Tárhely: uw,fw,extra,tar, stb!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
domain regisztrálás, cpanel,email, adatbázis. Minden ami csak kell, és nagyon gyorsak a szervereik. Én az nginx gyorsítás miatt választottam őket, és nem bántam meg!! Az áraik is nagyon korrektek, szinte a legjobb árak hazánkban! 1GB-100GB mindenféle tárhely van náluk! Próbáljátok ki, megéri!
SSD Cloud tárhely
Utoljára szerkesztette: latestnews, 2019.01.09. 10:29:28
tarhely-szolgatatok.com
Meg adod, mit szeretnél, mekkora, milyen tárhely, milyen extrák kellenek és kiadja ár-érték arányban a legjobbakat!
Ami tetszik, hogy leírhatom a véleményemet, tapasztalatomat...
-cPanel kezelõfelület
-Minden korlátlan (domain,aldomain,email cím,ftp cím stb)
24/7 ügyfélszolgálat , online chaten is!
1GB SSD csomag évi 990ft (bruttó,számlával)
Napi biztonsági mentések
1GBit/s internet.
.eu domain évi bruttó 1800ft
Évi ezer forintért egy próbát mindenképp megér :).
http://tarhelydiktator.eu/
100MB ingyen tárhelyet biztosítanak
1db ingyenes email cím
Cpanel magyar nyelven
1db ftp felhasználó
A Magyar Tárhelyszolgálatók weboldalt azzal a céllal hoztam létre, hogy összefoglalja és egységbe szervezze a magyar tárhelyszolgáltatók kínálatát. Azonban a korábbi kezdeményezésekkel ellentétben ez nem pusztán csak egy link- vagy ajánlásgyûjtemény. A látogatók a jól beállítható, áttekinthetõ keresõ segítségével jól szûrhetik a közel 100 szolgáltató ajánlatát, így könnyebben megtalálhatják a számukra kedvezõ ajánlatot. A weboldalon a regisztrált felhasználók értékelhetik a szolgáltatást (ötfokozatú skálán és szövegesen is), kedvence tárhelycsomagjaikat megjelölhetik, vagy akár össze is hasonlíthatják az egyes csomagok kínálatát. Az oldal folyamatosan fejlõdik.
50 MB tárterület
FTP hozzáférés
Korlátlan adatforgalmi és látogatottsági statisztikák
Webes adminisztrációs felület
PHP futtatási lehetõség
50 MB e-mail postafiók (SMTP, POP3, iMAP, Webmail), Spam-és Vírus szûrés
PHP mail kvóta: 30 / nap
5 MB MySQL tárhely
Saját domain: igen
Napi biztonsági adatmentés: igen
Reklámmentesség:
Nem reklámmentes (reklám mentesíthetõ)
99,9%-os rendelkezésreállás
Ingyenes
https://wbh.hu
--------------------------------
Olcsó Webhosting
PayPal - Alap csomag
1 GB tárterület
FTP hozzáférés
Korlátlan adatforgalmi és látogatottsági statisztikák
Webes adminisztrációs felület
PHP futtatási lehetõség
100 MB e-mail postafiók (SMTP, POP3, iMAP, Webmail), Spam-és Vírus szûrés
PHP mail kvóta: 1000 / nap
100 MB MySQL tárhely
Saját domain: igen
Napi biztonsági adatmentés: igen
Reklámmentesség:igen
99,9%-os rendelkezésreállás
1000 Ft** / 3 hónap
https://wbh.hu
dima.hu/tarhely/tarhely-dima03/
Megbízhatatlan a jelenlegi szolgáltatód, esetleg még nincs is?
Íme egy kihagyhatatlan ajánlat!
Olcsó tárhely + .hu vagy .eu domain
300 MB:
- 1db domain reg
- korlátlan aldomain
- 2db postafiók
- php
- phpmyadmin
- ftp hozzáférés korlátlan
- Admin felület
- 1db adatbázis
5.200 Ft /év
1000MB :
- 1db domain reg
- korlátlan aldomain
- 8db postafiók
- php
- phpmyadmin
- Admin felület
- 3db adatbázis
7.800 Ft/év
3000MB :
- 1db domain reg
- korlátlan aldomain
- 8db postafiók
- php
- phpmyadmin
- Admin felület
- 9db adatbázis
10.700 Ft/év
mindezek mellé: support, programozói support is jár.
Kihagyhatatlan lehetõség.
Minden megrendelõ, aki hoz magával 4 további megrendelõt az 50% kedvezményt kap.
További információért írjatok emailt erre a címre: [email protected]
Valaki tud nekem ajánlani olyan tárhelyszolgáltatót, aki megbízható, nem túl drága és nem xarik bele a supportba, mint a mostani szolgáltatónk??? A Domain-zona szerencsétlen ügyfelei vagyunk, de egyszerûen undorító, hogy mit mûvelnek és hogy mennyire xarnak bele mindenbe... Esküszöm miattuk fogunk egy csomó olvasót elveszíteni...
Egy kicsit komolyabb tárhelyszolgáltatóra lenne szükségünk.... Az oldalunk azért nem egy sima blog, szóval kellene valami komoly, mert lassan kitépem a hajam a mostanitól...
Elõre is köszi a segítséget!
A Mennyben születtem, mégis a Pokolban vagyok, rossz kislány voltam, kidobtak az angyalok! http://www.demonicplayer.hu/
aki privát üzenetet küldött annak válaszoltam!
nem vagyok nagymester a témában
000space.com oldalamat törölték inaktivitás miatt
az a gondom, hogy nem lehet már 000space kontót csinálni..viszont nekem erre lenne szükségem
van valakinek esetleg 1 nem használt kontója, amit ideadna nekem?
esetleg subdomain beállítások megváltoztatásával visszaállítható lenne-e így a xxx.yyy.000space.com tárhelyem domain címe?
köszi a választ<#hawaii>#hawaii>
Ha valaki tárhelyet keres, cPanel, akár viszonteladói cPanel tárhelyet is tudok adni, akár nagy tárterülettel is.
Részletekért: [email protected]
"Timeo Danaos et dona ferentes."
nekem olyan ingyenes tárhely kellene, ahol a file-jaimat tarthatnám, h mindenhonnan elérjem, és http-n keresztül elérjem bárhonnan, a netvibes-on van profilom, ott van 1gb tárhely, de az kevés. valami ilyesmi kéne nekem, egy oldal ahová bejelentkezek és fel-le tudom mozgatni a dolgaimat.... ötlet?
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
-1500MB
-PHP/MYSQL
-Reklámentes
-100GB havi forgalom
...
Én már régóta ezt használom: http://www.000webhost.com/153474.html
Ezeket az oldalaimat tárolom itt, nézzétek meg: www.playfulland.com és www.stripedgames.com
300MB tárhely
10GB/hó adatforgalom
VistaPanel kezelõfelület
7 MySQL Adatbázis
Reklámmentes tárhely
Egyedi domain hozzáadás lehetõség (Addon domain)
Webmail (MailBee WebMail)
Ingyen neve.lesenceinfo.co.cc aldomain (Sub domain)
Automatikus script telepítõ (Fantastico)
Most tudom, hogy senki nek nincs kedve és türelme sem, de nagyon megköszönném ha valaki leírná nekem pontosan, hogy az Nvu-ban csinált honlapokat hogyan és hova érdemes feltölteni, ingyenes tárhelyre, az extra.hu-n kívûl.
A választ elõre is köszönöm.
Tárhelyet keresek mp3-nak, az egyik oldalamra szeretném kitenni amihez nincsen külön tárhely (hotdog.hu), több helyen próbáltam már, extráról tiltották 2szer is, atw-vel meg nem jól mûködik mert ha be akarom illeszteni a lejátszóba a zenét egyszerûen nem játsza le, kb 300mb körül van az össz méret de inkább legyen nagyobb a tárhely (500), és fontos h ingyenes. Már több mint egy hete keresek tárhelyet, Elõre is köszönöm a segítséget!
300MB Tárhely
10GB/hó adatforgalom
VistaPanel kezelõfelület
7 MySQL Adatbázis
Nem zavaró reklámok, kérésre eltávolítjuk õket!!
Egyedi domain hozzáadás lehetõség
WebMail
Ingyen neve.x4host.eu aldomain
Automatikus script telepítõ
Egy egész jó képekkel illusztrált leírást találtam ingyen reklámmentes tárhelyre és olcsó domain regisztrációra itt:
Ingyen tárhely - olcsó domain
Példul kapunk 350 MB tárhelyet 1000 MB sávszéllel és CMS-t pl. Joomlát is tudunk rá telepíteni.
Már készítettem néhány oldalt ez alapján, tudom ajánlani.
Remélem tudtam segíteni.
link
írtam már levelet az uw.hu-nak, de semmi válasz még...
ha feltöltök valamilyen fájlt a tárhelyre, azt hogy tudom belinkelni, hogy mások is hozzáférhessenek??????
elõre is köszönöm a válasz(oka)t!
Atw eddig jó volt, de sajna basznak reagálni a levelemre, igy muszáj költöznöm,aki tud vmit irjon köszi
de nem találom ezt a funkciót, régebben egy másiknál próbáltam ott volt ilyen lehetõség
manapság melyik ingyenes szolgáltatók támogatják a textbõl feltöltést a táblába?
Röviden az adatok!
310GB tárhely
3000GB forgalom/hónap
Korlátlan domain elhelyezés!!!!
Korlátlan e-mail
Korlátlan FTP kapcsolat felhasznlálónév
Alkalmas: Drupal, Joomla, E107, Postnuke, Typo3 v4, phpBB v2, punBB v1, SMF, OSCommerce,Gallery V2 STB scriptek futtatására, mindegyik tökéletesn mûködik.
És az ára: 6,35 euro/h. - Elfogadják a banki átutalást is!
És ha es nem volna elég akkor itt van egy Coupon Cód amivel 2 hónap ingyen és plusz 25Gb tárhelyet kapsz! CUST33345
Weboldal: SERVAGE.net
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"I will always use google, before asking dumb questions!\" Tudtad, hogy a sorozatgyilkosok sokat kerdeznek? Tudtat? He? Nem? Na? Meg mindig nem tudod??? The goodest place in the world is EILAT!
\"I will always use google, before asking dumb questions!\" Tudtad, hogy a sorozatgyilkosok sokat kerdeznek? Tudtat? He? Nem? Na? Meg mindig nem tudod??? The goodest place in the world is EILAT!
megyek es meglesem, hogy kulfoldrol elerheto-e, vagy sem.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP