X-Box on PC

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Jol jonne egy kis segitseg! Mi van akkor, ha veszek egy olyan all-in-one szamitogepet, amit tudok TV-kent is hasznalni es van HDMI-ki- es bemenete? Ra tudom csatlakoztatni az X-box-ot? Probalok minel kisebb helyet elfoglalni a szobambol, ezert lenne jo, ha megoldhato lenne minden egy monitoron.
A valaszokat elore is koszonom!
zola2000
PCSX2, de baromi erõs gép kell hozzá (nah 6 év után csak megoldódott :)

A

KILLER2
Már tudom.

Töltsük le az internetet!

KILLER2
Milyen progi kell ahoz, hogy lléssa a pc az xbox-ot?

Töltsük le az internetet!

Lazarus
Na mi a pálya een a fronton? Mindjárt csekkolom a legfrissebb cxbx-et, már töltöm a Sims xbox iso-t :)
Csacsi
Mondom, hogy beszoptam, elismerem :)

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

CSOCSO
nembaj:)
CSOCSO
de én magyarul írtam nem angolul... a topic címe xbox on pc.. ami angolban azt jelenti amit.. viszont én azt írtam minek akartok futtatni Xbox on pc-t.. ami azt jelenti amit jelent:)
CSOCSO
3-4 game?...mostanság több jobb game van x re mint pc re...nembeszélve a ps2 rõl
Csacsi
Lehet több féleképp értelmezni a mondatot.
ha úgy irta volna, hogy : xboxon pc, vagy xbox-on pc, akkor lehet, hogy érthetõ lenne.

De így, az angol helyerírás szabályainak megfelelõen xbox on pc : azt jelent, hogy pc-n xbox.

Persze lehet, hogy gyenge az angol tudásom.

De igazad van, viszont a szövegkörnyezet miatt valóban nagyon csúnyán beszoptam. Elismerem. Nem mentegetõzöm, hogy fáradt vagyok, ezt benézem. Elõfordul :D

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

CSOCSO
no nembaj:)))))
szerintem olvasd el megegyszer amit CSocso irt..
Csacsi
Mert 3-4 játék miatt nem fogok konzolt venni, mikor itt van a pc-m, amin majd futtatni tudom. Szóval....maradok a pc-nél, mert rengeteg jó játék van rá, és ha lesz hozzá xbox emu, akkor még jobb lesz. Tehát nem kell konzolt vennem.

CSOCSO
miért akartok X-Box on PC-t futtatni???

Ne erõlködj, a legtöbb Xbox emu fake. A cxbx pedig nem fake, de még közel sincs kész szóval nem fog futni vele semmi kézzelfogható.
Csacsi
Sziasztok. Lenne egy pár kérdésem. Mondjuk leszedek egy xbox emulátort. itt az elsõ kérdés, hogy melyik a jobb?
1 :cxbx
2 :XBOX Emulator Version 1.00

Ha mondjuk netrõl leszedek egy xbox iso gamet, akkor azt mindenféleképp ki kell írnom cd-re, vagy ott is simán elég a daemon tools?

Ha valaki tudja a válaszokat, azt elõre is megköszönném.

A Nester nem XBOX emulátor,hanem egy XBOXon mûködõ
NINTENDO emulátor!
Na?

Nester X XBox emulatort leszedte mar vki, es kiprobalta?
ember
telejesen nem, a mem sávszélesség gondokat (UMA) elég nehéz áthidalni
Most is kijött egy új version,oszt ugyanaz mint a másik(ugyanúgy nem jó semmire)csak az 5.0 át van írva 5.xx-re!

\"Life is around you and in you.\"

bázze ezeket a lámákat mi az isten faszáért adják ki az újjabbnál újjab verziókat azok a kibaszott faszok ha nem mûködik???????

ember
jah, fél év múlva talán érdemes lesz megnézni hogy mit produkáltak, de addig fölösleges próbálkozni
Hunnenkoenig
X-box emulator NEM LETEZIK!!!!!!!!!
Egy csapat probalkozik, de eddig meg nincs semmi!

ehhh :(
Nekem ez sem müxik

OK mar csak annyi kerdesem van hogy melyik op milyen gfx card melyik verzio?
Csak azert mert engem is erdekelne a dolog :))
Melyik gama mukodott nalad? Es ment a demo is?? Es milyen oprendszered van, meg mi kol meg hozza? DirectX 8.2 meg ilyenek vagy mi?
Jah es van benne NV25 specifikus kod is?
CHEAPBOY
Na ide is bemakacsokodod magad?:)

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

És jeeeeeeeeeeeeeeeeeee?:)

ghihi crc-s lett a cucc

PS1-re a megjelenés után kb. 4-4,5 évvel lett igazán használható emu.
verti.go
Párszor már leírták itt és más fórumokon is: az xbox pc alkatrészekbõl építezik, de nem PC! Architektúrájában teljesen más (pld. UMA, ami köszönõ viszonyban sincs a pc memóriájával).
Egyszer mondjuk biztos sikerül majd emulálni, de a közeljövõben (értsd: idén ) nem lesz olyan gyors gép, ami normális sebességgel tud majd boxos játékokat emulálni.

Use google!

Az összes többi verzó is ezt csinálta mindeggyik op rendszeren(nekem anno Win98-on is)Akkor betudtukj a korai fázisnak ,de most...

Halo a kiszemelt célpont!go:)

Mike at home
ez engem is izgat. elvegre az xbox ugye architekturajat tekintve, egy pc

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

XP

MEgnéztem ezt a demot!Valami kurva hibaüzenetztel leáll amikor elindítom az átkonvertált cuccot:(

Letöltök valami RIP-ezt azt kipróbálom

ember
a ps2 hiába régebbi, teljesen más architektúra.
az xboxban egy p3 van nv25-tel megtámogatva, kicsivel könnyebb emulálni...
Pupcika
köszi a kiindulást :))))

(nagyon gyerekcipõben van még az XBOX EMU ; a vices az egészben hogy PS2-re meg még mindig nincs használható EMU, aztán sokkal régebbi konzolról vanszó)
vagy tévednék?

Pupcika
ha van ilyen akkor címet is pls...
:))))

Pupcika
Valaki tudna már értelmeset is mondani!
Nekem akkor kell majd EMU ha már a letöltött gammakat cd v dvd -ként csak be kell dugnom.
Faxomnak se kell demo EMU. MÛKÖDÕT mondjatok pls...

Sztem haladéktalanúl menj el orvoshoz:P

petee
Ez most akkor mit jelent?

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

11.01.02:

Well finally caustik.com is back up. Had some troubles with my hosting. I guess I can't complain though because I'm getting it for free. However, if anybody has sent me an email in the past 10 days, I did not recieve it. New version in the download section. Mostly this is just internal fixes, and a much nicer / more accurate xbe dump. I have also documented the XBE file format. For you open source lovers out there, knock ourselves out, as this doc contains source ripped directly out of cxbx.

Már a 04.04-es verzió is kint van:)

Lacc
Hát ha mûködni fog az emulátor én akkor is baszni fogok megvenni a gamekat eredetie :P
Egyébként szerintem a Microsoft nem bukik akkorát, mert a játékok szerzõi jogdíjbevétele nagyobb lesz. Az Xbox gyártása meg kezdetektõl veszteséges. ergó ha az emulátor miatt pl. ezres nagyságrenddel több eredeti gáma fogy, akkor az biznisz a MS-nek.
Egyébként a kezdetekben, mikor indult a konzol, meginterjúvolták Billgecit és a kérdések között volt, hogy mindenáron tiltják-e a PC-n való futtathatóságot a hasonló architektúra miatt. A válasz igen kétértelmü volt (forrás: néhai Pc Guru valamelyik száma)
Bye

Oldal 1 / 4Következő →