XBOX vagy Playstation2?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szó szerint ütõs
de egy mortalt is teszteljél mán meg...
én ezt nyüstöltem mostanság PS2-n...régi mortal hangulat köszönt rám😊
és a kripta is szenzációs...+ tele van mindenféle videóval...mortaltörténelem, videóklipp stb
de egy mortalt is teszteljél mán meg...
én ezt nyüstöltem mostanság PS2-n...régi mortal hangulat köszönt rám😊
és a kripta is szenzációs...+ tele van mindenféle videóval...mortaltörténelem, videóklipp stb
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Én az Xbox-ra szavazok. Jáccottam már PS2-vel is, de nem jött be... nem bántam meg h +vettem a dobozt, mert sztem nagyon szuper! A DoA3-al jáccok nagyon sokat, elég ütõs gamma.
Most van Burnout2 xboxra v. nincs?
30 ropi volt? Faszba... lemaradtam megint valamirõl.
haverom vett X-et,mert németbe karácsonykor átszámítva 30-ért lehetett kapni(az meg ugye a hülyének is megéri)....
Ugyhogy volt alkalmam tesztelni:
HALO: Sokat hallottam,hogy milyen gamma,és valóban szenzációs! Kurvajó hangulat,király zene,jó körítés,csak én annyira nem voltam elájulva a grafikájától,mint ahogyan áradoztak róla,szép-szép,de én valami sokkal komolyabbra gonmdoltam(hiányzott,hogy nem annyira "folyik")...de ettõl függetlenül nagyon jó gamma!!!
SEGA GT 2002: Ez volt az a game amibõl a "bekonzolosodott" Pc-sek a legtöbb képet linkelgettek,hogy namostaztán vége a GT3-nak..Képek alapján má' mindenki szebbnek látta,de má a videó sántított....Úgyhogy kiváncsi voltam...Egy biztos,hogy a SEGA nem nagyon palástolta,hogy minek is az utánzata,ezt egy kicsit pofátlannak érzem....Szóval a játék a GT3 után,valami iszonyat okádék képet fest...A kocsik,a háttér,a mozgás,az irányítás borzasztó...rögtön nyúltunk is a RESET felé....
Colin3: Háááát errõl nem sokat tudok nyilatkozni,szerintem megegyezik a Ps2-es verzióval....
House Of The dead 3: Háát,ez a "kevésbé köt le sokáig" tipusú játék,annyira nem voltam oda érte,bár azé megcsillantotta az x grafikai tudását,de szar a játék,legalábbis nekem annyira nem jött be....
Kiváncsian várom a PG Racinget illetve Rally Challenge-t,mert eddig nem vagyok elájulva,mondjuk ugy,hogy a Ps2 2-3 év technikai lemaradása,annyira nem is olyan szembeötlõ...nem beszélve a játékokról....
Persze aztán itt is volt egy kis GT3 bemutató(mégcsak nem is a Concept),a velejáró arcelhagyással egybekötve(fõleg,hogy a haverom kocsib*zi),meg egy kis Burnout 2,hogy teljes legyen a vigadalom....
És érdekes teccet neki...Sõt.....
Ugyhogy volt alkalmam tesztelni:
HALO: Sokat hallottam,hogy milyen gamma,és valóban szenzációs! Kurvajó hangulat,király zene,jó körítés,csak én annyira nem voltam elájulva a grafikájától,mint ahogyan áradoztak róla,szép-szép,de én valami sokkal komolyabbra gonmdoltam(hiányzott,hogy nem annyira "folyik")...de ettõl függetlenül nagyon jó gamma!!!
SEGA GT 2002: Ez volt az a game amibõl a "bekonzolosodott" Pc-sek a legtöbb képet linkelgettek,hogy namostaztán vége a GT3-nak..Képek alapján má' mindenki szebbnek látta,de má a videó sántított....Úgyhogy kiváncsi voltam...Egy biztos,hogy a SEGA nem nagyon palástolta,hogy minek is az utánzata,ezt egy kicsit pofátlannak érzem....Szóval a játék a GT3 után,valami iszonyat okádék képet fest...A kocsik,a háttér,a mozgás,az irányítás borzasztó...rögtön nyúltunk is a RESET felé....
Colin3: Háááát errõl nem sokat tudok nyilatkozni,szerintem megegyezik a Ps2-es verzióval....
House Of The dead 3: Háát,ez a "kevésbé köt le sokáig" tipusú játék,annyira nem voltam oda érte,bár azé megcsillantotta az x grafikai tudását,de szar a játék,legalábbis nekem annyira nem jött be....
Kiváncsian várom a PG Racinget illetve Rally Challenge-t,mert eddig nem vagyok elájulva,mondjuk ugy,hogy a Ps2 2-3 év technikai lemaradása,annyira nem is olyan szembeötlõ...nem beszélve a játékokról....
Persze aztán itt is volt egy kis GT3 bemutató(mégcsak nem is a Concept),a velejáró arcelhagyással egybekötve(fõleg,hogy a haverom kocsib*zi),meg egy kis Burnout 2,hogy teljes legyen a vigadalom....
És érdekes teccet neki...Sõt.....
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Majd ha megjelenik az XBOX NEXT.Talán akkor... 

Hol késik már az XBOX emuláció?
szerintem is XBOX de inkabb a PC
65 a médiába meg az electroba...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Én a Corában láttam akciósan 69e-ért.
Ha még aktuális... Mennyiért akarod vesztegetni? Ugyanis akarok venni egy PS2-t.
Tényleg, mindenki: Mennyi a PS2 bolti ára, mert használtat/olyat ami "csippelve" van (vagy mi) nem akarok venni.
Tényleg, mindenki: Mennyi a PS2 bolti ára, mert használtat/olyat ami "csippelve" van (vagy mi) nem akarok venni.
gamertag: kenobita
egyetertek az elottem szoloval
szerintem XBOX!!!(a témaindító kérdésére válaszolva)
na, itt megalt az elet...
Vagy csak szartak ra...
Ez nem egy nintendo emulátor xboxon?
ja lehet hogy ez csak update, itt lehet a FULL V0.01
Riszpekk
Riszpekk
Ha legalább egy linket bevágtál volna... 😊
Nester X XBox emulatort leszedte mar vki, es kiprobalta?
😊
Jo, neked! En egyet sem kaptam...
😞
😞
Hali!
Kaptam karácsonyra 2 PS2-t! 😊 Természetesen az ajándékozók nemtudták hogy másikuk is ugyanazt vett. 😉) Nos az egyik gép amcsiból van és a legújabb szériából való NTSC gép (SCPH-39001) zsír új én bontottam fel. Sajnos kell hozzá egy adapter 120v->220v és ilyennel nemrendelkezem. Van még hozzá egy 8mb-s memória kártya, ha valakit érdekel olcsón viheti... ajánlatok jöhetnek ide a fórumba is.
Bocs ha offoltam.
Kellemes Ünnepeket!
Kaptam karácsonyra 2 PS2-t! 😊 Természetesen az ajándékozók nemtudták hogy másikuk is ugyanazt vett. 😉) Nos az egyik gép amcsiból van és a legújabb szériából való NTSC gép (SCPH-39001) zsír új én bontottam fel. Sajnos kell hozzá egy adapter 120v->220v és ilyennel nemrendelkezem. Van még hozzá egy 8mb-s memória kártya, ha valakit érdekel olcsón viheti... ajánlatok jöhetnek ide a fórumba is.
Bocs ha offoltam.
Kellemes Ünnepeket!
Gondolom a gyari DVD-ken kivul amugy sem fogad el mast...
Van egy kis program amit ra kell irjal a cd-re a film melle.Ha nagyon erdekel felrakom az sg ftp-re ps2dvx dirr-be
Ajtótámasztás, levélnehezék, a súlyánál fogva pedig fegyverként is szóba jöhet.
Ja es ugy ertettem hogy NEM chippeltetem!
Tehat az alap gep mire kepes a jatekon kivul?
Tehat az alap gep mire kepes a jatekon kivul?
"Csak megsugom, hogy sokkal elvezetesebb a mafia jarmuveit vezetni...Miert?
Hat, mert sokkal realisztikusabb, es itt tenyleg nem megy fel a hegyoldalban a jargany, ha szethajtottad, na meg a benzin is kifogy, es lehet tankolni is, es ami a legfontosabb:
Az ember betartja a kozlekedes szabalyait..."
Hát nem tudom... én jobban élvezem Vice Cityben a nem valósághû vezetést, mint a való életben történõ közlekedést.
Hat, mert sokkal realisztikusabb, es itt tenyleg nem megy fel a hegyoldalban a jargany, ha szethajtottad, na meg a benzin is kifogy, es lehet tankolni is, es ami a legfontosabb:
Az ember betartja a kozlekedes szabalyait..."
Hát nem tudom... én jobban élvezem Vice Cityben a nem valósághû vezetést, mint a való életben történõ közlekedést.
Dreamcaston is lehet am mp3at hallgatni...Csak kell hozza egy progi...
`Take a look to the sky just before you die`
Csak megsugom, hogy sokkal elvezetesebb a mafia jarmuveit vezetni...Miert?
Az ember betartja a kozlekedes szabalyait...
Kepzeld el a gta 3at, ugy hogy 50-el mesz a varosban, es betartasz mindent... En egy masodpercig nem birnam, durr a gazpedalba, azt 200 al nyomjunk vegig a varoson, hozzateszem kb 10 sec alatt aterek a varos egyik pontjabol a masikba... Mekkora varos ez( min` Hgyhat vazze)
Az ember betartja a kozlekedes szabalyait...
Kepzeld el a gta 3at, ugy hogy 50-el mesz a varosban, es betartasz mindent... En egy masodpercig nem birnam, durr a gazpedalba, azt 200 al nyomjunk vegig a varoson, hozzateszem kb 10 sec alatt aterek a varos egyik pontjabol a masikba... Mekkora varos ez( min` Hgyhat vazze)

`Take a look to the sky just before you die`
Az xboxon megy az mp3 is.
Egyisem!Hajrá Gamecube és Resident evil!
Látom itt elég uncsi na akkor csá csumi!

Látom itt elég uncsi na akkor csá csumi!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Divx,dvd az megy ps2 és box is.Lehet hogy mp3 is de azt nem probaltam egyiken sem.
nem mondtam, hogy nincs sztorija a Maffianak, de pont emiatt teljesen kotott a jatekmenet... s mint mondtam, az akcio reszek jok benne...
de pl a VC tok mas... van tortenet, szabad a jatekmenet, teljesen mas az egesz koncepcio...
de pl a VC tok mas... van tortenet, szabad a jatekmenet, teljesen mas az egesz koncepcio...
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Vice Citynek nagyon baba kis története van!
Te teljesen el vagy tájolva!!! Két különbözõ mûfajról beszélsz te! A Mafianak semmi köze a GTA-hoz, talán csak annyi hogy autóval meg gyalog rohngálhatsz. A Mafiat se szidd, mert mondd már meg hol van a sztorija a GTA 3-nak? Viszont marha jók benne az autók stb.
Na erre valaszoljatok:
Ha veszek (tegyuk fel) egy XBOX-ot, az kapasbol tud lejatszani mp3-at, dvd-filmet? Es internetezni tudok vele?
Ha veszek (tegyuk fel) egy XBOX-ot, az kapasbol tud lejatszani mp3-at, dvd-filmet? Es internetezni tudok vele?