X-Box on PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kis Szabó
Ha vki tudna hunter the reckoningot futtatni majd egyszer ezen az emun az feltétélenül emilezzen és küldje el nekem a huntert!!!!!!!!!

Itt már mindenki buzi???:))

\"Life is around you and in you.\"

valaki tud valami jó x-box,vagy ps2 emulátort
toMpEr
Hat csak a debuggert tudod futtatni jelenleg rajta, semmi mast

Elég macerás futtatni rajta tudtommal, nem csak úgy pikk-pakk felrakod oszt mûködik.
ThunderMaX
HAHAHA!!! Méghogy teljes értékû PC-t. Ne nevettes. A konzol arra való hogy játsz a PC meg MINDENRE VALÓ!!!! Ja és egyszerûbb és praktikusabb az XBOX emulátor PC-n mer ugye több embernek van PC-je mint Xboxa és sokan(köztük én is) azért nem fognak venni egy xboxot hogy 1-2 játékkal játszanak ami jó Xboxon.
toMpEr
Egyebkent te mar tapasztalatbol beszelsz?

Lacc
Ez olyan dolog hogy modnják hogy van rá Linux és ez mennyire jó, de egyébként le se szarják, csak akkor veszik elõ ha azt kell bizonygatni, hogy lehet azt másra is használni.

"Teljes értékû PC-t lehet csinálni belõle."
Na ne röhögtess :DD
magus
:))))) de fájt:))))

ugy ertettem hogy jatszol, de nemtom hogy fogsz te ugy 3dmaxozni vagy mittomen rajta mint egy pc-n. igy meg nem teljeserteku

Ha elolvastad volna a hírt, akkor rájöhettél volna, hogy az Xbox-on már régen fut a Linux. Teljes értékû PC-t lehet csinálni belõle.

Egyébként te már tapasztalatból beszélsz? Nem fájt? :)
magus
csak mondjuk egy xboxal jatszhatsz es utana feldughatod a seggedbe

Ze nem eggyik napról a másikra megy a dolog...

toMpEr
Miert?

Ennyi volt az X-BOX emuláció? Kész? Kifingott?

Danke for the tippek...

toMpEr
Argh...most mehtek Gef4-et venni

Vagy az X-multimediashopba!Ott elég olcsóé nyomják...

CSOCSO
[email protected]
azhrm ez a cím.. de keresd Cheapboy-t vagy Nintendo Gamecube gyereket..
Egy hülye kérdés: HOL A FRANCBA LEHET KAPNI XBOX-ot???? Rakat helyen néztem, kerestem neten etc. Itthon nem lehet kapni vagy mi van?

[Walaki]D`Lair
Ja egyfolytában csak a szar RPG-ket nyomják. Borzasztó.

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Crokin
Még nincs, ha jol tudom akkor még csak ott tartanak, hogy képes a progi felismerni az x-boxos cumot...

Repatarurgyán

magus
akkor most van mukodo xbox emu?

The Garrett
ez szerintem nincs így... mert PC re is adnak ki egy csomó jó játékot. bár tény hogy ujabban minden fejlesztõ az konzol fele húz...

DE kinemszara le ha lesz Emulator? :D

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Aquli
xboxra mostanaban jobb progik keszultek, mint pc-re... szerintem sokkal. Nezzetek meg a multhavi pcgurun levo animot, abbol pl majd mindegyik jatek erdekelne, de a pc-s animok kozul szinte egy se. Eleg gaz pc-s jatekok vannak mostanaban.
Pedig en pc-s parti vagyok, nincs is konzolom.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Morpheus
Emulátort honnan lehetne szerezni? Van már egyáltalán? Mert ISO-kat már tudnék szerezni, csak nincs mivel lejátszani...

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

Hopsz,topicot tévesztettem!

CSásztok!

CSásztok!

The Garrett
Ja ezt hallottam én is. De ezzel most duplán rábasztak.

Rincewind
Hogyhogy nem illegál???
The Garrett
Mágjára pakolják Bill-t és nyilvánosan kivégzik.ezt közvetíti a TV és a közvetíytési díjakból uj konzolt építenek :D

Rincewind
Rohadt kíváncsi vagyok mit lép erre az M$. :)
Rincewind
Húha nem hittem volna, hogy ez lehetséges lesz...
Mondjuk túl sok játék nem érdekel Boxról, de azért a Prtoject Ego meg ilyenek majd jól meg lesznek emulálva... :D
The Garrett
A MICROSOFT konzolos pályafutásának befellegzett :D

The Garrett
AAAAAAZTA :DDDDD KIRÁLY

Lord Maelstrom
Hümm most mondanám hogy MS Sux !!!
De minek. :)
Szóval iszonyat kiváncsi vagyok Mikor tudok már HALO-zni.....
Halo Halo Halo Halo Halozni akarok :))

%=!
Király! Microsuxx beszívta a faszt% :))))
Még jó ,hogy nem vettem Box-ot:)

Jupijééé!:)

Lacc
Yeah! :D
Lazarus
Jeeee! Az M$ Szophat! :D
MuERTe
"Hamarosan PC-n is futhatnak majd az Xbox alkalmazások
2002.08.26. 08:35 - Sting

Múlt héten jelent meg a Caustik Xbox, azaz a "cxbx" nevû PC-s Xbox emulátor legújabb verziója. A cxbx-et alkotója az Xbox-os alkalmazások PC-n történõ futtatásának céljából hozta létre. A most megjelent 0.3-as verzió elsõként demonstrálja az Xbox kernel exportok sikeres elkapását. A program alkotója szerint innentõl kezdve már csak idõ kérdése az emuláció kibõvítése olyan szintre, hogy az képes legyen bármilyen Xbox-os alkalmazás futtatására egy hétköznapi PC-n is.

Mivel az Xbox valójában ugyanolyan x86 architektúrára épülõ számítógép, mint bármilyen hétköznapi PC, ezért az emulációnak magának a processzor mûködésének utánzását nem kell megoldania, hiszen az utasítások közvetlenül futtathatók a PC-n is. Ugyanakkor az Xbox futtatható állományok egy speciális .xbe formátumban kerülnek tárolásra, és szintén egyedi, más operációs rendszerek alatt nem elérhetõ operációs-rendszer hívásokat alkalmaznak.

A cxbx részét képezõ, az .xbe állományok a Windows által alkalmazott PE formátumra történõ konvertálását elvégzõ segédprogram már elkészült, így a programok visszafejtése a már rendelkezésre álló Windows-os eszközökkel is megoldható. A következõ feladat az Xbox operációs rendszere által exportált szolgáltatások emulációjának megvalósítása, amely a továbbiakban már csak idõ kérdése. Ha elkészült a mind a 366 exportált szolgáltatás a Windows által biztosított rutinokra történõ fordítását végzõ illesztés, és az egyedi Xbox hardverelemeket emuláló meghajtók, akkor már semmi sem állhat az Xbox-ra készült játékok PC-n történõ futtatásának újtába.

Az alkotó szerint az eredeti Xbox-szal összehasonlítható sebességû mûködéshez egy legalább 750 MHz-es központi processzorral, és egy erõs 3D-s videokártyával rendelkezõ gépre lesz szükség, és az ennél gyengébb konfigurációkon nem lesznek élvezhetõek a játékok.

A projekttel kapcsolatos további információk, valamint az XBE->PE konverter és a cxbx forráskódja a program honlapján érhetõk el. "

forrás: prog.hu
Lacc
Hát a kedvem mindenképp jobb lenne úgyhogy igenis sokat ér
Laza
latod, ennyit er... :D

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Lacc
Lehet de ha mûködik, az biztos hogy én nem fogok venni X-Boxot még ha ütnek se. Igaz akkor se ha nem mûködik :)))
SZerintem,nem fog sok vizet kavarni az eladásokban

Laza
az Xbox meg igy is olcsobb, mint a kategoriajaba tartozo PCk... (most 69eFt)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Innen letölthetõ a progi:
http://www.caustik.com/cxbx/download/cxbx-0.3.0.zip
Lacc
Nem tudom, de ha tényleg létezik és mûködik a dolog akkor nagy szarban van az X-Box az biztos :D