Final Fantasy X

Oldal 1 / 11Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a 9 is nagyon jó szerintem, és már az is van pc-re <#vigyor2>

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Sheltem
Lett másra. Bár akkoriban amikor írtad senki nem gondolt volna rá. Most, hogy PC-re is megjelent alig várom, hogy vége legyen a túlórás időszakomnak és nekiessek, Final Fantasy 8 pcn nagyon bejött annakidején és a final fantasy értékeléseknél a X. részt írják még igazán jónak(sztoriban pl) a 7. rész és a 8. rész mellett...
Egyelőre addig jutottam, hogy elindítottam(a főcímzene zseniális, már magábarántott) aztán a játékban az expert sphere bemutatásáig jutottam és ott kb a felét értettem hogyan is kell csinálni. <#banplz> Majd nézek valami tutorial videót róla (vagy visszaolvasok itt).
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2016.05.18. 12:48:19

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Seth
PS exklúzív, nem lesz másra

PSN ID.: Beegabor

Kandurex
ez biztos, hogy csak play3 vagy vitára van?

eléggé morcos lennék, ha csak emiatt kellene beszereznem egy konzolt :(, ha még a 4 -re jönne akkor oké..

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TidusX
Sziasztok!

Elindítottam egy chatet.
Leginkább Final Fantasy és más KIZÁRÓLAG retro (PS2- ig bezárólag) játékokkal foglalkozó embereket gyûjtenék és várok szeretettel rá.
Az oldalon anime- rõl is lehet beszélgetni, aki szereti õket.
Videogames Soundtracks Radio- t sugárzok rajta, benne természetesen FF muzsikákkal is. Anime zenék is hallhatóak, bár kevesebb alkalommal.
Mindennap beteszek egy új hátteret, hogy változatosabb legyen.
Én 6:00-0:00- ig egyfolytában fent vagyok, várlak Titeket érdeklõdõket, hogy kialakíthassunk egy jó kis közösséget!
Köszönöm a figyelmet, további jó játékot és szép napot kívánok! :)

http://xat.com/FinalFantasy_Videogames_Retro

\"Veni, veni, venias, ne me mori facias... Sephiroth...\"

Shell, protect varázslat nincs meg? Esetleg potionból rájuktenni valami védelmet, sajna én már nem emlékszem hogy intéztem el.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Ja, ezzel most bejeb vagyok., az anima-t imán megölöm de mikor multi támadásai vannak a palinak megöl 2 embert. Sehogy nem tudok továbbmenni.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

ja, már valami rémlik, tényleg voltak lezárt vonalak amiket fel kellett oldani különleges spehere-ekkel, passz, már rég játszottam

De nincs olyanom amivel fel tudnám oldani a képességeket. Ez a baj. Már vagy 3 órát harcoltam de nem ad olyat amivel fel lehet oldani.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

mennyél vissza farmolni ha nem megy, azzal is erõsödnek a karakterek.
"Ha visszamegyek harcolni kapok valamit amivel fel tudom oldani õket?" - nem értem a kérdést, s sphere grid nem ismerõs <#conf>

Jelenleg itt tartok: Videó És elég nagy szükségem lenne azokra a képességekre de még 1 sincs. Ha visszamegyek harcolni kapok valamit amivel fel tudom oldani õket?

grid-en úgy kell fejleszteni, gondolom, sajna már régen játszottam vele, de úgy emlékszem csak idõ kérdése

Sziasztok mi kell ahhoz hogy Lulu nál fel tudjam oldani a water, fira, és a másik kér erõs támadást?

annyira nem, de még lehet, hogy egyszer folytatom, igazából az nagyon zavar, hogy a videóknál csíkos a kép, és villog is (PS2 emu még nem az igazi). Nekem mondjuk a 8-9-10 után kicsit csalódás. De azért lehet végigtolom majd egyszer.

wordsworth
nem tetszett?

PSP user n\' soon ps3 user too :)

szerintem tovább viszi, bár az x-2-t még nem játszottam végig, úgy kb. a feléig jutottam el.

wordsworth
Hmmm az X-2 tovább viszi a történetet vagy csak kiegészíti?

A másik, kicsit bonyolult gyors volt a vége a történetnek :) Ha jol értelmeztem zanarkand 100 évvel ezelõtti hely, amit a sin elpusztított de a faythek 'életben tartják' a helyet. Tidus is egy fayth amit Auron áthoz a valós (jelen ) világba? Mert akkor érthetõ miért tûnt el Tidus, de akkor a végén mit ficankol a vízben?
A másik dolog a végén miért kellett végigküzdeni magamat az összes Aeonon?

nem tudom, viszont ha jól emléxem mikor elõször mentem a fõgóréhoz, lazán elintézett, aztán még kicsit tápoltam a karaktereket, meg összeszedtem a rejtett aeonokat és úgy már könnyen ment. Kb. 90 óra volt a játékidõm a végén.

wordsworth
az is kb 30 óra alaphangon nem? :D

Nem szükséges max.-ra húzni a karaktereket, inkább legyenek meg a brutál aeonok, fõleg anima és a magus sisters.

wordsworth
Valaki tudna egy fullos mentést adni ahoz a ponthoz amikor a vegsõ boss van? ( Mikor a hajóval a SIN-hez tart a csapat ). Nincs idõm mindent felhuzni maxra rohadt sok óra benne lenne, a történet a lényeg nekem. gamefaqs-on találtam párat, de nem volt az igazi.

(BESCES)

Victor1103
A régi szép emlékek. Számomra ez volt a legjobb FF anno. Kíváncsi vagyok a XIII mennyire fog felnõni hozzá ugyanis a XII a kanarba se volt:)

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

wordsworth
Spectral Keeper boss iszonyat idegesito... Zanarkandi templomban, nehezen birkozok vele...

Seth
Hát kb a végén lesz hajód XD

wordsworth
Hali! :)

Mikor lesz végre hajóm? Zanarkand elõtt járok, de még semmi és szerintem lassacskán vége a game-nak

Jagi
cdgalaxis

wordsworth
Sziasztok!

Nem tudjatok honnan tudnam megszerezni a gamet? netrol termeszetesen :)

Üdv all!

Srácok most kezdtem neki a X-nek és nagyon megköszönném ha vmi tudna egy linket ahol esetleg fenn van magyarul a "sphere" rendszer használata. Csak mert így elsõre igen kesze-kusza ez a rendszer. Bár lehet, hogy csak nekem az. Szal ha vki tudna segíteni ebben nagyon megköszönném...

\" örökké nem eshet.... \"

Seth
Természetesen eredetiben nem létezik ilyen verzió.Lelkes amatõrök ( vagy nem is annyira ^^) vmi progival visszafejtik a fájlokat, angol hangokat lecserélik a japánban lévõkre, visszacsomizzák és voila, hang japán, minden más angol.Sokszor rengeteg munkát beleölnek, videókat is újra kell kódolni. Szuper találmány ^^ Mondjuk blackcats oldalán kívül máshol nem találkoztam ilyen verziókkal, valszeg ott csinálja vmelyik emberke õket (legalábbis úgy gondolom 1 ember csinálja,mert az infói mindíg nagyon hasonló felépítésûek). Szinte az összes jrpg-nek megvan ez az undub változata, sajnos kivétel a SquareSoft-os cuccok, õk vmi más tömörítési eljárást használnak, ez az FFX is csak most sikerült

cenobite

gamertag: kenobita

Én eredeti megvehetõ verzióra gondoltam. Az van? És kapható?
dinomano
Eh, most nezem ezt a topicot, és beugrott hogy idöhianymiatt régota felbemaradt a mentesem sajna... A csapattagokat a szakadekba "letolo"nyelves-többfejü akarminel jarok... Fel akarom majd tapolni a karijaim, és usgyi... :-P (eh, vmikor szedem elö, jogame...)

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Seth
Blackcats privát torrent oldalon ( bár most asszem lehet regelni)

Komoly? CSak felirattal? És hol érhetõ el?
Kojiro
nem tudjátok hol lehet manapság beszerezni ezt a gamet?
használt is érdekelne

Kojiro ergo sum.

Seth
Végre kijött ehhez is egy undub verzió. Nekiállhatok újra anélkül hogy Yuna és Wakka angol szinkronjától idegbajt kapjak :)

Oké, köszi a választ. Megpróbélok boldogulni.
Tegnap végre csatlakozoott Rikku is.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Seth
Annak a gépnek tulképp mindössze annyi lényege van,hogy ott le tudod menteni az éppen aktuális al bhed szótárad, és ha teszemazt új játékot kezdessz,akkor azt a gép figyeli és már az elején (a barlangban)is megérted mit mondanak. Ja ha összeszeded az összeset(26 van) kapsz vmi cuccból 99-et

Aha, köszi szépen.
Még azt meg tudnád mondani, hogy mire jó azaz Al Bhed gép vagy konzol (vagy mi) ami a Mi'ihen Tavern-ben van ahol az a fazon (asszem Rin-nek hívják, õ a tulaj) odadta nekem a VIII kötetet? Mikor odamegyek a géphez akkor megkérdezi, hogy keressen-e a memoriakártyámon (?) Al Bhed szotár (vagy kötetek) után. Keresgélt aztán azt mondta én most Al Bhed Hujela vagyok. Itt kell öszerakni majd a teljes szotárt?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Seth
Igen majd amikor megkapod a repülõt,akkor vissza tudsz menni minden helyre ( de még asszem így is van 1 vagy 2 db amit már nem tudsz megszerezni)
Amúgy nem vesztessz semmit ha nem találod meg az összeset

Lenne egy fontos kérdésem: mi van akkor, ha a játék elsõ felében kihagytam pár Al Bhed betüt? Bedig nagyon igyekeztem megtalálni õket, de most találtam egy leírást, hogy hol vannak. Abból párat kihagytam <#rinya>. Ilyenkor mi van, vissza tudok menni értük valahogy?

Köszönöm szépen.
Kár hogy Rikkuval nem lehet kavarni... na jó akkor beérem Yunával. :)
Több fajta vége van? Mármint el tudom rontani? Csak azért kérdem mert, igaz nagyon ritkán, de döntenem kell ilyen apróságokban (imádkozok-e vagy nem, meg bejöne nekem Yuna, meg hasonlók).

Szóval megnyerhetõ az a mecs? Engem eléggé elkedvtelenített. Kár hogy ennyire nehézre csinálták meg. Gondolhattak volna az amatõr FF játékosokra is.

Seth
1. Nem, nem tudsz más csajra hajtani
2. Blitzball elsõ meccs megnyerhetõ, de erõsen taktikázni kell, úgyhogy ne keseredj el,a többség elveszti. Nem, többet nem kell játszanod, csak fakultatív, viszont Wakka legjobb fegyveréhez meg kell nyerni a bajnokságot
3. Igen, végig abbana göncben fog szaladgálni Tidus, nincs mód cserére
4. Sphere-t használd nyugodtan, nem kell tartalékolni semmit, elvégre így fejlõdnek a karaktereid, így kapják az mp/hp/str/def -eket. Úgy mûködik , hogy ha a sphere lvl nõ,akkor annyit tudsz lépni,ahányas a sphere leveled. Ha léptél,akkor a use-zal be tudod rakni a megfelelõ sphere-t (a gép automatán felismeri mit kell odarakni,szóval ne aggódj hogy rosszat raksz). Vannak üres helyek is, oda is tudsz majd berakni különbözõ növelõket. Illetve vannak még lezárt helyek is (lvl 1,lvl 2 stb,),oda a megfelelõ kulcs kell, de (újfent ne aggódj) tudni fogod ha hozzájutsz egyhez. De szinte mindenkinek van egy kikövezett út,amin végig lehet menni, szerintem felesleges más úton menni (kulcsok nélkül nem is lehet mondjuk), max ha látod hogy mondjuk egy lvl1-es zár mögött van 4-5 hp/mp növelõ,akkor érdemes. Szóval ne aggódj, haladjál csak szépen, aktiválj mindent amit tudsz
5. Rikku majd kicsit késõbb magától csatlakozik újra

Most gyûröm az FF-X-et. Lenne egy olyan kérdésem, hogy azt hallotam Yunával lehet kavarni, de ez már meghatározott, vagy lehet más lányt is választani? Én Rikkura gondoltam, mert nekem sokkal jobban bejön. Mondjuk eddig nem sokat szerepelt sajnos (most járok ott hogy jól kikaptam a Blitzball Tournamenten).

Apropó Blitzball. Ez egy nagy szemétség pedig sokat vártam tõle. Egy órát tanulmányoztam a szabályrendszert. Az elsõ mecs amit életemben játszok egy nagyon nehéz, vagy éppen megnyerhetetlen mecs. Az elsõ golt úgy kaptam, hogy nem is jutottam hozzá az irányításhoz. A fõszereplõ csávóval rugtam egy golt. Aztán félidõ után megint az ellenfél kezdett és tehetet lenül néztem ahogy lazán golt lõnek. Majd ugyan ez lezajlott amikor Wakka csávó lecserélte az egyetlen használható játékost. 3-1 kikaptam. Ez milyen szemétség már!!! Jól el is vették a kedvem az egész Bliztballtól. Remélem többet nem kell Blitzballoznom.

A fõszereplõ végig ebben a bohóc ruhában lesz, vagy le lehet cserélni valahol?

Még egy olyan kérdésem lenne, hogy tudtok egy magyar (vagy ha más nem angol) oldalt ajánlani, ahol ez a Spehere rendszer el van magyarázva. A tutorialban mutogatják, meg minimálissan a játékkönyvbe is benne van, de pfff holt érthetetlen. Azt vágom, hogy kb ez az XP-nek a megfelelõje, de jól jönne pár tipp is. Amugy még nem mertem Sp lvl pontokat vagy miket költeni, de egyre nehezebbek így a csaták. Meg a vásárlást sem csináltam még sem el nem adtam, nem is vettem. Viszont lassan elfogynak a potionjaim.

És Rikku mikor fog csatlakozni a csapathoz?

Seth
azaz

dinomano
aham..thx...8at nem vittem vegig; de azt hiszem tudom kire gondolsz; volt benne vmi oroszlanszerü vmi... :-P

Seth
én még Cactuar-ra emlékszem, meg arra a lényre ami a FF8 börtönében volt,az a narancssárga ami segített

dinomano
Engem ettöl függetlenül sem izgat a Blitzball... Amugy Lulu-nak hany babaja van kb.? Milyen karijai vannak? Nekem még csak kupo+Caitsith babam van...

Jagi
xDDD de mondjuk nekem muszáj volt megnyerni, hogy ne égjenek be az übertáp karik :)
Ugyebát Tidus sztárjátélos Wakka meg úgy született, úgyhogy nehogymár elicsázzanak minket, addig szívtam amíg meg nem nyertem és nagyjából réjöttem, hogy kell kijátszani az ellent... úgyhogy, csak gyakorolni kell.

Seth
Én sem szereztem meg, egyedül Tidusnak ás Auronnak lett meg a speckó fegyver (meg még talán Kimahri-nak,nem emlékszem)

Oldal 1 / 11Következő →