BKV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hóseprõ „Muki” – azaz átépített motoros fedett teherkocsi – az 50-es villamos vonalán, a Határ úti végállomás váltói elõtt 2013. január 14-én délután. Fotó: Prusinszki István (BKVFigyelõ)

http://9gag.com/gag/5135249
(bár érdekes lett volna megnézni hogy szállnak fel az ellenõrök a villamosra, én is csak a harmadikra jutottam fel)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ez egyszerûen így lenne korrekt, hogy egy napot majd annak idején hozzászámolnának, ha a jegyeseknek jár, akkor nekünk is.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
[/spam]™
A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A medve nem játék.
Persze ez nem jelenti azt, hogy ne lenne elég romos állapotban a hálózat.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Azonkívül, látom, hogy az egy vaskereszt, de ha nem náci lennél, mért tennél ki háborús relikviát logóban, ha nem kötõdsz hozzá.Szal szerintem jogos volt a feltételezés.
A tetves kallerekrõl meg a még tetvesebb közterület felügyelõkrõl nem is beszélve.Ezek mind olyan "emberek" akiknek kreativ munkához nincs agyuk, és tanulatlan parasztok, fizikai munkát derogál számukra végezni, ezért inkább egész nap ingyé utazgatnak a bkv-n, és náci módszerekkel basztatják a normális polgárokat.

Ráállították az ellenõröket, hogy legyen egy bizonyos számú büntetés bizonyos idõközönként, csak ez lehet, hogy nem reális elvárás.
Mióta vannak bliccelõk?
Ezt csak most tudták kitalálni?
Biztosan kell várni egy hónapot, vagy egy fél évet, hogy egyéb megoldás eszükbe jusson, hogy hogy lehet fellépni a kábeltolvajokkal szemben, ha az eddigi megoldások nem hoztak kimagasló eredményt.
Nah mind1, nem is akarok sokat egy magyarországi cégtõl, meghát ezzel a pár hsz-el amugysem érek el sokat, nem én fogom rendezni a BKV/BKK ügyeit.
Nekem ne mondja már senki, hogy nem lehet tenni ellenük semmit.
Ha nem a robotrepülõ(igen kicsit gyerekes, és nehezen is kivitelezhetõ), akkor a nyomravezetõi díj megemelése.
-Nincs pénz a békávénak,békákának.
Ha arra van, hogy heti szinten pótolják a kábelt, akkor erre is kell, hogy legyen, még akkor is, ha a pótlást uniós pénzbõl finanszíroznák, akkor is, egy-két milliós fizetésû nagyember ott a fõnöki irodában összedobhatna arra a nyomravezetõi díjra, és állítom, hogy vagy mérséklõdnének a lopások, vagy jelentkezne egy-két ember.
Ha pedig az a cél, hogy a pénz mossák, és a kábel valós áránál többet írnak el, a különbözetet pedig zsebre teszik, akkor meg ne nyavajogjanak, nem lesz feltûnõ, ha havonta egyszer teszik közzé, hogy "szarban vagyunk".
Mi az a teszem azt 5 millió forint nyomravezetõi díj, mikor egy nap csak 2 millióval károsítják meg õket?
Köszönöm, hogy elolvastad. 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
...és azt nem scifiben láttam.
Robothelikopter, persze 😊 Éjszaka külön hasznos lehet (ti. ilyenkor nem járnak arra a szerelvények), és amúgy sem lehet "befedni" vele a várost - Csepeltõl Békásmegyerig, Mogyoródtól Cinkotáig... Szép dolog a sci-fi, én is szeretem.
Van az a mondás, hogy csak azt lehet sz.patni, aki hagyja.. 😄
Robothelikopter, kamerával felszerelve, akkora hatótávú, hogy nagyjából befedje budapestet. Van ilyen... Lehet, hogy drága, de azt csak egyszer kell megvenni-e a BKV-nak, és egybõl nem lenne több kiadások az eltünt kábelek pótlására, ha pedig igen, akkor ezzel a cuccal pillanatok alatt megtalálják a tolvajokat.
Azért nem igazi helikopter, mert annak percek kellenek, még bepörög a rotor.
VAGY
Nyomravezetõi díj emelése(Pl. 5 millió forint, kb a feléért dolgoznak a tolvajok), és 90%, hogy ennek "felvételét" nem lehet kijátszani, mert meg lehetne szabni, hogy csak akkor kapja meg valaki, ha megtalálják a kábelt, plusz bizonyítékot tudnak biztosítani az elkövetõkhöz. Nem lopnának kábelt, mert félnének, hogy aki lebuktassa õket, annak eljár a szája csak azért, hogy az illetõé legyen a pénz. Tovább lehet ezt gondolni...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Egy-két hónapja a rádióban beszélgettek a BKK egyik emberkéjével, õ mondta, hogy egy-egy csapatot már elkaptak, komoly felszereléssel, felkészülve mennek egy helyszínre, és a járõröket kerülve, pár perc alatt vágnak, tekernek, eltûnnek.
Ezt nem most találtam ki, ilyen szabotázs védelmet használnak a lakás riasztóknál is, MÁR AHOL.
Ha leszakítanának a betörök pl. egy mozgásérzékelõt a riasztórendszer akkor is jelez, mivel a rendszer érzékeli, hogy eltünt a "körbõl" az érzékelõ.
Engedjétek meg, hogy megosszam errõl a véleményemet.
Tudom, hogy a BKV-nak, és/vagy a BKK-nak "nagyon rosszul megy", csak az a baj, hogy megéri több millió forint értékû kábelt lopni, mint elfogadni azt a fél millió forintot.. :/
Nagyobb összegû lehetne a jutalom, vagy úgy, ahogy halottam, nem tudom, hogy a BKV/BKK-nál ez hogy van, de a MÁV vasútõröket állítólag pénzjutalommal buzdítják arra, hogy beszéljenek, azaz ha segít a büncselekmények elkövetõnek elfogásában, vagy ilyen irányba hozni az eljárást, akkor pénzjutalmat kapnak.. Szóval, nem csak a munkájukból eredendõen szólnak, hanem azért is, hogy több pénzük legyen. 😊
..egyébként(abban a helyzetben én is az ajtókat próbáltam volna szétfeszíteni, szóval most utólag magyarázok)próbálhatták volna a vészféket, vagy az ajtó reteszelõt..(ha van olyan ebben a kocsiban, de biztosan)
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
De ahogy írtam, a legtöbben nem hajlandóak mások hibájából tanulni, mert azt hiszik velük nem történhet meg.
Pedig de.