Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok én most töltöttem le és nem tudnátok egy linket adni hogy a patchet honnan lehet letölteni a játéko Street Legal racing redline 2.3.0LE
Ombika
Szarul van optimalizalva a jatek, allitsd be jol a latotavolsagot!

Gab920926
Üdv!

csak nálam akad nagyon a játék?

3.2 es procival+ 2 giga rammal
vga 256... sztem bírnia kéne de nagyon akad :S

Ombika
<#eljen>

GabriSanyi
Keresek valakit aki tudna segíteni exportálásban és scriptelésben, mert csinálok egy E28-as modellt, elsõsorban rFactorhoz, de mivel elég sok alkatrészt tervezek hozzá jó lenne street legalba is.

valahogy így festett pár hete, azóta pause volt vizsgaidószak miatt:

Privátban elértek.

Sziasztok! Én is nagy rajongója vagyok ennek a már lassan 10éves, de még a mai napig - nem is akármilyen - jó irányba továbbfejlesztett autószimulátornak! Ezért is készítettem el elsõsorban a hazai rajongók számára ezt a weboldalt -> LINK
Szeretném, ha minél többen csatlakoznátok és az ötleteitekkel támogatnátok ennek a nagyszerû játék népszerûsítése és további jó irányba való fejlesztése érdekében!
Köszönöm Mindenkinek!<#eljen>
Pepsi Twist
valaki tud adni VR6 motorhoz linket? 😄 gom-on ami fent van szar, nem tölti be a linket -.-

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

skate00
üdv kéne egy kis HELP
még régebben ujra lett rakva a gép , és nem akartam újra telepítgetni és, átmásoltam az egész mappáját a D: re, és azóta nem mûködik, csak bejön egy fekete képernyõ, hallom az intro hangját, meg minden, mire bejönne a menü, csak annyi történik hogy megjelenik az egér a fekete képernyõn, majd "Zárja be a programot" gomb jelenik meg.
Tudnátok vmi megoldást rá, vagy telepítsem újra? kösz.

kemszi2
jójó várjuk a folytatást.jó ilyet olvasgatni😊
szijasztok...😄
ha adok valakinek pl 3000 ft-t akkor csinál nekem egy ikarus 412-t?
köszi😄
Köszi, próbálgatom. Annyira nem értek az autókhoz, ezért még szívesen fogadnák pár tippet tuningoláshoz. Elõre is köszönöm a segítséget!

Aki nem dolgozik, ne is egyék! Akinek nem inge ...

Van a könnyen járható út, és a nehezen járható.
Utóbbi adja meg az igazi sikerélményt: tuningold, fejleszd, babráld addig az autót, amíg a legjobban nem fog gyorsulni (nem muszáj milliókat beleölni, néha egy vezérlés-módosítás, váltóáttétel-csere is klasszisokkal dobja meg a teljesítményt).

A könnyebben járható az, hogy dobálj le az autóról mindent, ami nem kell a gyorsuláshoz: lökhárítók, ajtók, szélvédõk, lámpák, belsõ tér cicomái (elég egy ülés és egy kormány, azt' jónapot). Sokkal könnyebb lesz az autó, de a játékélménynek ad egy hatalmas pofont, hogy "csontvázzal" jársz versenyezni.

ALIENwoods
játssz tovább.

Sziasztok!
Elkezdtem játszani a street legal racingel. most már elég jól állok, viszont éjszakai versenyben az ellenfeleket már nem tudom legyõzni. Valami tanácsotok nincs, hogy mit csináljak a kocsimmal a jobb gyorsulás érdekében? (baiern devilport)

Aki nem dolgozik, ne is egyék! Akinek nem inge ...

kemszi2
azt nem tudom hogy most mit fejlesztenek,de adtak ki pár ájfonos játékot .egy autós is van közte a 4x4 jam amolyan crc/insane szerû.a honlapjukon fen van az összes amit csináltak
Ombika
Fejlesztenek iPhone-ra autos gamet?! 😮 Hol olvastad?

kemszi2
valamit biztos csinálnak a srácok az ájfon játékokon kívül ,nem hizsem hogy ez meg a jelenleg futó mmo-k teljes kapacitást igényelnének
kemszi2
akár
SZilaJMaGGoT
Viszont egy street racing-es CRC-t kilehetne hozni belõle... 😊

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

kemszi2
csak onnan meg hiányzik a szabad kóborlás meg a slrr féle tuning 😄
CsuTy89
Nem volna rossz egy újabb rész, habár egyelõre beérném pár pluginnal és tutoriallal is LASR-hez, aztán gõzerõvel gyártanám az addon autókat 😛

Wenson - The No.1 Source for Cross Racing Championship - http://wenson.atw.hu

kemszi2
wikipédiás szóval nem a legbiztosabb forrás.ellenben anno az egyik riportban szó volt egy új szingleplayer játék fejlesztésérõl is..valami egyszer úgy is lesz örökké a level-r és pt-sem fog tartani
CsuTy89
Üdv, ez a sor most tûnt csak fel, esetleg meg tudja valaki erõsíteni vagy ez vmi parasztvakítás:
Invictus is currently working on Street Legal 3D.

forrás

Törölt felhasználó
hali mindneki!

leszedtem a street legal redline 2.3.0 GDE verziót de vagy azt írja ki hogy appcompat nem teccik neki vagy csak simán kilép. lécci segitsetek.

elõre is köszönöm
sziasztok leszedtem a Street Legal Racing Redline 7000hp Edition ami nekem nagyon bejön csaképp az a baj ha pl wv be épitek egy v8 as motort 😄😄 akkor forditva van benne:S müködik minden csaképp a válto kilog a lökháriton:S valaki tud erre valamit?

Ombika
Nem azert megyek.. 😊

kemszi2
irány diznnílend 😄
Ombika
Szetnezek en is, miutan visszajottem kis francia kiruccanasombol! 😊

kemszi2
tavalyi infók vannak róla csak 2.3.1 lett volna a neve
Ombika
En meg ugytudom nem, mert lexarta vegen King vagy hogy a pocsombe nevezte magat!

kemszi2
az szerintem igen,de biztosan nem tudom,talán gom-on van vmi infó róla
Ombika
Regen volt szo 2.4.0 patchrol is, meg video is volt rola. Ez felbemaradt?

kemszi2
Jaja összekaparták
Ombika
Meg uzemel az az oldal?! 😮

Pepsi Twist
vannak GOM-on fasza gumik 😄

Ombika
Lehet nekem is fel kellene tennem csak BMW M3 miatt, de a hozza keszitett gumim mar tuti toroltem! 😞

kemszi2
nekem mindig fent van a gépemen😄
Pepsi Twist
én is újra tolom 😄

CsuTy89
Ennek sohasem lesz vége 😄

Slymaster
Helló sziasztok! Látom még mindig tart az õrület. Én is rávetem ismét magam 😊

Ombika
Eleg annyi is, ha nem gyariak!

Pont ezaz hogy nincs szarrá moddolva.
van benne 10 autó azt ennyi.

Ombika
Mod miatt vannak, szarra modoltad!

Ja és bocsi a két hsz-ért de eszembejutott mégvalami.
Mindenkinek a festések a kocsin olyan szépek, ahhoz kellene egy javítás vagy valami, mert nekem elmosódik összes matricázás a kocsin meg megjelenik tükörképe másikoldaon stb stb... (2.3.0 LE)

Válaszokat elõre is kösznöm!

Hali!
Már régóta játszom a játékkal de van egy olyan problémám hogy szeretném a kocsimat eladni vagy újat venni a dealernél de nemtok mert kidobálja játékot állandóan (moddolt kocsik vannak).
Erre keresném a választ, hogy mit lehet tenni azellen hogy ne dobáljon ki állandóan mikor mennék a delaerhez kicst venni?
Error fileban meg scriptre hivatkozik nem pedig kocsi hibára, de az összes kocsi kasztnit megtom venni kasztniként szal nemtom milehet a baj:S

dmx
Összedobtam ma egy rövid videót, nem nagy durranás de ma ráértem😊:

Burn tire, not your soul!

SZilaJMaGGoT
Azt kétlem... 😊

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Varenga
ejj gecó, még a végén feltámad a totyik^^

http://img689.imageshack.us/f/evo5c.jpg/
http://img404.imageshack.us/f/evo4v.jpg/
http://img15.imageshack.us/f/evo2iu.jpg/
http://img210.imageshack.us/f/evo1l.jpg/

Egyik kedvencem😊