Icewind Dale II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Koszonettel.
Amúgy ha 3 karival nyomod nem gáz, de azért elég kemény ellenfelek vannak, viszont az xp is jobban jon ugye mert hat csak 3 fele kell osztani, szóval hamarabb érsz el ütõsebb szinteket.

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Please [email protected]
Van rajta pár MP3, képek, és pár nagyon ritka tárgyat tesz bele a gaméba!!
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Nemtudok mondani. Bocs 😞((
ezt is a saját izémre töltöttem fel!!!
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
egy kis gond
adok másik címet!!
innen el lehet érni mind a 2-t!!
web.interware.hu/pagonyi
Valszeg nem fogom leszedni!!!
http://web.interware.hu/pagonyi/ID/EPH-ICEB.BIN
ez a Bin
http://web.interware.hu/pagonyi/ID/EPH-ICEB.CUE
ez a Cue 😊)
Én az egyiken az alkönyvtárát már megtaláltam.
pill.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Én tovább mentem egészen pontosan most kezdtem el a Chapter I-t!! Miután legyilkoltad az összes goblint, vissza kell menni a városba Ulbreckhez!! Õt meg kell kérni, hogy hadd segítsetek neki aztán add pár küldetést, asszem. Utána felküld titeket Palisadeba itt beszélnetek kell Shawfordal(ahogy beléptek Palisadeba rögtön az elsõ házban fogad). Õ is ad pár küldit azokat teljesíted. Utána lesz egy nagy harc a goblinokkal! És utoljára elküld titeket Ulbreckhez, hogy elmondjátok milyen jól teljesítettetek! Õ pedig megkér titeket, hogy segítsetek a Shaengarne Hídnál(be is jelöli a térképen). Utána vissza Palisadeba és onnan a Hídhoz!!! Innen kezdõdik a Chapter I!! Ennyit tudtam segíteni!!
a01 az csak egy volume
1 lemez elég, nem?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Technokrata rpg-t tud mondani vki? ez a középkori fantasy világ egyre kevésbé jön be, meg untat.
Más: a csapatban hány taggal érdemes kezdeni? inkább magáyos hösködni kellen, vagy egybõl hat fõvel induljak?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Süsü emberek vannak...
Újra download. 😞(
kar ... pedig nagyon kivancsi lettem volna ra.
Lenne egy kérdésem. Akkor most az Icewind Dale II
melyik rendszerrel fog menni a D&D 3 kiadásúval v.
a AD&D rendszerrel, mert ez nem mindegy. WEzt csak puszta kiváncsiságból kérdezem, mert egyik helyen azt láttam, hogy AD&D, most pedig D&D!!!
Küld el mégegyszer.Lehet,megint szaraxik a freemail