Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dmx
na még1x:

Burn tire, not your soul!

dmx
Újabb szerzemény: Rockstar-os nissan akar lenni<#zavart2>

meg jo h felorat szarakodtam a kepfeltoltes.hu val😄 erre nem lehet onnan linkelni a forumra...ki erti ezt!?😄
Jo kis jatek ez, em ertem miert nincs ehez hasonlo jatek ujabb kiadasba. Nagyon jo ez az irany amerre az invictus elindult. Osszeallna egy csoport jatek programozo es sztem tokre kilehetne pofozni ezt is😊 Nem tudom kinek van a tulajdonaban a licensz de errol le lehetne huzni meg par bort az biztos, csak megkellene foltozni.

12346
mucsit szeretem^^

szoval ott tartok most hogy feltettem a 230promodot csak az a gebasz az alkatrészeknél nem jelenik meg 1-2 dolog pl a kuplung lenditõkerék,valamint a lámpák stb,csak nagy üresség ha oda kattintok.. tudja valaki mi lehet a gáz?

már sikerült😊

hi,viszont sajna elakadtam a patchelésnél.. nekem 2.0.3 verzio van erre akkor mellik patch megy rá? mert amiket leszedtem ezt irta:

Check...
Check: cars\racers\Baiern_data\scripts\Baiern_CoupeSport.class
CRC Error: cars\racers\Baiern_data\scripts\Baiern_CoupeSport.class
Cancel install...
Install aborted.
Error code: -7
köszi elöre is aki tud segiteni

dmx
Egy kis off stresszoldásra 1-2 emberkének.....<#integet2><#nyes>

Sziasztok!
Nem tud valaki olyat a játékhoz,hogy "PINK SLIP" is legyen amikor versenyezgetek éjszaka? 230Le-nél.

oké világos,megoldottam leszedtem egy angol verziot.. nemazért kérdeztem,hogy bosszantsalak hidd el..

Ombika
Tudod regebben irtam egy FAQ a pancsereknek, mar elnezest, hogy igy kell foglalmaznom, de mikor jottek az idiota emberek a hulye kerdesukkel es a kibaxott hatalmas PIROS feliratot se lattak, hogy FAQ, toroltettem a honlapot! AMEN!!

ALIENwoods
alapból angol játék.

jézusom jézusom... esetleg a menü miatt mert mégcsak kise tudom silabizálni ezt a nyelvet.. de mind 1 akkor nemkell bocs hogy elkelett olvasnod az üzenetem.

Ombika
Jezusom ehhez minek honositas, de komolyan?! Ne kezdjuk mar el megint...

dmx
Én most az MWM módot használom amihez felraktam a LE2MWM update-et hogy mûködjenek rendesen hozzá az LE-s cuccok. Leszedtem hozzá 10-12 pályát 4-5 verdát meg hozzá pár cuccot és kész megy rendesen minden. Csak azt teszem bele amit használok is.
Magyarosításról nem tudok de szerintem nincs is értelme szerezz be angol nyelvût😊

sziasztok,van a játékhoz magyarositas? mert leszedtem valami ruszkit :S

Sziasztok!
Nem tud valaki olyat a játékhoz,hogy "PINK SLIP" is legyen amikor versenyezgetek éjszaka? 230Le-t használok.

DMX neked mien módok vannak fent??

adikakk
Jó estét.
Van valami elérhetöségetek mert én sok játékot modoltam és szeretném megtanulni ezt is modolni.
skypom:adikakk,adiking

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

Ombika
Lehet leszedni uj mapokat?

dmx
Nekem hiba nélkül megy a 230LE és az MWM is csak nem kell agyonmódolni. Elég jókat lehet csapatni az állítható felfüggesztésekkel az új pályákon:

srácok miért van az hogy 2.3 as patch el ha kint vagyok az utcán és versenyezni akarok akkor exehibát dob... egy rendes és kompatibilis mód sincs ehez a játékhoz vagy én baszok el valamit?

dmx
csocsi! Nagyon kihaltatok! Az nem oldaható meg valahogy hogy a 2.3.0LE verzióba is tudjak pályát rakni és kiválasztani????
Pár kép m3-asról:

Sziasztok!
Nem tud valaki olyat a játékhoz,hogy "PINK SLIP" is legyen amikor versenyezgetek éjszaka? 230Le-t használok. Segítségeteket elõre is köszönöm.

Nezegetem ezeket a google talalatokat de eleg sok a halott link. csomo jo kis mod mar nem elerheto. Pl engem nagyon erdekelnenek a moddolt motor es valto hangok de ezeket nem sikerult megtalalnom. Ha esetleg valaki rendelkezik ilyesmivel vagy tud mukodo linket azt megkoszonnem😊 Nah meg mas egyebb dolgok is johetnek.
Jah es apropo. arra nem tudtok valamit h hogyan lehetne finomitani a iranyitason? billntyuzettel bohockodom de de igy elegge iranyithatatlan hiaba allitgatok az erzekenysegen. nem lehet ezt valami cfg filben allitani?

mycso
Nálam tökéletesen mûködik x64 win7 alatt.

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

vki
claas tommy: Magyarítás? Minek?

Pattyesz: Nem akarok pofátlan lenni, de olyan nehéz lett volna beírni a google-be, hogy street legal racing redline mods? Az elsõ találat már az. De azért itt megtalálod, csak hogy ne kelljen keresni.

ACER Aspire 5738ZG

ha valaki tud magyarositást lécii link meg ahol vanak autok motorok oda is 1 linket 😉 kössz
Szevasztok tudnátok adni 1 linket honnan tudnák kocsikat letölteni hozzá...Meg az mitõl lehet hogy ahogy beindítom az autót vagy kilépek az utcára restart ol a gép:S
Semelyikre nem állítom és tökéletesen megy. Egyébként nem szoktam telepíteni a játékot akkor se, ha újrateszem a rendszert, mert az úgyis másik partíción van és nem hiányol semmi registry bejegyzést, hanem simán megy. Szal néha elõveszem, teszek bele modokat, építek pár kocsit stb. Szerintem vagy rosszul tetted fel a patchet/patcheket hozzá, vagy olyan modokat tettél be, ami nem jó az adott patchhez, vagy bizonyos modok összeakadnak egymással. Nekem eddig max. ezek miatt nem indult el/fagyott.

és kompatibilitásba melyik oprendszerre állítod?

Nekem azóta mindig fent van a játék, amióta ismerem és jelenleg is gond nélkül megy win7 x64-en...(ugyan azzal a patchel)

SZilaJMaGGoT
Nem lehet.

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

hogy lehet a garázsba felemelni az autot???
64 bites win7-el nem kompatibilis a 2.3.0
azt leszögezhetjük

és legutoljára egy olyan modot tettem fel ami part1 part2 és part3 részekbõl áll és vagy 200 mega egyenként :S

sem a quick race sem a free ride nem mûködik ugyhogy lehet hogy valami lett azzal a fájjllal ami betölti az utcát

tesztelni ki tudok menni de utcára nem probáltam a gyalogosokat ki be kapcsolni de nem nagyon akarja

forma 1 es autóra meg felmegy az elsõ két féktárcsa és ugyanaz a hátsó kettõre nem és kissebb sem abból a fajtából 😄

az ki van

kemszi2
a gyalogosokat kapcsold ki
az autós gondom már megjavult 😄 már csak az kéne hogy ne lépjen ki ha megyek versenyezni az utcára

meg kilép ha az utcára akarok menni, csak azt irja ki hogy a street legal racing mûködése leállt...

kemszi2
erre most így hirtelen nem tudok válaszolni.a 2.2.1-ben ez a rossz hogy néha baromi nehezen kapod meg a betett autókat,míg 2.3.0-ban meglehet venni külön a karosszériát.
Ha beteszel egy új autót akkor azt hiszem érdemesebb új karriert kezdeni.Meg létezett egy mód amivel tele voltak mindig az autókupecek verdákkal,nem csak 1-2 állt bent.
Ha berakott autóval csinálja ezt hogy csak egy fajta van mindig akkor azt a verdád addig érdemes kivenni,csak arra figyelj hogy za ne legyen a "mûhelyben" betöltéskor mert akkor megint hiba üzenet lesz
kemszi2
nem mondtam,hogy rossz,nekem is az van fent hozzá.Vistán még jó,de lehet a win 7 már azt nem szereti,ezért érdemesebb megpróbálni a hivatalossal.
köszi a választ...ja és még annyi hogy jópár modot feltettem amik szépen kijavították a hibákat viszont csak egyfajta autót árul mindkét dealer

Ombika
Pedig igen is jo dolog a 2.3.0

kemszi2
2.2.1-ig tedd fel.a 2.3.0 már nemhivatalos peccs.és a 2.2.1-hez is jók azok az autók ami 2.3.0-hoz
sziasztok egy kérdésem lenne. slrr 2.3.0 patch le-nek sürün van problémája a windows 7 enterprise-szal, tapasztaltatok ilyet? csak mert feltelepítem a street legal racing redline 2-t tök jól mûködik az alap játék igaz kicsit rosszul kezelhetõk a kocsik meg kevés az alkatrész de ugye a mod meg a patch ezért van, hogy ezt javítsuk viszont ha felteszem a 2.3.0 patch le-t akkor nem indul el az egész. válaszaitokat elõre is köszönöm ja és még annyi hogy hol tudok hozzá patcheket meg mindenfélét letölteni, egyszerûen és gyorsan..

kemszi2
looool😄 ezt amúgy tényleg meg kellett osztani velünk😄