VÍRUS!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezeket frissítsd és csinálj full scant a gépeden.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Lenne egy nagy problémám.
Na akkor leírom a történetet:
Egyik nap letöltöttem egy játékot(uTorrentel) és a NOD jelzett(idézem:"többszörösen fertõzött objektum" a következõ válotta ki explorer.exe fájl módosításkor lehetõségek: Törlés Kihagyás) és én töröltem, de ekkor belassult a gép, és nem akarta letörölni...
Újraindítottam a gépet, ekkor már sikerült, de ennek a játéknak a lemezterülete eltûnt... elkezdtem nyomozni, de úgy véltem nem tûnt el, ezért ráhagytam... letöltöttem egy programot uTorrentel... nem akarta letölteni, ezért megpróbálok egy másikat, és azt sem akarta tölteni.
Na jól van ráhagytam, de erre érkezett egy figyelmeztetés azzal, hogy kevés a lemezterület... megnéztem... hááát kerekre tágült a szemem(0 bájt szabad terület) megfogtam CTRL+ALT+DEL és gondolom vmi csatorna hozza le titokban a dolgokat, erre leállítom a "BTDNA" nevezetû folyamatot, és ennek a hatására a 0 bájtból 1,12 GB-lett... 10 másodperccel késõbb 2-10MB/másodperc-cel fogyott a lemezterület...
erre letiltom az Internetkapcsolatot... ekkor kezdett begyorsulni a gép(kb 256 MB-nál meg is állt).Kihasználtam a helyzetet és elõször letörlöm a Bittorrentet... ezzel nem volt semmi változás letörlök pár cuccot(lehet ez is benne volt) és ez így KB 4-5 GB lehetett...
Na ezután le akarom törölni az uTorrentet, de jön a NOD egy üzenettel, hogy többszörösen fertõzött fájl és ezt a következõnél vette észre "svchost.exe fájlmódosításkor vette észre"... újra 2 lehetõség törlés vagy kihagyás. én a törlésre nyomtam... letöröltem az uTorrentet és evvel 12,4 GB lett szabad terület. Szerintem itt volt valami probléma, mivel lehet visszajött a múltkori hely(3,90G😎...
Ez a történet...
Ja igen és ellenõriztem 2 nappal ezelõtt(2 riasztás között) a gépet, de ezek nem találtak semmit.
Ja igen és az egyik vírusirtó (valós idejû védelem) azt jelentette, hogy a BTDNA "szerintem" hátulról próbált csatornákat fenntartani...
Huhh...
Remélem tudtok segíteni.
És mondjatok tippeket, hogy hogyan tisztítsam meg a bit-csatornákat...
elõre is köszi.
<#help>#help><#bee1>#bee1>
EDIT: Ha rossz helyre írtam legyetek szívesek megmondani,hol tudnám feltenni a kérdésem.
Opel Movano 2.8DTi
http://9gag.com/gag/5135249
Én úgy emlékszem erre ez a megoldás, fél éve nem volt ilyen hibám(lekopogom), de elõtte viszont elég sokszor.
Next PC upgrade: 2022
Ez mitõl lehet?
Next PC upgrade: 2022
Egyikre van is egy ilyen szép VT elemzés: Link
Az eredeti oldallal viszont semmi baja.
Norton Safe Web Report
Passz. Mindenesetre érdekes volt, hogy le tudtam tölteni aztán 10 perc múlva már megnyitni se tudtam az oldalt.
VT 12/42
A KIS ezt jelezte: UDS😄angerousObject.Multi.Generic.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Start > Control Panel > Administrative Tools > Event Viewer és ebben a feljegyzett hibákat.<#pias>#pias>
Indításakor ez jelenik meg:
Narxis ! Lehet hogy az AVG-rõl kialakult véleményemet át kell értékelnem ?
Egyébként a futtatása óta semmi gyanúsat nem tapasztalok a gépnél.
Látom a Panda elég jól haladott, ahányszor mostanában én is küldtem fel analizísre fájlokat, a Panda mindig detektált.
Most vendégek vannak nálam ezért több idõt nem tudtam rászánni, de ez a rövid próba még belefért.
#5041:
És a #5036-os szerint tevékenykedik?😄
Akkor jól sejtettem😄
De most komolyan (még) nem néztem bele😄
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Milyen védelmeket használsz Nod mellett? Ha jól látom a képen az Zemana Antilogger, a török csoda. 😊
Inkább ezt nézzétek:
0/43 Virustotal
Vírus1
6/43 Virustotal
Vírus2
Mindkettõt Sonar fogta Norton-nál, mást nem tudtam találni ami eljutott volna addig, hogy futtathassam.<#eplus2>#eplus2>
AviraDoom meg biztosan bemakkolta, mert remélem rákattintott. <#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe>
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Nálatok blokkólja a vírusolõ, ha a képre clickeltek?
A videót az illetõ által kerestem meg, mert az illetõ megmondta, hogy mi volt a neve.
Ahol volt ez a trójai, azt a gépet még nem láttam. Rövidesen hozzám hozzák vagy elmegyek én oda és akkor még lefuttatok néhány programot.