marad le a legütõsebb pc-s gamékról sem. Aki meg imádja a 100 órás japán rpg-ket meg mindenféle lányosarcú pasival 2szer akkor kardal akarja csépelni az ellent de azért a nagy nevekrõl sem akar mind lemaradni de ez utóbbi kevésbé érdekli és nem zavarja ha ehgy kicsitt minden szürkébb az vegyen ps2-t. (én az utóbbit vettem ls elégedett avygok)
Igazat mondd Pixi!!!

Az lenne a legjobb ha egy konzol lenne a világon és akkor aztán nem lenne vita hogy melyik a jobb!😄 Az is egyértelmû hogy mindenki a saját konzoljára szavaz mert ki akar álni mellette! Szerezzenek be mindkettõbõl egyet aztán majd akkor el lehet dönteni hogy melyik a jobb! Itt szidja a sok vak az Xbox grafikályát hogy Pc-és... közben meg az õ Ps2-es grafikályuk meg egy nagy...! Na mindeggy. Azt én bis vallom hogy van egykét Ps2-es játék ami tényleg hihetetlenül jó meg élvezetes mind grafika mind játékélmény szempontjábó, de attól még el kell ismerni hogy Xbox.ra is vannak nempiti játékok!
Ja megha megpróbálnák kiadni a Ninja Gaident vagy a Forza Motorsportot vagy a Halo2-õt Ps2-re akkor szétrobbana mint egy darab fos mert nem bírná azt a teljesítményt! Ugyanakkor a Ps2-es játékok még szebbek lennének Xbox-on! Hogy melyik a legjobb az egyértelmû (Xbox)!Ez a háború a kiadók között zajlik!
Megint az a sok beszólás hogy "pc-s meg kockás a grafikája"! Attyaég! A ps2-é meg egyenesen szar! Lássátok be hogy nem tud már fentmaradni a grafikája a konzolpiacon! Xbox-ra még még mindig olyan játékok jöttek ki amik a mai napig megálják a helyüket! Vegyük csak azokat a játékokat amik mind Ps2-re mind Xbox-ra kilyöttek ha összehasonlítjuk õket egyértelmû hogy a Box-é sokkal jobb! Nektek csak azok a játékok szépek amik csak ps2-re jöttek ki! De ha ugyanezek a játékok kilyönnének Xbox-ra azok akkor felülmúlnák a PS2-ekét! Ami meg mindkét konzolra kilyött azok meg jobbak mint Ps2-õn! Lehet gondolkozni és felismerni a valóságot!
Oldern the 1st
És a Project Gotham Racing 3 ugyan miért kockás? 😊)))

Az xbox egy rakás szar. Nemcsoda hogy a kutya sem veszi. Az xbox360ra ugyanez vár. Játszottam már egy jópár xbox360 játékkal de nekem nem jön be. Túl pc-s garFIKÁja van.Kockás. Nem adnám érte oda a Ps2-õmet az tuti. Semmi pénzért.
Egy olyan játékot láttam eddig ami tetszett:Az elder scrolls:oblivion. De ennek is kockás garFIKÁja van.
Én sem úgy értettem hogy ez dönti el, csak hogy a teljesítmény miatt lehet hogy néhány játék xboxon jobb grafikán fut.

a teljesítmény tökmindegy, nekem pl ps2-õm van 2 éve és k. jó, de izlések és pofonok...
Nekem Xboxom van kerek egy éve már, és nagyon tetszik!

Egy kis teljesítmény összehasonlítás(ezek alapján döntsétek el melyik a jobb😊

Teljesítmény

Az oldal alján megtaláljátok a táblázatot!!

U.I: ha már be volt linkelve sorry!!

Nekem kb másfél éve van Xbox-om! Nem bántam meg! Eddig a Ninja Gaiden volt a legjobb amivel játszottam de a Forza Motorsport, a Halo mindkét része na meg még rengeteg olyan játék okozott nem kis játékélményt ami csak Xbox-ra van! DE vannak olyan Ps2 exclusiv játékok is (God of War, Shadow of the Colossus, Metal Gear Solid, Gran Tourismo) amikre nagyon de nagyon kíváncsi vagyok! Nemsokára befogok szerezni egy Ps2-t is! ( Ha meg majd kilyön a Ps3 akkor meg eldöntöm hogy Xbox 360 vagy Ps3!) De majd ha meglessz a Ps2-õm akkor tudok majd véleményt nyílvánítani hogy meelyik a SZÁMOMRA leg szinpatikusabb és hogy melyikkel játszom majd a legtöbbet és melyik az a only on Ps 2vagy Xbox játék ami a legjobban tetszett! Addig meg senki se vitatkozzon hogy melyik a jobb CSAKIS AZ AKINEK VAN MINDKÉT KONZOLJA! Xboxosokhoz szólok: a Ps2 csapatnak is megvan a maga Halo-ja! A Ps2 kettõsöknek pedig elszeretném mondani hogy nekünk is megvan a magunk Metal Gear Solid-unk és a God of War-unk is! Olyanokat meg nem mondjatok hogy "havertól kölcsönkértem a gépét és max egy hetet játszottam vele és az egy szar" ,mert csak az tud mérlegelni aki LEGALÁBB 1 vagy több évet játszott a gépével! (De a Ninja Gaidennél jobb játéknak NAGYONNAGYONNAGYON sokat kell mutatnia! 😄
ps2-rõl conker-t hinyáolom, de hát azt nemis lehetett volna megvalositani ps2-õn
Solidus
A Motogp tényleg más,de én igazából értelmesebb játékra gondoltam(persze csak a saját agyamhoz 😄D)mint például a Shadow of the Colossus,vagy a Metal Gear.Megpróbálkoztam a Fable-el de nem foglalt le.Szimulátorokkal alapból nem vagyok jóba...A Ninja Gaiden tetszett!Esetleg még az Enclave-t említeném meg ami megfogott.A többi,nem nekem való.Mondjuk az Obscure az jó lett(dehát van PS2-re is),és a Star Wars egy két csak boxos verziója.Szóval ezért nem kéne box.Annál inkább egy gamecube!Szerintem egyezzünk ki egy döntetlenbe.

.:SOLIDUS:.

Szvsz te esel megint végletekbe:"Sikerült az összes "jó" játékot felsorolnod xboxra.Ja,és ezek közül sok PS2-re is van" Egyrészt van még bõven jó játék boxra(elvégre egy fps-t sem mondtam) másrészt mutasd már meg a felsoroltak közül,melyik van ps2-n? Annyit azért segítek,hogy a két gépen párhuzamosan futó MotoGP szériának semmi köze egymáshoz(fõleg minõségileg)... Btw jó hétvégét 😊

\"my love for you is like a truck\"

Solidus
Te egy igaziwilliams vagy...Kösz a "besorolást",az utolsó mondatom szerintem nem is olvastad...Kösz a játék listát!Sikerült az összes "jó" játékot felsorolnod xboxra.Ja,és ezek közül sok PS2-re is van..Csak a Ninja Gaident sajnálom hogy nincs PS2-re.Most én is sorolhatnám:Resident Evil,Metal Gear Solid,God of War,Shadow of the Colossus,stb...De ne szítsuk az érzelmeket,ezek csak vélemények.Tiszteletben tartom a tiédet is.Lehet hogy igazad van,lehet hogy nem...

.:SOLIDUS:.

nemhiszem hogy ennyit eladtak volna belõle, de kitudja, bár mindkét félrõl irogatnak hülyeségeket, amugy akonzolosok mért szidják egymást? konzol, konzol kinek box kinek ps2, legalább nem pc😊 ha meg a másik jolérzi magát vele, akkor meg hadd jáccon azzal, bár lehet hogy a másikkal valo átékot jobban élvezné de nemprobálta ki, és nemis fogja ha mindenhol iylen szidások mennek, megmarad az mellet, amit választott..mellesleg mindkét félrõl vannak nagyon ostobák, vagy néha elvakultak, ne tessék katgorizálni hogy monnyuk a ps-esek barmok..
Mirõl hablatyolsz komám,tényszerûen? Hogy a tényeknél mardjunk,imigyen szóltál tegnap:"a dragon quest8 ps2 JÁTÉK-ból eddig 6szor annyi fogyott mint az XBOX játékgépbõl összesen. " aztán : "Legalább 70db olyan ps2es játék van amibõl többet adtak el világszinten mint az xbox gépbõl és játékokból összesen."

Na,annyit segítek,hogy 25 millió xboxot adtak el eddig világszerte,és csak a két HALO játékból legalább 10 millió fogyott. Ha jól tévedek,az eddig legnagyobb számban eladott ps2 játék a GTA-SA volt,amibõl kb. 13 milliót adtak el...akkor hogy is van ez?

God of War
vazze nintendo64😄 ha lehet még kapni

...Leondídász, és 300 bátor katonája...

Szerintem meg Gamecube 😄DD

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

nyilvánvaló hogy akinek xboxa VAN AZ AZT VÉDI. De vannak tények is a világon. Az xbox a kutyának sem kellett. Alig adtak el belõle. nem egy és nem kettõ olyan ps2es GAME van amibõl SOKKAL többet adtak el. Ez tény a Fumitsu magazinból. De aki szereti a kockás,pécéstílusú grafikát annak megteszi. És ha megúnta akkor használhatja utánna edzésre is nehezéknek😊
UltimateGamR
a téma címére válaszolva : Playstation 2 mert rengeteg jó játék van rá...

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

"Komolyra fordítva a szót,ha nincs pc-d de szeretnél(mert értelmes dologra nem használnád,csak játszanál értelmetlen fps-eket... 😄)akkor xboxot vegyél,ha JÁTSZANI akarsz:vegyél PS2-õt"

Vicces,hogy az évek során hágy ilyetén emberkével vitatkoztam már...és nem tanulnak sohasem. Ím egy egyszerû kérdés:a Ninja Gaiden,DOA3/Ultimate,Forza Motorsport,Project Gotham Racing,Fable,Sudeki,Rallysport Challenge,Moto GP,Panzer Dragon Oorta,Morrowind,Enclave,(sorolhatnám napestig) fps?

Sziasztok! Nekem ps2-m van, de egy boxot is be akarok újítani mellé és azt akarom kérdezni, hogy nem lehet-e a az xboxot is boot lemezzel kezelésbe venni, mint a ps2-õm, vagy van-e valami házi megoldás a feltörésére pl firmwire felülírás?