Icewind Dale II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
Sok sikert a fordításhoz!

RaveAir
Esetleg nézted már hozzá a kb. 20%-os szinten álló fordításomat? Csak azért kérdezem, mert esetleg segítséget jelenthet, ha találsz valami hibát, vagy ha van valamilyen javaslatod.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Most kezdtem tegnap az ID2-t, és nagyon tetszik, nekem jobban bejön mint a BG2. Most vagyok a 2. chp jégkastélyában. Van 1 barbárom, egy törp fighterem, a cleric az stormbringer of talos, van egy nekromanta, sorceress és egy rogue. Mindig elnyomok 4-5 animate dead varázslatot, mert pl. a mostani boneguardok osztják az áldást 😊

War. War never changes.

Köszi !! Megpróbálom.

3 legjobb dolog a világon: Egy joint elõtte és egy spangli utána! Ha ma nulla fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány fok lesz holnap?

Ismét Sziasztok!

Egy kicsit elõrébb jutottam, a Gamer leirása alapján az erdõ szellemével kellene megküzdenem de semmi közelebbit nem irnak. Tudja valaki merre található ez az erdõszelleme? Köszi!

3 legjobb dolog a világon: Egy joint elõtte és egy spangli utána! Ha ma nulla fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány fok lesz holnap?

Sziasztok!

Tudna nekem valaki segiteni, hogy lehet a villam agyus palyarol tovább jutni? Merre fele van az a battle square? Egy pontos leirast nem tud valaki mert a Gamer magazin végigjátszása alapján nem lehet játszani! Köszönöm

Calver
Lehet... valahogy. Most lusta vagyok elõdurni hogy, kuksold meg a manualt, le van benne írva valahol! (vmelyik cd-n van asszem manual, vagy keresgélj kicsit, én megtaláltam annak idején, bár lehet az BG2 volt)

"The trees move. Do you not see it?"

Hali!
Az Icewind Dale alá belehet tenni vmi egyedi képet hogy azt lehessen kiválasztani mikor karit csinálok? Ha megleht vhogy csinálni írjatok pls thx
Amiga
Jéééé, tényleg! :-)

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

ollie
felnõni?
ahhoz el kellene adni a számítógépet ;D
de egyébként már hónapok óta szinte semmit sem költök játékokra. heti 10 a számítógépre nem sok. ismerek valakit aki ennél sokkal többett költöt játékokra havonta. khmm, te nem ismered? ;D

Amiga
Ezért havi tizet kiadni felelõtlenség.

Heti egy online játék és mert szeretsz cuccokat letölteni... mikor nõssz már fel? ;-D

ollie
pénteken gondoltam, na meg szeretek cuccokat letölteni. egyébként meg nem azért vagyok ki, mert nem alszok, mert alszok hétköznap éjjelenként. igaz, nem 8 órát.

Amiga
tudod a régi szép battle.net-es éjszakák emlékére...

Hát ez az, neked éjjel aludnod kéne, hiszen nappal mindig arra hivatkozol, mennyire ki vagy.

ollie
chello? nem hiszem.

ollie
csak...
tudod a régi szép battle.net-es éjszakák emlékére...
de egyébként ami tetszik az iwd2-ben az az, hogy sokkal jobban számít, mint bármelyik másik infinity motoros játékban, hogy milyen kasztú, jellemû és fajú az egyén akivel kezdeményezel beszélgetéseket. pl: a paladinom kapásból visszautasított egy felajánlott jutalmat valamiért (pedig jól jött volna), mondván a becsület úgy kivánta, holott másik karakter kapásból elfogadta volna.
mindent összevetve, nagyon állat játék!

Amiga
Minek is neked ADSL?

Amiga
Chello?

ollie
egyébként nem lesz adsl 😞(((
jött egy levél az axelerotól, hogy nem tudják kiépíteni. persze az a furcsa, hogy ki sem jöttek felmérni, pedig arról volt szó. szerintem csak azért nem foglalkoznak vele, mert valszeg még senkinek sincs a házunkban, és így nagy beruházásba kerülne nekik. majd felhívom a kábeltv szolgáltatónkat, remélem nekik van kábeles internetük.

Amiga
Nem szeretem. Már a játékírók hozzáállása is az, hogy a játékosok tápolni fognak. Aztán próbáld meg végigjátszani normálisan...

Már egy éve nem cheateltem be programot...

Amiga
Azért még lehet életszerûbb, mint hogy csõlakók hordájával dúljam szét a térképet...

Jagged Aliance 2 volt a másik véglet. Szab a kommandóját csupa nõbõl állította össze, azok meg beszóltak neki: Hé, azt hiszed, a barbie babákkal könyebb lesz? :-D

ollie
de még mindig jobb tápolni a játék keretei között, mint cheatelni...

ollie
nem tudsz nagyon tápolni az iwd 2-ben, mert nem kockadobással kell generálni a karaktereket, hanem fix pontot oszthatsz szét köztük. szóval ha valamelyik tulajdonságot magasra akarod állítani, akkor azt csak áldozatokkal lehet megoldani. de egyébként az iwd nem a szerepjátszásról szól, hanem a stratégiai harcról, d&d szabályokba bújtatva. ha szerepjátszani akarsz, akkor bg2 vagy morrowind vagy wizardry8...

Amiga
Ez a tápolós hozzáállás olyan illúzióromboló!

Persze ott a kísértés, hogy a karizmát hagyjuk a csodába, elég ha egy karakternek magas, de én akkor sem akarok egy csapat zombit irányítani. Nem errõl szól a szerepjáték...

ollie
egyetértek shaba23-al. nem lehet összehasonlítani. mindkettõ nagyon jó, más stílus. ráadásué az iwd2 már az d&d 3. kiadásának szabályait használja, teljesen más. el se kezdjél játszani, ha nem nézel utána a szabályoknak. én pl megszívtam, miután indítottam egy sorcerer-t (a bg2 ben is van ilyen, de ad&d 2-es alapon), aztán csodálkoztam miért nem tud varázsolni. na hosszú kézikönyv bújás, majd kiderült, hogy a sorcerer-nek az elsõdleges tulajdonsága a krizma, amit én perzse 9-en hagytam, míg az intelligenciát felnyomtam 18-ra. persze a karizmától függ, hogy menny varázslatot tud, na most 9-nél nulla darabot...

shaba23
Az Icewind Dale inkább hent játék, míg a Baldur's Gate-ben nagyobb hangsúlyt fektettek a szerepjáték vonalra...
icewind dale 2, de a másik is jó

Hali!
Mi a jobb gama az Icewind dale2 vagy a Baldur's gate2?
shaba23
jut eszembe, van Budán is...
ha miskolc vagy környéke ide írj:
[email protected]

shaba23
DC
ollie
media markt kb 9-10 rugó

én is ott vettem

Hali!
Nemtudjátok honnan tudnám megszerezni a gamát? Az elsõ rész nagyon teccet a második részt is kiprobálnám. Ha tudd vki segiteni az írjon thx
Aquli
Szerintem ne vedd meg. Akkor inkabb a BG2-t. Ebbe kicsit tul sok a harc szerintem es nicsenek beszelgetos-szaladgalos reszek.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Aquli
Megcsináltam egy küldetést, Megöltem egy nagy chiefet, es Targos engem unnepel hogy megmentettem várost. De most meg kell keresnem valami Oswaldot. Merre találom?
Elõre is köszi.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Falabu
Olyan mint a NWN-ben a karakteralkotás! Játék elején max 6 fõ amivel kezdhetsz!

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Falabu
Honnan lehet leszedni a gammát?
Elõre is köszi

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Aquli
Luftwaffe: a regi oldalon sokkal tobb minden volt, pl varazslatlista, ilyesmi, ezeket hol talalom meg az uj oldalon?

Avarine Decanter: egy kis rohadék dzsin, akit ha rögtön szabadon engedsz, akkor kapsz egy bármivel hordható, +5 AC-s karvédõt - egyik legerõsebb cucc a játékbam!

CSá! Lenne egy kérdésem. A DrAGON'S Eye barlangrendszerben a harmadik szinten a gyereknek a mamáját kell keresni, hol találom? Mi itt a megoldás? Plíz help, mert nagyon fontos!
Ja...es 30 mega csak!😊

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

I. Introduction
II. Location of Unique Items

I. INTRODUCTION

Welcome to the Icewind Dale II Bonus Disc. This disc contains eleven unique
items that have never been seen before in the Forgotten Realms. They also
have Heart of Fury mode equivalents so technically there are twenty-one
unique items. Below is where you can find them in the game. If you want to
know where they are, read on. If you would rather try and find them yourself, please stop now. We really hope you enjoy the bonus items and your adventures in Icewind Dale II. Good hunting.

The Icewind Dale II Team

II. LOCATION OF UNIQUE ITEMS

WARNING: Spoiler Below

Tower Store

To find the new store, head to the town of Kuldahar. There you will see a
tower in the northwest corner of the map. After entering the tower, you will
go into dialogue with an NPC. After you finish this dialogue, go to the air
elemental in the the western part of the room. He has all of the unique items for sale, except for one...
The Avarine Decanter

In the Wandering Village, you will meet up with an NPC named Nym. Nym has the Avarine Decanter for sale in his store. It is a very unique item, but it is up to you to decipher its mysteries.

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

Bandew
Nem tudjátok hol lehet végigjátszást találni az Icewind Dale II-höz?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

dracoon
A Dragon's Eye-ban ahol a ficko Mandrake Rootjat kell megtalalni... odavittem neki a kardjat, aztan megmutatta, hogy hova rakta, de ott nincs semmi. De akkor hol van??

Csacsi
Najó, segítek, használj dc-t valamelyik magyar hubon biztos fent van a cucc. Ha nem tudod mi az a dc, akkor : dchun.hq.hu

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Gondolom amiket leírtál, az mind eredetiben van meg ugye? Mert különben Én nem lennék rá ennyire büszke...LOL.

Ha meg eredetiben van meg, akkor ezt is megtalálod a cd-galaxisban.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csá. Kérdezhetek?:-) A Dragon's Eye-ben, a gyökérbõl kell két varázsitalt készíteni hogy Seeth szeménél ne parázzak, ugye? Kérdés: milyen gyökér pontosan? és milyen ital? Mert amit én szereztem annál ugyanúgy paráznak a karaktereim. Thx, csá
shaba23
A 4. részben, a Monostorban, ahol fegyvertelenül beraknak a küzdõterembe az szopatás. A 12. szintû lovagom az uccsó körben még lever 3 monkot, de aztán elvérzik. Pedig képességébõl adódóan tud gyógyítani is egyszer... A difficulton pedig azért sem állítok