X-Box on PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fiúk,fiúk!Még csak 1 napos a hír!Nyugi!Lesz itt minden!1 hónapon belül furcsa dolog fog történni a játékvilágban.Ha létezik ez a progi(márpedig igen,nagon ugy tûnik)akkor hetek kétdése,hogy hozzáértõ emberkék megtörjék a gammákat.Akkor meg aztán....
Hát,nem tudom mi lesz.A MS betiltja a windowst?Mást nem nagyon tud tenni...
Müxenek vele a játékok vagy sem?

\"Life is around you and in you.\"

Lacc
A linket megtudhatnánk? Én is meg akarom nézni :))
Lammer
Hunter:Reckoningozni akarok!!!! :)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Akkor most mi van? Szeretnék már Halózni (nem kajálni)... Valami korrekt hír a témában???

Lacc
Van link is vagy csak igy irnak róla?
PyRex
...de letölteni én sem tudom :)

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
"head over to the download section to grab a copy of cxbx 0.3.0. this is the first version released that demonstrates the successfull hijacking of xbox kernel exports. the next step in emulating the xbox system is to provide accurate wrappers for all the xbox kernel exports. this can be done one of several different ways. currently, i am experimenting with both user mode and kernel mode techniques. each has its advantages, and i am unsure which method will be used in the end.

what is cxbx ?
purpose:

to run xbox software on a compatible pc.

expected limitations:

since the xbox is essentially an x86 pc system inside of a box with specific hardware and a specific operating system, there is practically a 1 to 1 hardware requirement for accurate emulation. it would be possible for cxbx to run software on a faster pc, but a pc slower than an actual xbox will run software slow. it is expected that you will need about a 750mhz processor and a capable video card in order to emulate most xbox software.

work completed:

the process of converting an xbox executable (.xbe) to a windows "portable executable" (PE, <.exe>) has been a success. despite rumors floating around, .xbe -> .exe converstion is entirely possible, and is already being done. the problem is that a lot of work is necessary to fullfill the environmental expectations of an xbox executable. most importantly, kernel exports and certain hardware are expected, and must be emulated. the kernel emulation will be done by wrapping around existing win32 api. this is explained in the progress section."

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Lord Maelstrom
HaLO Halo Halo Halo! Mindenek felett! :)
Egyébként a net már tele van Xbox isokkal és xbox rippekel
Meg a hozzájuk való emulátorokkal.
Mennyiben más ez a program.
Egyébként egyet értek hogy at M$ szívhatja most a fogát ! :)
Muhahahh!

nekem sem sikerult az oldalt elerni...szvsz konnyen Lkepzelheto, h valami fake hir, amit felkaptak...

Procetc Ego-t és HALO-t akarok!

\"Life is around you and in you.\"

autósok...MM3 stb. Lesznek jók
De gáz hogy onli Geforce...remélem jelennak meg olyanok ami már ATI Support-al lesz ellátva
Laza
ja, majd hiszem ha latom... :)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Lazarus
starandlabdázni akarok! :D
Ams
NFS6:HP2-t akarok!!!

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

skorpio7
Talán a HALO az egyetlen , amit tényleg kipróbálnék most .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Sephi
Hmm gondolkodjunk csak milyen jatek van X-boxon amit jaccanek...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

skorpio7
Ha ez igaz !!! Már vártam , hogy mikor mer valaki elõrukkolni egy ilyennel , mert erre tuti begerjed a M$-t .
Pc-n X-box-os játék ?! Tuti vége az X-box-nak .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Xbox PC-n!
<2002-08-25 @ 20:12 - ZeroCool> (kommentek: 0)
A CHIP.de-n közzétett jelentés szerint egy "Caustic" nevezetû hacker, a világon elsõként megalkotta azt a szoftvert, mely lehetõvé teszi az Xbox-os játékok futtatását a PC-n! Ez nem azt jelenti, hogy egy egyszerû telepítés után már boldogan nyomulhatunk a gammákkal... ahhoz, hogy minden klappoljon, egy- az Xbox hardveréhez közel azonos géppel kell rendelkeznünk. Vagyis nem lehet ATI grafikuskártyánk, 80GB-s merevlemezünk, és még sorolhatnánk...
Xbox PC-n!
<2002-08-25 @ 20:12 - ZeroCool> (kommentek: 0)
A CHIP.de-n közzétett jelentés szerint egy "Caustic" nevezetû hacker, a világon elsõként megalkotta azt a szoftvert, mely lehetõvé teszi az Xbox-os játékok futtatását a PC-n! Ez nem azt jelenti, hogy egy egyszerû telepítés után már boldogan nyomulhatunk a gammákkal... ahhoz, hogy minden klappoljon, egy- az Xbox hardveréhez közel azonos géppel kell rendelkeznünk. Vagyis nem lehet ATI grafikuskártyánk, 80GB-s merevlemezünk, és még sorolhatnánk...