XBOX vagy Playstation2?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solidus
Vehettek x-boxot,de akkor mivel fogtok játszani?😄DD
Komolyra fordítva a szót,ha nincs pc-d de szeretnél(mert értelmes dologra nem használnád,csak játszanál értelmetlen fps-eket... 😄)akkor xboxot vegyél,ha JÁTSZANI akarsz:vegyél PS2-õt.Ez a vélemény szigorúan csak a saját gondolataimat tükrözi(amely sok éves tapasztalat révén jött létre),esetleg ha ez a vélemény bárkit vagy bármit sértene,elõre is elnézést kérek...

.:SOLIDUS:.

Max 36
Te meglested a gondolataimat?<#nevetes1>Mert dettó ua. ez fogalmazódott meg bennem.

Isten most nem ér rá,segíthetek?

dinomano
ez nekem picit "téritõ" topicnak tünik, csak a szubjektum figyelembevételével... PS2 is volt nalam kölcsönben (nyomtam pár ps2gémet, de nem vagyok ps2-tulaj..Öszinten: a PS2-höz huz jobban a szivem)+X-box is...

A ps2 gyengebb graf teljesitmeny (gép külcsinben szebb), de több a jo game sztem, és erösen érzödik a japan hatás gémek tarén (ami szamomra nem baj)
X : jobb grafika - PC-hez "közelállóbb" jatekok, ronda és finom (böhömnagy és hangos :-) ); érv mellette a HALO 1-2 + Half-life 2, F.Cry...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Sony fanboy és Sony fanboy között is van különbség...ez a -maruzst25- fedõnevû végtermék többször bizonyította már ezen fórumon rátermettségét...Most legalább azt is konstatálhattuk,hogy matematikai ismerettsége kimerült az egyszeregyben 😊

\"my love for you is like a truck\"

Anubys
1. Beszerzed a játék európai (PAL) verzióját.
2. Visszateszed a PS2-det a másik tv-re.

Vagy-vagy... 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Kösz! És mit tudok ezzel csinálni? 😊
Anubys
NTSC a játék, és a TV-d nem bírja az NTSC-t (amerikai szabvány, nem 50, hanem 60 fps-t nyom).

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Sziasztok!

Eddig olyan TV-n játszottam a Ps2-vel amihez nem kellett scart csatlakozó.Most olyan TV-n játszom amihez kell és most már nem minden játék színes 😊 Miért van ez?? ha tud valaki segítsen

thx
God of War
hehehe<#taps><#taps><#taps>

...Leondídász, és 300 bátor katonája...

Istencsászár
"egyértelmûen Ps2õt vegyen mert nem egy kategória a ps2+az xbox"
"Ki nyitotta ezt a topicot???teljesen felesleges! Normális ember nem vesz xdobozt ps2 helyett,mert egy rakat jó játéktól megfosztja magát."

sony fanboy rlz 😊))))))

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Egyébként az ilyen kis hülye magyar gyerekek(mint God of war) véleménye helyett a leginkább mérvadó a konzolalkotók országának(japán és nem a korcs amcsik) eladási adatai. Legalább 70db olyan ps2es játék van amibõl többet adtak el világszinten mint az xbox gépbõl és játékokból összesen.
Ennyi!
Nagyon hülye vagy God of war! ritka hülye gyerek.
Azt írtam hogy aki azon gondolkozik hogy Ps2õt vegyen vagy Xboxot az egyértelmûen Ps2õt vegyen mert nem egy kategória a ps2+az xbox. A ps2õn csoda játékokkal játszhat amíg az xboxon csak egy rakat fps és szinte semmi más.
Nem sok ember tudja megvenni az xboxot és a ps2õt is.
testerlnx
Attól is függ mikor akarod beszerezni, ha fél éven belül akkor csak az XBOX 360-ast tudod megvenni, ha csak egy év múlva, akkor már gondolkodhatsz a PS3-ban is, és meg kell nézni akkor majd a játék kínálatot...

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Agy Halott
ertem, koszonom mindenkinek a valaszt!
Max 36
Erre is,arra a géptre is van több tucatnyi jó kis game.Fps-kedvelõknél inkább a Doboz a befutó,rpg-,platform-híveknél a Ps2.Ha multiplatform,és mindkét géppel rendelkezel,már csak a hardver erõssége miatt is válassz Xb-ot.

Isten most nem ér rá,segíthetek?

God of War
a DQ8nak még nincs magyar forgalnazója...😛P
Te Mazuzst buta vagy nagyon buta...
topicot Ballor nyitotta csak tud jó gyerek....
Én is veszek Boxot elég olcson és amit a srác irt nekem játékokat elég faxák szol nem csak a PS2re jönnek ki a jó gémek

De durva...eladtak a DQ8-ból 150 millió darabot? A 100 millió eladott ps2-re? Naezanemsemmi ,LOL<#integet2>

\"my love for you is like a truck\"

Ki nyitotta ezt a topicot???teljesen felesleges! Normális ember nem vesz xdobozt ps2 helyett,mert egy rakat jó játéktól megfosztja magát. És az igazi játékkészítõk(japcsik) a ps2re gyártanak. A xbox pedig csak a saját fejlesztõivel gyártat vagy az amcsi fejlesztõkkel.
Egy adat:a dragon quest8 ps2 JÁTÉK-ból eddig 6szor annyi fogyott mint az XBOX játékgépbõl összesen. No Comment!
Anubys
De van Dead Or Alive 3... :p

Anubys
Szerintem várj vele egy kicsit. Ígértem holmi Killer Instinct 3-at X360-ra, ha tudod, mi az a KI, és ki is adják (anno X-re is mondták, hogy kijön, de nem lett belõle semmi) akkor azt hiszem, egyértelmû a választás, de nézd meg, mik jönnek ki PS3-ra.
Viszont a jelenlegi generációból, ha verekedõs stuff kell, egyértelmûen a PS vonalat ajánlom.

God of War
ja meg boxra szerintem nincs tekken meg hasonlok

God of War
szvsz PS3mat kéne venned mert arra jönnek ki majd az új gémek.
Nem mintha boxra nem de szerintem PS+mat vegyél ha majd kijön😄

Agy Halott
én a verekedõs játékok (tekken; stb.) miatt szeretnék konzolt venni, mert a PC-re ilyenek nincsenek! ezt figyelembe véve PS3-mat vagy X-BOX360-at vegyek?
Annak nézz utánna milyen játékok vannak rájuk és milyenek érdekelnek téged. Ps2-re nagyobb a választék, ha venni akarsz, ha letölteni akkor gondolom hasonló lehet.
Hy
Szerintetek melyiket érdemesbb venni a ps2-t vagy a xbox-ot
Létszi írjátok meg a véleményeteket

Azt kell nezni hogy milyen jatekok erdekelnek es akkor azt a gepet kell venni. Nekem speciel az XBOX tetszik foleg a HALO miatt, de az is szinpatikus hogy ott minden megy a vinyorol, es nem kell annyira rettegni hogy szarra megy a lezer.
mármint a ps2 népszerûbb...

Eladó Guild Wars Prophecies és Factions egyesítve! 10.000Ft! Ha érdekel írj!

a témához kapcs.-ban sztem egyértelmûen playstation 2 jobb mint a box...igaz a box többet tud és olcsóbban kijön...és??????

ps2-re SOKKAL több JÓ játékot adtak és adnak is ma is(pl: dragon ball részek, mgs3, viewtiful joe,tekkenek stbstbstb)...ráadásul a ps1-es klasszikusokat is simán tolhatjuk ps2õn...van 1 ismerõsömnek boxa de nem nyûgözött le a grafikája...ha jobb is nem sokkal jobb mint a ps2é...ráadásul népszerûbb...

Eladó Guild Wars Prophecies és Factions egyesítve! 10.000Ft! Ha érdekel írj!

Azért a bios-t 1fps sebeséggel futtatni már komoly elõrehaladás:

Legutoljára ami emu-t láttam és nem fake volt az a street fighter valamelyik ps2-re megjelent részét futtatta wireframe-ben úgy kb 1-2 fps sebeséggel.Kb ilyen szinten vannak még az emuk.

Oldern the 1st
Jah 😊

Oldern the 1st
A Saturn megvan még?

mohus
nekem semmi bajom a GC-vel, de mivel korábban megvolt a PS2 és nem jelent meg rá olyan számomra amiért érdemes lenne megvennem...nem is lett

és emlékszem, amikor Sega Saturnom volt mennyit kajtattam gammáért, németbõl és angliából rendeltem..közben PSX-re minden sarkon volt minden kütyü játék warez stb...

szóval Mo-on ez a helyzet...sajnos

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mb66
és én nem azt mondom hogy a GC a legjobb, meg hogy jobb mint a ps2 hanem hogy nekem az tetszik a legjobban, ennyi. ez kissé beszükültség, hogy melyik a "legjobb"

www.hordamusic.hu

mb66
hát igen nem lehet rá iratni. ez egy ok. bár én inkább kevés de jo game vel akarok nyomulni. gondolom ezen kijelentésedet hogy "GC játékok fodok, ovodásoknak valok" nem több óra GC zés után találtad ki, hanem ugy hogy még csak távolrol sem láttál egy gamet sem rá.

www.hordamusic.hu

mb66
+ a nintendo game k nem 2 napos szorakozások, hanem honapokra jók, bazze. tartalmilag biztos hogy mindent ütnek.

www.hordamusic.hu

mb66
ráadásul aGCre megjelenö nintendo gemeknek van egy bizonyos fílingje.. akkor éreztem ezt mikor a régebbi nintendo gamekkal nyomtam vagy megdrive n és a többi sega gépen. az sem utolsó, hogy a GC messze a legolcsobb gép a 3 közül. én vadiujan 29ér vettem...
amugy meg mindenki azthiszi hogy a multiplatform gamek fele sem jelenik meg a kockára.. pedig ottvannak azok is, attol hogy itthon nem igazán terjesztik,és a konzolos magazinokban meg sosem GCn tesztelik a multiplatformokat. nézz meg egy dvdcrave.com ot, annyi játék van mint állat.

www.hordamusic.hu

Oldern the 1st
Hát ez akkor nem gc-szidás volt, hanem egy TÁJÉKOZATLAN ember véleménye. erre mondanák itt páran: LOL

sigmavirus1
+ he akarsz valamit akkor elöbb regiszträlj...

Viva La Virus1!!!

sigmavirus1
Zelda, Metroid(de ezt te mär mondtad), Luigi's Mansion, Mario Sunshine...stb.

Nekem nincs GC-m de ezek a jätekok biztos kirälyak lehetnek mert ahovä megyek ott dicserik öket + had ne fikäzzuk mär mäs gepet ok?

Viva La Virus1!!!

mb66
aha ezzel egyetértek.

www.hordamusic.hu

Oldern the 1st
Ps2 v X?? Gc.

Adi
HAHA!!
ps4 😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Jano
Nahát ehh! Plájstációnekettõvel még nem is játszottam, csak IKSZBoksz-szal. Szóval nem tudom!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Adi
ps2 😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

mennyiért eladó az a Box? Greco
Neme.
PS2 rulez. Robot Alchemic Drive-ot próbálta már valaki? Realtime városrombolás fehõkarcoló méretû robotokkal, ketten egymás ellen nagyon nagy poén. 😊

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Kell valakinek egy Xbox?Eladnám az enyémet..
(pénzhiány)
mohus
nekem a mobilomon van passziánsz😊 de az inkább konzol mint pc, mivel nem kellett pepecselni😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
"ps2 romot csinálni?"

jó rágvász egyet kalapáccsal