BKV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kb. 5 éve láttam ilyet
ugyan ez a szitu volt, szintén nõtõl loptál el így a telóját,
ilyenkor már nincs mit tenni
A csuklóhoz kötés jó ötlet, de már nem mindegyik telefonon van olyan lyuk amihez kötni lehet.
A szigorításról meg akkor tudjuk majd ha tényleg szigorítanak mert ami eddig volt a rendszerváltás óta az csak maszatolás.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Én a hátizsákot is leveszem és kézben tartom a metrón, és a mozgólépcsõn, mert egyrészt nem foglalok annyi helyet, másrészt ha sokan vagyunk, akkor észre sem veszem, hogy kinyitják a lökdösõdés közepette.
Az pedig alap, hogy nem lóbálok a kezemben olyan dolgokat, amiket egy villanás kikapni és elszaladni vele - ha nem bírja ki Facebook nélkül azt a 10 percet amíg utazik a metrón, akkor egy szíjjal kösse a csuklójára a kütyüjét.
Nálunk nincs bekamerázva az összes közterület és jármû (lásd: Egyesült Királyság), és a metróban lent is hiába van biztonsági ember (pl. a Kossuth téren), azért nem fogja meg valakinek a grabancát, mert az utolsó pillanatban száll le a jármûrõl. Tehát maximum letiltatja a SIM-et és a telefon IMEI-jét, de vissza nem fogja kapni akkor sem, mert egy órán belül már eladta, és/vagy kiütötték belõle az elõzõ IMEI-t.
A büntetések súlyosbítása pedig - ez már sokszor kiderült más eseteken is - a legtöbb esetben nem visszatartó erõ, mert nem azért csinálja, hogy elkapják.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
-figyelemfelhívás, pl. teleplakátolni errõl szóló rendõrségi tájékoztatókkal a metrót, de talán elég az ajtókra is tenni kívül-belül
-büntetés szigorítása, ha 3 hónapot kell majd kényszermunkán dolgoznia(nehéz fizikai munka) akkor meggondolja, hogy megér-e egy telefon annyit, persze ez feltételezi azt, hogy elõbb utóbb elkapják amihez az kell, hogy minél több rendõr mászkáljon az utcán, ha épp van 1 a metrón az tudja értesíteni az állomás közelében lévõ egységeket és elkapják azonnal
Egyébként kitették fõoldalra is ezt a videót, ez is a megelõzés egy módja.
[/spam]™
[/spam]™
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
ha a próbajegy nem úgy lyukaszt ahogy neked már a magaddal vitt jegyed, akkor mi történik? garantált büntetés, ez még rosszabb is, mintha csak akkor lyukasztanál ha látod az ellenõrt 😊
http://9gag.com/gag/5135249
Gondolom nem tetszik nekik de nem tudnak semmit csinálni.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
(van pár sumák, de kevés az ilyen, valljuk be, és nem mindegyik nézi meg rendesen a jegyeket, de azért szerintem olyanok az érzékszerveik, hogy a sok ezer "járaton" eltöltött idõk után tapasztalatból 1 mp alatt észreveszik, ha sumákol valaki.. 😊 )
A bkv, és a máv között az a különbség, hogy utóbbin rendszeresen jár az ellenõr a BKV-hoz képest.. BKV-ra mindenki úgy száll fel szerintem, mintha ingyen lehetne utazni, mert nem jönnek az ellenõrök.
Közterületessel sem érnek semmit, ki vannak azok öltözve, akiket én láttam.. Amíg a busz/villamos egyik részében igazoltat az ellenõr/közterületes, akár egyenruhában, akár civilként, addig a busz másik részében utazók ezt kiszúrják, és már pittyegnek is a pecsételõ automaták.. Ahol meg a lyukasztó van felszerelve, ott még jegyet se kell venni..Viszel magaddal egy kilyukasztott jegyet, és ha jön az ellenõr, akkor ott van nálad az "érvényesített" jegy.
Egyébként mi van azzal a csoporttal, aki kifizeti a büntetéseket, ha befizetsz nekik egy éves bérlet árát?
Nem kell elérhetõség, nem akarom õket igénybe venni, csak érdekel, hogy a BKV-t ez mennyire érdekli, illetve mit tudtak ellenük tenni.
I will use google before asking stupid questions.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Arra még nem jöttek rá hogy esetleg azért kevesebb a bírságolás mert ott vannak a közterületesek is szép egyenruhában?
5 emberbõl kettõ száll fel a megállóban.
I will use google before asking stupid questions.
Egyébként észrevettétek, hogy nem nagyon használja a jobb karját? Tisztára, mint Stalin, csak fordítva, mert õ a bal karját lógatta.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Hétvégén múlthét vasárnap jártam szegeden, és mivel vasútbuzi vagyok többek között az ottani villamosról, és pályájáról és készítettem pár képet. 😊
K.rvajól néz ki minden, a buszokon nem utaztam, de amiket én láttam mindeggyik ugyanolyan volt, és mindegyik csillogót kivülrõl, sehol egy rozsdafolt. *.*
Az új swing villamos is jól néz ki, és a régi olyan típusú, mint ami itt az 1es vonalán van, az se néz ki rosszul, nem szakadt, se semmi. 😊(bár itt pesten sem)
A videó amúgy nagyon komoly, pont egy buszvezetõ készítette, reklámozza, hogy milyen helyen dolgozik.. 😊.
...bár én is lekaptam volna, hogy mikre nem vetemedik a BKV.
Elsõ észrevétel. 😄
Persze ez ténylegesen holnap derül majd ki...
mondjuk az induláskor nem leszek ott, bár jó lett volna... mindenesetre szombaton úgyis kell metróznom, hátha jön majd 😊
http://www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=144475
Szerintem a horvátok, amilyen tempóval építenek autópályákat, alagutakat, már õk rég megcsinálták volna! 😄
Ez is csak pénz szerzésrõl szól, szerintem 😞 2050-re csak kész lesz 😄
Amúgy a mostani orosz kék metrónak van modernebb változata! 😄
Az talán olcsóbb lett volna!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
My streams: https://beam.pro/oriic
#6318: a hármas vonalra a kettes vonal kocsijai kerülnek, új nem
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Valahol olvastam, hogy ha az orosz kocsikat új forgóvázakkal szerelték fel, akkor azok is tönkrementek.
A forgóvázak azok, amikben a kerekek vannak a tengelyekkel, és amin üzemszerûen mozog a kabin. 😊
Egyébként vitézi megmondta, hogy amit most a 4-es metróra költenek 300-400 milliárdot, abból az egész BKV-t fel lehet újítani tetõtõl talpig, mindent..
Jelen pillanatban így áll a 4-es metró keleti p.u.-nál lévõ állomása:
2012.08.31.-ei kép a Keleti Pu. meletti 4-es metró készülõ megállójáról.
2012.08.31.-ei kép a Keleti Pu. meletti 4-es metró készülõ megállójáról. 2
A képek a Keleti Pu. piros pöttyös nagy analóg órájának másik oldaláról készültek.
Amúgy a négyes vonalon - ha egyszer elkészül - is Alstom szerelvények lesznek, õk a második legnagyobb metrógyártó, és a legnagyobb nagysebességû vasútgyártó cég a világon, valószínûleg tudják, hogy mit csinálnak.