XBOX vagy Playstation2?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és ahogy látom te nagyon büszke vagy arra hogy warezolsz, gondolom életedbe nem toltál egy játékkal se, más érzés ám ugy jáccani valamivel hogy sokat dolgoztál érte/vagy sokat vártál rá, és véééégre.
és csak ezen van bevétel, és néhány jatákot csak emgtisztel az ember annyival hogy eredetiben szerzi be
Isten most nem ér rá,segíthetek?
tudvalaki olyan oldalt amely fel van sorolva a konzol hardver cuccaipl cpu memoria stb nekem xbox.xbox360.ps2régi.ps2új.ps3
elöreis köszi
::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):
Teljesen osztom a velemenyed miden téren; és én is PS2-re szavazok inkabb...
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Egy olyan játékot láttam eddig ami tetszett:Az elder scrolls:oblivion. De ennek is kockás garFIKÁja van.
Egy kis teljesítmény összehasonlítás(ezek alapján döntsétek el melyik a jobb😊
Teljesítmény
Az oldal alján megtaláljátok a táblázatot!!
U.I: ha már be volt linkelve sorry!!
.:SOLIDUS:.
\"my love for you is like a truck\"
.:SOLIDUS:.
Na,annyit segítek,hogy 25 millió xboxot adtak el eddig világszerte,és csak a két HALO játékból legalább 10 millió fogyott. Ha jól tévedek,az eddig legnagyobb számban eladott ps2 játék a GTA-SA volt,amibõl kb. 13 milliót adtak el...akkor hogy is van ez?
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
Vicces,hogy az évek során hágy ilyetén emberkével vitatkoztam már...és nem tanulnak sohasem. Ím egy egyszerû kérdés:a Ninja Gaiden,DOA3/Ultimate,Forza Motorsport,Project Gotham Racing,Fable,Sudeki,Rallysport Challenge,Moto GP,Panzer Dragon Oorta,Morrowind,Enclave,(sorolhatnám napestig) fps?