VÍRUS!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nodot használtam de az szart sem ért.Ezért nem is használok mást nem ismerek így csak malwarebytessel nézetem át néha a gépet és most ezeket találta.De már nincs elvileg fent semmi.
Sajnos ezek az ingyenesek nem igen tudnak valós idõben csekkolni 😞
Next PC upgrade: 2022
Firefoxot használok böngészõnek, ha valamit beírok a keresõbe (google), és a találatokat megnyitom, akkor nem a talált webhely jön be hanem egy teljesen más de valamilyen mindig vírusos oldal, ahonnan be akar töltõdni valami vírust, amit a KIS2010 észre vesz és töröl.
Ha nem a keresõbõl nyitom meg, hanem kézzel beírom egy új oldalba a címet, akkor megnyitja korrektûl.
Kerestettem már a Kasperskivel, Ad-Aware -val, The Cleaner 2011-el, Malwarebytes Anti Malware-val, de egyik sem találja meg az illetõt.
A firefoxnál és Ie explorernél töröltem az elõzményeket és sütiket is.
Szerintetek mivel próbálkozzak még?
tölts le valami jó kis vírusirtót(valós idejû rendszervédelemmel, hogy figyelje ha valami kártevõ akar bejutni...)
ha nem szeretnél fizetni, akkor csináld azt hogy próbaverziókat használsz...(azért én sem akarok, mert például a NOD-dal is vannak problémák...)
na mind1
remélem minden rendben lesz<#hamm>#hamm>
Kíváncsi vagyok meddig marad így.
Next PC upgrade: 2022
feladatkezelõ>folyamatok fülön
gondolom így van
explorer.exe(eredeti)
exploreer.exe
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Ezekkel próbálkozz, ingyenesek.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
XP-d van?
Vagy bár nem tudom hogy a win7 használja-e még de ezt még megpróbálhatod
start>futtatás>cmd majd ezt beírod:
sfc/scannow
elvileg ott mûködni kellene neki....
telepítõlemez szükséges hozzá...
Egy hettel ezelott bekaptam egy virust, ki irtottam, de azota nem mukodnek a windows 7 gadgetek. Ujra telepiteni nem szeretnem a gepet a frissites pedig nem megoldhato recovery discbol (Sony Vaio, windows 7 64bit).
Ha valaki tud valami okossagot irja meg please.
Thx
Ha magyarul akarod letölteni (azért írtam a magyar megfelelõjét zárójelbe fent), akkor az oldal felsõ részében az United States-nél kiválasztod Magyarországot.
az svchost.exe szokott túlpörögni, de csak ha valamit tölt be...
tegnap cod4-eztem, és nem tapasztaltam semmi lassúságot...
de töltök vírusirtókat...(próbaverzió,ingyenes)
McAfee, Norton, BitDefender stb...
az explorer.exe sokszor fogyaszt 40-70% körül...
minden második frissítésnél (CPU használat frissítés) 40 vagy akkörül fogyaszt...
az normális, ha a C:Windows/System32/-ben 2 explorer van?
az egyik egy alkalmazás(Fájltípus: EXE)
a másik: Fájltípus: Windows Explorer Command Méret:80 bájt
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
- kaspersky
- avast(ingyenes is jó)
- avira
amúgy elindítottad a gyanús fájlt?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.