XBOX vagy Playstation2?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Komolyra fordítva a szót,ha nincs pc-d de szeretnél(mert értelmes dologra nem használnád,csak játszanál értelmetlen fps-eket... 😄)akkor xboxot vegyél,ha JÁTSZANI akarsz:vegyél PS2-õt.Ez a vélemény szigorúan csak a saját gondolataimat tükrözi(amely sok éves tapasztalat révén jött létre),esetleg ha ez a vélemény bárkit vagy bármit sértene,elõre is elnézést kérek...
.:SOLIDUS:.
Isten most nem ér rá,segíthetek?
A ps2 gyengebb graf teljesitmeny (gép külcsinben szebb), de több a jo game sztem, és erösen érzödik a japan hatás gémek tarén (ami szamomra nem baj)
X : jobb grafika - PC-hez "közelállóbb" jatekok, ronda és finom (böhömnagy és hangos :-) ); érv mellette a HALO 1-2 + Half-life 2, F.Cry...
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
\"my love for you is like a truck\"
2. Visszateszed a PS2-det a másik tv-re.
Vagy-vagy... 😊
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Eddig olyan TV-n játszottam a Ps2-vel amihez nem kellett scart csatlakozó.Most olyan TV-n játszom amihez kell és most már nem minden játék színes 😊 Miért van ez?? ha tud valaki segítsen
thx
"Ki nyitotta ezt a topicot???teljesen felesleges! Normális ember nem vesz xdobozt ps2 helyett,mert egy rakat jó játéktól megfosztja magát."
sony fanboy rlz 😊))))))
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ennyi!
Azt írtam hogy aki azon gondolkozik hogy Ps2õt vegyen vagy Xboxot az egyértelmûen Ps2õt vegyen mert nem egy kategória a ps2+az xbox. A ps2õn csoda játékokkal játszhat amíg az xboxon csak egy rakat fps és szinte semmi más.
Nem sok ember tudja megvenni az xboxot és a ps2õt is.
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Isten most nem ér rá,segíthetek?
Te Mazuzst buta vagy nagyon buta...
topicot Ballor nyitotta csak tud jó gyerek....
Én is veszek Boxot elég olcson és amit a srác irt nekem játékokat elég faxák szol nem csak a PS2re jönnek ki a jó gémek
...Leondídász, és 300 bátor katonája...
\"my love for you is like a truck\"
Egy adat:a dragon quest8 ps2 JÁTÉK-ból eddig 6szor annyi fogyott mint az XBOX játékgépbõl összesen. No Comment!
Viszont a jelenlegi generációból, ha verekedõs stuff kell, egyértelmûen a PS vonalat ajánlom.
Nem mintha boxra nem de szerintem PS+mat vegyél ha majd kijön😄
...Leondídász, és 300 bátor katonája...
Szerintetek melyiket érdemesbb venni a ps2-t vagy a xbox-ot
Létszi írjátok meg a véleményeteket
Eladó Guild Wars Prophecies és Factions egyesítve! 10.000Ft! Ha érdekel írj!
ps2-re SOKKAL több JÓ játékot adtak és adnak is ma is(pl: dragon ball részek, mgs3, viewtiful joe,tekkenek stbstbstb)...ráadásul a ps1-es klasszikusokat is simán tolhatjuk ps2õn...van 1 ismerõsömnek boxa de nem nyûgözött le a grafikája...ha jobb is nem sokkal jobb mint a ps2é...ráadásul népszerûbb...
Eladó Guild Wars Prophecies és Factions egyesítve! 10.000Ft! Ha érdekel írj!

és emlékszem, amikor Sega Saturnom volt mennyit kajtattam gammáért, németbõl és angliából rendeltem..közben PSX-re minden sarkon volt minden kütyü játék warez stb...
szóval Mo-on ez a helyzet...sajnos
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
www.hordamusic.hu
www.hordamusic.hu
www.hordamusic.hu
amugy meg mindenki azthiszi hogy a multiplatform gamek fele sem jelenik meg a kockára.. pedig ottvannak azok is, attol hogy itthon nem igazán terjesztik,és a konzolos magazinokban meg sosem GCn tesztelik a multiplatformokat. nézz meg egy dvdcrave.com ot, annyi játék van mint állat.
www.hordamusic.hu
Nekem nincs GC-m de ezek a jätekok biztos kirälyak lehetnek mert ahovä megyek ott dicserik öket + had ne fikäzzuk mär mäs gepet ok?
Viva La Virus1!!!
ps4 😊
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
(pénzhiány
)FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]