Memória
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Japcsiknál meg már kevésbé márkás 1600-os ram (4x2GB) olyan 14K, ami árat írtál ott már AData 2x8GB(!) dual kit van.
Next PC upgrade: 2022
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
Hard Disk Sentinel (az ingyenes változat is elég)
- Kék-halál hibaüzenetre, kódra Google rákereshetsz!
- "1,8-as cpu 3-ra van tekerve" - tedd vissza és úgy használd egy darabig, teszt, hogy lesz e kék-halálod.
- Memóriákat teszteld Memtest boot cd: akár, hogy mindegyik benne van (ez sok idõ lehet), egyenként tesztelve egybõl kiderülhet, hogy ha hibás az egyik. Ha errort ír akkor gond, ha ESC no error - ilyesmit akkor ok.
De pl 2 Ram esetén jártam úgy, hogy hibásnak írta, de egyenként jók voltak (pedig egyformák voltak).
megjegyzés amikor 6gb volt a gépbe 10gb lapozófájlt csináltam neki a c-n ...
megoldódott a 2x2gb +2x1gb problémám, az egyik õrült professzor jóvoltából, de linkelek egy gyakori kékhalált amit akkor is csinál ha csak a 2x2gb van benne igaz az 1,8-as cpu 3-ra van tekerve de segítsetek légyszi hogy mire utal ez az üzenet, köszike ...

Olyan kérdésem lenne hogy van egy asus p6t deluxe (corei7 920 D0) alaplapom amibe ramot szeretnék venni, viszont nem tudom milyen müködne benne és milyen nem, elsõsorban kingston vagy geil 6gb 1600mhz-est ramot néztem ki, de szeretnék nagyobb mhz-est, de úgy hallottam hogy corei7 920-al nem fog menni egy 1800-as vagy 2000 mert a QPI nem engedi vagy ilyesmi.
Ha tud valaki esetleg infot azt megköszönném. :) elõre is thx
adott egy laptop amiben van két memória egy 512 Mb 266 Mhz és egy 1 Gb 333 Mhz-es különbözõ gyártó
eddig a gép felismerte az egészet de jelenleg csak 948 mb-ot ismer csak fel
mind a két foglaltba kipróbáltuk a memóriákat de nem változott
az 512-t mind a két foglaltba felismeri és 512-nek is látja, de az 1 Gb-ost csak 446-nak látja mindkét foglaltba
viszont az 1 Gb-os memóriát egy másik gép 1 Gb-nak látja
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Ime amit kineztem ..... ha valakinek van megkosszonnem ha megosztana tapasztalatat. Corsair Memory Vengeance 8GB DDR3 1866 MHz CAS 9
2x4GB lesz .... cserelem a Patriot 2.0V dinoszauruszt
ゾルターン
Egyébként elrettentésként a másik gépemben is van 4Gb DE... <#idiota>#idiota>
2db 512es kingstone egy 1 GB kingmax és egy 2Gbos Nyana (vagy mi a szösz :)
mind 800Mhz annyi közös <#idiota>#idiota> Asus P5BDelux-ban van az mindent megeszik...sosem volt gond megy minden flottul és látja az utolsó bite memót is :D
Az említett másik gépbe már kicsit komolyabbak a cuccok így azt nem mertem így összetákolni...azért érdeklõdtem :D
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Elvileg elég, ha azonos sebességû, idõzítésû modulokat teszel be.
Az álmoskönyv szerint viszont jó, ha minden modul azonos típusú, vagy legalábbis páronként egyformák.
A többi szerencse kérdése.
Van példa arra is, hogy kifogástalanul mûködnek eltérõ gyártmányok is együtt, meg sajnos van példa az ellenkezõjére is.
Függ a memóriavezérlõktõl, a BIOS-tól, meg talán az aktuális csillagállásoktól. :-)
Mindenesetre nem árt, ha megnézed az alaplapi dokumentációban, vagy a gyártó honlapján a garantáltan illeszkedõ memóriák jegyzékét.
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
A gépemben most Geil DDR3 1333MHz-es CL9-es ram van 4Gb (2x2) és kell mellé még 4Gb, mert a PS cs5 leeszi a gatyám is!
Úgy hallottam a ddr3-as Geil nagyon bizonytalan, szar ...
A kérdése az lenne, hogy muszáj ugyan ilyet tennem mellé vagy gyakorlatilag mindegy a márka csak 1333MHz cl9 legyen????
Számomra a stabilitás és a maximális használhatóság a lényeg, NEM tuningolok, NEM játszok! Grafikai programokat etetek vele <#alien2>#alien2>
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
Van valakinek tapasztalata a Veritech márkájú DDR3 ramokról?
Most nagyon kedvezõ áron lehet kapni pl: 2GB DDR3 1333 mindössze 3100.-Ft körül van.
Gyanúsan olcsó, ezért jó volna némi infó a gyengéirõl.
Amugy igpu akart lenni es igen az az integralt VGA.
Meg amire gondolni tudok, a problemaddal kapcsolatban persze ha nem mas az op rendszer, mert azt sem irtad le, hogy milyen. :D
http://support.microsoft.com/kb/929605
azt az idõzítéses sztorit hogy kell, lépésrõl-lépésre leírnád köszi ...
Az erzekelt memoriaval kapcsolatban, nincs veletlenul integralt VGPU az alaplapon es annak van leosztva memoria a rendszer memoriabol es nem azert nem latja a rendszer az osszest ?
Amikor bekapcsolas utan elindul a rendszer, ott kiirja az osszes memoriat ?
A 3 GB meg nem a gep, hanem az operacios rendszered sara, mert a 32bites operacios rendszerek nem latjak mint a 4GB-t, a 4GB-hez 64bites rendszer kell.
Nézegettem ott, de 667 Mhz-t ír:
Memória sebessége DDR3-1333 (667 MHz)
A gépemben van egy sima alap kingmax DD3-as 2 gigás 1333 Mhz-s ram.
Hogy tudom letesztelni hogy kihasználja-e az 1333-at?
Köszönöm.
(32 bites rendszer max 4GB-t tud megcímezni, ebbe beleszámít a VGA memója is)
Egy olyan gondom lenne, hogy vettem két új 2 gigás memoriát (DDR 2, 800 Mhz), bedugtuk a gépbe (ASUS P5GD2 alaplap), elõször csak 2 gigát ismert fel, majd az egyik slotban megfordítottuk a modult és így már 3,12 gigát lát a gép.
Mi lehet a gond, hogy csak 3,12 gigát lát a 4 gigából? Mit lehet csinálni vele?
Csaba
http://csiri.blog.hu
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerûen lenyûgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
elmondanám a helyzetemet hátha tud valaki segíteni. Nos a gépemben van 2GB Corsair dominator(TWIN2X2048-8500C5D) 1.2-es verziójú 5-5-5-18as 2.2volt-os ramocska ami 4éve lassan, szépen hibátlanul ketyeg. Úgy döntöttem kibõvítem 4GB-ra és vettem még 2GB-ot ugyanebbõl a típusból, de egy újabb verziójút kaptam pontosabban egy 4.2eset aminek már 5-5-5-15ös értékei vannak 2.1voltos ajánlott fesz mellett. Az lenne a nagykérdés hogy mit tegyek szerintetek hogy jól járjak? vegyek újat vagy valahogy el lehet indítani a gépet ezekkel, mert ha csak úgy simán berakom együtt a 4gigát természetesen bootolásnál kifagy a gép... Plíz help! tanácstalan vagyok.
Q6600@2,4Ghz 8800GT+Zalman Vf1000 + 2Gb Corsair Dominator@1066
Csatlakoznék az elõttem szólóhoz, ha a lap és a cpu támogatja akkor inkább a gyorsabbat vedd.
Amúgy ha az alaplap, és a proci is támogatja a 2000-est, akkor én nem haboznék azt venni :)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ha olcsók akkor megér egy próbát de ha kingston árai környékén vannak akkor inkább kingston mert az tuti megbízható.
Lehet ez is csak ha ugyanannyiba kerül mint a kingston akkor ne kockáztass.
Battlefield Play4 Free nick név: [HUN]LACZA
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Saor Alba
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Kipróbálni háát!
Talán majd nemsokára amikor haverom laptopja meglessz win7-el.
Más régebbi programjaimmal semmilyen probléma nincsen, pedig nem is futtatom kompatibilis módban.
Nem tudod valahol kipróbálni, hogy a játékod mennyire stabil Win7 alatt?